KÊre Maria
KÊre Maria
Det er meget chokerende lÊsning med kun usandheder. Hvorfor du har de tanker ved jeg ikke
I har på intet tidspunkt givet udtryk for jeres utilfredshed under kursus, efter kursus eller på mail.
Du skrev i din mail, dagen efter trÊning, at i ikke kunne på de pågÊldende datoer som i har meldt jer til. Jeg foreslog at i valgte et andet hold hvor dagene passede bedre.
Vores handelsbetingelser har i krydset af som set da i kÞbte holdet. I har ligeledes fået vores handelsbetingelser tilsendt med jeres bekrÊftelse.
Forbrugeraftaleloven § 18, stk 2 nr 2.
Der var bestemt ikke 15 hvalpe på dette hold.
Vi er Max altid 12. Normalt 8-10.
Hvorfor ringede i ikke og spurgte?
I kunne vÊre rykket til et andet hold hvor der kun er 7.
Legetid: på vores hvalpehold har vi leg. Dette er dog Max 10 min da, da hvalpene ikke kan holde til mere. Sådan er det altid. Hvalpe leger, hopper og ruller rundt på hinanden - sådan leger de. Hvalpe når de er så små har ikke hormoner, og derfor er det ikke dominans, som jeg også fortalte. Hvalpe leger meget forskelligt pga race. De finder hinanden 2 gang de ses, hvor der er mere stille leg, men de vil stadig tumle. Inden legen siger vi altid: sig selv stop hvis i syntes det er for meget. Jeres grÊnser er vigtige at tage hensyn til. Det er et ansvar vi har som ejer af vores hund, at passe på den.
TrÊning: Alle som har lyst kan gå ind på vores hjemmeskole, på hjemmesiden og se og hÞre mit foredrag: Sådan trÊner vi. Det er gratis for alle. Dette kan gÞres inden tilmelding.
Det var et god blÊsevejr da i startede. I gav udtryk for at i ikke kunne hÞre hvad jeg sagde, derfor rykkede jeg tÊtter på jer.
FÞrste gang hvor i deltog, trÊnede vi: kontakt, lille indkald, sit, på plads på 3 måder, fÞlge efter uden line
Vi talte om: LinefÞring, basisviden vores 3 gratis foredrag til vores kursister, ro, lidt aktivering og afledning.
Dette kan ikke gÞres på 7 min.
Jeg viser en Þvelse med en hvalp, jeg viser Þvelsen uden hvalp og nu er det så vores kursister som trÊner. Hver Þvelse for kursisten tager ca 4 min hvorefter alle er til ro, også hvalpen. Vi taler sammen og hvalpen får nus og vand. Derefter nÊste Þvelse.
Alle fik at vide hvor de kunne se Þvelserne i små videoer fra fÞrste gang, da det er en stor dag og meget sker.
HjÊlp: selvfÞlgelig vil jeg altid hjÊlpe kursisterne. Jeg kommer dog ikke og forstyrre når der er opnået en rigtig god kontakt. Der vil både i og hvalp miste fokus.
Da i kaldte på mig, fik i hjÊlp til: på plads, og her spurgte jeg jer om det var ok, og i svarede ja.
Da i gik fik i en gave, i smilede og sagde tak.
Det er trist at kommunikation skal vÊre på denne måde. Vi er dog også bevist om at flere bruger de sociale medier, de taler ikke med hinanden. Trist.
Jeg som trÊner, Þnsker det bedste for hvalpene og deres ejere. Vi vil gÞre vores bedste for en god indlÊring.
Vi holder meget af vores kursister og deres hvalpe/hunde.
Vi Þnsker jer held og lykke fremover med jeres hvalp Luna