Dengladehundeskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er lige blevet fÊrdige med 6x unghundetrÊning. Fantastisk hundeskole, kan klart anbefales. Lene er en rigtig god, sÞd og rar underviser. Vores hund er blevet meget roligere efter og har lÊrt en ma... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har netop gennemfÞrt 6 trÊningsgange pÃ¥ hvalpeskole hos Lene og det har vÊret 6 gode gange. Jeg har haft hund i mange Ã¥r, men det er lÊnge siden jeg har deltaget i et hvalpekursus og jeg lÊrte rigti... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har netop gennemfÞrt hvalpetrÊning med 6 trÊningsgange pÃ¥ den glade hundeskole og er ovenud tilfreds. Mange gode rÃ¥d og gode ting at lÊre for en fÞrstegangshundeejer. God fokus pÃ¥ hvad der er det ri... もっず芋る

䌁業が回答したした

De allerbedste anbefalinger herfra, hvalpetrÊning hos Lene (den glade hunde skole ) har vÊret en fantastisk oplevelse for os, vores lille pige hund har haft en fest hver sÞndag siden oktober , og vi e... もっず芋る

䌁業情報

1. 犬のトレヌナヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Professionel HundetrÊning med succes. Den Glade Hundeskole tilbyder alle typer hold, fra hvalpetrÊning til den Þvede hund. Online Booking!

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Fremragende hvalpetrÊning

Jeg kan varmt anbefale hvalpetrÊning på Den Glade Hundeskole. Lene leverer virkelig kompetent trÊning, som er baseret på 100% positiv kontakt med hundene. HoldstÞrrelsen var perfekt, ca 10 hvalpe, hvilket gÞr at der er god tid til alle kursister. Tak for et godt kursus!

2025幎9月16日

Dengladehundeskole からの回答

Selv tak - Tusinde tak for den fine anmeldelse - jeg bliver så glad når i har haft et godt udbytte af trÊningen.

Super og engageret hundetrÊning

Jeg har netop afsluttet tredje ‘trÊningspas’ sammen med min Golden doodle, senest lydighedstrÊning. HundetrÊneren Lene har vÊret rigtig god til at spÞrge ind til gode/dÃ¥rlige hundeoplevelser fra sidst som vi kunne dele med gruppen som vidensdeling. Gruppen er altid blevet spurgt om der var noget sÊrligt man gerne ville trÊne pÃ¥ dagen for at gÞre programmet lidt mere dynamisk og inddragende.
Hundene startede altid med at lÞbe og lege fÞrst, i starten opdelt i små og store hunde, en gruppe ad gangen så hundene kunne lÊre hinanden at kende på en god og tryg måde. Gode Þvelser undervejs som man kan trÊne videre med derhjemme. HundetrÊning er generelt mange små ryk langsomt fremad, i starten fÞles det ikke som om der sker nogen fremgang men over tid rykker det virkelig. Tak for endnu en super trÊning, vi har virkelig nydt det hver uge, og vi ses til foråret!

2025幎9月16日

Hej Louise
Det har vÊret en stor fornÞjelse at trÊne med jer - i lever godt op til vores motto - TrÊningsglÊde - Motivation - Samarbejde.
Jeg vil glÊde mig til at se jer til lydighed 2 til foråret. Tak

Professionel hvalpetrÊning med stor kÊrlighed til hundene

Har netop afsluttet hvalpehold hos Den Glade Hundeskole med Lene som trÊner. Jeg kommer helt sikkert igen! Lene ved så meget om hunde og deler rigt ud af sin erfaring. TrÊningen var en virkelig god blanding af teori og gode Þvelser og blev udfÞrt med stor kÊrlighed til hundene. Der var en god stemning fra dag 1. Hundene var glade og ejerne trygge. Min Berner Sennen hvalp hyggede sig gevaldigt og fik lÊrt en masse nyttige ting. Vi glÊder os til nÊste hold!

2025幎9月15日

Dengladehundeskole からの回答

Hej Lotte - Tak for de 5 stjerner. Det glÊder mig så meget at i har haft glÊde af trÊningen. Jeg kunne virkelig se at i hyggede jer godt og din hund var Max glad hver gang. Jeg vil glÊde mig meget til at se jer igen og fÞlge jeres videre udvikling sammen.

Super hundetrÊning

Så kom vi igennem det andet kursus hos Lene og har lige tilmeldt os det tredje, lydighed. Jeg kan rigtig godt lide Lenes rolige og kompetente tilgang til hunde trÊning og opdragelse. Der er god tid til spÞrgsmål og de udfordringer man måtte have i dagligdagen. Vores hund er meget glad for at komme til trÊningen og er bestemt blevet dygtigere.

2025幎9月14日

Hej Henrik
Tusinde tak for din fine anmeldelse, det varmer.
I lever godt op til vores motto: TrÊningsglÊde, motivation og samarbejde. Det har vÊret en glÊde at trÊne med jer. Jeg glÊder mig til se jer igen til lydighed.

Kan varmt anbefales

Vi kan varmt anbefale Den glade Hundeskole. Vi har deltaget på et hvalpetrÊningshold med vores hvalp, som er fÞdt som gadehund i GrÊkenland, og som derfor er bange og sensitiv ift. nye ting. TrÊnerens professionelle og empatiske tilgang fik hurtigt vores hvalp til at falde til ro, og hun udviklede sig hurtigt til at blive lige så glad og legende, som alle de andre hvalpe. En helt fantastisk hjÊlp for os og ikke mindst vores hvalp.

2025幎5月14日

Dengladehundeskole からの回答

Hej Charlotte - Tusinde tak for din fine anmeldelse. I er virkelig et godt eksempel på at man skal aldrig give op og tage det hele i små step så hunden får tryghed. Sikke en fantastisk rejse i har vÊret på og wau et godt resultat. I har givet jeres dejlige hund et helt nyt liv med glÊde og gå på mod.. Af hjertet tak

Jeg har vÊret til hvalpe trÊning hos Kim

Jeg har vÊret til hvalpe trÊning hos Kim, Den glade hundeskole. Det har vÊret super godt med hunden i fokus og tid til spÞrgsmål. Jeg kan varmt anbefale Kim som trÊner.

2025幎5月4日

Dengladehundeskole からの回答

Tak for de 5 stjerner og anmeldelsen. Det har vÊret en fornÞjelse at trÊne med jer Helle. God sommer

UnghundetrÊning var en succes..

Jeg kan varmt anbefale at gå til hundetrÊning hos Den Glade Hundeskole. Da jeg startede, havde jeg en 7 måneder gammel unghund, Harald, som ikke tidligere havde gået til hvalpetrÊning. Jeg havde brug for hjÊlp til at styrke vores kontakt og opbygge tillid, da Harald var begyndt at blive lidt af en bisse.

Hos Den Glade Hundeskole fik jeg masser af gode rÃ¥d og praktiske Þvelser, der hurtigt gav resultater. Allerede efter de seks trÊningsgange kunne jeg mÊrke en tydelig forskel – ikke kun i min relation til Harald, men ogsÃ¥ i hele hans adfÊrd.

Lene og Den Glade Hundeskole fÃ¥r vores allervarmeste anbefalinger – bÃ¥de fra mig og fra Harald. Vi vender helt sikkert tilbage, nÃ¥r vi har brug for nye udfordringer og trÊningsinspiration! 😊

2025幎3月10日

Dengladehundeskole からの回答

Tusinde tak for din dejlig anmeldelse Cathrine. Jeg er glad for at jeg kunne hjÊlpe Harald og dig. I lever helt op til vores motto: trÊningsglÊde - motivation og samarbejde

Super kompetente trÊnere

Vi har brugt den glade hundeskole til flere aktiviter - hvalpetrÊning, unghundtrÊning og sportrÊning - vi giver fem stjerner. Både Lene og Kim er supergode trÊnere.

2025幎4月10日

Dengladehundeskole からの回答

Tak for den fine anmeldelse - Det er både kim og jeg glade for. I Þnskes en dejlig sommer

så sluttede hvalpekurset

Så sluttede hvalpekurset - ØV.
Lene har vÊret perfekt. Det er sjÊldent, at jeg anmelder på den måde, men hun har en eminent balance mellem hund og menneske, med en lille overvÊgt til hunden.
Der er video'er på hjemmesiden, praktik på alle niveauer, og en evne til og fokus på at opdrage os som hundeejere. Der er altid gode forklaringer og baggrund på hvorfor vi skal gÞre tingene på de bestemte måder.
Det hele ses ud fra hundens synspunkt, samtidigt med, at al lÊringen kan bruges inden for en normal hverdag.
Der ud over er Lene en rolig og venlig person, der altid kan få de stÞrste issues lÞst gennem nemme og praktiske Þvelser/adfÊrd, der bare virker HVER gang.
Man kan altid ringe, hvis det brÊnder på, eller man har behov for lidt info.
Jeg er helt tryg ved at anbefale Lene til at hjÊlpe jer på vej.
Vi er netop ved at tilmelde til det nÊste kursus, for det giver så meget vÊrdi og et langt bedre liv med vores lille "vufle"

2025幎3月9日

Dengladehundeskole からの回答

Hej med dig - Tusinde tak for din dejlig anmeldelse. Det er virkelig noget som gÞr mig glad at mine kursister har fået de redskaber de behÞver.
Du Þnskes en rigtig dejlig sommer

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse. Jeg og min hvalp har virkelig lÊrt meget, på bare de 4 gange vi har vÊret der indtil nu (hvalpeholdet i Frederiksund/frederiksvÊrk). Lene er god til at komme rundt til os alle og hjÊlper/ stÞtter gerne en, hvis man ikke lige syntes at have forstået opgaven eller kan få hvalpen til det. Hun tager gerne ved hver lektion, en hund og viser Þvelsen. Der har vÊret nye
oplevelser/ Þvelser hver gang, men vi har også Þvet de tidligere Þvelser, så man kan se at der er en udvikling. Jeg elsker at hvalpene lige får lov til at lege og stresse af inden trÊning
( Dog maks 10 min. tid). Her bliver der taget hensyn til den enkelte hvalp, da der er forskellige racer/ energier, så man bliver delt op. Elsker at man må stille spÞrgsmål og der bliver spurgt om man vil ha taget et emne / udfordring op, man evt. har med sin hvalp. Her kan man eks. hÞre at man ikke er den eneste der står med en udfordring med sin hvalp (eks. med at hunden er begyndt at bide eller hopper op). Kan godt se at man ikke skal vÊre flere end 7-8 stk. Ved ikke om det har vÊret bevidst, men syntes at holdet er sat op, så alle hvalpe passer godt sammen, race / str. på holdet og derved får de rigtig hygget sig og får gode relationer og bliver derved, godt socialiseret.
Ikke en hvalp er udenfor, men nogle har brug for at trÊkke sig fÞr andre og dette er der ogsÃ¥ plads til.♥ Det har vÊret rigtig rart at det har vÊret inden for i et ridehus, da hvalpene hurtigt kan fryse, her i de kolde uger/ mnd.
Vi glÊder os i hvertfald til at starte pÃ¥ deres unghundehold Þvet.☺
SÃ¥ en klar anbefaling herfra.

2025幎2月8日

Dengladehundeskole からの回答

Hej Tanya - tusinde tak for din fine anmeldelse. Det glÊder mig så meget at du var glad for trÊningen og har fået nogle gode redskaber som i kan bruge sammen. I Þnskes en rigtig dejlig sommer.

AL for mange på mit hvalpehold

AL for mange på mit hvalpehold. Forvirring mellem store og små, stÊrk og svage hunde. DONT go there!!!!

2024幎11月23日

Dengladehundeskole からの回答

Hej Christian - Jeg kan se at du har skrevet til trustpilot også d. 29 september 2024 hvor vi også har svaret at vi ikke kan se dig som kursist ved os. Vi kan også se at du har skrevet om flere hundeskoler.
Vi anbefaler altid vores kursister om at kontakte os hvis der er noget som ikke er optimalt.

For mange deltagere på hvalpehold

14 hvalpe til trÊning - det var alt for mange.
Det var en lidt Êrgerlig oplevelse.

2024幎11月19日

Dengladehundeskole からの回答

Hej Mette - Tak for din anmeldelse. Jeg vil dog pointerer at vi altid har max 12 hvalpe til vores trÊning og det var der på dit hold. Normalen er 6-10 kursister på vores hold. Vi står altid klar til at hjÊlpe dig også med en flytning til et andet hold, hvis du bare havde haft en dialog med din trÊner. Du Þnskes en dejlig sommer

God lÊring og glad hund

God hjÊlp og Þvelser, fleksibel i hvilke Þvelser som kan lÊres ud fra holdets Þnsker, god hundekendskab og menneske forståelse - vi var rigtig glade for unghunde holdet og går nu på, gå pÊnt.

2024幎10月15日

Tak for din fine anmeldelse Lisbeth - den varmer. Rigtig god sommer

Meget kompetent hundetrÊning

Vi har lige afsluttet et forlÞb på hvalpehold. Vi har vÊret yderst tilfredse og har oplevet meget professionel trÊning og vejledning. Der er stor fokus på kontakt og samarbejde mellem ejer og hund, hvilket giver så god mening. Samtidig har vi også fået stor indsigt i hundens adfÊrdsmÞnstre og hvorfor den gÞr som den gÞr.
Vi kan klart anbefale Den glade hundeskole og har selvfÞlgelig meldt os til det nÊste hold for unghunde.

2024幎9月23日

Hej Julie
Tak for de fine 5 stjerner som jeg er meget glad for.
I har et meget fint samarbejde med jeres dejlige Golden.
Jeg glÊder mig til at se jer alle pÃ¥ nÊste hold 😀🐟🐟

Super hundeskole hvor jeg allerede

Super hundeskole hvor jeg allerede efter fÞrste lektion var overrasket over hvad min hund kunne når man gÞr det rigtigt, dejligt at gå på et hold hvor både hunde og hundefÞrer er i harmoni og gode til at guide hinanden.
Jeg var afsted med Walter på fri ved fod og indkald

2024幎9月17日

Hej Charlotte
Walter og dig var bare sÃ¥ dygtige sammen. En flot udvikling og hvor var Walter dog glad for leg og undervisning. 🐟
På gensyn kÊre Charlotte
Lene

Positiv oplevelse

Rigtig positiv oplevelse at vÊre til hvalpetrÊning hos Dengladehundeskole. Kim er dygtig og empatisk og man kan tydeligt mÊrke hans engagement og glÊde. Kan kun anbefales!

2024幎9月14日

Hej Christiane
Stor tak for de 5 stjerner.
En stor glÊde at trÊne med jer - i lever helt op til vores motto:
TrÊningsglÊde-motivation-samarbejde
Kim

HundetrÊning hos Den Glade Hundeskole

Vi har vÊret til hundetrÊning med sÊrligt henblik på trÊning af lydighed og indkald. Det har vÊret en stor fornÞjelse, hvor vi har fået mange gode metoder at arbejde videre med. Og en konsistent måde at arbejde med vores hund. Vi er under hele forlÞbet blevet undervist af en meget dygtig og behagelig underviser, som formår at balancere mellem gode råd og samtidig give plads.

2024幎9月14日

Hej Martin
Tak for de 5 stjerner - de varmer
En fornÞjelse at trÊne med dig og Solvej - tak

Super godt hvalpe trÊnings kursus

HvalpetrÊning med den glade hundeskole, har vÊret en rigtig god oplevelse.
Der er altid tid og plads til at stille spÞrgsmål, og få vist Þvelsen en ekstra gang. TrÊneren er venlig og humoristisk, og det skaber en god og tillidsfuld stemning på vores hold, for både hvalpe og deres ejere.
Vi overvejer at tage et videre kursus, for at lÊre os selv og vores hvalp endnu mere.

2024幎9月10日

Tak for de 5 stjerner og de rosende ord😀🐟🐟 pÃ¥ gensyn

Blev taget så godt imod

Blev taget så godt imod, der bliver lyttede til ens spÞrgsmål, Þvelserne virker og så er det super hyggeligt!

2024幎9月10日

Hej Claudia
Tak for de rosende ord og de 5 stjerner - det glÊder os meget.

Fantastisk hvalpetrÊning

Kim er en fantastisk trÊner, som formÃ¥r at formidle hundesprog til en nybegynder. Øvelserne er simple (pÃ¥ hvalpeholdet) og dermed dejligt at kunne opnÃ¥ succes for bÃ¥de hund og ejer.
Er vild med den holistiske tilgang: belÞnning og tegn. Ikke alt det snak og skÊld-ud.

2024幎8月17日

Dengladehundeskole からの回答

Stor tak Lene - det glÊder mig meget at du har fået meget ud af vores trÊning
Kim