レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det er fÞrste gang at vi rejser med De Brede Planker, og det bliver ikke sidste gang. Lige fra starten fik vi god service. Vi havde mange spÞrgsmÃ¥l, da vi aldrig havde surfet fÞr. BÃ¥de Christ... もっず芋る

Freeride / Catskiing i Georgien er genialt. Stedet er remote = kun de skilÞbere, som man deler cat og hytte med. Sneen, guider og turene var super fede med bÃ¥de store vidder og skovskilÞb. Ma... もっず芋る

Turen overgik alle forventninger. Jeg var pÃ¥ Surf Star Marokko campen i sommeren 2016. Jeg havde booket gennem De Brede Planker, og servicen var helt i top fra start til slut. Christoffer var super... もっず芋る

Jeg har nu rejst med De Brede Planker til bÃ¥de Bali og Marokko pÃ¥ surfferie, samt til Makedonien pÃ¥ skiferie. PÃ¥ surfturene har der altid vÊret forskellige niveauer af hold, lige fra begyndere til me... もっず芋る

䌁業情報

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

56件のレビュヌ

Rigtig god oplevelse

Lige fra starten fik vi god service. Vi havde mange spÞrgsmål, da vi aldrig havde surfet fÞr. Både Christoffer og Mads var meget behjÊlpelige. Vi blev også ringet op dagen inden afrejse, for at tjekke om alt var i orden. Betaling, transport til campen m.m. fungerede som det skulle. Alt hvad de fortalte om surf campen passede.

Vi boede på Moroccan Surf Adventures i Imi Quaddar med vores 3 teenagere. De kÞrte efter bÞlger som passede til vores niveau. Vi havde sÞde og dygtige instruktÞrer og fÞlte os meget trygge og lÊrte rigtig meget. Selvom alle skulle afsted med våddragter surfboards m.m., var der ingen ventetid og chauffÞrerne var fleksible.

Om eftermiddagen kom vi hjem til et hyggeligt hotel, hvor ejerne Nige og Denny var med til at give det hele en meget personlig atmosfÊre. Maden var god. Der var rent og der var god yoga i solnedgang. Vi vil med glÊde rejse med De Brede Planker igen.

2025幎10月12日

KÊmpe anbefaling

Min sÞn og jeg var pÃ¥ tur bed DBP Adventures. Vi har vÊret pÃ¥ skiferie i La Clusaz, og det var helt fantastisk. Hotellet var virkelig godt! Men det bedste ved turen var de sÞde instruktÞrer, Cristoffer og Frederik var med pÃ¥ turen, og gjorde oplevelsen til noget helt fantastisk. Prisen er ogsÃ¥ rimelig og kan nÊrmest ikke gÞres billigere. En alt i alt fantastisk tur, KÆMPE anbefaling herfra.

2025幎2月9日

Perfekt aktiv sommerferie i Østrig

Min datter og jeg havde den skÞnneste uge pÃ¥ aktiv familieferie i Saalbach i Østrig i sommeren 2024 med De Brede Planker. Turen spillede virkelig! Mage til dejligt, servicemindet og hyggeligt sted skal man lede lÊnge efter. Hotellet havde en perfekt lokation tÊt pÃ¥ ALT, sublim uovertruffen mad i en afslappet atmosfÊre, smuk alpeudsigt fra vÊrelserne og det sÞdeste danske personale. Min datter hyggede sig med de mange andre jÊvnaldrende danske unge pÃ¥ hotellet til sent ud pÃ¥ aftenen, og ugeprogrammet bÞd pÃ¥ fantastiske oplevelser med alt fra rafting, MTB-ture for alle niveauer - bÃ¥de action-nÞrderne og begynderne fik deres behov opfyldt til fulde - badeland, hiking, minigolf og meget mere, til stor begejstring for bÃ¥de bÞrn og voksne. Guiden fra DBP stod pÃ¥ pinde for os alle fra morgen til aften, var top-opmÊrksom pÃ¥ alle og gjorde et kÊmpe arbejde. Vi har mange gode minder med os hjem i bagagen og giver turen og DBP de varmeste anbefalinger.

2024幎7月27日

Rejse udover det sÊdvanlige, Indonesien

Rejse til Indonesien ud over det sÊdvanlige

Jeg havde fornÞjelsen, gennem mit sociale netvÊrk, at blive sat i kontakt med De Brede Planker (DBP).

Jeg sÞgte en rejseoplevelse ud over det sÊdvanlige, og De Brede Planker leverede til topkarakter. Rejsen gik til Bali, Indonesien, som er en populÊr og turistet destination. Derfor foreslog De Brede Planker, at jeg skulle udforske de mindre kendte områder af Indonesien, heriblandt Sumba Island.

På Sumba Island har de en aftale med Ngalung Kalla, et af de få steder i verden, hvor man kan opleve 'regenerative tourism'. Familien, der ejer og driver Ngalung Kalla, er utrolige personligheder og bidrager til en uforglemmelig oplevelse.

Jeg kan varmt anbefale en tur til Sumba, hvor man oplever Indonesien i sin rÃ¥ form og tidligere storhed – uden masseturismen og med en fÞlelse af Êgte opdagelse.

De Brede Planker har gennem hele processen vÊret professionelle, kommunikeret rettidigt og givet os al nÞdvendig hjÊlp og vejledning. Det har vÊret med til at give ro i maven, når man begiver sig ud på en rejseoplevelse lidt ud over det sÊdvanlige.

2024幎6月23日

Super god tur med Debredeplanker

Super god tur med Debredeplanker, på Familie adventure camp på Bornholm i uge 26. I har vÊret venlige og imÞdekommende hele vejen igennem, ligesom vi også oplevede sidste sommer. Nem booking, god dialog og svar undervejs inden afrejse og SUPER tur, med gode oplevelser, hygge med familien og de andre på turen. Vi var på fantastiske Pension Lindesdal, som var super hyggeligt, godt vÊrtspar, lÊkker mad og perfekt placering i forhold til aktiviteter og egne oplevelser på Bornholm.

2023幎7月1日
自発的なレビュヌ

Jeg har liger vÊret pÃ¥ “Jagten pÃ¥ den

Jeg har liger vÊret pÃ¥ “Jagten pÃ¥ den bedste sne”. Super koncept med en meget erfaren og kompetent bjergguide. Der var 10 grader i Innsbruck og bjergguiden lykkes med ar finde uberÞrt pudder. Det var min fÞrste tur pÃ¥ Splitboard/ touring sÃ¥ man behÞver ikke vÊre ekspert :-)

2023幎1月1日

I just got back from "The Search" surf

I just got back from "The Search" surf tour with De Brede Planker in Portugal. Awesome experience!
The tour is set up in a way, so that the 3 surf guides (João, Francisco og Caina), decides on where in Portugal there are best waves for that particular time you are there. That means that you can be surfing anywhere in Portugal - all depending on where the waves are the best.
In our case we were living in Ericeira in a nice hotel and we surfed both south and north of Lisbon. One day we drove all the way down to Sines where we had the waves all for ourselves. And there was also a day where we drove up to Peniche. Most days we were picked up at 6.30 in the morning. Meaning we were all super tired in the evening!:) (Especially due to the fact that you always have 2-3 sessions in the water every day!)
Highly recommend this trip! And it is not like you have to be a pro surfer in order to go. As long as you can paddle out to the lineup yourself - then you are good.

2022幎11月12日
自発的なレビュヌ

På opfordring får I her vores feedback

På opfordring får I her vores feedback på vores surfrejse til Peniche. Vi var i dialog med jer kort undervejs, men vil gerne supplere med et par yderligere kommentarer inden vi - på jeres opfordring - anmelder jer på TrustPilot.

Tilbage i november 2021 booker vi vores surfferie til Santa Cruz til august 2022 gennem jer, da vi er faldet for lokationen. Det viser sig efter en måneds tid efter bookingen, at stedet ikke har modtaget jeres reservation og alt derfor er booket. Som alternativ tilbyder I en surfferie i Peniche i stedet - dette takker vi ja til og begynder ellers blot at glÊde os.

Efter vi har betalt depositum, skal vi et par måneder senere betale restbelÞbet. Vi får en pris, som ikke svarer til den, som vi fÞrst er blevet informeret om på mail, og vi beder derfor om en faktura, hvor vi kan se hvad pengene går til. Vi modtager aldrig en faktura, men blot en ny sammenlagt pris, da I erkender, at I har regnet forkert for omtrent 3.000 kr.

I sender os en mail om, at I rutinemÊssigt vil ringe til os et par dage fÞr afrejse for at afklare sidste eventuelle spÞrgsmål. Dette opkald får vi aldrig, men vi tÊnker, at det må vÊre fordi der bare er styr på det.

Ved ankomst til Lissabon leder vi efter vores chauffÞr, som er booket gennem jer, men finder ham ikke. Da vi ringer til ham, fortÊller han, at han havde fÃ¥et en mail fra jer om at det 1) fÞrst var dagen efter samt 2) at vi kun ville ankomme 3 personer, hvorfor en lille bil pludselig ikke var tilstrÊkkelig til at transportere os alle 6. ChauffÞren er heldigvis fleksibel denne dag, sÃ¥ vi ender med ‘kun’ at vente yderligere 2 timer i lufthavnen.

Kort efter får vi et opkald fra hotellet, Surfers Lodge Peniche, der oplyser os om, at hotellet er blevet overbooket, og at der derfor ikke venter det familievÊrelse til os, som vi mange måneder i forvejen har booket. Hotellet har forsÞgt at kontakte jer dagen forinden, men ingen tog den, og I havde heller ikke forsÞgt at kontakte dem dagen efter. Efter et par timer, er hotellet heldigvis behjÊlpelige med airbnb, der dog ligger 2 km. fra vores egentlige booking. Her skal vi bo de fÞrste to nÊtter. I den forbindelse har vi 20 minutters gang til morgenmad og er generelt hÊmmet af, at vi ikke har vores ting ved hotellet.

Derudover var vi ved vores oprindelige bookning blevet lovet 3 x 4,5 times surf på mail. Der var dog blot tale om 3 x 2 timers surf, da vi ankom til hotellet.

På trods af alt dette, havde vi en rigtig god uge. Personalet på hotellet var rigtig sÞde og imÞdekommende, og vores surfinstruktÞr var dygtig til sit arbejde hvilket kun fortjener ros. Ligeledes var lokationen meget smuk.

Alt i alt er vi dog Êrgerlige over forlÞbet. Intentionen med at booke igennem et rejseselskab var, at vi vidste der var styr på det, selvom det var dyrere end at booke selv. Dette var dog ikke tilfÊldet, da vi fÞlte os overladt til os selv og derfor sandsynligvis ikke vil bruge rejseselskaber fremover, da vi ligeså godt selv kan planlÊgge og booke.

2022幎8月29日
De Brede Planker ロゎ

De Brede Planker からの回答

KÊre Cecilie

Vi kan naturligvis kun beklage, og derfor sÊtter vi stor pris på den konstruktive og gode dialog vi har haft efterfÞlgende, hvor vi fandt en fÊlles lÞsning.

Tak for jeres feedback, som vi sÊtter stor pris på, og som er afgÞrende for, at vi, DBP Adventures, kun bliver endnu bedre, så vi kan tilbyde de bedste oplevelser for vores kunder.

/Mads, De Brede Planker (DBP Adventures)

Fantastisk surftur til Maldiverne

Vi er lige kommet hjem fra surftur på Maldiverne med De Brede Planker.
Det var vores fÞrste tur med DBP, men helt sikkert ikke vores sidste. Turen indfriede og oversteg virkelig vores forventninger.

Det fungerede super godt at bo på båden og på den måde opleve forskellige surfspots og kunne sejle rundt efter surfforhold og bÞlger.
Surfguiden gjorde et super arbejde med at finde surfspots, som passede til niveauet og formåede også at finde spots som vi havde nÊsten for os selv.

Personalet på båden var meget servicemindede og der blev serveret lÊkker mad.

Udover virkelig god surf bÞd turen også på nogle af de absolut bedste snorkelspots som vi har oplevet.

De bedste anbefalinger herfra.

2022幎5月22日
自発的なレビュヌ

Vi har haft en helt igennem dejlig tur

Vi har haft en helt igennem dejlig tur i uge 42.

Surfcamp i Marokko (Tamraght) kan varmt anbefales, bÞlgerne er perfekt for både min sÞn på 8 år og jeg som var nybegynder, som nu er letter Þvet. Guiden som min sÞn havde gjorder det som en leg for min sÞn, som lÊrte selv at tage bÞlgerne, og jeg kunne tage lÊngere ud og begynde selv tage GREENWAVES.

Maden var også rigtig bÞrnevenligt samt der var lidt Caféer omkring hotellet.

Det kan varmt anbefales som familietur og vi kommer helt klart tilbage til nÊste Ã¥r i uge 42 😎🏄🏻‍♂

2021幎10月23日
自発的なレビュヌ

Jeg skal helt sikkert afsted igen! :)

Jeg har efterhÃ¥nden vÊret med pÃ¥ en del gruppeture med De Brede Planker - bÃ¥de ski og surf - og jeg skal helt sikkert afsted igen! Der er virkelig god service i forbindelse med bestilling af rejsen, hvor man altid fÃ¥r venlige og hurtige svar pÃ¥ evt spÞrgsmÃ¥l. Selve turene er fulde af oplevelser og guiderne er super kompetente indenfor den aktivitet man er afsted med. Det betyder at man fÃ¥r spitze vejledning pÃ¥ bÃ¥de ens egen teknik og ift. hvilke omrÃ¥der, der er de fedeste at se/afprÞve. Og sÃ¥ er stemningen pÃ¥ turene altid afslappet og nede pÃ¥ jorden, hvilket jeg elsker 🀙🏻🏄🏌‍♀⛷☺

2020幎4月3日
自発的なレビュヌ

Vi har haft en fantastisk surf camp med

Vi har haft en fantastisk surf camp med De Brede Planker i Marokko. Alt fungerede. Lige fra bestilling af rejse, afhentning i lufthavnen, undervisning og lån af dragter, fuld forplejning med lÊkre marokkanske specialiteter, etc. Kan varmt anbefales - også bÞrnefamilier og nybegyndere som vi var.

2020幎2月26日

Freeride / Catskiing i Georgien er

Freeride / Catskiing i Georgien er genialt.
Stedet er remote = kun de skilÞbere, som man deler cat og hytte med.
Sneen, guider og turene var super fede med både store vidder og skovskilÞb.

Maden var over al forventning.
Hyggen i hytten er weltklasse.
Rum- og toiletforhold er over al forventning også, i forhold til hvor remote stedet er, og saunagsu er genialt efter en lang dag på ski.

2020幎2月22日
自発的なレビュヌ

Marokko Luksus Camp - KÊmpe anbefaling herfra!!!!

Det er femte gang jeg besÞger Marokko. FÞrste gang jeg bor på De Brede Plankers Luksus Camp, og bestemt IKKE den sidste gang. Jeg har rejst mere end gennemsnittet, og boet på et hav af forskellige camps- men denne overgik min forventning x10! FÞrst og fremmest ligger campen 2 minutters gåafstand fra strand og by. Faciliteterne er mange; morgen, og eftermiddags yoga, pool, bordtennis, loungeområde, kÊlderrum til boards m.v. Dertil er ejerne, og surfinstruktÞrerne meget passioneret omkring surfing, og ved prÊcist, hvor man finder de bedste bÞlger. Det resterende personale gjorde deres ypperste for at give os den bedste oplevelse. Og og og.. maden var utrolig lÊkker. Der blev bl.a. taget hensyn, og lavet specielle retter til vegetarer, glutenallergikerer, krÊsne bÞrn m.v.

Nok om det. Jeg havde valgt pakken inklusiv yoga og surf guiding (advanced), hvilket fungerer rigtig godt. Dagen startede ud med yoga på tagterrassen efterfulgt af morgenmad. Kl. 09.30 var der afgang til surf, og omkring kl. 16 var vi retur på campen. Her valgte nogle at slappe af, andre tog til eftermiddags yoga og vi drak en Þl i solen. KL. 20 blev der serveret aftensmad, og efter det gik vi som regel i seng.

Jeg kan på det varmeste anbefale andre, at besÞge luksus campen i Marokko. Både garvede surfere, men bestemt også nybegyndere. Jeg rejste med to kammerater, men man kan også rejse derned alene, eller som familie, da fÊlleskabet vÊgtes hÞjt. Dertil er Marokko en fantastisk surfnation, da man skal vÊre usandsynlig uheldig, for ikke at kunne finde bÞlger. På mine fem rejser dertil, har jeg kunne surfe alle dage, og der findes altid bÞlger til de forskellige niveauer.

-------------------------------
De tre lifehacks:

- Lifehack 1: hvis du vÊlger gruppen advanced, vil jeg anbefale, at man medbringer neopren stÞvler/sko, da man i denne gruppe kan vÊre heldig at surfe spots så som, Dracula, Boilers, The Slap m.v. hvor neopren sko kan vÊre en god ide. Dette gÞr sig ikke gÊldende hvis man er nybegynder eller intermediat.
- Lifehack 2: jeg har flere gange vÊret heldig, at kunne finde billige flybilletter på Lufthansas egen hjemmeside, hvor man man bytte sin almindelig kuffert ud med en boardbag (kvit,- og frit).
- Lifehack 3: tag til Marokko- du vil ikke fortryde det!!

2020幎2月21日

Catskiing i Georgien

SkilÞb, sne og terrÊn er i en klasse for sig!! Tonsvis and sne i meget varieret terrÊn, der kan mÊtte selv den mest sulten skimave. I tillÊg er guider og de Georgiske hotelpersonale i sÊrklasse.

De Brede Planker fÞrte os igennem dette eventyr sikker hånd

2020幎2月16日

Catski til Georgien ...

Jeg har rejst med DBP til Georgien på ski og turen samt service var perfekt .. jeg kan varmt anbefale andre eventyrlystende skientusiaster at rejse med DBP.
Georgien som destination var fuldt, på hÞjde med de oplevelser jeg har haft i Japan.. både hvad angår ski og kulturelle oplevelser.
tak DBP for en god tur

2020幎2月15日