Den cyklende dyrlÊge レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har to katte med angst, der ikke er synderligt glade for mennesker, men Natali vandt lynhurtigt deres tillid og de er begge helt afslappede omkring hende nu, sÃ¥ det er altid en fed oplevelse at ha... もっず芋る

Nathali er en helt igennem fantastisk og meget empatisk dyrlÊge med stor viden, omsorg og interesse. Min lille indekat blev meget syg lige op til pÃ¥ske, men selv om der var bÃ¥de weekend og helligdag... もっず芋る

Da vores seniorkat blev alvorligt syg og vi mÃ¥tte trÊffe den svÊre beslutning om aflivning, kontaktede vi Natali. Vores kat blev nemlig mega stresset, nÃ¥r han skulle transporteres i bil og hadede... もっず芋る

Natali har vÊret hjemme hos os flere gange til vores tre katte nu. Kan ikke anbefale hende hÞjt nok! Det er en helt anden oplevelse at se dem blive undersÞgt herhjemme frem for at vi skal ud at kÞre m... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

I mine mange år i praksis, har jeg set så mange dyr blive stresset, af at komme til dyrlÊgen. Dyr der hilser på andre syge dyr og besvÊrret for ejer i, at finde en tid, der passer i arbejdskalenderen. Derfor har jeg startet den cyklende dyrlÊge. Jeg sÊtter altid god tid af, så dyret har ro og mulighed for, at lÊre mig at kende. Mine åbningstider fra 8 til 22 alle dage på ugen, giver en fleksibilitet, der gÞr at det altid er nemt at finde en tid der passer, I jeres kalender. Det er kun mig I mÞder og derfor får dyret en kontinuitet i udredning der giver den bedste og tryggeste oplevelse. Mine mange år i praksis har givet mig et stort erfaringsgrundlag og supplerende kurser gÞr, at mig faglighed er meget hÞjt. Mit samarbejde med forskellige specialister gÞr, at dit dyr altid vil få den bedste og mest opdateret behandling. GÞr det bedste for dit dyr, få dyrlÊgen hjem.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Omsorgsfuld dygtig dyrlÊge

Natali er en utrolig dygtig og nÊrvÊrende dyrlÊge.
I den triste situation når man skal sige farvel til ens kÊledyr gennem rigtig mange år, da er det helt igennem fantastisk at have en dyrlÊge som Natali, som besidder en stor grad af omsorgsfuldhed både over for kÊledyr og ejer.
Det er tydeligt at mÊrke hun har hjertet på det helt rette sted, og at hun kommer hjem til en på den dag, som er så svÊr når der skal siges farvel gÞr, at selve dagen bliver håndteret med den bedste omsorg.
Godt med en dyrlÊge som tager på konsultation i hjemmet.
Jeg vil til hver en tid anbefale Natali.

2024幎7月14日

100% recommend

Natali has been our vet for our mini poodle Ollie since we got him two years ago. She is the most reliable source of advice, always available to support as needed. Ollie is a very anxious dog and she manages him with such ease. We are so grateful for the appointments in our own home. Cannot recommend her services enough.

2024幎7月1日

Kompetent og Behagelig. Anbefales

Natali er fantastisk behagelig (både for ejer og dyr) og har givet kompetent vejledning og rådgivning i forbindelse med vores kat.

Ligeledes har hun foretaget sundshedstjek og vaccination hjemme hos os, hvilket der ikke var en finger at sÊtte på.

Anbefales på det kraftigste.

2024幎6月28日

Verdens bedste dyrelÊge Natali Zyskind

Vi kom i forbindelse med dygtige Natali via en god kollega, da vores lille sÞde kanin desvÊrre skulle aflives pga sygdom. Natali var hel igennem fantastisk, rolig og empatisk. Det var bÞrnenes fÞrste kÊledyr og Natali var virkelig respektfuld omkring hele processen. Det var en rigtig god oplevelse for hele familien og det tog stressen fra os. Vi behÞvede ikke at tage afsted med begge kaniner i en taxi og stresse vores lille Coco.
De varmeste anbefalinger til Natali og hun er nu vores faste kanin dyrelÊge og det er vi meget glade for. Kan slet ikke anbefale hende nok!

2024幎4月26日
Den cyklende dyrlÊge ロゎ

Den cyklende dyrlÊge からの回答

KÊre Nynne tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for at vÊre jeres dyrlÊge. Du har de sÞdeste bÞrn og kaniner🥰

Vi ser frem til hjemmebesÞg

Natali har gennem nogle Ã¥r vÊret vores fantastiske dyrlÊge pÃ¥ Østerbro/NÞrrebro, og vi ser nu frem til at fÃ¥ hjemmebesÞg. Vidunderlig rolig hÃ¥ndtering af min hund, og fantastisk faglig vejledning.

2024幎6月24日

Alle tiders dyrlÊge

Vi har fået en lille hvalp og hÞrte fra bekendte om Den Cyklende DyrlÊge. Vi har nu allerede haft to besÞg i hjemmet ifm. vaccine, hundepas og sundhedstjek. Og jeg må sige, at vi er ovenud tilfredse. Alene det at hunden kan slippe for den stress, det som regel er på klinik, er en enorm fordel. Og for ejerne er det jo skÞnt, at man ikke engang skal ud af huset! Natali er meget dygtig og professionel, samtidig med at hun har en vidunderligt rolig og kÊrlig tilgang til dyrene. Hun får vores hund til at nyde besÞget, nÊrmest som hvis det var en ven, der kom besÞg :)

2024幎6月12日
Den cyklende dyrlÊge ロゎ

Den cyklende dyrlÊge からの回答

Åh Claus, af hjertet tak! Det er bare sÃ¥ dejligt du har taget dig tid til at skrive sÃ¥ fint om mig❀ Det betyder rigtig meget og gÞr mig rigtig glad😊