Danske Stenhuggerier レビュヌ

1,040
TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min familie blev modtaget af en yderst positiv og imÞdekommen Anne Jul Bundgaard i Vordingborg afdelingen. Anne gav os tid tid at tÊnke over flere gravstenslÞsninger til min afdÞde hustru. Den vi valg... もっず芋る

䌁業が回答したした

En overordentlig fin , god og omsorgsfuld behandling. Stenen leveret hurtigere end forventet og superglad for det. Og hvad ser jeg; en meget smuk sten. Slebet ned og fornyet skrift. SÃ¥ smukt. Stor... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi bestilte en fin gravsten i TÃ¥strup hos Charlotte SulkjÊr Tetsche. Yderst behagelig oplevelse. Charlotte er bÃ¥de professionel og medfÞlende uden det bliver for meget. Man fÞler sig godt behandlet o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter min mors dÞd henvendte jeg mig til Charlotte fra TÃ¥strup Stenhuggeri, efter en fin anbefaling. Den nuvÊrende gravsten fik lavet en tilfÞjelse og vi er dybt taknemmelig for en professionel og ven... もっず芋る

䌁業情報

1. 石工

圓該䌁業による蚘述

Danske Stenhuggerier har fokus på minder og mennesker. Som Danmarks stÞrste leverandÞr af natursten tilbyder vi gravsten i alle stilarter, udfÞrt i hÞjeste håndvÊrksmÊssige kvalitet. Vi tager ansvar for at uddanne nÊste generation af stenhuggere og bidrager aktivt til udviklingen af dansk kirkegårdskultur.

Danske Stenhuggerier Support

すべおのレビュヌ

(1,040)

過去12か月のレビュヌ数: 106ä»¶

レビュヌを曞く

Der blev vist stor tålmodig .

Der blev vist stor tålmodig og venlighed.

2025幎3月21日

KÊre Anne

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vÊlger at belÞnne din oplevelse hos os med 5 stjerner.

Professionel og venlig

Har fået en virkelig god behandling i Års afd. Kan kun anbefale dem.

2025幎4月9日

KÊre Hr. Buus

En stor tak for din fornemme anmeldelse her pÃ¥ vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vÊlger at belÞnne din oplevelse hos vores kollegaer i Års med 5 stjerner.

God og venlig vejledning

God og venlig vejledning, efterfÞlgende rigtig god hjÊlp da jeg havde flere spÞrgsmål og Êndringer.

2025幎4月2日

KÊre Anja

Mette

Behagelig kommunikation og perfekt gravsten

Meget fin kommunikation ang. vores Þnsker til hvordan gravstenen skulle se ud. Vores mor's navn skulle tilfÞjes på en allerede eksisterende sten (vores far's).
I det hele taget god og meget behagelig kommunikation, både telefonisk og på mail. Alle vores aftaler blev overholdt til punkt og prikke.
Resultatet blev fuldstÊndig, som vi havde håbet. En meget smuk og enkel sten, som vi Þnskede.
Mange tak til Anne fra Vordingborg Afdeling

2025幎3月28日

KÊre Pia

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vÊlger at belÞnne din oplevelse hos vores kollega Anne i Vordingborg med 5 stjerner.

Den bedste service...

Vi fik den bedste service fra Danske Stenhuggerier i Tåstrup - Hurtig og professionel håndtering af opgaven. Alt er gennemfÞrt som aftalt og med venlighed.
Kontakter gerne Danske Stenhuggerier en anden gang.

2025幎2月16日

KÊre Bjarne

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vÊlger at belÞnne din oplevelse hos vores kollegaer i Tåstrup med 5 stjerner.

Grundig og omhyggelig

Grundig og omhyggelig. Hurtig ekspedition, levering som aftalt.
Tak

2025幎3月18日

KÊre Birgitte

Opgaven udfÞrt perfekt.

Opgaven udfÞrt perfekt.
Charlotte fra Taastrup Afd. er altid venlig og hjÊlpsom.
God service!

2025幎3月11日

Danske Stenhuggerier からの回答

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vÊlger at belÞnne din oplevelse hos vores kollega Charlotte i Tåstrup med 5 stjerner.

Mette

SÞd og hurtig betjening i Vordingborg afdelingen

God kommunikation og sÞd betjening. Flot arbejde med restaurering og nyt navn på gravsten.

2025幎3月13日

KÊre Alex

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vÊlger at belÞnne din oplevelse hos vores kollegaer i Vordingborg med 5 stjerner.

Tip Top Anne i Vordingborg

Vi fik den bedste betjening af Anne i Vordingborg. SÞd, omsorgsfuld og virkelig professionel. Anne tog sig tid til at vise os designs pÃ¥ computeren og skiftede gerne til guldskrift for at vende tilbage til den oprindelige. Det var sÃ¥ fint at kunne gÃ¥ stille og roligt rundt i den flotte udstilling. Vi kiggede pÃ¥ to sten og valgte en tredje
 en gravsten er jo ikke bare en sten - jeg synes, vi valgte en goÂŽ en. Anbefaler Vordingborg-afdelingen 100%.

2025幎2月5日

KÊre SÞs

God behandling

God behandling - hurtigt ekspedition

2025幎3月6日

KÊre Hans JÞrgen

NUL STJERNER

FÞrste besÞg hos Danske Stenhuggerier, Roskildevej 52, Frederiksberg, d. 22/1 d.å. var vellykket. Min kone og jeg (84 & 85 år) mÞdte en kompetent og venlig Marianne, der leverede forslag til gravstensdesign.
I andet besÞg (7/3) - hvor bestilling skulle afgives - gik alt galt. Marianne var "gået på pension". Hendes mandlige aflÞser, sendte denne anmeldelse ned på et stort NUL. Uforskammethederne stod nÊrmest i kÞ ! En helt igennem ubehagelig og uprofessionel oplevelse!
Det er faktisk en fÞlsom sag at skulle bestille sin egen gravsten.
Danske Stenhuggeriers ledelse er velkommen til at rette henvendelse om detaljerne til undertegnede.

2025幎3月7日

KÊre Lars H. Christiansen

Tak fordi du har delt din oplevelse af besÞget på Frederiksberg. Jeg har fuld forståelse for, at det er meget frustrerende hvis den lÞsning man havde forestillet sig, ikke praktisk lader sig udfÞre. I den forbindelse har jeg talt med min kollega på Frederiksberg, der forklarer, at det, fra et stenhugger fagligt synspunkt, ikke er muligt, at få plads til den mÊngde bronzetegn og den stÞrrelse som du har Þnsket. Derfor var det nÞdvendigt at sige nej tak til opgaven.

Jeg kan forstÃ¥ pÃ¥ din anmeldelse, at det har vi ikke vÊret tilstrÊkkelig dygtige til at forklare og det vil jeg gerne beklage. Jeg hÃ¥ber du finder en anden leverandÞr, der kan opfylde jeres forventninger. Ønsker du mere dialog med undertegnede, er du velkommen til at kontakte mig via mail: jhm@stenhuggeri-as.dk

Jon Mally

Charlotte fra Taastrup er virkelig et

Charlotte fra Taastrup er virkelig et empatisk og meget hjÊlpsomt menneske, vi har vÊret i så gode og trygge hÊnder hele vejen, hun fortjener ALLE 5 ⭐ Charlotte er en stjerne ⭐ tusind mange tak. Venlig hilsen Jeannie Dupont

2025幎3月3日

KÊre Jannie

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vÊlger at belÞnne din oplevelse hos Charlotte i Taastrup med 5 stjerner.

God rådgiving

Har fået en god rådgivning

KÊre Morten

ImÞdekommende og venlig betjening

KÊre Anette

Punktlige og prÊcise

Punktlige og prÊcise, rigtig god service

Mette

Det var hurtig ekspedition og som vi

Det var hurtig ekspedition og som vi gerne ville have det

2025幎2月18日

KÊre Jane

Professionel hele vejen

Professionel hele vejen, god behandling, tak

2025幎2月17日

KÊre Allan

Mette

Det var så god og rolig en oplevelse i

Det var så god og rolig en oplevelse i Tåstrup afdelingen hos Charlotte, hvor der blev spurgt ind til Þnsker og kom med rigtige gode ideer, samt levering og opstilling af gravsten hvor fÞlte at man var i trygge hÊnder.

2025幎1月9日

KÊre Tommy

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vÊlger at belÞnne din oplevelse hos Charlotte i Tåstrup med 5 stjerner.

Stor tilfredshed!

Intet at klage over, et perfekt forlÞb :-)

2025幎2月7日

KÊre Carsten

Flot sten med fin tekst

En mindre misforståelse betÞd, at vi skulle have en anden farve på teksten. Den blev dog rettet, og stenen er nu flot med fin tekst.

2025幎2月6日

KÊre Arne

En stor tak for din fine anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.