䌁業情報

TrustScore 5段階評䟡の2.5

12件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Bogbeskrivelser af biblioteksbÞger

Bogbeskrivelser af forfatteres skÞnlitterÊre bÞger rummer for ofte en overfladisk lÊsning og et for stort fokus på enkelte dele i bÞger hvad angår biblioteksbÞger.

2024幎4月5日

Hej Michael,
Jeg kan se at dit indlÊg og dine stjerne må vÊre lagt forkert.

DBC er en virksomhed der tilbyder kopi/print lÞsninger, og har således ikke noget at gÞre med biblioteksbÞger.

Jeg håber derfor at du vil vÊre behjÊlpelig med at slette dit indlÊg.

Heidi / DBC

DBC er virkelig en ugennemskuelig

DBC er virkelig en ugennemskuelig pengemaskine. Hvis du vil lease en printer skal du igen og igen det med småt.
Husk at aftale det årlige antal fakturaer, da der på hver faktura er der et miljÞgebyr på 139 kr.
Husk at opsigelsen er et helt 1 år efter bindingsperioden.
Husk at du skal betale for afhentning af printeren når kontrakten endelig er udlÞbet. I vores tilfÊlde lÞb afhentning op i 4350 kr. for at få fragtet en printer 9 km, printerens stÞrrelse var 40x40x50 cm. Du må ikke selv levere printeren, så DBC kan sÊtte afhentningsprisen som det passer dem.

2023幎10月11日

Falsk og vildledende markedsfÞring

Problem 1 - Falsk markedsfÞring:

DBC solgte vores firma en kaffelÞsning med afsÊt i at forskellen lå i detaljen hos DBC, kontra andre kaffeselskaber. Herunder sÊrligt at de selv rister deres udvalgte kaffebÞnner i eget risteri med en dertilhÞrende eksklusiv kvalitet og smag. Dette fremgik i november 2022 også på deres hjemmeside. Vi er nu blevet opmÊrksomme på at DBC IKKE rister deres egen kaffe, men kÞber dem hos et eksternt kafferisteri der også rister for andre kaffedistributÞrer, altså stik imod deres egen påstand. Ringer man til dem i dag, påstår de stadig at de har eget risteri indtil at man spÞrger ind til hvor deres risteri ligger og om de kan dokumentere at de ejer risteriet; herefter bliver tonen mere lyssky, og svar gives ikke.

Problem 2 - Vildledende og uÊrlig salgstale:

DBC's konsulent vurderede, under vores indledende snakke fÞr aftaleindgåelse, at vi havde behov for 59kg. kaffebÞnner i kvartalet, foruden mÊlke- og kakaopulver. Det stolede vi naturligvis på, da vi ikke har forstand på hvor mange bÞnner man skal bruge til x antal mennesker. Det viser sig dog hurtigt at den mÊngde kaffe vi forbruger er langt langt under dét som konsulenten vurderede. Vi har i det seneste år forbrugt hvad der svarer til et enkelt kvartals levering, hvorfor den solgte mÊngde altså har vist sig at vÊre fire gange så hÞj som vores reelle forbrug. En fejlvurdering kan alle komme til at lave, men ved henvendelse vil DBC indledningsvist ikke nedjustere mÊngden af kaffe da vi er bundet af aftalen og mÊngderne i 5 år. Efter flere henvendelser fra vores side, går DBC med til at de kan nedjustere mÊngden af kaffe i aftalen med 75% - men kun med en ca. 20% reducering i prisen... Altså et fuldstÊndigt urealistisk forslag som nÊppe kan betragtes som andet end fornÊrmende.

Ved undersÞgelse af andre konkurrerende selskaber som eks. Freehand Coffee, kan vi se at praksis på området ikke involverer hverken binding, og at priserne på kaffen(som rent faktisk er ristet i eget risteri), er omtrent 40% lavere end ved DBC.

Vi har d.d. indgivet ophÊvelse af samarbejdet til DBC, og overvejer politianmeldelse på baggrund af den vildledende markedsfÞring.

Hold jer fra dette firma.

2023幎11月3日

KÊre Benjamin Rihan

Vi finder anledning til at kommentere dit indlÊg på Trustpilot.

Vi bemÊrker indledningsvis, at vi er glade for de mange tilfredse kunder, som vi har.

Du har forud for dit indlÊg forsÞgt at komme ud af den aftale, som din virksomhed har indgået med os. Dette har vi afvist bl.a. med baggrund i, at vi har disponeret i henhold til den aftale, som vi indgik i juli 2022 og som du nu mere end 1 år efter, pludselig finder anledning til at kritisere.

I forhold til de af dig anfÞrte ”Problemer” skal vi bemÊrke, at vi bl.a. ogsÃ¥ fÃ¥r ristet vores kaffe ude af huset. Vi benytter os ogsÃ¥, af ESG og miljÞmÊssige hensyn til ressourceforbrug, af lÞnristning, hvilket ikke Êndrer ved, at de kaffebÞnner, som vi sÊlger, er sammensat og nÞje udvalgt af os og ristet i henhold til vores instrukser. Vi skal i den forbindelse for god ordens skyld afvise, at vi har oplyst, at vi ”ejer risterierne”.

Det er derfor forkert, når du anfÞrer, at vores markedsfÞring er falsk. Vi skal i samme forbindelse bemÊrke, at det ville have klÊdt dig, hvis du i dit indlÊg havde oplyst, at din virksomhed mere end 1 år efter, at du indgik en aftale med os, pludselig Þnsker at blive frigjort for de forpligtelser, som din virksomhed påtog sig. Det ville have give et mere nuanceret og ikke mindst mere korrekt billede af vores uoverensstemmelser, at du havde vÊret oprigtig.

Hvad angår forbruget af kaffe undlader du også her at oplyse om alle relevante omstÊndigheder. Det antal kg. kaffe, som vi aftalte, at vi skal levere til din virksomhed, blev fastsat på baggrund af oplysninger fra jer. Vi kan i sagens natur ikke vide, hvor meget kaffe du og dine kollegaer drikker. Det er baggrunden for, at vi bad jer vurdere, hvor mange kilo, vi skulle levere.

Vi har disponeret i henhold til den aftale, som vi indgik, men valgte trods dette at gå med til en reduktion af det antal kg. kaffe, som der var fastsat i henhold til aftalen. Dette var vi ikke forpligtet til, hvilket vi dog konkret valgte at se bort fra med et tab for os til fÞlge.

Den kritik, som dit indlÊg er udtryk for, er som ovenfor redegjort fejlagtig, og efter vores opfattelse reelt udtryk for, at din virksomhed har fortrudt den aftale, som vi indgik i juli 2022.

Vi har - som du ved - afvist berettigelsen af den ophÊvelse, der er gjort gÊldende fra jeres side, og hvad angår dine overvejelser om en politianmeldelse, imÞdeser vi dette med sindsro.

Med venlig hilsen, DBC Coffee A/S

Uordentlighed, grådighed

I Bibelselskabet har vi leaset kopimaskiner hos DBC gennem en årrÊkke, og det er en tiltagende dårlig oplevelse.
Vi er en NGO organisation, som ikke er vant til at handle med folk, som omgÃ¥s let med sandheden. Men vi bliver mÞdt af arrogante svar bÃ¥de telefonisk og pÃ¥ mailen, har haft svÊrt ved at trÊnge igennem til direktÞren og mÃ¥ konstatere, at vi i god tro har indgÃ¥et aftaler, der er lavet i det modsatte. Eksempelvis har vi fÃ¥et oplyst priser pÃ¥ kopimaskiner, som efterfÞlgende har vist sig at vÊre cirka dobbelt op ift. vejl. udsalgspris. Vi blev sidste Ã¥r tilbudt at skifte to maskiner, der havde 18 (ud af 60) mÃ¥neder tilbage, og fik en ny aftale pÃ¥ 60 mÃ¥neder. Men der var intet i vejen med de gamle maskiner, og DBC’s salgssnak om ekstra GDPR-behov, sÊrtilbud osv. har vist sig hul: De gamle maskiner levede fint op til vores GDPR-behov, og med den reelle stavnsbinding, der ligger i den nye kontrakt, har vi sparet en klatskilling i 18 mÃ¥neder, men er til gengÊld bundet i yderligere 3 œ Ã¥r pÃ¥ en kontrakt, hvor vi er blevet besnakket til at betale dyr forsikring. ”Til gengÊld” har vi nu i et Ã¥r forgÊves efterspurgt banale svar vedr. restgÊlden – hvordan den er beregnet, og hvorfor den stiger – og lige sÃ¥ banal dokumentation for DBC’s beregninger. Intet kan vi fÃ¥, og direktÞren afviser at mÞdes. Det er fuldstÊndig utilstedelig optrÊden. Vi erkender gerne, at vi ikke krydstjekkede de priser, vi fik oplyst – vi er som sagt ikke vant til at arbejde med folk, der forholder sig frit til sandheden – og at vi er reduceret til ”cash cow” for DBC. Vi ved godt, at vi sidder ’i saksen’ hos DBC, men vil – nÃ¥r vi ikke kan komme i dialog med selskabet – her pÃ¥ Trustpilot advare andre mod at indgÃ¥ nogen form for aftale med firmaet.

Johannes Baun
GeneralsekretÊr i Bibelselskabet

2023幎6月2日
自発的なレビュヌ

Kan på ingen måde anbefale DBC!!!

Kan på ingen måde anbefale DBC!!!
Leasede en printer som er helt uduelig, men blev solgt ind som noget af det bedste man kunne få - Der er ingen hjÊlp at hente og ingen veje ud af kontrakten/aftalen med dem uden at det bliver mÞgdyrt. Har selv tegnet aftalen, så skulle aldrig ha indgået den, men stjernen gives da der heller ikke fra selskabet side er nogen former for samarbejdsvillighed - de ved de har snydt dig og lever af det.

2022幎1月3日

DBC AS からの回答

Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse, men da vi ikke kan se hvem du er og hvilken virksomhed du skriver fra, er det svÊrt for os at forholde os til din kritik.
Vi opfordrer dig til at kontakte os direkte, så vil vi meget gerne gå i dialog med dig.

Professionel service og god smag

Efter en spÊndende demonstration af maskiner og kaffesmagning er vi gÃ¥et videre med DBC’s lÞsning. Maskinerne kÞrer upÃ¥klageligt og der er hurtig respons pÃ¥ service. KaffelÞsningen er super og alle kan tilpasse styrke og mÊngde sÃ¥ det passer til deres behov. Vi er meget tilfredse!

2020幎3月13日
自発的なレビュヌ

God kaffe og god service

MEGET behagelig oplevelse at handle med DBC Coffee A/S

SÊlgeren var rar og imÞdekommende, og lyttede til mine behov.
Vi fandt en lÞsning det passede vores virksomhed(vi er en it virksomhed på 25 mand), og den kÞrer upåklageligt
De har min varmeste anbefalinger herfra

2020幎3月12日

Stay away from this company

Stay away from this company

Even though we agreed in writing that we could cancel the contract after the initial 12 months with 3 months cancellation period, we were told we can not citing some obscure term in the contract that was already overruled by the above mentioned clause.

(update 15th April) So they sent our case to their lawyers, who it turns out were reasonable enough to tell these people how dodgy their whole argument was and the case is now closed.

2019幎3月11日
自発的なレビュヌ

Hold Jer vÊk fra dette firma!

Hold Jer vÊk fra dette firma!
Vi lavede en aftale DBC A/S for 5 år og i lÞbet af kontraktperioden blev vi tilbudt at opgradere da de nye printere var strÞmbesparende.
Vi blev lovet samme lÞbetid mundtligt men fik desvÊrre ikke lÊst "det med småt".
Vi betaler kr. 13.500 pr. måned i 60 måneder. for en Canon IRC7260 (stor kontorprinter) og en Canon IRC350 (lille printer). Det giver en samlet udgift på omkring kr. 810.000 plus kr. 5000,00 pr. måned i forbrug uanset hvor meget vi bruger dem, i alt en udgift på mere end 1,1 mio.
Deres kommunikation både pr. mail og telefonisk er ualmindelig grov.
Lav ikke den samme fejl som os, hold Jer vÊk fra DBC A/S

2019幎3月7日

DBC AS からの回答

Den rigtige version af sagen er denne:

Der blev indgået en aftale mellem to parter, som skulle lÞbe i 20 kvartaler. Undervejs i denne periode ville VSM Danmark A/S gerne ud af aftalen uden at betale for varen, fordi firmaet enten var overtaget eller opkÞbt af Singer Danmark A/S. Da prisen ikke passede jer, afgav Kenneth Larsen urigtige oplysninger til finansieringsselskabet, i et forsÞgt på at tÞrre gÊlden af og stikke af fra regningen. Kenneth Larsen, oplyste at VSM DK var under konkurs og da det blev opdaget, kvitterede Kenneth Larsen ved at give DBC en negativ anmeldelse på Trustpilot.
Det skal tilfÞjes, at Singer Dk. efterfÞlgende har tiltrådt et debitorskifte, som 'Singer Dk. ikke har betalt for.
Det er både DBC og finansieringsselskabets opfattelse, at Kenneth Larsen er uvederhÊftig.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。