レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har nu handlet hos Dancamper for anden gang og har kÞbt endnu en Carthago, Vi har altid fået en god og venlig betjening og fantastisk service, har aldrig haft noget at klage over

䌁業が回答したした

Vi kunne ikke Þnske os en mere venlig og professionel behandling end den, vi har fået hos DanCamper. Det betyder en rigtig god start ind i camperlivet!

䌁業が回答したした

Fin fin service hele vejen igennem. Vi er meget tilfredse . Har efter nogle mÃ¥neder haft ganske smÃ¥ ting der skulle rettes pÃ¥ den lidt Êldre knaus camper vi kÞbte. Hurtig og kompetent blev tingene ord... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det har vÊret en fantastisk oplevelse at besÞge DanCamper.. Vi fik en virkelig god information og “rundvisning” af autocamperen. De gjorde alt for at vi kunne fÃ¥ camperen fÞr den tid vi fÞrst havde Þ... もっず芋る

䌁業情報

1. RV 販売店

圓該䌁業による蚘述

Vi tilbyder salg, service og udlejning af såvel nye som brugte autocamper.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

153件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Stjernedrys

Et ordsprog siger at “alt godt kommer til den, som venter”.
Det er helt sikkert ikke sagt i forbindelse med kÞb af en autocamper, men det passer fint på vores kÞb af en ny Chausson Welcome - det er en rigtig lÊkker vogn!
Det er nu tredie gang vi kÞber vogn hos DanCamper i Horsens, og alene det er en anbefaling i sig selv. I lighed med de Þvrige gange fÞler vi os godt behandlet, da god service og rådgivning er en del af DanCampers DNA.
Vi har allerede afprÞvet vognen over flere uger i Danmark og har haft stor fornÞjelse af dens gennemtÊnkte indretning.

2018幎7月1日
自発的なレビュヌ

Vi har en rigtig god oplevelse v, kÞb af AC

Vi har en rigtig god oplevelse ved at handle AC hos DanCamper. Fik meget information under handlen og de svarede på alle vores spÞrgsmål - da vi hentede AC blev den gennemgået og vi skulle bare spÞrge - Der har vÊret lidt småting som skulle laves under garanti og det var der ingen problemer med.
Vi er meget tilfredse kunder, Jeg Anbefaler DanCamper til andre

2018幎6月29日

Vores ny indkÞbte Hobby Autocamper

Vores ny indkÞbte Hobby Autocamper, som vi har haft i måned, skulle flyttes vÊk fra fliserne i dag, så jeg kunne komme til at fjerne lidt ukrudt. Ser til min store forskrÊkkelse at der 2 oliepletter på stÞrrelse med bunden af 2 liter flaske. Jeg ligger mig ind under vognen og kan se at der kommer olie ud mellem motor og gearkassen, nu skal det lige siges at vi har baghjulstrÊk.
Ringer straks til Dancamper og taler med Jens Erik, han beroliger mig med at det er set fÞr og beder mig om at kÞre på nÊrmeste Ford vÊrksted, da vi bor på SjÊlland. Så afsted til Ford vÊrkstedet og de konstatere, at det er en krumtaps pakning mellem motor og gear der er utÊt, for overslag på reparation og kontakter Jens Erik, der straks giver grÞnt lys for udfÞrelse af reparationen. SUPER SERVICE, det er den anden camper vi har kÞbt hos Dancamper og hvis/når vi skal skifte igen så er der ingen tvivl om hvor der bliver handlet.
En stor tak til alle hos Dancamper for den flotte service.
Erik og Lisette :-)

2018幎6月22日

DanCamper Horsens からの回答

Tak for den fine anmeldelse - Vi Þnsker Jer masser af gode oplevelser i Jeres nye camper :)

Vi kan kun anbefale DanCamper Horsens

Vi kan kun anbefale DanCamper Horsens - både til nybegyndere, der Þnsker at kÞbe/leje en autocamper og de mere garvede, som Þnsker vejledning og råd - her fortsÊtter den gode service og betjening - også efter kÞbet!

2018幎6月2日

DanCamper Horsens からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Vi Þnsker Jer masser af gode oplevelser sammen i Jeres nye camper.

Kvikke folk

Kvikke folk, hurtig handel, god gennemgang ved levering af den kÞbte vogn.

2018幎5月31日

DanCamper Horsens からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse, og god fornÞjelse med camperen

Vi har fået en fantastisk og positiv

Vi har fået en fantastisk og positiv behandling ved kÞb af camper og vil hel sikker handle der igen

2018幎5月30日

DanCamper Horsens からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Vi Þnsker Jer alt det bedste - og masser af gode oplevelser i Jeres nye autocamper.

Tak til Anette og Jens Erik

KÊre Anette
Tusind tak for din store hjÊlp i hele processen ved vores valg og kÞb af autocamper.
Du har givet os en meget professionel rådgivning og har med stor tålmodighed forstået alle vore spÞrgsmål ;-)
Også stor tak til Jens Erik for grundig instruktion.
Og tak til jer begge for gavmildt at dele ud af jeres egne erfaringer som 'autocampister'.
Vi anbefaler gerne andre at kÞbe autocamper hos jer og Þnsker jer alt det bedste.
KÊrlige hilsener
Birthe og Hans

2018幎5月30日

DanCamper Horsens からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse - det har vÊret en fornÞjelse!
Vi Þnsker Jer mange gode oplevelser sammen i Jeres nye autocamper.

Det har vÊret en positiv oplevelse hele

Det har vÊret en positiv oplevelse hele vejen igennem, lige fra fÞrste besÞg, til afhentning af vores autocamper. Personalet er yderst professionel. Vi kan kun varmt anbefale at se på autocamper hos DanCamper. Hilsen Aase og Hans Chr..

2018幎3月30日

DanCamper Horsens からの回答

Tusind TAK for den fine anmeldelse - og rigtig god fornÞjelse med autocamperen.

Vores relation til DanCamper Horsen - Her bliver man set og hÞrt.

Vores relation til DanCamper Horsens er kendetegnet ved hÞj kvalitet.
Vi fÞler os både set og hÞrt - forlÞbet er kendetegnet ved grundighed, gensidig tillid og stort engagement.

2018幎3月27日

DanCamper Horsens からの回答

Tusind tak for den finde anmeldelse.
Vi Þnsker Jer mange dejlige autocamperture sammen.

God information, godt produkt, hurtig levering, tryghed og venlighed.

Vi har lige kÞbt autocamper hos Dancamper i Horsens og er i den grad tilfreds med hele forlÞbet. Vi blev velinformeret om de autocampere vi spurgte på, da vi kom fÞrste gang. Ingen af sÊlgerne var påtrÊngende men oplysende. Vi kÞbte en autocamper - kom hjem og dagen efter så vi en på nettet, samme sted, som vi hellere ville have. Ingen problemer - papirerne blev hurtig lavet om og vi fik vores nye sommerhjem. Der er virkeligt travlt men de kÊmper for, at alle kan få deres camper til den tid, de gerne vil. Dancamper Horsens lover ikke mere end de kan holde. Tak!!

2018幎3月26日

DanCamper Horsens からの回答

Tusind TAK for den finde anmeldelse.
Vi Þnsker Jer mange dejlige autocamperture sammen.

Stor tilfredshed. Vi kommer gerne der igen😊

Vi har vÊret ovenud tilfredse med vores kÞb af autocamper hos Dancamper. Servicen er i top og vi er blevet vejledt så fint og har fÞlt os trygge gennem hele forlÞbet.
Vi ved at vi altid kan få hjÊlp her senere om nÞdvendigt.

2018幎2月23日

DanCamper Horsens からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse :)
Vi håber I får tid til mange gode ture sammen i camperen.

BedÞmmelse

Meget venlig og hjÊlpsom behandling

2018幎2月17日

DanCamper Horsens からの回答

Mange Tak - og god fornÞjelse med autocamperen.

Rigtig god service

Rigtig god service. HjÊlper gerne med at finde en vogn der passer til ens behov.

2018幎2月17日

DanCamper Horsens からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse :)
Vi Þnsker Jer mange skÞnne ture sammen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。