レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi fik fÞrst pÃ¥ Ã¥ret (2026) mont. en ny flot Carport fra Dansk Carport System. Trods det vi foretog ikke bare én men tror det blev til 7-8 stÞrre korrektioner. SÃ¥ oplevede jeg kun en profes... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har i dag fÃ¥et opsat en trailer carport fra DCS, og for 4 Ã¥r siden fik jeg lavet en rigtig fin carport ved gavlen af mit hus til bil nummer 2. Begge sager er hÃ¥ndteret yderst professionelt og med... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har lige fÃ¥et sat vores carport op, og det er blevet virkelig flot! Henrik Johansen har vÊret super god at have kontakt med – hurtig til at svare og meget hjÊlpsom hele vejen igennem. MontÞren... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hej DCS. Vi vil gerne sige at i har levet op til vores forventninger, alt er gÃ¥et lige efter planen fra da vi bestilte vores dobbelt carport til den blev mont. Og monteringen pÃ¥ sternen blev ogsÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌポヌト・パヌゎラ建築業者
  2. 自転車甚ラック
  3. テラス囲い提䟛業者
  4. 物眮小屋建築業者

圓該䌁業による蚘述

Dansk Carport System A/S, er en af landets stÞrste producenter af vedligeholdelsesfrie overdÊkninger, med salg til både private og erhverv. Kig forbi vores showroom ved Randers.

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Super god kÞbsoplevelse

Super god kÞbsoplevelse. Hurtige og gode svar på vores spÞrgsmål. Fair pris på et godt produkt. En lille fejlleverance blev rettet asap. Vi er glade for vor nye overdÊkning. Kan varmt anbefale andre produktet og virksomheden.

2021幎10月12日

Hej JÞrgen,

Tak for din gode anmeldelse. Vi er rigtig glade for at hÞre at du har haft en god oplevelse hos os.

Jeg skulle hilse mange gange fra Henrik og sige tak for hjÊlp ved opmÃ¥lingen og et rigtig godt samarbejde 😊

De bedste hilsner,
SÞren Ladefoged

Dansk Carport System A/S

Super service og en dejlig Carport

Vi har lige fået installeret en carport model HOME med cykelskur, udfÞrt i varmgalvaniserede stålprofiler.
Jeg kan kun anbefale DCS, den service og rådgivning vi har fået er helt fantastisk.
Henrik Johansen sendte utrÊtteligt nye tegninger, når projektet Êndrede sig og gav råd og vejledning på hele projektet og selvbyggerdelen.

Monteringsfolkene var helt igennem professionelle og gav god vejledning til cykelskuret, hvor jeg havde selvbyg.
DCS er et firma, der virkelig er kundeorienteret. Alle datoer blev overholdt. Jeg kan varmt anbefale, at man tager fat i Dansk Carport System, hvis man er på udkig efter en ny carport.

2021幎6月28日

Hej Tonny.

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Ja, Henrik og dig, fik da lavet lidt forskellige tegninger og lÞsninger, men det er jo det der er sjovt, nÃ¥r vi ikke ”bare” kÞrer efter standardmÃ¥l.

Jeg skulle hilse fra Henrik og montÞren Michael og sige, at de håber på du snart finder på et nyt projekt, og at de så gerne hjÊlper dig igennem igen.

Kan du have en dejlig sommer.

Mvh. SÞren Ladefoged

En superskÞn overdÊkning

Vi har fået os en superskÞn overdÊkning af vores terrasse. Den er bygget på modellen Home og er udfÞrt i kraftige jernprofiler der er varmegalvaniseret. Udover den meget kraftige konstruktion og kvaliteten i materialerne, herunder både samlinger og konstruktionsdetaljer, så har vi fået vel nok Danmarks bedste service. LÊnge skal man da lede efter et firma der er så kunde orienteret. De giver simpelthen ikke op fÞr end at kunden er tilfreds. Alt blev tegnet og beregnet, montagen gik helt som den skulle. Jeg kan kun varmt anbefale at man tager fat i Dansk Carport System hvis man er på udkig efter en ny carport eller overdÊkning.

2021幎1月11日

Hej Jari,

Mange tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er rigtig glade for at hÞre om din gode oplevelse. Hvis der er noget vi kan hjÊlpe med kan du altid ringe til os.

Dansk Carport System A/S

SÅÅÅÅÅÅÅ TILFREDS. Bedste service nogensinde. TUSIND TAK!

Jeg kÞbte en bil, som jeg lÊnge havde Þnsket, dog gik det lige forbi mit hovede, at bilen var for hÞj til den davÊrende carporten.
Så måtte jeg ud og finde en der kunne bygge en ny og i forlÊngelse. Jeg skrev til flere, isÊr her på SjÊlland, men kun Dansk Carport System vente med det samme tilbage og hvor er jeg TAKNEMLIG for det.
ALDRIG har jeg oplevet så ekstrem god service, laaaagt ud over hvad man kan forvente.
Fik hjÊlp til nytÊnkning på form og ente med et sadeltag, som nu bare bliver rost at helt tilfÊldige forbipasserende og selvfÞlgelig af dem der kender mig.
Passer PERFEKT til huset, hvilet jo er utrolig vigtigt med harmoni mellem hus og carport, super let, elegant og samtidig diskret. Ikke mindst ... utrolig fin pris, billigt vil jeg faktisk sige.
Så gik der kludder med kommune og byggetilladelse, så jeg var parat til at give op, men her ... her kom Dansk Carport System mig IGEN til hjÊlp. Min kommune er den kommune med den ringeste og lÊngste behandling af byggesager i landet, men ved hjÊlp fra Henrik Johansen (Salgskonsulent/bygningskonstruktÞr), som havde ordren fra start af, kom også det helt ekstremt hurtigt på plads. Netop fordi det altid er muligt at få fat i firmaet og fordi de giver sig al den tid, der skal til for at opgaven bare bliver, som jeg som kunde Þnsker og er muligt.
Jeg var grÊdefÊrdig af taknemlighed, isÊr da jeg er krigsveteran med PTSD fra Balkan og det var blevet for stor en opgave med kommune.
ALT gik som planlagt, til tiden og på kun 1 dag stod min MEGA FLOTTE carport klar og som sagt får jeg MEGA ros fra helt tilfÊldige folk der går forbi ude på vejen.
Jeg er dybt taknemlig for det SUPER FLOTTE arbejde, mega hurtige service og hjÊlp ud over alt forventelighed.
Godt det blev Dansk Carport Service, om end fra Jylland😜😄. Selv det betÞd intet, det blev leveret pÃ¥ dato og til tiden som aftalt her i NordsjÊlland. SÅDAN!👍🏌💪🏌🏆

2021幎1月7日

Hej Lene,

Mange tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er rigtig glade for at hÞre om din gode oplevelse med os. Husk du altid kan tage fat i os hvis du har spÞrgsmål relateret til carporten.

Dansk Carport System A/S

levering af carport med fejl

Aftalte levering af carport, men fik spÊr med rustpletter og flere steder var galvaniseringen slået af. FÞrst efter 1 måned fik vi skiftet den ud og efter 1,5 måned er den stadig ikke fÊrdiggjort! Vi har hver gang selv måttet tage fat i firmaet for at få udbedret og måttet rykke for fÊrdiggÞrelse.

2020幎11月13日

KÊre Nok,

Vi er rigtig kede af at hÞre, at din oplevelse hos os desvÊrre ikke har levet op til dine forventninger.
Det beklager vi mange gange, og vi forstår godt din utilfredshed.

Jeg er bekendt med netop din sag og jeg har vendt den med de involverede medarbejdere, og jeg ved at det lykkedes os at finde en lÞsning på det hele, som jeg naturligvis håber at du også er tilfreds med idag. Vi beklager meget at forlÞbet ikke har vÊret optimalt, men vi håber at du alligevel er glad for slutresultatet.

Jeg står dog meget gerne til rådighed, hvis der skulle vÊre yderligere du Þnsker at vi vender vedr. din sag. Jeg kan kontaktes på telefon nr. 20184916, eller pr. e-mail på sln@dcsas.dk.

Rigtig god aften.

Super kvalitet

Jeg har både kÞbt carport og overdÊkning og er godt tilfreds med service og kvalitet. Må bare sige at der er meget forskel på de lÞsninger Bilka og Bauhaus har i forhold til danskcarportsystem.

2015幎9月5日

Superflot carport - vedligeholdelsesfri

Vi havde sÊlgeren (Peter) ude til gennemgang af materialer og opmåling og prissÊtning. Vi vurderede en måneds tid inden vi slog til og bestilte en flot carport.
Der er 3 ugers levering. Den er fÊrdig lavet hjemmefra. Den skal "bare" samles på stedet. Det tog ca. 10 timer at samle hele carporten. 2 mand på fuld tid og indehaven (SÞren) kom og hjalp lidt til med opstart og afslutning.
Meget fint forlÞb. Smidig og enkelt. Kan anbefales!

2012幎7月12日