レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde och betala kaffebönor i februari. Ingen leverans, ingen svar till upprepade mejl, ingen telefon kontakt efter har lÀmna meddelande i telefonsvarare. Mycket dÃ¥ligt företag och ingen kundt... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde kaffe för 1040kr den 6e april, fick en bekrÀftelse pÃ¥ köpet men har inte hört ett pip sedan dess. Har mailat, ringt, lÀmnat meddelande, skrivit via kontaktformulÀret pÃ¥ hemsidan, bett om... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Efter 7 dagar utan besked om kaffesÀndning trots att kontot sÀger att "status slutfört", försök till kontakt per telefon blir svaret alltid "upptaget i annat samtal", inget svar pÃ¥ upprepade mail, sÀn... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde kaffekapslar som vid leverans bara hade nÃ¥gra dagar kvar till utgÃ¥ngsdatum. Skrev till DeliCo via deras hemsida och klagade men fick inget svar. Skrev till dem pÃ¥ Facebook - inget svar.... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

BedrÀgeri?

BestÀllt och betalt kaffe 27 april. Fått bekrÀftelse att bestÀllning Àr skickad med DHL. Spårningsnummer till DHL Fungerar ej. Svarar ej på mail eller telefon.

2018幎5月10日

Undvik!

BestÀllt och betalt kaffe för 10 dagar sedan. Påstås vara skickat. Svarar inte på mejl. Inte sett något kaffe Àn.

2018幎3月30日
5぀星のうち1の評䟡

Har bestilt - Betalt - Intet modtaget!

Har bestilt, men INTET modtaget.
Vi har kÞbt kaffe for over 1000 kr d. 12. sep. Pengene er trukket, men INGEN kaffe.
Vi har skrevet, men intet hÞrt.

2017幎11月20日
DeliCo ロゎ

DeliCo からの回答

Ber om ursÀkt om något gått fel, men kÀnner inte alls igen detta hör gÀrna av dig till oss igen på mail info@delico.se eller telefon +468220700. Vi har ingen order som stÀmmer överens med detta namn och belopp den 12 september ring gÀrna så ska vi reda ut detta, sjÀlvklart ska vi ordna så att du får ditt kaffe eller skicka tillbaka dina pengar om detta stÀmmer så skall det ju inte fungera.

Rent bedrÀgeri!

Det har nog snart gått två veckor sedan jag bestÀlde kaffe från de, som enligt lagersaldo skulle finnas. Det komiska Àr att på mina sidor i deras butik, står det att varorna Àr skickade, men nÀr man kollar med spårningsnumret hos DHL, står dÀr "inga resultat funna". Det hÀr Àr ren bedrÀgeri och handla absolut inte från dem. De ev positiva omdömmerna Àr det nog dem ssjÀlva som har skapat med fakekonton.
På hemsidan står dÀr bara en boxadress, lite vaga förnamn, inget organisationsnummer. Rent bedrÀgeri och det blir polisanmÀlan i morgon.

2017幎6月1日
5぀星のうち1の評䟡

Faktura mottagen... Vart finns godset? Är det skickat? Spårningsnummret finns inte!

Ja... Vad skulle man kunna sÀga?
Absolut inget positivt i alla fall... Överskriften förklarar det mesta.
Helt omöjliga att få tag i eller svar från om man får tag i dem.

Fått faktura, men inga spårningsnummer eller info om skickat eller ej. Enda svaret jag fått Àr via CDON's kundtjÀnst dÀr jag köpte ifrån att faktura genereras vid leverans... Men inte end dem får svar ifrån sin egen leverantör...DE-LIKO... Namnet sÀger mer Àn man kan tro vid första anblick...

Handla INTE något som levereras av DE-LIKO.

2016幎12月22日
5぀星のうち1の評䟡

De förstår inte vad som Àr viktigt för kunden

De skriver på sin hemsida att de Àr "ett glatt gÀng som gillar kaffe (och datorer)"

Som kund tycker jag att det vore bÀttre om de satsade på att vara professionella.
De har långa leveranstider, Àr otrevliga i telefon och de har ingen koll på datorvÀrlden. Trustpilot har de inte heller hört talas om. Förhoppningsvis kan deras dåliga utvÀrderingar få dem att skÀrpa sig.
Men de tar betalt direkt.

SjÀlv kommer jag att handla mitt nÀsta kaffe från någon annan.

2016幎8月18日
5぀星のうち1の評䟡

TrÊkker penge på kreditkort, og leverer ikke varen

Jeg bestilte bÞnner d. 7/3. D. 8/3 trak de pengene på mit kreditkort. 10/3 fik jeg en mail om at de leverede via Bring. Jeg har idag (15/3) ikke modtaget noget, og når jeg checker hos Bring, har Delico ikke engang afleveret pakken til dem. Det er jo nÊrmest svindel. TrÊkker pengene uden at levere.
Mit råd til potentielle kunder: find et andet sted at handle.

2016幎3月15日

Ekstremt lang leveringstid

Har mange gange bestilt bÞnner hos Delico. Leveringstiden er blevet lÊngere og lÊngere. Jeg har fÞrst i dag fået mail om at varen er sendt. Og i dag er det 9 dage siden jeg bestilte. Ekstremt skuffende at jeg ikke hÞrer noget fra Delico selv efter flere mails med spÞrgsmål til ordren.

Kan ikke anbefales medmindre du har meget godt tid.

2015幎5月18日
5぀星のうち1の評䟡

Hur svårt kan det vara???

I deras leveransvillkor stÃ¥r det att dom har en leveranstid pÃ¥ 2-5 arbetsdagar (vilket i mitt tycke inte borde vara mer Àn 3 arbetsdagar MAX!) jag fick min bestÀllning efter 6 arbetsdagar, VÄLDIGT dÃ¥ligt!!! Till rÃ¥ga pÃ¥ det sÃ¥ fick jag dessutom Àldre kaffe Àn utlovat pÃ¥ deras hemsida, fruktansvÀrt dÃ¥lig servicekÀnsla frÃ¥n den/dom som Àger/jobbar dÀr!
Ingenting kan få mig att handla dÀr igen, så det så.

2014幎8月13日
5぀星のうち5の評䟡

Bedre end lovet!!!

Meget fin handel, tiderne blev overholdt, levering lige til dÞren.
Jeg havde for ca. 850 Dkr. i min indkÞbskurv, da jeg kom til betaling var belÞbet kun 745 Dkr. og leveringen var stadig uden beregning.

Hilsen Frank

2013幎2月6日