レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jag beställde och betala kaffebönor i februari. Ingen leverans, ingen svar till upprepade mejl, ingen telefon kontakt efter har lämna meddelande i telefonsvarare. Mycket dåligt företag och ingen kundt... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jag beställde kaffekapslar som vid leverans bara hade några dagar kvar till utgångsdatum. Skrev till DeliCo via deras hemsida och klagade men fick inget svar. Skrev till dem på Facebook - inget svar.... もっと見る

企業情報

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Dåligt företag

Jag beställde och betala kaffebönor i februari. Ingen leverans, ingen svar till upprepade mejl, ingen telefon kontakt efter har lämna meddelande i telefonsvarare. Mycket dåligt företag och ingen kundtjänst.

2026年4月15日

Ingen levering

Delico har trukket beløbet på 862 kroner i februar 2026, men jeg har ikke modtaget ordren og kan ikke komme i kontakt med firmaet.
Fup og svindel desværre 😏

2026年3月20日
5つ星のうち1の評価

Oetiskt och världens sämsta service. Ingen hospitality, ingen respekt, ingen moral.

Jag hade gett 0 stjärnor om jag kunde då de verkligen inte förtjänar en enda stjärna.
Jag har besökt deras café i Tyresö centrum några gånger för att min 4-åring tycker att deras glass ser cool ut. Jag tycker att den är onödigt dyr då den inte är så speciell i smak eller kvalitet, men det finns inte så många ställen i området som säljer kulglass och barnet tycker att det är roligt med glasskulor.
Jag gick förbi där idag och frågade ägaren om jag kunde fylla kranvatten i min dotters vattenflaska eftersom hon var törstig och vattnet var slut. Han hänvisade mig till toaletten och bad mig att fylla vatten från en äcklig allmän toalett som luktar avföring för att jag "inte är en stamkund" enligt honom (jag är nyinflyttad i området och har redan köpt deras överprisade glass 4 gånger, men det var alltid en kvinna som jobbade då). Han nekade ett törstigt litet barn kranvatten som inte kostar honom någonting. Vattnet bara stod där bredvid mig på ett bord och skulle ändå hällas ut och kastas bort en timme senare vid stängning så jag förstår inte hur man ens tänker när man är så snål och ful på insidan. Jag har själv arbetat inom service och restaurangbranschen i 15 år, och jag har aldrig betett mig så fult, äckligt och oförskämt i hela min karriär. Kranvatten har alltid varit gratis till alla, oavsett om de är kunder eller ej. Vilket äckligt och bittert sätt att bete sig och behandla andra människor, speciellt små barn🤮

2026年1月9日

Blålurad o bestulen

Jag beställde kaffe för 1040kr den 6e april, fick en bekräftelse på köpet men har inte hört ett pip sedan dess. Har mailat, ringt, lämnat meddelande, skrivit via kontaktformuläret på hemsidan, bett om antingen mitt kaffe eller pengarna tillbaka, sagt att det får bli polisanmälan då de tagit mina pengar men inte skickat mitt kaffe. Ingen reaktion. Har faktiskt aldrig blivit lurad på sånt här sätt förut. Kaffe?? Skicka mig mitt j…a kaffe era klåpare!!

2025年6月3日

Har beställt och betalt för 5 paket

Har beställt och betalt för 5 paket. Fick info om att paket var på väg men inget meddelande om slutleverans. Har inte fått något kaffe. Ringt och mejlat men inget svar någonstans. Aldrig mer nån beställning från detta företag!!!

2025年4月10日

Sämst kundbemötande och leveransförmåga

Beställde kaffe i början av april. Skicade och frågade varför ingen leverans kom och fick till svar efter en vecka att de låg efter och att den skulle skickas under påskhelgen. 10 dagar senare fortfarande ingen leverans. Två mailade frågor till företaget men ingen som helst reaktion.

2025年4月28日
5つ星のうち4の評価

Orolig början, men kaffet kom fram!

Beställde kaffe från DeliCo och betalade med swish. DHL länken kom direkt, men utan nån leveransinfo. Blev lite orolig och skrev till företaget. Fick inget svar. Då kollade jag på omdömen och blev ännu mer orolig. Ringde till företaget, men där var det aldrig någon som svarade. Då tänkte jag att nu är det kört. Men nio dagar senare kom sms att paketet var framme. Alltså, slutet gott...men lite gensvar från kundtjänsten eller någon, hade varit mycket bättre. Därför 4 stjärnor. Gott kaffe och bra pris!

2025年3月18日

Vad har hänt med Delico?

Efter 7 dagar utan besked om kaffesändning trots att kontot säger att "status slutfört", försök till kontakt per telefon blir svaret alltid "upptaget i annat samtal", inget svar på upprepade mail, sändningen ska meddelas via mail men inget har kommit. Priset var kanske för bra för att vara sant. Märkligt då företaget fungerade för några år sedan. Vid vilken tidpunkt ska kunden kräva pengar tillbaka eller lagföra Delico?

2024年7月15日

Scam

Scam! Beställt kaffe som inte levereras. Varning till alls köp inte från DeliCo!

2024年7月3日

Får inget svar

Får inget svar! Har ringt och dom säger personen du söker är upptagen i telefon, tala in ett meddelande så ringer vi upp så fort vi är lediga! Ingen ringer upp!!!

2024年4月24日

Products are not shipped

Well I have ordered from this website before, and did receive the products, but my present order seems to not arrive. Money has been taken out of my account 10 days ago, I have received a tracking number 2 days ago, but the package has not been delivered to Bring yet... Phone was answered the first time I called, but not since

2023年4月14日

Trustpilot エクスペリエンス