Jag bestÀllde och betala kaffebönor i februari. Ingen leverans, ingen svar till upprepade mejl, ingen telefon kontakt efter har lÀmna meddelande i telefonsvarare. Mycket dÃ¥ligt företag och ingen kundt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag bestÀllde kaffe för 1040kr den 6e april, fick en bekrÀftelse pÃ¥ köpet men har inte hört ett pip sedan dess. Har mailat, ringt, lÀmnat meddelande, skrivit via kontaktformulÀret pÃ¥ hemsidan, bett om... ãã£ãšèŠã
Efter 7 dagar utan besked om kaffesÀndning trots att kontot sÀger att "status slutfört", försök till kontakt per telefon blir svaret alltid "upptaget i annat samtal", inget svar pÃ¥ upprepade mail, sÀn... ãã£ãšèŠã
Jag bestÀllde kaffekapslar som vid leverans bara hade nÃ¥gra dagar kvar till utgÃ¥ngsdatum. Skrev till DeliCo via deras hemsida och klagade men fick inget svar. Skrev till dem pÃ¥ Facebook - inget svar.... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Levererar inte som utlovat
Levererar inte som utlovat. Går inte att få kontakt med.
Riktigt dårligt service
Riktigt dårligt service. Har bestilt kaffe til 800kr,, de har trykket penge fra min konto d 7 juli men har ikke fået bestilling endnu. Svarer ikke på e mails.
BedrÀgeri?
BestÀllt och betalt kaffe 27 april. Fått bekrÀftelse att bestÀllning Àr skickad med DHL. Spårningsnummer till DHL Fungerar ej. Svarar ej på mail eller telefon.
Undvik!
BestÀllt och betalt kaffe för 10 dagar sedan. Påstås vara skickat. Svarar inte på mejl. Inte sett något kaffe Àn.
Uselt
Uselt, nonchalant, respektlöst. Det finns seriösa handlare. Delico hör inte till dem.
Har bestilt - Betalt - Intet modtaget!
Har bestilt, men INTET modtaget.
Vi har kÞbt kaffe for over 1000 kr d. 12. sep. Pengene er trukket, men INGEN kaffe.
Vi har skrevet, men intet hÞrt.

DeliCo ããã®åç
Rent bedrÀgeri!
Det har nog snart gått två veckor sedan jag bestÀlde kaffe från de, som enligt lagersaldo skulle finnas. Det komiska Àr att på mina sidor i deras butik, står det att varorna Àr skickade, men nÀr man kollar med spårningsnumret hos DHL, står dÀr "inga resultat funna". Det hÀr Àr ren bedrÀgeri och handla absolut inte från dem. De ev positiva omdömmerna Àr det nog dem ssjÀlva som har skapat med fakekonton.
På hemsidan står dÀr bara en boxadress, lite vaga förnamn, inget organisationsnummer. Rent bedrÀgeri och det blir polisanmÀlan i morgon.
Faktura mottagen... Vart finns godset? Ãr det skickat? SpÃ¥rningsnummret finns inte!
Ja... Vad skulle man kunna sÀga?
Absolut inget positivt i alla fall... Ãverskriften förklarar det mesta.
Helt omöjliga att få tag i eller svar från om man får tag i dem.
Fått faktura, men inga spårningsnummer eller info om skickat eller ej. Enda svaret jag fått Àr via CDON's kundtjÀnst dÀr jag köpte ifrån att faktura genereras vid leverans... Men inte end dem får svar ifrån sin egen leverantör...DE-LIKO... Namnet sÀger mer Àn man kan tro vid första anblick...
Handla INTE något som levereras av DE-LIKO.
De förstår inte vad som Àr viktigt för kunden
De skriver på sin hemsida att de Àr "ett glatt gÀng som gillar kaffe (och datorer)"
Som kund tycker jag att det vore bÀttre om de satsade på att vara professionella.
De har långa leveranstider, Àr otrevliga i telefon och de har ingen koll på datorvÀrlden. Trustpilot har de inte heller hört talas om. Förhoppningsvis kan deras dåliga utvÀrderingar få dem att skÀrpa sig.
Men de tar betalt direkt.
SjÀlv kommer jag att handla mitt nÀsta kaffe från någon annan.
TrÊkker penge på kreditkort, og leverer ikke varen
Jeg bestilte bÞnner d. 7/3. D. 8/3 trak de pengene på mit kreditkort. 10/3 fik jeg en mail om at de leverede via Bring. Jeg har idag (15/3) ikke modtaget noget, og når jeg checker hos Bring, har Delico ikke engang afleveret pakken til dem. Det er jo nÊrmest svindel. TrÊkker pengene uden at levere.
Mit råd til potentielle kunder: find et andet sted at handle.
Ekstremt lang leveringstid
Har mange gange bestilt bÞnner hos Delico. Leveringstiden er blevet lÊngere og lÊngere. Jeg har fÞrst i dag fået mail om at varen er sendt. Og i dag er det 9 dage siden jeg bestilte. Ekstremt skuffende at jeg ikke hÞrer noget fra Delico selv efter flere mails med spÞrgsmål til ordren.
Kan ikke anbefales medmindre du har meget godt tid.
Hur svårt kan det vara???
I deras leveransvillkor stÃ¥r det att dom har en leveranstid pÃ¥ 2-5 arbetsdagar (vilket i mitt tycke inte borde vara mer Àn 3 arbetsdagar MAX!) jag fick min bestÀllning efter 6 arbetsdagar, VÃLDIGT dÃ¥ligt!!! Till rÃ¥ga pÃ¥ det sÃ¥ fick jag dessutom Àldre kaffe Àn utlovat pÃ¥ deras hemsida, fruktansvÀrt dÃ¥lig servicekÀnsla frÃ¥n den/dom som Àger/jobbar dÀr!
Ingenting kan få mig att handla dÀr igen, så det så.
Bedre end lovet!!!
Meget fin handel, tiderne blev overholdt, levering lige til dÞren.
Jeg havde for ca. 850 Dkr. i min indkÞbskurv, da jeg kom til betaling var belÞbet kun 745 Dkr. og leveringen var stadig uden beregning.
Hilsen Frank
GÞr hvad de lover
Billigste priser på Espresso vi har kunnet finde. Leverance gik som det skulle. Alt i alt perfekt
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹