Min familie blev modtaget af en yderst positiv og imødekommen Anne Jul Bundgaard i Vordingborg afdelingen. Anne gav os tid tid at tænke over flere gravstensløsninger til min afdøde hustru. Den vi valg... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
En overordentlig fin , god og omsorgsfuld behandling. Stenen leveret hurtigere end forventet og superglad for det. Og hvad ser jeg; en meget smuk sten. Slebet ned og fornyet skrift. Så smukt. Stor... もっと見る
Vi bestilte en fin gravsten i Tåstrup hos Charlotte Sulkjær Tetsche. Yderst behagelig oplevelse. Charlotte er både professionel og medfølende uden det bliver for meget. Man føler sig godt behandlet o... もっと見る
企業が回答しました
Efter min mors død henvendte jeg mig til Charlotte fra Tåstrup Stenhuggeri, efter en fin anbefaling. Den nuværende gravsten fik lavet en tilføjelse og vi er dybt taknemmelig for en professionel og ven... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Danske Stenhuggerier har fokus på minder og mennesker. Som Danmarks største leverandør af natursten tilbyder vi gravsten i alle stilarter, udført i højeste håndværksmæssige kvalitet. Vi tager ansvar for at uddanne næste generation af stenhuggere og bidrager aktivt til udviklingen af dansk kirkegårdskultur.
Danske Stenhuggerier Support

通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vordingborg afdelingen
Anne fra Vordingborg afdeling har givet den bedste service og været så behjælpsom under hele forløbet.

Danske Stenhuggerier からの回答
Ualmindeligt søde, og simpelthen bare en perfekt oplevelse.
Det er (heldigvis) ikke hver dag man anmelder en stenhugger. Og jeg gider i øvrigt normalt ikke skrive anmeldelser. Men I (Taastrup afdelingen) fortjener et par ord. I var utrolig søde i en ikke hel nem situation, og resultatet på kirkegården er over alt forventning. Og så var det meget billigere, end jeg havde forventet. Så 5 kæmpe store stjerner herfra.

Danske Stenhuggerier からの回答
Vi som kirkegård oplever et fantastisk…
Vi som kirkegård oplever et fantastisk samarbejde med afdelingen i Tåstrup hvor Charlotte T. driver en fin forretning og med gode anmeldelser fra gravstedsejerne. Udstillingen i butikken er topprofessional og man får altid en brugbar og imødekommende service og behandling. Absolut til min. 5 stjerner.

Danske Stenhuggerier からの回答
God service hele vejen igennem
God service hele vejen igennem. Kontaktede mig, da jeg havde valgt en lidt stor skrifttype og gav mig 3 alternative forslag.

Arbejdet er udført perfekt
Arbejdet er udført perfekt, og før lovet.
Stenen blev udbrag og placeret på graven, ganske som aftalt.

Danske Stenhuggerier からの回答
Jamen jeg har ikke noget at klage over
Jamen jeg har ikke noget at klage over. Det har fungeret fint hele vejen igennem processen

Danske Stenhuggerier からの回答
Charlotte i Taastrup gav en rigtig god…
Charlotte i Taastrup gav en rigtig god service og en helt fantastisk vejledning. Hendes kompetente hjælp betød meget for mig.

Danske Stenhuggerier からの回答
Når man mister sin Elskede og alle de…
Når man mister sin Elskede og alle de beslutninger man skal tage ved Dødsfald . Var det så trygt og yderst professionelt i Danske Stenhuggerier i Ribe .
Jeg blev tage imod af Torben , som var så behjælpelig og det hele var meget i trygge hænder . Jeg kan med de bedste anbefalinger kun rose afdelingen i Ribe for det flotte-arbejde .
🌷

Danske stenhuggere, vordingborg
Danske stenhuggere, Vordingborg v Anne. Meget tilfreds med Anne der har lavet 2 opgaver for mig, 1.gang i 24 med nyt navn på sten og rens af både sten og navn opfrisket fra 06, og nu ved min søsters død, Anne er meget empatisk og kom med flere forslag til sten som skulle passe til den eksisterende sten, Anne leveren en meget flot sten og efter mine ønsker, kan kun anbefale Anne 😀😀😀😀😀

Fantastisk betjening
Fantastisk betjening og service af Charlotte i Tåstrup.
Man var i gode hænder omkring hele processen, man var aldrig i tvivl om hvad gør man. Efterfølgende hvis der var det mindste skulle man bare ringe.
kan klart anbefale hende.

Danske Stenhuggerier からの回答
I har formået at opsøge vores ønske
I har formået at opfylde vores ønske, om en gravsten der skulle harmonerer med en gamle gravsten. Det har i til fulde udført og en hurtig levering,
I vil herfra bliver anbefalet af os,mange tak mange tak på familiens vegne🙏

God service i Vordingborg
Vi var i Vordingborgs afdeling og fik fin service af Anne. Hun var meget god til komme med forslag til hvilken natursten vi skulle have.

Empatisk og imødekommende
Meget imødekommende, omhyggelig og empatisk betjening af Anne i Vordingborg. Vi fik den bedste service og en gravsten præcis som ønsket. Kan varmt anbefales.

Danske Stenhuggerier からの回答
De forstod hurtig hvordan gravstenen…
De forstod hurtig hvordan gravstenen skulle se ud og den var hurtig færdig

Danske Stenhuggerier からの回答
Vi har fået rigtig fin behandling
Vi har fået rigtig fin behandling, og alt gået efter planen.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。