レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det er fÞrste gang at vi rejser med De Brede Planker, og det bliver ikke sidste gang. Lige fra starten fik vi god service. Vi havde mange spÞrgsmÃ¥l, da vi aldrig havde surfet fÞr. BÃ¥de Christ... もっず芋る

Freeride / Catskiing i Georgien er genialt. Stedet er remote = kun de skilÞbere, som man deler cat og hytte med. Sneen, guider og turene var super fede med bÃ¥de store vidder og skovskilÞb. Ma... もっず芋る

Turen overgik alle forventninger. Jeg var pÃ¥ Surf Star Marokko campen i sommeren 2016. Jeg havde booket gennem De Brede Planker, og servicen var helt i top fra start til slut. Christoffer var super... もっず芋る

Jeg har nu rejst med De Brede Planker til bÃ¥de Bali og Marokko pÃ¥ surfferie, samt til Makedonien pÃ¥ skiferie. PÃ¥ surfturene har der altid vÊret forskellige niveauer af hold, lige fra begyndere til me... もっず芋る

䌁業情報

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

56件のレビュヌ

Surfoplevelser i sÊrklasse.

Efter at have benyttet De Brede Planker to gange til både Marokko og luksusturen til Bali, kan jeg på det aller varmeste anbefale deres rejser til alle, der Þnsker en uovertruffen "vÊrdi-for-pengene" ferie med et aktivt element i form af surf.

Kommunikationen med den danske rejseleder både forud for og under rejsen er exceptionel god, og er man det mindste i tvivl om noget eller Þnsker at tilfÞje andre opleveser til turen, er han hurtig til at hjÊlpe.

Personligt er De Brede Planker nu blevet min foretrukne arrangÞr af aktive rejser, da prisen er konkurrencedygtig og servicen i top. De gÞr det overskueligt og risikominimalt at bestille aktive ferier med den garanterede kvalitet blandt de sportslige trÊnere og hotelpersonalet.

2017幎10月21日
自発的なレビュヌ

Bali - sommerferie med familie.

Bali 14 dage med familien sommeren 2017.

Rejse til Bali arrangeret fra a til z af De Brede Planker.
Hotel-Transport-Ture - alt fungerede optimalt.
Velvalgte hoteller med god beliggenhed.
Kan varmt anbefale at lade De Brede Planker arrangerer jeres tur til Bali.

Thorsten

2017幎8月17日

Marokko surfing 2017

Lige kommet hjem fra en kanon surfrejse i Marokko. Kan på det varmeste anbefale det til alle! 5 stjernet location, 5 stjernet mad, 5 stjernet surftimer, 5 stjernet service. Meget glad og tilfreds, tak for en god tur.
Vi ses helt sikkert snart igen!

2017幎7月12日

Kongesurf i Morokko

Booking er super nemt og man får hurtigt svar på alt fra De Brede planker - perfekt kommunikation.
Om selve turen: Hotellet er vildt hyggeligt, det flinkeste personale og maden de laver er helt i top – ingen sultne surfere gik i seng pÃ¥ noget tidspunkt. Det er godt socialt samvÊr mellem alle gÊster og man kan snildt komme alene som vel i en flok. Alle instruktÞrene var nede pÃ¥ jorden og fandt nogle fede spots alle dage og man rykkede virkeligt sit niveau pÃ¥ blot en uge. Man skal hverken som begynder eller erfaren vÊre bange for, at man ikke fÃ¥r det helt fantastisk pÃ¥ vandet. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi tager pÃ¥ denne tur.

2017幎3月20日

Meget tilfreds

Kommunikationen, rejsen og den generelle oplevelse med De brede Planker var helt i top og klart anbefalelsesvÊrdig.

Jeg var med nogle venner med deres rejse til Marokko, hvilket var en stor success. BÞlgerne, maden og stemningen på surfcampen var helt i top.

5/5 Stjerner

2017幎2月6日

En rigtig god oplevelse

Jeg valgte at rejse alene, hvilket ca halvdelen af holdet gjorde.
Surf undervisningen var efter min mening rigtig god, der var en god balance mellem sociale arrangementer og alene tid. Der blev tilbudt valgfrie arrangementer de dage hvor der ikke var planlagt noget, som man kunne deltage i hvis man havde lyst.
Jeg har mÞdt flere personer jeg har set efter jeg er kommet hjem .
Jeg kunne godt have givet turen 4 stjerner, da hotellet kunne have vÊret bedre. Vores guide, arrangÞr og ejer af de brede planker fortjener dog en stjerne i sig selv. Og vi havner derfor på 5 stjerner.
Tak for en god tur,

2016幎12月28日
自発的なレビュヌ

Små bÞlger og store oplevelser for en nybegynder i Marokko

Turen overgik alle forventninger.
Jeg var på Surf Star Marokko campen i sommeren 2016. Jeg havde booket gennem De Brede Planker, og servicen var helt i top fra start til slut. Christoffer var super hjÊlpsom og hurtig til at svare her hjemmefra og under selve rejsen var både personalet på campen og de andre gÊster nogle af de sÞdeste mennesker, jeg nogensinde har mÞdt. Da de fleste af os gÊster, som jeg selv, var nybegyndere fandt instruktÞrene de perfekte steder med små-ish bÞlger til os. Oplevelsen var simpelthen fantastisk og er blevet super hooked på surfing!

2016幎8月5日

Off piste i St. Anton

Oven på en perfekt uge i St. Anton, kan jeg klart anbefale alle, der er interesserede i off piste skilÞb, at tage afsted med De Brede Planker. Fantastisk skilÞb, dygtige og engagerede instruktÞrer, sÞde deltagere og super indkvartering. Jeg skal med sikkerhed afsted igen!

2016幎3月9日

Fantastisk ferie!

Min kÊreste og jeg var med De Brede Planker på surfferie på Bali, hvor vi havde en fantastisk tur.
Rejsen var rigtig godt planlagt og der var mange aktiviteter udover surf som man kunne melde sig til hvis man havde lyst.
Christoffer var meget hjÊlpsom og hjalp mig med at finde et godt sted, hvor jeg kunne tage mit dykkercertifikat mens vi var på Bali.
Jeg vil til enhver tid anbefale at rejse med De Brede Planker.

2016幎3月2日

Cat-Skiing Makedonien

Netop hjemkommet fra en fantastisk tur til Makedonien med 6 dages off piste lÞb. Gode lokaler guider med fokus på sikkerhed. Gruppen var i alderen fra 25 til 58 og fungerede rigtig godt under ledelse af DBP's ejer Christoffer (som også gik forrest når der skulle hikes i hÞj sne eller bÊres ski for andre deltagere).

Alle deltagere er der med samme formål: At få så meget godt off piste lÞb ud af det som muligt på 6 dage.

God instruktion fra den medrejsende danske skiinstruktÞr.

Indkvartering og mad burde normalt trÊkke ned i bedÞmmelsen, men det er absolut sekundÊrt og bÞr blot tages som en oplevelse med mange pudsigheder.

2016幎1月27日

Fantastiske oplevelser med personlighed

En rejse med DBP er en oplevelse som man ikke glemmer. Programmet og de veltilrettelagte aktiviteter taler for sig selv. SpÞrgsmÃ¥let er vel altid om man kunne have gjort det bedre pÃ¥ egen hÃ¥nd. Svaret for mit vedkommende er: ”Nej, det kunne man ikke”.

DBP, som er reprÊsenteret ved indehaveren Christoffer, lÊgger sig altid i selen og går forrest med det formål at få det optimale ud af turen. Og det store forarbejde giver pote. Der er en ekstremt hÞj grad af service og der er aldrig langt til svar på spÞrgsmål, justeringer, gode tips og alt det som gÞr en ferie til en totaloplevelse. Man fÞler sig aldrig alene og det sociale aspekt er omdrejningspunktet for turene.

Selvom aktiviteterne og konceptet er afprÞvet og testet, er der altid plads til dynamik og Êndringer, hvilket gÞr den enkelte tur unik og giver gÊsterne en helt speciel oplevelse af eksklusivitet.

En bedÞmmelse som denne er jo i reglen subjektiv. Og at beskrive rejseoplevelsen i sin helhed er umuligt. Derfor kan det kun anbefales at prÞve det selv.

God rejse!

2015幎12月1日

Surf Tur

Jeg har haft en dejlig surf tur med min kÊreste. Der har vÊret god kommunikation fra DBP under hele forlÞbet - ligefra vi kontaktede DBP fÞrste gang til vi kom hjem igen. Sikkert og trygt fra start til slut.

2015幎11月30日

LÊkker Bali surfcamp for alle

Jeg syntes det var en super tur, som var godt arrangeret og hvor der var plads til alle niveauer. Christopher (som er ejer) deltog selv personligt, og udover at han er en super hyggelig person, er der mulighed for at han kan gÞre turen fleksibel efter gruppens Þnsker. Et super produkt, som jeg gerne vil anbefale til andre. Og jeg skal selv med nÊste år igen ! :)

2015幎11月27日

Bali Surf

Var 14 dage på Bali for at surfe med De Brede Planker. Alt var helt perfekt. Christoffer fra DBP var med på turen og er super hyggelig og havde styr på alt. Samarbejdet med Rip Curl School of Surf fungerer smertefrit og underviserne er kompetente. Intet at sÊtte en finger på.

Your Heart Has to be Bigger than the Wave!

2015幎11月15日

Verdens bedste surfferie

Var i oktober 2015 på surfferie med De brede planker til Bali. Som totalt nybegynder er det her det bedste sted overhovedet at starte. Christoffer var sÞd til at hjÊlpe med planlÊgning inden og svare på (alt for mange af) mine sprÞgsmål. Da vi kom derned var der styr på det hele med afhentning hotel osv. Surf var fantastisk og skolen var meget professionel. Derudover en super social tur hvor man kan deltage ligeså meget man vil med de andre. Kan kun anbefales til andre! vil klart bruge De Brede Planker til andre aktive ferier. Og glÊder mig allerede til at bestille nÊste surftur, skitur, eller hvad det måtte blive. Kan kun sige: Skynd dig at bestil din nÊste aktive ferie her ;)

2015幎11月13日

Fantastisk ferie!

Vi var to vennepar afsted med De Brede Planker på surferferie i Portugal sommeren 2015. Jeg kan varmt anbefale at rejse med DBP!
Christoffer er en fantastisk rejseleder - han er utrolig hjÊlpsom og man er ikke i tvivl om at han vil sikre sig at alle får en god oplevelse!
Og det gjorde vi :-D
Vi boede på et rigtig hyggeligt hostel lige ud til stranden.
Området var rigtig hyggeligt og et besÞg vÊrd.
Den stÞrste oplevelse var naturligvis at surfe! InstruktÞrerne var virkelig venlige, fleksible og enormt dygtige undervisere!
Vi har haft en fantastisk tur med De Brede Planker og vil helt sikkert rejse med dem igen en anden gang :-)

2015幎9月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。