Dansk Restlager レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÞbt spisestuestole. Meget venlig og utrolig hurtig betjening. Bestilt den ene dag, varen kom nÊste dag. Fint emballeret og nemt at samle. Den ene stol havde desvÊrre en lille skade, den blev omgÃ¥ende... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte en hÞjseng til lige omkring 10000 kroner til min datter. Da den ankom var flere papÊsker revet i stykker, poserne med madrasserne var meget beskidte og de remmer der var rundt om... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har handlet 2 gange. FÞrste gang en etageseng og to springmadrasser. Anden gang et klÊdeskab i massivt fyrretrÊ. Alle varer var i topkvalitet og fint emballeret. Kontakten med firmaet (sÃ¥vel te... もっず芋る

Efter at have bestilt bord og stole hos Dansk Restlager, blev vi kontaktet to dage efter med besked om hvilken dag varen ville ankomme. Fra vi bestilte til vi modtog varen gik der 6 dage - hvilket e... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. ベッド専門店
  3. 籐家具店
  4. 䜜り付け家具提䟛業者
  5. パむン家具販売店

圓該䌁業による蚘述

Dansk Restlager er en familieejet virksomhed som blev grundlagt tilbage i 1999. Den gang kÞbte vi restlagre fra Danske mÞbelproducenter, hvilket vi stadig gÞr. Virksomheden har dog udviklet sig en del siden, så den i dag handler med mange fÞrsteklasses mÞbler, laver kÞjesenge og madrasser i eget design og tilbyder hynder og madrasser på specialmål til f.eks shelters, både, campingvogne, bÊnke og meget andet.

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

HÞj service og fleksibilitet!

Har netop oplevet den bedste service og en hÞj grad af fleksibilitet fra JÞrgen, som er medejer af Dansk Restlager. Han har vÊret sÊrdeles hurtig og responsiv ift. nogle spÞrgsmål, jeg havde, og jeg ved med sikkerhed, jeg handler hos dem en anden gang også.

2020幎10月20日

Dybt useriÞst firma

Dybt useriÞst firma. Har bestilt 4 hÞjskabe. Intet svar, ingen bekrÊftelse, ingen kontakt eller noget som helst. Har gået og ventet hele ugen på at skulle blive ringet om som de skrev i mail. Vil fraråde andre at spilde tid på dette sted, selvom de tilsyneladende har nogen gode priser.

2020幎10月16日
自発的なレビュヌ

NÃ¥r man forelsker sig i en engelsk seng

Når man forelsker sig i en engelsk seng med lidt "skÊve" mål og har vÊret ved ILVA der havde månedslange leveringstider og JYSK der ikke kunne levere disse mål, var det virkelig så fantastisk at finde Dansk Restlager i en Google sÞgning. Her fik jeg en prof snak om madrassen, og indenfor en uge kunne jeg lukke luften ud af den luftmadras, der havde vÊret min madras, og sove i en rigtig seng. DEJLIGT med fÞlelsen af at der er styr på det, med at de lige ringer op. Dejlig service.. Og skÞn smuk fantastisk drÞmmeseng.. Tak

2020幎5月22日

KÞbte 6 hvide fletstole

KÞbte 6 hvide fletstole. Havde ret store problemer med at få dem leveret det rigtige sted. Men det var vist fragtmandens skyld. Stolene står til kr. 765,- nedsat fra kr. 895,-. Det er de ikke vÊrd. Flettet er ikke ens på stolene og trÊfarven kan ses igennem malingen. visse sted er malingen skaldet af og puderne er en ringe kvalitet skumgummi. Vi havde tÊnkt at det var vore nye spisestue stole, men det bliver det ikke!
Erik Bennike

2019幎9月13日
自発的なレビュヌ

Mangel på god service ved reklamation.

Min oplevelse af Dansk Restlager er absolut ret blandet. Hvis man kÞber en vare og alt er som det skal vÊre er serviceniveauet i top.
En helt anden oplevelse får man hvis enkelte dele ved varen er forkerte og man reklamerer.
Vi kÞbte et klÊdeskab som, da vi skulle samle den, viste sig at vÊre med en forkert hÞjre side. Da vi opdager det har vi samlet den anden side af skabet og vÊlger at tilrette den hÞjre side så den også passer. Vi måtte bore huller til 2 ekstra skuffer og til dÞrbeslagene da disse ikke eksisterede.
DesvÊrre tog vi ikke et foto af den side som var forkert og nu har vi selv boret hullerne. Alligevel valgte vi at reklamere. I fÞrste samtale med sÊlger skulle jeg bare sende artikelnummeret og han ville sÞrge for at vi modtog den side som ikke passede. Jeg sendte nummeret og et billede af samlevejledningen hvor vi mÊrkede op hvor der var mangler. Straks ringede sÊlger til mig igen og nu kunne det slet ikke lade sig gÞre at reklamere fordi vi ikke havde et billede af den forkerte side. Og han så ingen grund til at kontakte mÞbelfabrikken om at produktet indeholdt en forkert del. Så nu kan andre kunder måske vÊre lige så uheldige.
Hvis vi havde forlangt en refusion for fejlen var hans reaktion måske forståelig men vi ville egentligt bare gerne have en ny hÞjre side så skabet stod perfekt. (3 skuffer er ikke helt nemt at måle ud til.)
SÊlger er fantastisk god til at snakke men god service ved reklamationer eksisterer ikke.
Jeg handler aldrig hos Danskrestlager.dk igen.

2019幎6月27日
自発的なレビュヌ

En sand fornÞjelse at handle her

En sand fornÞjelse at handle her. Fantastisk kundeservice og en rigtig god vejledning til at finde den helt rette madras til vores campingvogn. Hurtig levering og alt passede bare helt perfekt.
Helt sikkert vÊrd at anbefale.

2019幎5月14日
自発的なレビュヌ

Bestilte og modtog meget hurtigt en

Bestilte og modtog meget hurtigt en familiekÞjeseng der lever fuldstÊndig op til mine forventninger. Jeg er meget glad og tilfreds og hvis det ikke var fordi der manglede 2 beslag, så var der givet fuldt hus :) Tusind tak for rigtig god service og en fantastisk kÞjeseng. Her handler jeg helt sikkert igen!

2018幎9月22日
自発的なレビュヌ

At handle med Dansk restlager er en hel

At handle med Dansk restlager er en hel fornÞjelse ,
vi skulle have ny springmadras til autocamperen , den har en blÞd buge i den ene side ,så der blev lavet en tegning med mål og bue sendt på mail til JÞrgen .
Dagen efter ringer JÞrgen og der bliver aftalt betrÊk på madrassen og hvornår den er til levering .
Man er lidt spÊndt på om den nu passer , aldrig har jeg noget så smukt
den er som lavet dertil , men det var den jo også.
Betaling var aftalt prÞv om den passer og så betal , og det gjorde vi,
kan kun rose JÞrgen og hans firma , handel trykt der.

2017幎11月17日
自発的なレビュヌ

Service, pris og Kvalitet i top.

Vi har 3 bÞrn i alderen 2-6 år der deler vÊrelse, vi har lÊnge vÊret på jagt efter den helt rigtige seng til de 3. Hos danskrestlager.dk fandt vi deb, en 3 etaget kÞjeseng perfekt til delevÊrelset. Torsdag d. 09.02 kl. 8.20 lagde jeg en bestilling og betaling ind på sengen. Kl. 9.20 samme dag, altså blot en time senere modtog jeg et opkald. De ville lige hÞre at bestillingen var korrekt og hvordan og hvornår jeg Þnskede levering. Jeg havde selv skrevet i min bestilling at jeg fÞrst Þnskede levering d. 15.02. og det kunne se sagtens klare. Vi aftale også at leveringen bare skulle sÊttes ved dÞren når det kom. LÞrdag d. 11.02 ringede de så igen fra danskrestlager, de ville lige dobbelttjekke at levering d. 15.02 var ok og om der var nogen hjemme til at tage imod levering eller om det stadig skulle sÊttes ved dÞren. Jeg var simpelthen så glad da jeg lagde på, jeg fÞlte mig helt tryg ved at alt gik efter planen. D. 15.02. kl. 9.15 blev sengen leveret lige til dÞren fuldstÊndig som aftalt. Så var det samlejobbet Vi skulle igang med, det viste sig dog hurtigt at det ikke ville blive helt så let, vi synes samlevejledningen var mangelfuld desvÊrre, men vi er heller ikke dummere end at vi godt kan sÊtte et par skruer i her og der uden en udfÞrlig tegning. Den står nu samlet på ungernes vÊrelse og de lyste fuldstÊndig op da de så den. Det var helt perfekt. Kvaliteten er der ikke noget at sÊtte på, den står så godt og der er ingen fare for at det knÊkker eller fald er fra hinanden nogen steder. Fra bestilling til levering var det simpelthen perfekt, ikke en finger at sÊtte noget sted. At samlevejledningen ikke var så udfÞrlig som vi regnede med er ikke nok til at trÊkke ned på stjerner men burde måske alligevel vÊre noget man lige kiggede på. Vi er så glade for vores handel og kigger i hvert fald her fÞrst, nÊste gang der skal nye mÞbler til.

2017幎2月16日

Super

Jeg bestilte en kÞjeseng på hjemmesiden, og blev ringet op dagen efter. Hun takkede for handlen og ville blot aftale nÊrmere om levering. Varen kom som aftalt og i perfekt stand. Der manglede ingenting og den var nem at samle. Sengen er i rigtig god kvalitet.
Jeg er meget tilfreds med handlen og kan klart anbefale firmaet. :-)

2015幎3月21日

Underligt!

Jeg har aldrig oplevet fÞr at lÊgge en ordre ind kl 23.00, og blive ringet op kl. 08.00 dagen efter for at afklare hvor varerne skal stilles ved leveringen.
Fik varerne dagen efter.
Det gik bare så stÊrkt, at jeg slet ikke har ryddet op i vÊrelset for at montere nye mÞbler. Det var ikke som forventet, på en meget positiv måde.
Fantastisk!

2015幎2月13日
自発的なレビュヌ

Fantastisk god kvalitet og service

KÞbte et vitrineskab og skÊnk ved Danskrestlager og blev positiv overrasket,vi fik vores mÞbler som aftalt og alt var med til at samle det intet manglet,så kan kun sige det er bedstemt ikke sidste gang at vi handler der.

2014幎10月18日

Super Service - hurtigt og perfekt kvalitet

Vi fik lavet en madras i specielt stÞrrelse. JÞrgen var meget fleksibel og forstående overfor en ret kort deadline. God pris og super kvalitet.
De har et stort udvalg af stoffer og der var mulighed for at vi sendte vores ejet stof.

Det er Êrgerligt at jeg ikke kan smide et billede op på trustpilot - det ser fandme godt ud.

2014幎7月22日

Yderst professionelt.

Må sige at Jonna og JÞrgen virkelig har sans for kundepleje. KÞbte et skab, med planlagt levering d. 23/4. Blev ringet op af Jonna, der beklagede at de ikke kunne levere omtalte skab pga. manko på skydelåger. Vi aftalte leverance til den 30/4 og på dagen blev jeg ringet op af chauffÞren, der sagde at han var på vej med en palle klÊdeskab.

Jeg kontaktede Jonna, for at fortÊlle, at nu havde jeg modtaget klÊdeskabet og roste hende ved samme lejlighed, for deres professionelle behandling af min ordre.

Godt gået Jonna & JÞrgen. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos jer!

2014幎5月2日
自発的なレビュヌ

Super service og meget venlige og hjÊlpsomme ejere.

Jeg bestilte for et par måneder siden en skÊnk i fyrretrÊ. Få timer efter bestilling modtager jeg et opkald med information om levering etc. Dejlig service så man kan stille spÞrgsmål i stedet for at modtage en standartmail. Da jeg spÞger om det er muligt at få den leveret inden en bestemt dato er der heller ingen problemer, de skal nok notere mit Þnske på ordresedlen til fragtfirmaet.

Da jeg modtager skÊnken og begynder at samle den viser det sig hurtigt at der mangler et brÊt. Jeg ringer derind og får igen en super service og vejledning, de fortÊller at de vil ringe til mig dagen efter fra lageret for at finde det rigtige brÊt.

De ringer ganske vist også, men for at fortÊlle mig at der er opstået sygdom i familien og de derfor fÞrst kan vÊre på lageret igen dagen efter. Dejlig service i stedet for bare at "glemme" mig.

Dagen efter kontakter de mig fra lageret og vi finder sammen frem til det rigtige stykke trÊ som jeg modtager under 20 timer senere.

På trods af disse små skÞnhedsfejl (som formentlig stammer fra fabrikantens side) vil jeg give danskrestlager.dk 5 ud af 5 stjerne pga. den helt fantastiske gode service og hjÊlpsomhed som man sjÊldent ser i dag - også når tingene ikke forelÞber helt efter bogen.

Mange tak for en god handel.

2014幎4月4日
自発的なレビュヌ

Hurtig og god service og super kvalitet.

Har kÞbt en "familiekÞjeseng" hos Dansk Restlager og jeg er yderst tilfreds med kvalitet og service. Lynhurtig kontakt angående Þnsker for levering, der manglede intet i pakkerne og det tog en times tid at samle alt. Sengen er lavet i en virkelig god og kraftig kvalitet. Her handler jeg helt sikkert igen!

2013幎4月19日
自発的なレビュヌ

God og professionel kundebetjening.

Vi har kÞbt en kÞjeseng til et beskedent belÞb. Da vi modtog varen og vi begyndte at samle, viste det sig at det ene ben ikke var helt godt. Der var også et par lameller der havde fået fugt og var blevet sorte.
Vi henvente os til Dansk Restlager. Her fik vi en meget venlig og professionel modtagelse. Erstatnings ben og lameller modtog vi 2 dage senere.
Så nu står vores kÞjeseng flot og er klar til bÞrnebÞrnene kommer på besÞg.
Dansk Restlager er absolut en butik vi kan anbefale. De har mÞbler til en fornuftig pris og selvfÞlgelig en kvalitet derefter. Så skal det ikke vÊre mÊrkevarer, men bare en hÊderlig kvalitet så kontakt Dansk Restlager.

2013幎2月3日