Bestilte den ene dag om morgen og dagen efter havde jeg pakken, leveret med GLS. Betalte via bankoverfÞrsel. Og sÃ¥ var produktet i Þvrigt halvtreds procent billigere end alle andre steder og ikke en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
BesÞgte EgÃ¥ Cykelcenter for at fÃ¥ vejledning omkring kÞb af cykel. Denne var sÃ¥ god at vi kÞbte en Gazelle ElCykel. Dagen efter kÞbet fik vi den leveret pÃ¥ vores privatadresse af cykelhandleren. Helt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dejligt med god behandling hos EgÃ¥ Cykelcenter. Kan altid komme forbi med jernhesten og hurtigt fÃ¥ fixet punkteringer og andre âsmÃ¥tingâ. Havde en episode med en cykel der fik skiftet slange. FÃ¥ dage... ãã£ãšèŠã
Jeg har kun haft positive oplevelser med Rowi cykler! Har efterhÃ¥nden kÞbt 3 cykler i butikken i à rhus C, og har hver gang fÃ¥et god vejledning og fin service. Seneste kÞb, en "Giant roam disc 0",... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Cykelgruppen er en samling af de to aarhusianske cykelforretninger: Rowi Cykler & Egå Cykelcenter. Cykelgruppen.dk er vores fÊlles hjemmeside.
Frederiksgade 75, 8000, à rhus C, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg fik for 2 mdr siden sat et punkterfrit dÊk på mit baghjul, som så er punkteret...
Jeg kommer ned og aflevere min cykel, med den forventning, at det selvfÞlgelig bliver fikset gratis, når nu det er et punkterfrit dÊk der kun er 2 mdr gammelt.
Da jeg skal hente den dagen efter skal jeg betale 366kr for en lapning af mit PUNKTERFRIE dÊk, hvilket jeg selvfÞlgelig er lidt utilfreds med.
FÞrst efter jeg har snakket lÊnge og klaget over dette får jeg 50%, bedere, men på ingen måder i orden.
Jeg kan på ingen måder anbefale Rowi Cykler til nogen, gå et andet sted hen!
Cykelmanden på trÞjborg satte 1 punkterfrit dÊk på min gamle cykel, det kostede kun 200kr mere end en lapning gÞr hos Rowi Cykler og det holdte cyklens levetid ud, selvom den kÞrte 21km hver dag til og fra arbejde.

Cykelgruppen ããã®åç
Virkelig god kundeservice og hurtig levering! Kan klart anbefale.
Super lÊkker cykel og lynhurtig levering. Personalet i Rowi Cykler (cykelgruppen.dk) er professionelle og giver perfekt service.
Det er ikke sidste gang, at jeg handler her! âïžâïžâïžâïžâïž

Cykelgruppen ããã®åç
Super service og altid med en smil samt et glimt i Þjet ð

Cykelgruppen ããã®åç
KÞber en Nihola cykel til knap 28.000kr. Aftalen er, at når cyklen er klar til levering, vil jeg blive kontaktet af Thomas for aftale om leveringstidspunkt. Ved levering vil han sÊtte mig ind i cyklen.
Jeg bliver ringet op onsdag i ugen fÞr påske, at cyklen er klar til levering. De har dog lavet en fejl med dÊkkene, så jeg skal lige betale 500kr mere, cyklen er nu over 28.000kr. Jeg fÞler, at jeg nÊrmest skal vÊre taknemmelig over den gode pris på dÊkkene. Thomas kan ikke lige sige tidspunkt for levering men vil ringe tilbage hurtigst muligt. Jeg informerer om, at jeg ikke er hjemme den efterfÞlgende onsdag (op til påske).
Det bliver fredag, og jeg har intet hÞrt, så om eftermiddagen kontakter jeg Thomas. De har simpelthen så travlt !!! Men han skal nok vende tilbage.
Det bliver onsdag og jeg har stadig intet hÞrt, så ringer igen om eftermiddagen, for at hÞre hvornår cyklen så vil blive leveret. Stor er min forundring da Thomas siger, at chauffÞren er kÞrt for 1 1/2 time siden, så han er der nok snart. Jeg sidder 140 km hjemmefra. Thomas spÞrger om chauffÞren kan sÊtte den uden for min dÞr. Jeg får fat i min sÞn, som tager mod cyklen fra en chauffÞr, der nÊrmest sidder i bilen igen fÞr cyklen er leveret. Så ingen introduktion til cyklen som lovet. Min sÞn må ringe til butikken for at få hjÊlp til at få batteriet af.
Jeg er så utilfreds, hvilket jeg også fortÊller Thomas. Havde han regnet med at jeg sad hjemme en hel uge og ventede på en cykel, som jeg ikke vidste hvornår blev leveret? SelvfÞlgelig ringer man og laver en aftale.
Thomas undskyldte og sagde at nÊste gang jeg handlede hos dem, kunne vi lave en god aftale som kompensation, men jeg handler da ikke der igen. Meget nemt sluppet for en brudt aftale. Det endte med, at Thomas vil sende en ringklokke til mig som undskyldning - den glÊder jeg mig til at modtage !!!
Jeg har ikke tidligere ejet en el cykel, så der er mange ting, jeg ikke lige ved hvordan fungerer. Så Êrgerligt at stå med en cykel til nu godt 28.000kr og ikke kunne få glÊde af den med det samme. SÊrligt når jeg var blevet lovet at få en introduktion ved levering.
Min oplevelse af Rowi cykler er, at service og lovninger er rigtig positivt indtil man har betalt, derefter er alle aftaler glemt. En oplevelse der startede godt men endte som en stor skuffelse.
Der er nu gået en måned, det er den 6. maj og jeg har stadig ikke modtaget min lovede ringklokke.
For Rowi cykler er en aftale bare ord, der forsvinder ud i det blå. SelvfÞlgelig fÞrst når du har betalt. Er bare så skuffet.
Endnu en opdatering.
Ud af det blå blev jeg ringet op af Thomas medio maj. Han ville komme til Fredericia med ringklokke og sÊtte mig ind i cyklen, som fÞrst aftalt.
Aftalen blev overholdt og jeg blev sat ind i cyklen. Har efterfÞlgende vÊret ude og cykle med en positiv oplevelse. Det var jo sådan, det skulle ha vÊret fra start.
Jeg manglede en ny el cykel, og fandt en jeg godt kunne lide på Rowi's hjemmeside. Jeg bor i Randers, så jeg ringede til butikken og fik god vejledning om cyklen. En god oplevelse fra start til slut

Vedr. Rowi Cykler.
En butik med rigtig god service. Fik en cykel i gave, og selvom returret utvivlsomt var overskredet fik jeg lov til at bytte.
Samtidig fik jeg undersÞgt min nuvÊrende cykel, og fik rigtig fin vejledning om pris og hvad der kunne svare sig. Hvis ikke jeg boede i en anden by, ville jeg utvivlsomt vende tilbgs

Cykelgruppen ããã®åç
Havde en episode med en cykel der fik skiftet slange. Få dage senere var cyklen flad igen. Frustreret over episoden fragter man cyklen til vÊrkstedet, som hurtigt fixet problemet u.b.
Jeg Þnskede et tjek af min el-cykel samt montering af cykelkurv ved Rowi cykler, Frederiksgade 75, 8000 Aarhus. Den sÞdeste pige ved disken hjalp mig så til valg af service og fortalte om priser ved påsÊtning af cykelkurv og at cyklen ville vÊre klar efter ca. et dÞgn. Super god og tillidsfuld service hertil og hun får sine egne 5 stjerne herfra. Cyklen bliver så klar, men jeg er nÞdt til at vente et dÞgn med at hente den grundet skade i foden.
Da jeg afhenter cyklen, ligger opladeren til el-cyklen i den indleverede pose i kurven. Dog har bÃ¥de cykel og pose med oplader lagt ude hele natten i regnvejr, og dermed er hele posen hvor opladeren ligger i, fyldt med vand. Cyklen er mere beskidt end nogensinde fÞr, der er olie pÃ¥ styr, skÊrm og stellet pÃ¥ cyklen og skal sÃ¥gar selv bede om at fÃ¥ tÞrret sÊdet af da der er olie pÃ¥. PÃ¥ bÃ¥de bremser og styr ses det at metal nu er blottet og dermed er farven altsÃ¥ blevet âskralletâ af. Ved pedalen sidder en lille dims lÞs og er simpelthen ogsÃ¥ knÊkket. Jeg beder dem om at sÊtte den fast igen men fÃ¥r at vide at det ingen forskel gÞr for cyklen. Den bliver efterfÞlgende banket pÃ¥ plads, dog stadig knÊkket, og jeg er sÃ¥mÊnd ligeglad med at det ingen forskel gÞr for cyklen, for cyklen skal vel afleveres i samme stand som indleveret og dermed burde den have siddet pÃ¥, og ikke vÊre knÊkket.
Da cyklen sÊttes i en cykelkÊlder stÃ¥r den pÃ¥ en skrÃ¥ning, og ved batteri holderen lÞber det endnu engang ud med vand, lige som i posen med batteriet. Batteriet tages ud og er sÃ¥ vÃ¥dt at selv mÊrkaterne pÃ¥ undersiden er gÃ¥et i oplÞsning. Derudover bliver det SÃ
ulÊkkert at rÞre ved batteriet når man ikke har fået at vide at batteriet er blevet smurt ind i olie, hvilket slet ikke var nÞdvendigt da det er plast dele. Men ligefrem at smÞrer så meget olie på at der sidder store klumper af olie havde vÊret rart at vide da der nu skulle vaskes både hÊnder og tÞj, blot ved at have holdt batteriet.
Til gengÊld blev det en anelse billigere end beregnet, cyklen kÞrer og opladeren virker stadig.
Dette er jeg glad for.
Men en gentagen kunde/vedvarende kunde, bliver jeg aldrig.

Cykelgruppen ããã®åç
FortsÊttelse af tidl. anmeldelse...
Jeg giver ikke meget for jeres svar. Jeg havde ikke bedt om rabat på jeres arbejdslÞn - Jeg nÊvnte derimod, at hvis I havde taget for 5 eller 10 min mere og samtidigt havde afleveret en korrekt justeret bremse så havde det vÊret fuldt ud ok! Men der blev afleveret en bremse, hvor vandringen ikke var i orden of får samtidigt indrÞmmelsen, at joeee den kan da godt justeres 1 til halvanden cm, men man har pokkerme ikke gjort det !!!
Det er min klare opfattelse, at der ingen professionel stolthed er i forbindelse med den omhandlede bremsesag.
Selv ville jeg vÊre flov over at aflevere en repareret bremse og samtidigt indrÞmme at bremsehåndtaget ikke er der hvor det burde vÊre.. flovt !
Jeg har selv tidligere skiftet klodser og naturligvis samtidigt tjekket håndtagets vandring og naturligvis udluftet hvis nÞdvendigt for at vandringen bliver som den skal vÊre... Det har aldrig taget mig mere end hÞjst 10 min. og jeg er IKKE professionel med et helt vÊrksted og udstyr til rådighed.
Men for nu at slutte af, kan jeg sige,at jeg selv har luftet bremsen ud nu - det tog under 5 min.Fungerer som den skal nu !
Dårlig service og åbenbart så stor en organisation, at det er nÞdvendigt at "sÊlge" god kundeservice og professionel stolthed for profit.
Får vi brug for flere cykler, udstyr, eller reparationer, er der heldigvis mange andre steder at gå hen.
Vi har handlet hos Rowi i mange år og altid fået en god behandling. Senest d.d. har vi fået en kompetent og venlig service. Vores cykelcomputere blev stjålet i påsken, cyklerne afhentet af Rowi, og fÊrdiggjort samme dag. Superb behandling.
Jeg ledte efter en speciel cykelhjelm som Rowi havde hjemme. Den var udsolgt fra alle andre butikker. Rowi hentede den hjem fra en af deres andre butikker om aftenen og sendte den morgenen efter. Det var en god snak jeg fik med ekspedienten, så jeg også lÊrte noget nyt om hjelme. Tak for en god oplevelse!

Rowi Ã
rhus.
DÃ¥rlig service!
Ville have et par hundrede for at rette en skÊrm på cyklen med bare nÊver. Jeg har desvÊrre ikke så mange krÊfter i mine hÊnder.

Cykelgruppen ããã®åç
Byens bedste cykelhandler. Tak for god rigtig god behandling og hurtig hjÊlp til skift af speciallygte på cykel i fredags. DBH Sine

Cykelgruppen ããã®åç
16/7: Takker for svar fra Thomas. Jeg både vÊrdsÊtter og respekterer forklaringen og undskyldningen og har Êndret anmeldelsen tilsvarende. Kommer op med cykelen en dag ;-).
P
Var dd. (15.07.19) kl. 11.30 inde ved Rowi Aarhus fordi jeg opdagede at min ene bremse ikke fungerede ordentligt. Ville spÞrge om de kunne fikse den samme dag. Spurgte en ung kvinde ved disken om jeg bare skulle gå direkte over til vÊrkstedet, men hun sagde det kunne hun godt ordne, hvorefter hun så henvendte sig til en fra vÊrkstedet, som stod og sludrede med en anden, 2 meter bag hende. Hun vendte sig om mod mig og sagde at det kunne de ikke ordne og at det var bedst at komme om morgenen (hvilket jeg jo godt vidste, men jeg havde fÞrst lige opdaget problemet). Jeg spurgte så hvornår jeg kunne komme med den om morgenen, hvorefter den unge kvinde atter henvendte sig til manden (der stadig stod og sludrede med en anden) fra vÊrkstedet. Han sagde et eller andet til kvinden, som jeg ikke hÞrte, da jeg så spurgte hvad der var blevet sagt vendte manden sig så om til både kvinden og mig og vrissede at de "åbnede mellem 5 og 8". Det er ikke det at man ikke klart kan få at vide hvornår man kan komme med cyklen, selvom det virker endog meget uprofessionelt at det ikke var muligt, der irriterede mig, men måden det blev leveret på. At udstykke et vredt svar overfor en kunde der blot forsÞger at få ordnet et relativt simpelt problem kan kun ske hvis man ikke har begreb skabt om kundeservice. Som erhversdrivende selv er det min vurdering at den mand aldrig burde have vÊre ansat i en kundeserviceorienteret virksomhed, som en cykelhandler jo er. Grunden til at det var Êrgerligt er, at jeg har brugt cykelhandelen i gennem flere år med tilfredshed, men efter en sådan behandling finder jeg mig nu en anden, vil ikke risikere at blive udsat for det en gang til.

Rowi Cykler Aarhus
Jeg er ikke tilfreds med kundeservicen.
Det lykkedes chefen at overtale mig til at kÞbe en MTB, som jeg var meget i tvivl om, var den rette for mig. Cyklen kunne fÞrst udleveres to dage senere, og da havde jeg fortrudt kÞbet. Jeg fortalte Rowi Cykler om dette med håbet om at kunne få pengene retur, da cyklen fortsat ikke havde vÊret udenfor deres dÞrterskel.
Dette faldt ikke i god jord og jeg måtte lÊnge svare på spÞrgsmål angående hvorfor jeg havde fortrudt. Det var dog en mulighed at få pengene retur, det ville blot koste mig 600 kr. Rowi cykler havde vel at mÊrke monteret et sÊt meget let påsÊttelige skÊrme på cyklen, men dette kan umuligt lÞbe op i 600 kr.
Tonen Êndrede sig dog til sidst og jeg endte med at måtte lÊgge 250 kr for at have fået skÊrmene monteret. Jeg synes salgstaktikken var for agressiv og jeg er forarget over at en cykel, som fortsat står i butikken, kan koste kunden 600 kr ( i mit sÊrtilfÊlde 250 kr.) at få returneret.
Rowi Cykler
Rigtig dårlig service da der skulle byttes 2 varer - de har vist ikke hÞrt om god kundebetjening incl. chefen - kommer der aldrig mere

Cykelgruppen ããã®åç
Rowi Aarhus & Risskov - World Class service. Unfortunately I wrecked the front wheel on my +30 years old bicycle. It showed up that this seize of wheels had not been produced for a long time.Rowi Aarhus helped me out. They didn't leave a stone unturned in order to help. First they phoned many colleauges, but in vain. Then: "The seize in mm is almost the same, but then your breaks won't fit". "I don't have hand breaks - let's go :-) " That was the wheel. Afterwards they also managed to find a new new tube and deck at their dealer in Risskov. My best shopping experience for a long time. P. Sorensen Jr. 12.04.2019

Cykelgruppen ããã®åç
Var forbi Rowi i morges med min cykel hvor kÊden var faldet af, fik at vide den skulle have en rustbehandling og strammes op. De havde meget travlt, men ville prÞve at have den klar inden fyraften. Jeg fik en sms besked allerede kl 12 om at den var klar. Da jeg hentede den fik jeg at vide de også havde strammet min forbremse for et par minutter ekstra, lÊkkert da jeg havde glemt at nÊvne det. Super hurtig og kompetent service.
ROWI CYKLER, som man desvÊrre ikke kan slå dem op på, på trustpilot (men i stedet blot det generiske "Cykel Gruppen") havde vi slået en lang bue udenom, hvis vi havde kunne finde denne her side, fÞr vi kÞbte cykel hos dem.
Det burde vÊre mod reglerne, at gemme sig bag et navn, der ikke fremgår i butikken.
Hos ROWI cykler har vi oplevet:
Vi kÞbte efter lÊngere tids overvejelse en NIHOLA ladcykel med elmotor, som butikken tilsyneladende intet tjener på at sÊlge (dette har vi fået at vide af både af sÊlger/indehaver da vi kÞbte cyklen, og efterfÞlgende af andre forhandlere).
ROWI kan altså kun tjene penge på, at udfÞre service på vores cykel, som vi har kÞbt hos dem for over 20,000 kr.
Samtidig har vi haft cyklen inde med forskellige problemer, der har vÊret alt lige fra batteriet, laderen, sikkerhedsselen (to gange) og bremser på forhjulet, som flere gange har kilet sig fast, og så en kÊde, der har vÊret strammet op jeg ved ikke hvor mange gange og andre problemer, der bare ikke burde eksistere på en helt ny cykel.
Hver gang har vi fået stukket en regning i hånden. Hver gang, uanset hvad problemet har vÊret.
Alle de gange, hvor det har vÊret alm. sliddele, eller kÊden der har skulle strammes op, eller lign. (dvs. f.eks. bremseskift), har vi betalt. Også da cyklen var helt, funklende ny.
Alle de andre gange, f.eks. med sikkerhedssele og batteri mv. har vi selvfÞlgelig spurgt efter reklamationsret og bedt om ikke at skulle betale. Men altså fÞrst efter vi har fået en regning stukket i hånden, og fÞrst efter vi har skulle "brokke" os.
Og som regel kun maksimalt med det til fÞlge, at vi stadig har skulle betale for arbejdslÞn som minimum (delene har de nok i nogle tilfÊlde kunne få gratis af NIHOLA - og når de ikke har, så har de sendt omkostningerne videre til os).
Kun batteriet og laderen har de skiftet uden omkostninger. Alle andre reparationer, har de som minimum fået os til at betale arbejdslÞn på. Også da cyklen var ganske ny, og også på dele, der bare SKAL vÊre i orden (f.eks. sikkerhedsselen).
Ved nÊst-seneste indlevering fik vi ordnet forbremserne (som ikke lÊnge forinden var skiftet helt ud).
Ikke lÊnge herefter (vi snakker inden for et par måneder), sker der så det, at imens jeg kÞrer med min sÞn i ladet, inde i midtbyen, lige efter vi har kÞrt ned af en af de nok stejleste bakker i Aarhus, af Hjortensgade, så "eksploderer" forbremsen i et stort brag.
Jeg stiger af med det samme, trÊkker på fortovet, og bruger så 5 minutter på, grundigt at gå stedet igennem, for at lede efter dele, er evt. er faldet af, og for at prÞve at forstå hvad der kan vÊre sket. Forbremsen kan jeg konkludere, er sat helt ud, og har 0% funktionalitet.
Forbremsen er den hovedsagelige bremse på sådan en cykel, som vel står for 70-80% af bremsevnen. Man kan ikke stoppe foruden - det er lidt ligesom at forestille sig, at man kun kan bremse en alm. cykel, ved at flytte fÞdderne fra pedalerne og ned i jorden. Det er ca. så meget bremse-evne man har, kun med bagbremsen.
Var det sket 10 sekunder tidligere, da vi var på vej ned at Hjortensgade, var vi havnet med hÞj fart ude midt i trafikken i tvÊrgående retning. Det kunne vÊre end fatalt!!!
Jeg trÊkker omgående cyklen op til butikken (hvor vÊrkstedet også er), og med den historik vi har, spÞrger jeg med det samme, om det er noget jeg kommer til at skulle betale for som kunde, da jeg jo nÊsten lige har fået lavet bremsen hos dem.
Det får jeg ikke noget svar på, men bliver ringet op efterfÞlgende med beskeden om, at jeg skal betale for reparationen fordi "jeg har haft noget inde i hjulet".
Det kan jeg på det pureste afvise! Hvorfor man overhovedet skal stå der, og bevise, at man ikke har saboteret sin egen cykel, som man kÞrer rundt med sit barn i, og kun kan prise sig lykkelig over der ikke er sket noget med (og det var RENT held), det er simpelthen det groveste og mest provokerende jeg har oplevet som kunde - nogensinde, i nogen som helst sammenhÊng.
Kun efter den sÊdvanlige omgang tovtrÊkkeri, hvor man jo så er nÞd til at bringe på banen, at de selv har serviceret selv samme bremse for et par måneder siden, får de vendt 180 grader til, at vi beskylder dem for med vilje at lave dårlige reparationer (og kan i huske det jeg skrev med, at reperationer var det eneste de tjener penge på, når de sÊlger sådan en cykel)?
Jeg siger ikke, at de laver dårlige reparationer med vilje. Men dårlige reparationer, det laver de! Og her taler jeg ikke kun om bremsen, men også sådan noget helt basalt, som at stramme en kÊde, hvilket de tager sig godt betalt for, og som de mener man skal have foretaget 6 gange om året (hver anden måned!!).
Min tålmodighed slap op, og så kontaktede jeg NIHOLA direkte, hvorefter direktÞren personligt ringede mig op og tog ansvar for situationen.
Han var ked af det der var sket, og lovede mig promte, at jeg nok skulle komme ud at kÞre igen - og at han ville dÊkke reparationerne.
SÃ
langt så godt.
SelvfÞlgelig ender det med, at ROWI Cykler tager sig betalt for reparationen, men "kun" for arbejdslÞnnen - delene havde NIHOLA jo lovet at betale.
Det var så sidste gang, at jeg sÊtter min fÞdder hos ROWI Cykler, og jeg kan kun advare andre om at kÞbe cykel der - det bliver dyrt, og du får stress af deres komplet uduelige kundehåndtering og deres ufravigelige evne til, ikke at tage noget som helst ansvar - ikke engang, når det kunne vÊre endt med farlig personskade.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã