Danske Stenhuggerier レビュヌ

1,040
TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En overordentlig fin , god og omsorgsfuld behandling. Stenen leveret hurtigere end forventet og superglad for det. Og hvad ser jeg; en meget smuk sten. Slebet ned og fornyet skrift. SÃ¥ smukt. Stor... もっず芋る

Vi bestilte en fin gravsten i TÃ¥strup hos Charlotte SulkjÊr Tetsche. Yderst behagelig oplevelse. Charlotte er bÃ¥de professionel og medfÞlende uden det bliver for meget. Man fÞler sig godt behandlet o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter min mors dÞd henvendte jeg mig til Charlotte fra TÃ¥strup Stenhuggeri, efter en fin anbefaling. Den nuvÊrende gravsten fik lavet en tilfÞjelse og vi er dybt taknemmelig for en professionel og ven... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 石工

圓該䌁業による蚘述

Danske Stenhuggerier har fokus på minder og mennesker. Som Danmarks stÞrste leverandÞr af natursten tilbyder vi gravsten i alle stilarter, udfÞrt i hÞjeste håndvÊrksmÊssige kvalitet. Vi tager ansvar for at uddanne nÊste generation af stenhuggere og bidrager aktivt til udviklingen af dansk kirkegårdskultur.

Danske Stenhuggerier Support

すべおのレビュヌ

(1,040)

過去12か月のレビュヌ数: 106ä»¶

レビュヌを曞く

Min familie blev modtaget af en yderst

Min familie blev modtaget af en yderst positiv og imÞdekommen Anne Jul Bundgaard i Vordingborg afdelingen. Anne gav os tid tid at tÊnke over flere gravstenslÞsninger til min afdÞde hustru. Den vi valgte lever fuldt ud op til den gravsten der nu er opsat på graven. Leveringstiden oversteg vores forventning, kun 14 dage.

2026幎7月29日

En overordentlig fin

Stor tak til Stenhuggeriet i Svendborg. Tak, Jan 🙏😊.
Bedste tanker
Jette(ØsterHÊsinge, Faaborg)😊

2026幎8月13日
自発的なレビュヌ

God service. Hurtig og imÞdekommen levering

Hurtig imÞdekommen levering

2026幎7月29日

KÊre Gitte

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vÊlger at belÞnne din oplevelse hos os med 5 stjerner.

Mette

Efter min mors dÞd henvendte jeg mig

Efter min mors dÞd henvendte jeg mig til Charlotte fra Tåstrup Stenhuggeri, efter en fin anbefaling. Den nuvÊrende gravsten fik lavet en tilfÞjelse og vi er dybt taknemmelig for en professionel og venlig behandling. Vi fÞlte os imÞdeset i en god behandling midt i sorgen. Derfor kan jeg varmt anbefale Tåstrup Stenhuggeri som i Þvrigt har en super fin udstilling foran butikken

2026幎7月31日

KÊre Simon

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vÊlger at belÞnne din oplevelse hos vores kollegaer i Tåstrup med 5 stjerner.

Mette

Vi bestilte en fin gravsten i TÃ¥strup

Vi bestilte en fin gravsten i Tåstrup hos Charlotte SulkjÊr Tetsche. Yderst behagelig oplevelse. Charlotte er både professionel og medfÞlende uden det bliver for meget. Man fÞler sig godt behandlet og vi bestilte stenen og det lykkedes os uden problemer at få den lagt på graven en uge efter. Det er service ! Desuden blev stenen lige så fin som vi forventede. Vi er meget tilfredse.
Kan i hÞj grad anbefales.

2026幎7月30日

KÊre Aase

Top betjening i HolbÊk afdelinge af Ann

Min bror var dÞd efter et langt forlÞb, så jeg var mentalt klar til at bestille en gravsten, men havde svÊrt med at få bestilt. Troede jeg skulle ind til en tÞr gammel mand og drÞfte bestillingen, men blev mÞdt af den sÞdeste Ann i HolbÊk afdelingen. Hun var iderig og hjÊlpsom også selv om jeg fik lavet mange udkast indtil jeg var tilfredes. Seks stjerner til hende for den allerbedste kundebetjening. Jeg vil på det varmest anbefale, at besÞge HolbÊk afdelingen.

2026幎6月22日

KÊre Susanne

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vÊlger at belÞnne din oplevelse hos vores kollegaer i HolbÊk med 5 stjerner.

Mette

Virkelig flot arbejde med min mors

Virkelig flot arbejde med min mors skrift på min fars gravsten. leveret og sat perfekt.

2026幎7月1日

KÊre Jan

Meget hjÊlpsom

Utroligt behagelig og tålmodig hjÊlp vi fik i en trist situation

2026幎6月4日

KÊre Marlene

Virkelig flot arbejde.

Virkelig flot arbejde.
Jeg og familien er meget glade for gravstenens fremtoning

2026幎6月17日

KÊre Henrik

God sevice

God vejledning, dygtig, lydhÞr og venlig.

2026幎6月18日

KÊre Anne Dorthe

Mette

Jeg takker mange gange for den flotte

Jeg takker mange gange for den flotte renovering af min hustrus gravsten,smukt stykke arbejde.
Leif Albertsen SorÞ

2026幎6月25日

KÊre Leif

Vi kondolerer med tabet af din hustru. Samtidig siger vi tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vÊlger at belÞnne din oplevelse hos os med 5 stjerner.

Rigtig god service

Danske stenhuggerier, Varde afdeling har ydet en yderst professionel og ansvarsbevidst service fra start til slut.
Stenhugger Jan har tryllet med inskriptionerne på gravstenen. Smukt udfÞrt.
Kan varmt anbefales.

2026幎6月25日

KÊre Ole

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vÊlger at belÞnne din oplevelse hos vores kollegaer i Varde med 5 stjerner.

Rigtig god personlig service

Rigtig god personlig service. Alle aftaler blev overholdt og det fÊrdige produkt er bare iorden.

2025幎7月25日

KÊre SÞren

Mette

Rigtig god service hele vejen igennem. Vi blev mÞdt med venlighed, forståelse og professionel vejledning, og vi fÞlte os godt hjulpet fra start til slut.

Der blev taget sig tid til at besvare vores spÞrgsmål, og hele forlÞbet var prÊget af god kommunikation og en behagelig behandling.

Alt i alt en meget positiv oplevelse.

2026幎6月18日

KÊre Carsten

Mette

Meget venlig og respektfuld behandling

Meget venlig og respektfuld behandling og rådgivning i butik ift valg af sten.
Hurtig fremsendelse af tilbud og forslag til design og ikke mindst hurtig levering på ThurÞ kirkegård så stenen stod på gravstedet ved urne nedsÊttelsen.
Alt i alt en god oplevelse i en svÊr situation.

2026幎6月3日

KÊre Pia

Ribe Stenhuggeri

Vi syntes, vi manglede et stednavn på gravstenen, da den kom retur fra Ribe Stenhuggeri. Vi kontaktede stenhuggeriet i Ribe igen og der var den stÞrste hjÊlpsomhed og imÞdekommenhed. Derudover tog man sig ikke sÊrlig meget betalt for noget, der var vores egen skyld. Tak for jer.

2026幎6月4日

KÊre Anette

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vÊlger at belÞnne din oplevelse hos vores kollegaer i Ribe med 5 stjerner.

Super god service

Super god service.
Charlotte -Taastrup- var bare så service minded. Helt klart mange grÞnne stjerner herfra

2026幎4月23日

KÊre Helle

En speciel gravsten

Jeg havde nogle meget specifikke Þnsker i forb. med valg af gravsten til min mand og henvendte mig i fÞrste omgang til jeres afdeling i Varde, som gjorde forarbejdet. Selve udfÞrelsen blev lagt i hÊnderne på Ribe-afdelingen, som virkelig gjorde et fint stykke arbejde, lige fra afhentning af en meget speciel sten ved vores sommerhus til vurdering af stenens beskaffenhed og valg af bronceplade med navn og årstal. Resultatet blev meget smukt og unikt. Stor tak til Stenhuggerne i Ribe, specielt Torben og Bo, som gjorde det til en fin oplevelse med store hensyn i en svÊr tid. Det kunne ikke gÞres bedre.

2026幎6月8日

KÊre Inger Lise

God service i Vejle

Man forestiller sig aldrig, at man en dag skal finde en gravsten til sin dÞdfÞdte sÞns begravelse.

Min mand og jeg besÞgte et stenhuggeri i Vejle, hvor vi blev taget imod med stor omsorg af en smilende medarbejder, Ulla.

Ulla var yderst kompetent, da vi blev i tvivl om de korrekte mål til gravsten til bÞrnegravsted. Hun vejledte os om både stenens stÞrrelse og farve og gav os gode anbefalinger til en gravsten til et barn.

Hun tog også selv kontakt til kirkegården for at afklare de praktiske spÞrgsmål. Det betÞd utrolig meget for os i en tid prÊget af sorg og krise, hvor der er mange ting, man skal forholde sig til.

Sammen udarbejdede vi et udkast til gravstenen på computeren, så alt var klar, hvis kirkegården godkendte det. Vi fik lov til at bestille prÊcis gravsten, vi Þnskede, og servicen var imponerende hurtig. Gravstenen blev leveret inden for 14 dage og stod klar på vores sÞns begravelsesdag.

Da jeg så gravstenen på begravelsesdagen, begyndte jeg at grÊde. Min mand og jeg blev både glade og overraskede over, at den var blevet fÊrdig så hurtigt. Det betÞd mere, end ord kan beskrive.

En kÊmpe tak til Ulla Thomasen for en professionel, omsorgsfuld og varm kundebehandling i en af de svÊreste perioder i vores liv.

2026幎5月29日

KÊre jer

Jeres store tab gÞr os utrolig ondt. Tak fordi I deler jeres fulde oplevelse her.

Også en stor tak for jeres flotte anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at I vÊlger at belÞnne jeres oplevelse hos vores kollegaer i Vejle med 5 stjerner.

Tanker til jer.

Omsorgsfuld og tålmodig samtale

Omsorgsfuld og tålmodig samtale.
Tid til, at jeg kunne bestemme mig, hvilken sten og hvilken skrifttegn jeg Þnskede mig.

2026幎5月26日

KÊre Susanne