Bestilte den ene dag om morgen og dagen efter havde jeg pakken, leveret med GLS. Betalte via bankoverfÞrsel. Og sÃ¥ var produktet i Þvrigt halvtreds procent billigere end alle andre steder og ikke en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
BesÞgte EgÃ¥ Cykelcenter for at fÃ¥ vejledning omkring kÞb af cykel. Denne var sÃ¥ god at vi kÞbte en Gazelle ElCykel. Dagen efter kÞbet fik vi den leveret pÃ¥ vores privatadresse af cykelhandleren. Helt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dejligt med god behandling hos EgÃ¥ Cykelcenter. Kan altid komme forbi med jernhesten og hurtigt fÃ¥ fixet punkteringer og andre âsmÃ¥tingâ. Havde en episode med en cykel der fik skiftet slange. FÃ¥ dage... ãã£ãšèŠã
Jeg har kun haft positive oplevelser med Rowi cykler! Har efterhÃ¥nden kÞbt 3 cykler i butikken i à rhus C, og har hver gang fÃ¥et god vejledning og fin service. Seneste kÞb, en "Giant roam disc 0",... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Cykelgruppen er en samling af de to aarhusianske cykelforretninger: Rowi Cykler & Egå Cykelcenter. Cykelgruppen.dk er vores fÊlles hjemmeside.
Frederiksgade 75, 8000, à rhus C, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ROWI: God service og fin pris på det stykke arbejde jeg fik lavet :) De var også hurtige til at finde tid og lave cyklen
Jeg har kun haft positive oplevelser med Rowi cykler!
Har efterhÃ¥nden kÞbt 3 cykler i butikken i Ã
rhus C, og har hver gang fået god vejledning og fin service.
Seneste kÞb, en "Giant roam disc 0", havde en sadelpind der flÊkkede, hvilket blev behandlet på fineste vis. Jeg ringede blot derind, oplyste faktura nr. og blev kontaktet igen, da jeg kunne hente den nye sadelpind og aflevere den gamle. Dermed slap jeg for en ekstra tur ind til byen.
Jeg kan kun anbefale dem, og vil helt sikkert kÞbe cykel hos dem igen.

Cykelgruppen ããã®åç
Jeg har i oktober måned sidste år kÞbt min nye cykel hos Rowi Cykler i Aarhus. Jeg bad ejeren (som betjente mig) om en cykel, der bare fungerede, så jeg ikke skulle rende til reparation hele tiden, og så måtte den gerne havde flere gear, da jeg bruger den meget på bakkede strÊkninger. Jeg blev anbefalet en gul Merida cykel og den kÞbte jeg selvfÞlgelig, efter kyndig vejledning (eller det troede jeg i hverfald) og betalte 10.000 kr.
Allerede 2 mdr efter begyndte problemerne. Cyklen punkterede 3 gange på 2 uger. Jeg ved dog, at dette kan skyldes mange forskellig ting, så jeg betalte prisen hos Rowi for punkterfrie dÊk. EfterfÞlgende begyndte egerne at springe og baghjulet blev skÊvt. Jeg fik cyklen ind til Rowi igen og var noget utilfreds med, at dette kunne ske med en cykel, der ikke var mere end 3 mdr gammel. Jeg fik besked på, at jeg ikke havde holdt den ordenligt ved lige og at det var min egen skyld. De rettede hjulet ud og skiftede egerne. Dette kostede ca. 500 kr. Da jeg hentede cyklen, kunne jeg mÊrke med det samme, at hjulet ikke var lige og jeg nåede ikke mere end 100 meter ned ad vejen, fÞr der sprang endnu en eg. Derudover faldt jeg nÊsten af cyklen, da det tungeste gear pludselig slet ikke "tog fat". Jeg tog et par dage efter tilbage til Rowi med cyklen og insisterede i denne omgang på at få et nyt baghjul. Jeg fik igen at vide, at det jo var min egen skyld, men at de ville lade "tvivlen komme mig til gode" og sÊtte et nyt hjul på. Cyklen stod efterfÞlgende i skuret og jeg benyttede den meget lidt i de nÊste to mdr. Da jeg igen tog den i brug, sprang der endnu en eg. Derudover havde der hele vejen igennem vÊret problemer med gearene, der ikke ville skifte og en kÊde der hoppede i sådan en grad, at det kunne ske 10-20 gange op af en stigning. Jeg gik IGEN til Rowi og fik IGEN at vide, at det var min dårlige vedligeholdelse. Da jeg henviste tilbage til den dag, jeg kÞbte den og at et af mine krav var, at jeg ville ha en cykel der "bare fungerede", fik jeg at vide, at det kunne jeg altså ikke forvente med udvendige gear. Derudover fik jeg besked på, at jeg kunne overveje at sÊlge cyklen! Jeg bad dem om at lave den og han foreslog selv, at han ville skifte beslagene til mine magnetlygter på egerne, da de måske kunne vÊre skyld i at egerne sprang. Derudover ville han ordne gear og kÊde. Da jeg hentede cyklen, kom jeg af med 50 kr og håbede nu at cyklen virkede! Nu er der gået 14 dage og der er ikke sprunget nogle eger og jeg går ud fra, at det var de beslag, der var skyld i problemet hele vejen igennem - og IKKE min dårlige vedligeholdelse. Problemerne med gear og kÊden der hopper er der stadig. Jeg er dog fÊrdig med at ydmyge mig selv hos Rowi cykler, hvor jeg har mÞdt en elendig kundeservice. Ikke nok med at man bliver mÞdt med attitude og smarte bemÊrkninger, så er det aldrig deres ansvar. Som kunde er man bundet på hÊnder og fÞdder, hvis man ikke kan bevise en direkte fabrikationsfejl og det udnytter Rowi Cykler til det yderste.
Jeg vil ALDRIG anbefale nogen at kÞbe en cykel hos Rowi. Det er penge ud ad vinduet og der er ingen hjÊlp at hente.
...Giant cykler eller Rowi?
FÞrst og fremmest - dette er IKKE en kritik af Egå Cykelcenter. Dem har jeg brugt mange gange - altid god service og rimelige priser.
Rowi derimod...
Her er en lille historie fra det virkelige liv: Jeg kÞbte en ny giant i April 2017 til de daglige 2*9 km fra hjem til arbejde til den nette sum af 8200 bananer. Cyklen har fået samtlige af Rowi anbefalede serviceeftersyn. Cyklen har kÞrt fint indtil april 2018, hvor hele bagskifteren faldt af og rÞg en tur rundt langs med baghjulet.
En tur ind til Rowi for at hÞre, om man måske kunne gÞre lidt indsigelser overfor Giant på garantien for sådan noget - men fik svaret: "nej, det er nok fordi, den har fået et slag, vi kan se, den har fået nogle skrammer". Well, bortset fra det faktum, at hele bagskifteren netop var blevet kvÊrnet en hel tur gennem mit baghjul og derfor naturligt skulle vise lidt skrammer, og at cyklen bliver trukket i kÊlder hver eneste dag, og derfor naturligt har lidt mÊrker på det yderste af styret i den side, der vender ind mod betonvÊggen i kÊldernedkÞrslen, havde skidtet ingen tÊsk fået på min "hidsige" daglige tur på asfaltvej i kontortÞj...
Men - jeg besluttede mig for at betale, hvad det nu måtte koste. Ros til Rowi for at prÞve at redde kÊde mv, så det ikke skulle blive for dyrt. So far so good, men da miseren gentog sig medio juni, var det lidt småt med tålmodighed. Ved cykling på lige vej (jeg stod ikke engang op i sadlen), knÊkkede ophÊnget til bagskifteren, og hele bagskifteren fik ENDNU en tur igennem baghjulet.
Tilbage til Rowi, hvor jeg igen-igen fik kommentaren: 'den har nok fået et slag, for vi kan se nogle skrammer' - hvilket denne gang gjorde mig endnu mindre tilfreds end fÞrste gang. Ingen ansvar for den forrige reparation - ingen erkendelse af, at der måske burde vÊre en eller anden form for rimelighed i, kun at bruge den samme skramme på cyklen som undskyldning for den fÞrste gang, skidtet knÊkkede sammen...
Nå - jeg siger så til den rare mand hos Rowi: hvad skal det så koste, at få skidtet ud at kÞre igen, for jeg er Êrligt talt virkeligt trÊt af både mÊrke og for at betale den samme rep igen og igen - og jeg gider ikke sÊnke flere penge i den cykel, end jeg absolut skal. Svaret var: "jamen der skal nyt for- og bagdrop på mm, så det kommer nok til at koste godt 900 kr"... Efter at have bandet indvendigt, invillligede jeg i det. Nu tog det så Rowi 11 dage at lave dette - undskyldningen var, at reservedelene var slÞve om at ankomme, hvilket Rowi ikke er ansvarlige for, men når man ringer hver dag, og får at vide: "nok i morgen" 4 gange i trÊk, bliver det lidt tungt. Jeg fik min cykel, betalte 943 kroner, og kÞrte "glad" afsted. Nu bliver det så rigtigt sjovt. Gearene sejlede rundt, kÊden kunne knapt kÞre baglÊns, og cyklen skiftede selv gear, sådan lidt random... Tilbage til Rowi dagen efter...og efter lidt mere makken på vÊrkstedet fik jeg meldingen: "ja, både din bagerste gearkrans, gearkabler samt et par andre ting er slidte, det havde vi vist også nÊvnt for dig - vi kan lave en god pris, så du kun skal betale reservedelene...det bliver 800 kr mere"....
NEJ I HAVDE IKKE NÃVNT EN PIND - jeg havde jo netop haft snakken med dem om, hvorvidt det overhovedet kunne betale sig at smide flere gode penge efter dÃ¥rlige... Overhovedet at lave en cykel halvt, opkrÊve 940 kr for sÃ¥ derefter at bruge en undskyldning om, at "vi havde vist nÊvnt, det var slidt" er bare ikke i orden...slet ikke.
Bottom line: jeg har brugt over 2.500 kr på 14 mdr på en cykel, der kostede 8200 kr...og jeg kommer ikke til at til at kÞbe Giant cykler igen....og uanset mÊrket, kommer jeg nok heller ikke hos Rowi igen...
EDIT/OpfÞlgning:
Jeg skal så også lige kommentere nedenstående reaktion fra Rowi:
*Cyklen bÊrer prÊg af manglende vedligehold" - tjo, vasket er den såmÊnd ikke, men den har fået samtlige serviceeftersyn (hos Rowi til samlet lige godt 600 kr for 3 eftersyn, det fÞrste er gratis), som Rowi anbefaler, ligesom de selv har solgt mig den kÊde/gearolie, jeg bruger... Jeg tracker i Þvrigt mine km, og nej, cyklen har ikke kÞrt 8000 km (daglig tur til job betyder ikke 365 dage om året...der er både ferie, helligdage, weekender og firmarejser, der skal trÊkkes fra), den ligger lige under 3.000 km nu, bÞr den så vÊre slidt op, trods at have fået alle serviceeftersyn? Ingen kritik af Rowi her, blot lidt bonusinfo, så man kan forstå, hvorfor jeg ikke lÊngere vil kÞbe Giant....
DernÊst siger Rowi, at jeg påstår, at have fået skiftet bagdrop 2 gange. Det står der ikke i anmeldelsen, hvis man lÊser indenad, (fÞrste gang faldt det af, anden gang knÊkkede det af) - tvÊrimod sneg jeg lidt ros til butikken ind for at have repareret og holdt omkostningerne nede, fÞrste gang skidtet faldt af... Cyklen er heller ikke blevet repareret/serviceret noget andet sted end ROWI, uanset den retoriske stråmand ('jeg er vel ikke ansvarlig for, hvad andre har lavet på cyklen'), der blev stillet op.
Se normalt ville (burde?) jeg måske så nu have besindet mig, og smidt en stjerne mere ind - og måske have modificeret lidt i ordlyden på min anmeldelse - vi skal jo alle vÊre rimelige.
Men - når I så til sidst direkte lyver, bliver jeg nÊsten arrig. Jeg har under ingen omstÊndigheder 'råbt nogen ind i hovedet', og hvad bilder I jer ind at påstå noget sådant?!
Det er helt rigtigt forstået, faktisk hele anmeldelsens kerne, at jeg ikke havde lyst til, at putte flere penge i cyklen, så ville jeg hellere have kÞbt en ny, måske i en lidt bedre klasse (dog ikke Giant eller Shimano Tiagra ;) ), og sikkert hos ROWI (og alt blev kommunikeret helt uden råben pr telefon, og jeg fik tvÊrt imod en god snak i vÊrkstedet efterfÞlgende) Men - jeg fik i stedet at vide: "nej, det ville vÊre en skam at kassere den på det grundlag". Det er fint, men nÊsten 1.800 kr senere, ville jeg langt hellere have kÞbt en ny - og hvis cyklen er i så ringe stand, som I påstår i reaktionen herunder, så burde I vel helt sikkert have anbefalet en ny...ikke...?
Men - jeg tror, jeg taler for dÞve Þren her, desvÊrre. Hvis I lige lÊser jeres ret tvivlsomme anmeldelses-historik igennem her på Trustpilot, tror jeg måske, der er noget kommunikation, der kunne forbedres betragteligt fra ROWI's side, men det krÊver naturligvis, man ser indad, i stedet for at angribe fÞrst kundens cykel og dernÊst forsÞge at få et karaktermord sneget ind for god ordens skyld.

Cykelgruppen ããã®åç
Ringeste service jeg nogensinde har modtaget. ...jeg magter ikke engang at bruge tid på at skrive en konstruktivt anmeldelse af dette sted, da jeg ikke har planer om nogensinde at begive mig i nÊrheden af det igen. Jeg kan kun opfordre alle andre til at finde et andet sted inden i får samme opkastfremkaldende "betjening".
...Av, hvor er jeg imponeret over mangel på alt hvad ordet service indebÊrer.
Der er så mange cykelhandlere i Aarhus- gÞr jeg selv den tjeneste at vÊlge en hvilken som helst anden.
Jeg var uheldig at punktere 3 gange på vej på arbejde. Jeg havde brugt de slanger jeg havde med. Jeg kunne se at der var personer i butikken i Egå, men de ville ikke hjÊlpe mig. Klokken var 13.01 da jeg henvendte mig, og de lukkede klokken 13.00.
Jeg forklare min situation, men der var intet at gÞre. Ikke engang en slange ville han sÊlge mig, for de havde lukket.
Hvor er den service hende, som vi Dansker var så kendt for?
Jeg vil på det stÊrkeste fraråde denne forhandler til hverken kÞbe af cykel eller en reparation.
Jeg sendte min cykel til reperation efter jul for, at få et nyt baghjul på min cykel. Det tog 4 uger! Og det var kun pga at jeg pressede på til sidst at, de skidte sig. Deres forklaring var at, de fÞrst skulle bestille en ny fÊlge hjem, og så da havde fået fÊlgen havde de ikke nogle eger, som også skulle hjem. Som en seriÞs cykelsmed er der bare visse ting man har på lager, og som ikke skal bestilles hjem hver gang.
Ikke nok med det prÞvede de at RÃVRENDE mig til at kÞbe nogle nye dÊk, selv om min cykel pÃ¥ det tidspunkt var under to mÃ¥neder gammel. Dagen hvor jeg hentede min cykel blev jeg ringet op af cykelsmeden der spurgte om han skulle udskifte mine dÊk til nogle bedre, fordi han mente at de var slidt ned, og som sagte var min cykel blÃ¥t to mÃ¥neder gammel. Jeg sagde, at det kunne jeg ikke forstÃ¥, og sagde pÊnt nej tak.
Da jeg hente og betalte for cyklens reperation, 800 kr for denne dårlige og langsomme service, opdagede jeg at cyklen havde ikke mine dÊk på. Det viste i det langsomme 4 ugers service forlÞb, havde de i mellem tiden smidt mine dÊk vÊk, og derfor prÞvede de at lokke mig til at kÞbe nye dÊk til min cykel, for at dÊkke over deres fejltagelse på min ekstra bekostning, så jeg skulle betale for nogle nye dÊk.
De gik med at skaffe mine dÊk hjem igen, men fÞrst efter jeg blev sur, og efter at jeg skulle igennem 4 ugers lang service og lokkes til at kÞbe nogle nye dÊk fordi de havde smidt mine dÊk vÊk.
Oven i den dyre pris jeg skulle betale for deres dårlige service, tror jeg ikke at de ved hvor dyrt det er at kÞre med bus i 4 uger, som også skal ligges oven i prisen. Jeg pointerede den dårlige service da jeg skulle betale, og sagde jeg ville have et afslag i monteringspris prisen, og det nÊgtede de selvfÞlgelig.
Til sidst... Det skulle gå så hurtigt med at få min cykel klar efter, at jeg sidste gang havde vÊret efter dem, og fremlagt den dårlige service, at selvfÞlgelig havde de ikke justeret mine gear... Ved sku snart ikke hvad man forlange af folk for at gÞre et stykke arbejde til tiden og til precision.
Min anbefaling er at holde jeg langt vÊk fra Rowi cykler i Ã
rhus.
Denne anmeldelse vil også kunne finde på diverse cykel forums
Min bror og jeg kommer ned og besÞger Hasle Cykelcenter som ligger pÃ¥ Viborgvej 152 Ã
rhus V, da jeg har problemer med mit gear. Her bliver jeg betjent af Emil Johnsen, og spÞrger hvor meget det vil koste at få lavet mit gear.
Han svarer for kabel vil det koste 80 kr. og derudover nÊvner han at jeg skal have ny kÊde og tandhjul, og pointerer at et nyt sÊde også vil vÊre godt. Efter dette siger han så til min bror at han nok også skal have en ny kÊde og tandhjul, men problemet her er at min brors kÊde kun var en uge gammel, men tandhjulet havde han dog ret i. Men tilbage, jeg havde dog ingen intentioner om at skifte andet end mit gear, og spÞrger om den fulde pris.
Han svarer 80 kr. for kabel, og for arbejdstid 20-30 min vil det koste 299 kr. Da siger min bror, at han nok skal skifte mit gearkabel, hvis jeg blot kÞber kablet, og at jeg så ikke behÞver at betale så meget for det. Da kan man mÊrke at han begyndte at blive lidt pissed. Og siger til slut, at han lover at vi kommer igen.
Jeg vÊlger så for ikke at have spildt hans tid, at kÞbe en ny slange og gearkabel. Min bror kommer så og spÞrger om det er muligt at få rabat, hvis man kÞbte eftersyn og flere ting med. Og han svarer Þjeblikkeligt , "Så kan jeg hurtigt fortÊlle dig, at dÞren er lige der" og peger derhen på en flabet måde.
Efter kÞbet tager jeg hjem igen, og finder ud af at slangen slet ikke passer til min cykel og ventilen virkede slidt og beskidt. Jeg vÊlger at tage derover igen efter ca. 30 minutter for at få skiftet slangen. Jeg tager min egen slange med, og bliver betjent af den samme mand. Jeg fortÊller ham at slangen ikke passer til min cykel, og at slangen virker forholdsvis brugt og slidt på ventilen. (Det skal lige siges at det ikke var samme slags ventil, og ventilen var for kort til min cykel.) Han tager min slange og siger "den er ny og at det er den samme stÞrrelse". Jeg har dog ingen anelse om slanger, men på min egen slange står der "700x25c" og på den jeg kÞbte står der "700x27c". Men igen understreger jeg og viser ham ventilen at den ikke ser ny ud. Han siger så "Come on, nu holder du". og jeg siger "jamen se på den, det ser da ikke nyt ud". Han tager den kÞbte slange ud af hånden på mig, og går ind på sit vÊrksted irriteret og smider min slange på gulvet, og henter en ny slange og kaster den til mig fra 2 meters afstand. Jeg er uforberedt og han rammer mig på skulderen og den lander på gulvet. Jeg hÞrer ham så sige "xxx"(det grimme ord for bagdelen) samt et virkeligt grimt ord, som selv trustpilot ikke tillader folk at skrive.(yyy) ''yyy xxx man" er ikke helt sikker på hvad han siger. Han betjener så en ny kunde, og jeg går over og henter min gamle slange og siger "Jamen mange tak da", og går min vej igen. Jeg kommer ud og tÊnker med det samme "wow, han må da virkelig have vÊret irriteret". Denne gang får jeg en ny slange hvor der står "700x25-32c" og det er slet ikke den samme slange. Jeg får fikset slangen og den passer perfekt.
Men hvis jeg skal vÊre helt Êrlig synes jeg at kundeservicen er svag, da han Þjeblikkeligt tyer til at vÊre flabet synes jeg er lidt umodent, og at han blot smider min slange 2-3 meter og kaster den nye slange på mig. Hasle Cykelcenter ligger ca. 2 min. vÊk fra mig på cykel, men jeg tager dog gerne de ekstra 15 min. på cykel for at blive betjent et andet sted.
Nicolaj i Egå hjalp os virkelig meget da vi stod akut med et skÊvt hjul. Vores sÞn cykler lÞb og stod og skulle bruge hjulet idag ! Nicolaj havde desvÊrre ikke selv en nÞgle der passede men han gav ikke op og ringede rundt. Blev sendt til ROWI (Jens) som ydede en ligeså fantastisk service. TAK fordi i kunne hjÊlpe så hurtigt og tak for en super service.
Jeg har lige kÞbt en lÊkker Principia racer hos Rowi i Frederiksgade. Jeg havde forskellige Þnsker til ombygning af cyklen, og alt blev lÞst mere end tilfredstillende. Mine mange spÞrgsmål blev besvaret kompetent og jeg er sikker på, jeg har fået den helt rigtige cykel.
Stor tak til Thomas for god service og godt kÞbmandskab!
I Þvrigt har vi handlet gennem mange år hos Rowi og har samtidig benyttet vÊrkstedet til små og store reparationer. I lyset af det er jeg uforstående overfor de enkelte negative oplevelser, der er slået op på Trustpilot...
god og hurtig service!! Jeg kan varmt anbefale ROWI cykler til andre!
Min oplevelse kort:
Jeg havde tidligere sprunget en ege på baghjulet på min racercykel. Den var blevet skiftet hos en anden cykelhandler. For en uge siden sprang der endnu en. Tilbage til den anden cykelhandler og her får jeg at vide at jeg ikke har vedligeholdt egerne godt nok (?).
Da der så i forgårs sprang endnu en tÊnkte jeg at forespÞrge en anden cykelhandler. Hos ROWI blev jeg hurtigt henvist til deres vÊrksted hvor en kyndig reparatÞr tog imod mig.
Han forklarede at de to tidligere skiftede eger var blevet monteret med messingnipler i stedet for alu. Det var derfor de resterende eger skiftevis sprang da alunipler ikke arbejder som messing. Utrolig dårlig service fra den anden forhandler!
Jeg får tilbudt at få skiftet den ene eger for ca. 300 kr. Alternativt kunne jeg få skiftet dem alle sammen for 700. Dog ville det ikke vÊre muligt at rette fÊlgen perfekt op, så smeden foreslog at jeg kunne få et helt nyt hjul monteret for 750 kr. alt inklusiv!!! :)
Det er fandme god service!
Bonus: Jeg fik at vide at jeg kunne hente cyklen ca. 24 timer senere, hvilket er fuldt forståeligt. Da jeg har forladt butikken får jeg en sms ca. to timer senere om at nu er cyklen klar og kan afhentes! :)
Jeg går aldrig andre steder hen igen!
ROWI i Ã
rhus vil tilsyneladende ikke stå ved deres ansvar ved at tilbyde de X% de har som firmaaftale gennem en 3. parts leverandÞr. Det galt nemlig uheldigvis ikke den cykel jeg havde fundet mig. Cyklen koster 17.000,- og dertil koster fragt fra sjÊlland 1000,-.
Jeg accepterede faktisk som udgangspunkt deres forklaring og undskyldning, men en flabet ansat valgte at ÞdelÊgge handelen og gjorde sig bedrevidende. Som detailhandler havde jeg uden at blinke valgt at tilbyde kunden en kompensation for de 3000,- det pludselig havde kostet ekstra - det kunne faktisk havde vÊret småting der kunne gÞre mig tilfreds igen. Nå men jeg valgt at give fuld pris hos en konkurrent i en anden by, som er så sÞd at levere cyklen ved min hoveddÞr - fordi det er da (som cykelhandleren sagde) det mindste man kan gÞre med sådan et dyrt produkt.
Havde kÞbt en brugt cykel med gear som var helt i hegnet, derfor tog jeg den ned til cykel gruppens afdeling i Hasle, Ã
rhus. Der fik jeg gear justeret, cyklen var klar til afhentning inden for 24 timer. Prisen syntes jeg lÞd meget rimelig. Et par dage senere var jeg ude og cykle også tabte jeg min ene pedal, var heldigvis ikke langt fra cykelmekanikeren, så trillede derned forbi, han fik den spÊndt fast for mig. Det skulle jeg ikke give noget for.
De virker kompetente, og hjÊlpsomme med ok service.
Også har de også en "luftstation" uden for deres vÊg, så man kan få pumpet luft på sin cykel (tÊnker også man kan uden for lukketid)
Der vil jeg gerne turde tage min cykel ned i fremtiden.
*Har efterfÞlgende haft min cykel dernede igen, hvor jeg skulle have skifte slange efter en punktering, og tog den netop derned fordi det var på baghjulet og gearene tidligere har drillet. Men desvÊrre da jeg fik min cykel igen virkede mine gear desvÊrre ikke efter hensigten, de siger at det virker som om gearene ikke passer til cyklen (måske rigtigt), men de fik det til at virke sidst. Så hellere betale lidt mere også de virkede. Så nu kÞre jeg altså rundt uden gear der virker 100%
Dermed Êndret til 4 stjerner
KÞbte en Batavus CS Excellence i 2012 og kan her i 2014 skrive ca. 2.500 på reservedels kontoen på den cykel. Og det er vel og mÊrke uden mekaniker lÞn, da jeg selv laver mine cykler.
Cyklen blev rost som vÊrende en meget solid hollandsk cykel med gode komponenter og god lakering som holdte bedre end andre cykelmÊrker. Nu er den nÊste Þdelagte del så navet til Nexus 7 gearet Þdelagt, men det kan så ikke laves af Rowi under de 10 års garanti som Batavus har på cyklen.
Begrundelse: Jeg har ikke overholdt de eftersyn som man åbenbart skal have på en cykel med indvendige gear - hvilket ikke på noget tidspunkt er blevet fortalt under salgsfortÊllingen!!
Konklusion: Dårlig rådgivning under salg, og en meget ringe kvalitet af cykel solgt!!
Har brugt ROWI i à rhus til nogle enkelte reparationer uden kvaler eller drama. Da en ny krank jeg kÞbte herfra knÊkkede efter 3 måneder (!) blev den erstattet og monteret omgående uden bekostning og uden protest.
min cykel er kÞbt hos rowi cykler i aarhus efter 3 månder begynte bramser at hyle helt vildt noe man bramser.. de fik den ind og ordne den .. det hjalp også men 3 månder sener igen fejl det samme indlivering igen de ordner den dengang med fik jeg den til bage med exet baghjul gik ind og brokke mig og han sage det ikke kunde vÊre dem men jeg cykle på den ind til dem og opdaget det ikke men da jeg cykle ud opdaget jeg på på 2 gang run i bedalerne så det har alser ikke vÊret der da jeg aflevÊre den min de fixe den super 3 4 månder sener sammefefl på bramser nu bare 3 gane vÊre og der til fÞlgne sprengt eger da vibrationer fra hyl og bramser fik egeren til at sprenge nu tager jeg der ind i dag og får det ordne
Vi havde to nye, dyre cykler til almindeligt eftersyn hos ROWI i à rhus. Da vi afleverede dem nÊvnte vi, at den ene cykel manglede luft i dÊkkene og drillede lidt i 7. gear. Den anden cykel drillede generelt i gearene, og det skulle de ordne. Da vi hentede dem, fik vi lov at betale inde i butikken inden vi kunne få udleveret cyklerne og hÞre hvad de havde lavet. Da vi fik dem udleveret, var det for det fÞrste meget vanskeligt for dem overhovedet at finde den ene cykel på vÊrkstedet, og da vi endelig fik dem anede gutten intet om hvad der var blevet lavet på dem. Vi fik en arbejdsseddel, hvor nÊrmest intet var udfyldt. Afsted triller vi ned ad bakke i max. 5 min. hvorefter vi skal trÊde i pedalerne og her går det galt. Den ene cykel som fÞr drillede lidt i gearene er nu nÊrmest umulig at cykle på og "knÊkker" når man trÊder. Vi vÊlger ikke at cykle tilbage, men forsÞger i stedet at cykle til Lystrup, hvor vi netop når ind til cykelsmeden inden lukketid. Her kommer vi med ind på vÊrkstedet og den friske cykelsmed fortÊller os en lang rÊkke ubehagelige opdagelser. Vi har ikke forstand på fagsproget og kan kun gengive fejlene kortfattet, men blandt andet var kÊden overhovedet ikke smurt, tykke lag snavs mellem tandhjulene var ikke blevet renset og umuliggjorde derfor at de kunne blive samlet ordentligt, bremsen gik på baghjulet og bagdÊkket var spÊndt alt for hårdt fast. På den tilsyneladende gode cykel havde dÊkkende ingen luft fået, 7. gear drillede som fÞr og tilmed var en masse mindre ridser dukket op på ringklokken og bagagebÊret (cyklen var spritny, kun 2 mdr. gammel!). Den kompetente cykelsmed i Lystrup brugte max. 15 min. på at udbedre fejlene og tog 99 kr. Hos ROWI kom vi for den ene cykel af med 369 kr. Dagen efter cyklede jeg ind til ROWI igen og klagede, hvorpå jeg blot blev stukket et tilgodebevis på 200 kr. Bedre end ingenting, men jeg manglede intet derindefra og ville egentlig bare have mine penge igen. Da vi i dag alligevel var inde for at bruge tilgodebeviset på ekstrating, ventede vi ca. 15 min. i kÞ. På den tid oplevede vi ikke mindre end to klager fra kunder i kÞen, den ene skulle efter aftale hente en cykel der alligevel ikke var klar, og den anden havde som os haft sin cykel til reparation og var mildest talt ikke tilfreds. Derfor kan vi kun anbefale, at man IKKE afleverer sin cykel hos ROWI i à rhus, medmindre man Þnsker at få en cykel tilbage, som er i dårligere stand end den man afleverede.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã