レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde och betala kaffebönor i februari. Ingen leverans, ingen svar till upprepade mejl, ingen telefon kontakt efter har lÀmna meddelande i telefonsvarare. Mycket dÃ¥ligt företag och ingen kundt... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde kaffe för 1040kr den 6e april, fick en bekrÀftelse pÃ¥ köpet men har inte hört ett pip sedan dess. Har mailat, ringt, lÀmnat meddelande, skrivit via kontaktformulÀret pÃ¥ hemsidan, bett om... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Efter 7 dagar utan besked om kaffesÀndning trots att kontot sÀger att "status slutfört", försök till kontakt per telefon blir svaret alltid "upptaget i annat samtal", inget svar pÃ¥ upprepade mail, sÀn... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde kaffekapslar som vid leverans bara hade nÃ¥gra dagar kvar till utgÃ¥ngsdatum. Skrev till DeliCo via deras hemsida och klagade men fick inget svar. Skrev till dem pÃ¥ Facebook - inget svar.... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

BestÀll inte av Delico om du har bråttom...

BestÀllde packningar till tvÃ¥ olika Bialetti mokabryggare den 25 september. Betalade förskott med Swish. Idag Àr det den 14/12 och inget har dykt upp. Har försökt nÃ¥ dem pÃ¥ telefon mÃ¥nga gÃ¥nger, men jag fÃ¥r inget svar utan kopplas till slut bort. Har mailat flertalet gÃ¥nger utan resultat. DHL uppger att Delico inte lÀmnat in min order. Idag fick jag Àntligen tag pÃ¥ nÃ¥gon pÃ¥ telefon som "skall titta pÃ¥ det". AvrÃ¥der alla frÃ¥n förskottsbetelning till Delico.se. ÅterstÃ¥r att se om jag fÃ¥r nÃ¥gra packningar.

2022幎12月13日

Rent bedrÀgeri!

Rent bedrÀgeri!
Det har nog snart gått två veckor sedan jag bestÀlde kaffe från de, som enligt lagersaldo skulle finnas. Det komiska Àr att på mina sidor i deras butik, står det att varorna Àr skickade, men nÀr man kollar med spårningsnumret hos DHL, står dÀr "inga resultat funna". Det hÀr Àr ren bedrÀgeri och handla absolut inte från dem.
Rent bedrÀgeri och det blir polisanmÀlan i dag.

2022幎4月7日
5぀星のうち2の評䟡

Har kÞbt kaffe der flere gange

Har kÞbt kaffe der flere gange. Det er desvÊrre det nemmeste sted at kÞbe den jeg godt kan lide.
Af og til trÊkkes pengene lÊnge fÞr varen ankommer.
Og med seneste levering, hvor jeg igen havde kÞbt for mere end kr. 800,- var flere af poserne lige ved at udlÞbe på dato.
Brug ikke tid på at skrive til deres kundesupport. Der kommer nemlig aldrig svar.

2021幎5月25日
5぀星のうち1の評䟡

Delico most probably a fraud

DEC 2020
As to BRING Delico did send via BRING 2 packages but with address as their own, same as sender. We never received the goods. No contact telephone is automatic email is not answered. Paypal account contact is a shipyard in Sweden. I have started a process with paypal to refund my payment Most probably a fraud company

2021幎1月29日
5぀星のうち5の評䟡

Toppen!!!!

Förstår inte varför folk har gett dåligt betyg. Har alltid fått mina grejer i tid, dessutom finns många mindre mÀrken jag inte har hittat på andra stÀllen. StjÀrna till Frida i Söderhallarna som alltid har koll och tar reda på om hon inte har svar på någon fråga. ++++

2019幎12月20日
5぀星のうち1の評䟡

Gjort första och sista bestÀllningen

Gjort första och sista bestÀllningen hos detta företag.Verkar totalt oseriöst.Gjorde 2 bestÀllningar efter varandra och skrev på den senast bestÀllda att det Àr ok att sampacka.Några dagar senare kom leveransen men en order saknades.Ringde till en mobil och klagade.Killen tog ordedernummer etc,lovade skicka resterande varor.Hörde inte ett "pip" efter det.Nej så kan man inte bedriva nÀthandel.Avråder dÀrför alla att bestÀlla hÀrifrån!!
ordernr 100026407,100026408

2019幎8月30日
5぀星のうち1の評䟡

Det har fungerat mycket bra fram till

Det har fungerat mycket bra fram till förra året nu verkar hela rasket vara på dekis.
Som en del skriver betalar för varor som inte dyker upp omöjliga att få tag på.
Vill inte gå till butiken och skrika på expediterna dÀr då dom också verkar uppgivna på sin "ledning"

2019幎7月8日

30 juni 2019.

30 juni 2019.
Har bestÀllt kaffemuggar utan att lyckas genomföra betalning. Till slut testade jag alternativet förskottsbetalning och bestÀllningen var genomförd. Eller? Fick ordernummer och en dialogruta lovade att mail med info skulle komma men inget hÀnde. Har som vÀl Àr inte ens kommit till någon förskottsbetalning. LÀste sen dessa andra omdömen lite för sent beroende på att det handlade om endast drygt en hundralapp att betala. Jag misstÀnker att företaget i praktiken Àr overksamt vad gÀller denna butik. Korkade banditer bakom galler kanske?

2019幎7月1日
5぀星のうち1の評䟡

Önskar att jag lÀst omdömen hÀr innan

Önskar att jag lÀst omdömen hÀr innan jag bestÀllde frÃ¥n de.
Betalade för min bestÀllning för över 12 dagar sen. Enligt hemsidan skulle det ta 3dagar. Har varken fått bekrÀftelse eller nåt annat från de. Skrivit till de ett par ggr utan svar. Finns inte ens telefonnummer att ringa de på. På måndag tÀnker jag ta mig till deras butik i Söderhallarna och krÀva mina produkter.
Helt klart sÀmsta onlineföretaget jag haft att göra med hittills!!
BestÀll inte från de!

2019幎6月29日
5぀星のうち1の評䟡

Levererar gamla produkter och svarar ej på klagomål

Jag bestÀllde kaffekapslar som vid leverans bara hade några dagar kvar till utgångsdatum. Skrev till DeliCo via deras hemsida och klagade men fick inget svar. Skrev till dem på Facebook - inget svar. Skickade meddelande till dem via Messenger - inget svar. Det enda företaget lever upp till Àr sitt genomgående dåliga rykte! Helt oseriösa om ni frågar mig.

2019幎1月27日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス