Dansk Restlager レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

KÞbt spisestuestole. Meget venlig og utrolig hurtig betjening. Bestilt den ene dag, varen kom nÊste dag. Fint emballeret og nemt at samle. Den ene stol havde desvÊrre en lille skade, den blev omgÃ¥ende... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Jeg kÞbte en hÞjseng til lige omkring 10000 kroner til min datter. Da den ankom var flere papÊsker revet i stykker, poserne med madrasserne var meget beskidte og de remmer der var rundt om... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har handlet 2 gange. FÞrste gang en etageseng og to springmadrasser. Anden gang et klÊdeskab i massivt fyrretrÊ. Alle varer var i topkvalitet og fint emballeret. Kontakten med firmaet (sÃ¥vel te... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Efter at have bestilt bord og stole hos Dansk Restlager, blev vi kontaktet to dage efter med besked om hvilken dag varen ville ankomme. Fra vi bestilte til vi modtog varen gik der 6 dage - hvilket e... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. ベッド専門店
  3. 籐家具店
  4. 䜜り付け家具提䟛業者
  5. パむン家具販売店

圓該䌁業による蚘述

Dansk Restlager er en familieejet virksomhed som blev grundlagt tilbage i 1999. Den gang kÞbte vi restlagre fra Danske mÞbelproducenter, hvilket vi stadig gÞr. Virksomheden har dog udviklet sig en del siden, så den i dag handler med mange fÞrsteklasses mÞbler, laver kÞjesenge og madrasser i eget design og tilbyder hynder og madrasser på specialmål til f.eks shelters, både, campingvogne, bÊnke og meget andet.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk kundeservice og god kvalitet!

Vi kÞbte 2 hÞjskabe, 2 klÊdeskabe, 3 barstole, 1 vitrineskab, 1 tv-mÞbel, 1 skrivebord og 2 natborde.

Vi stod og skulle flytte ind i en ny lejlighed og var nÞdt til at kÞbe en masse nye mÞbler da vi ikke havde noget sÊrligt hver isÊr. Efter at have fået danskrestlager anbefalet pga. deres gode priser, kiggede vi på hjemmesiden. Vi fandt mÞblerne generelt pÊne men syntes at vi stod og skulle bruge en masse penge, hvorfor vi stadig var en smule usikre.

Vi valgte at ringe til danskrestlager og fik fat i ejeren, som viste sig at vÊre utroligt kyndig og dygtig med rådgivning. Vi gav ham målene i vores lejlighed, fortalte om hvordan og hvorledes rummene var samt hvilke bekymringer vi måtte have omkring at det hele nemt kunne blive for pakket. Han var meget flink og hjalp os til at få valgt de rigtige mÞbler. En uge senere ankom det hele kl. 8 fredag morgen og vi fik samlet alt i lÞbet af weekenden.

Vi har umiddelbart vÊret utroligt glade for alle mÞbler og har fået kommentarer fra venner som troede at nogle af skabene var bygget ind i lejligheden fordi de passede så godt ind :)

Alt i alt er vi utroligt godt tilfredse og vil anbefale danskrestlager til alle.

2012幎9月3日
5぀星のうち1の評䟡

Mega dårlig service

Har meget dårlig erfaring med service fra Dansk restlager.
Alene tiden på at få ordnet deres reklamationer på deres varer er
li med ikke eksisterende har nu haft ventet i over 8 uger på at tingene skulle bringes i orden så gir ikke meget for deres service over for deres kunder

2012幎8月16日
5぀星のうち1の評䟡

super service sålÊnge man ikke reklamerer dårlig kvalitet

vi kÞbte bord + stole sÊt.

super service og hurtig ekspedering.

der stod på hjemmside at stole blev leveret samlet, men viste sig ikke at vÊre tilfÊldet. vi samlede stole og bord. superglad for det og passede perfekt ind i vort nye kÞkken.

allerede efter 2 uger var 3 stole begyndt at flÊkke i de samlinger. Dansk restlager ville give os 200 kr for svie og smerte og så var den lÞst... men vi ville ikke acceptere det for så stod vi uden reklamationsret. Det var de noget sure over.Vi fik tÞmrer til at se på det og han mente, at stolen simpelthen var svage i samling og han ville ikke anbefale at reparere på dem, som Dansk restlager foreslog.

Stole blev sendt retur til fabrik, som valgte at kreditere os. Fra vi sendte stole retur og til vi fik et svar gik der over 2 måneder og jeg måtte selv rykke for svar flere gange. I den periode sad vi på havestole...

Efter kreditering fik jeg sur mail fra dansk restlager, som påstod at det var vores egen skyld, at stolene var flÊkket. De havde lavet en liste over alle de kunder, der havde kÞb tilsvarende stole og at vi var de eneste, som havde haft problemer med dem. Underforstået at det var vores egen skyld!?

Og bordet ville de ikke tage retur, da der ikke var fejl på dette.
Men det var jo ligesom kÞbt som et sÊt, så nu står vi så tilbage med et bord!

De holdt på kÞbloven, at de ikke var forpligtiget til at tage noget retur, som ikke var defekt og desuden kunne de jo ikke bruge bordet til noget?!?

Her kÞber jeg så ikke igen!
Ikke sÊrligt imponerende.

2012幎2月22日

SÊrdeles fin service

Jeg har handlet 2 gange. FÞrste gang en etageseng og to springmadrasser. Anden gang et klÊdeskab i massivt fyrretrÊ. Alle varer var i topkvalitet og fint emballeret. Kontakten med firmaet (såvel telefonisk og pr. e-mail) var venlig og imÞdekommende. Alle aftaler vedrÞrende levering blev overholdt til punkt og prikke. Helt igennem kompetent service. Et firma jeg virkelig kan anbefale og hvor jeg gerne handler igen.
Jens Bang
Lejre

2011幎8月15日

Fin service

Skulle bruge et par special syede topmadrasser. Fandt firmaet på nettet og kontaktede dem. Fik hurtig respons og rådgivning. Varen blev leveret som aftalt, og jeg skulle fÞrst betale efter leveringen. Kan fint anbefale firmaet.

2010幎12月6日

Super kunde service

Jeg gav dem et hurtigt kald.Skulle bruge en ny madras inden weekende. Jysk skulle brug en uge på at levere en spring madras. Her skulle der kun bruges 2 dage, og prisen var lidt billiger hos restlager (ikke meget dog). Selvom de skrev på hjemmeside at deres syet topmadrasser tog en uge at lave fik jeg haste gennemfÞrt en topmadras. No probs. Og jeg blev ringet op og fik et par gode råd. Begge varer kom om torsdagen. En god oplevelse.

2008幎12月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス