Dengladehundeskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er lige blevet fÊrdige med 6x unghundetrÊning. Fantastisk hundeskole, kan klart anbefales. Lene er en rigtig god, sÞd og rar underviser. Vores hund er blevet meget roligere efter og har lÊrt en ma... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har netop gennemfÞrt 6 trÊningsgange pÃ¥ hvalpeskole hos Lene og det har vÊret 6 gode gange. Jeg har haft hund i mange Ã¥r, men det er lÊnge siden jeg har deltaget i et hvalpekursus og jeg lÊrte rigti... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har netop gennemfÞrt hvalpetrÊning med 6 trÊningsgange pÃ¥ den glade hundeskole og er ovenud tilfreds. Mange gode rÃ¥d og gode ting at lÊre for en fÞrstegangshundeejer. God fokus pÃ¥ hvad der er det ri... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De allerbedste anbefalinger herfra, hvalpetrÊning hos Lene (den glade hunde skole ) har vÊret en fantastisk oplevelse for os, vores lille pige hund har haft en fest hver sÞndag siden oktober , og vi e... もっず芋る

䌁業情報

1. 犬のトレヌナヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Professionel HundetrÊning med succes. Den Glade Hundeskole tilbyder alle typer hold, fra hvalpetrÊning til den Þvede hund. Online Booking!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

SkÞnneste hvalpekursus

Vi har afsluttet hvalpekurset, og er slet ikke i tvivl om at vi skal fortsÊtte på det nÊste. Jeg fÞler mig hÞrt og set som hundeejer, og min hvalp har elsket de udfordringer, hun er blevet prÊsenteret for.
Lene har en fantastisk god måde at forklare hvorfor hunden reagerer som den gÞr, og hvordan man arbejder/trÊner på hundens prÊmisser.

2024幎6月2日

Hej Karina
Stor tak for de varme ord - det er en fornÞjelse at trÊne med dig og Zoe
I er et fantastisk godt makkerpar.
I er altid velkommen tilbage
Bedste hilsner
Lene

Fantastisk professionel og

Fantastisk professionel og imÞdekommende hundeskole. Opdateret viden og super online materiale til at supplere og understÞtte den fysiske trÊning. Vi skal helt sikkert mere efter denne hvalpetrÊning.

2024幎7月2日

Dengladehundeskole からの回答

Tusinde tak for den fine anmeldelse - Det har vÊret en fornÞjelse at trÊne med jer.

Super god hvalpetrÊning

Super god hvalpetrÊning. NÊrvÊrende og lyttende instruktÞr. Dejligt at hvalpene havde tid til at lege og det var rart at ens egne udfordringer blev taget op.

2024幎5月11日

Dengladehundeskole からの回答

Stor tak for de 5 stjerner - Det betyder så meget for os, at vores kursister er glade og tilfredse

Super lÊrerigt unghundetrÊning

Super lÊrerigt unghundetrÊning. Har fået stÞrre forståelse for min hund og det har gjordt trÊning med hende meget sjovere.

2024幎5月13日

Dengladehundeskole からの回答

Tusinde tak for de 5 stjerner. Det glÊder os så meget at vores kursister har trÊningsglÊden - motivationen - samarbejdet. Fantastisk at i har det sjovt med jeres hund.

5぀星のうち5の評䟡

God start som hvalpeejer :-)

Lige afrundet hvalpetrÊning med Lene fra den Glade Hundeskole. Det har fÞltes meget trygt og lÊrerigt at gå til vores ugentlige trÊning. Og kan se at Þvelserne virker
Lene er god til at forklare, holdet har en fin stÞrrelse og det har vÊret fint også at kunne tage sit barn med.
Vi er klar til at fortsÊtte på nÊste hold og anbefaler helt klart.

2024幎5月15日

Dengladehundeskole からの回答

Tusinde tak for den fine anmeldelse. Den er vi meget glade for. I er altid velkommen tilbage - store som små.

Super enetime med Lene

KÊre Lene
Vi har lige haft en fantastisk enetime med dig sammen med vores labrador Pablo på cirka 10 måneder.
Vi havde tilkaldt dig for at få råd og vejledning i forhold til at få nogle bedre oplevelser, når vi går tur med Pablo, som trÊkker meget.
Du var meget positiv, Êrlig (hvilket er rart, når man er usikker), imÞdekommende, lyttende, gav mange gode råd og var meget klar og tydelig i formidling af råd og vejledning.
Vi oplevede på den "korte" tid, hvor vi var sammen med dig, at der skete en forvandling i Pablos måde at aflÊse signaler (lyde og kropssprog) på; hvilket var en nÊsten mere vigtig viden, indsigt, erfaring og lÊrdom for os end for Pablo, så Pablo kan få nogle gode oplevelser på gåturen og dermed også os.
Vi havde tidligere haft en telefonsamtale med en hundetrÊner fra en anden hundeskole, som fik os til at fÞle, at vi havde gjort alt forkert og nÊrmest havde skabt en sindsforvirret hund; hvilket havde gjort os meget usikre på, om vi overhovedet kunne gÞre noget rigtigt, i det hele taget overhovedet skulle have en hund. Denne hundetrÊner mÞdte aldrig Pablo og så ikke, hvilken skÞn og glad hund han er, men det gjorde du heldigvis, og nu kan vi gå tur med ham med ro i sindet og bare vÊre glade for, at vi har sådan en glad, venlig og dygtig hund.
Mange tak for hjÊlpen:)
Med venlig hilsen
Pablo og hans ejere

2024幎5月8日

Dengladehundeskole からの回答

Tak for jeres dejlige anmeldelse.
Det varmer mig meget og det er mig en stor glÊde at se hvordan i håndterede jeres dejlige labrador Pablo. En rigtig skÞn hund.
I får et skÞnt liv sammen.

5぀星のうち5の評䟡

Det har vÊret en fornÞjelse, at deltage på hold med dengladehundeskole.dk

Vi har vÊret på hvalpe hold og unghunde hold, og hvergang har det vÊret en fornÞjelse for mennesker og hund.

En enkelt enetime var nok til, at give os vÊrktÞjer til at hÃ¥ndtere begyndende angst (hundens 😉), i forskellige situationer under de daglige gÃ¥ture.

Vi kan varmt anbefale dengladehundeskole.dk

2024幎3月26日

Dengladehundeskole からの回答

Tak for jeres 5 stjerner. Det glÊder os meget at har fået så stor en glÊde af en enetime.

Super motiveret og engageret

Super motiveret og engageret underviser:)
Meget opmÊrksom på hver eneste hund og ejer, mange gode Þvelser og fif til hjemmearbejdet:)
Er sikker på, at fortsÊtter man med det man lÊrer og Þver det dagligt, så får man en fantastisk opmÊrksom og lydig hund med selvtillid -og som er god til at omgåes andre hunde:)
En hund der er glad og tryg ved livet🐶

2024幎2月5日

Dengladehundeskole からの回答

Tak for din fine anmeldelse. Det har vÊret en fornÞjelse og med glÊde at trÊne med jer. I får et rigtigt godt liv sammen. Kim

Stor ros til Den Glade Hundeskole

Min hund Simba og jeg har nu afsluttet et hvalpekursus ved Den Glade Hundeskole. Både Simba og jeg har vÊret meget begejstret. Ved hver trÊning startede vi med socialisering, og det var så ordentligt og trygt ift. alt og alle.

Vi har blandt andet trÊnet de helt simple Þvelser, såsom kontakt og indkald, og det har vÊret givtigt. Ignorering ift. andre hunde har også vÊret trÊnet, og det var virkelig gode Þvelser.

Efter hver trÊning har vi fået redskaber med hjem, som vi har kunnet trÊne hjemme i haven.

Stor ros til Den Glade Hundeskole og vi glÊder os til at komme igen på Unghunde holdet, som starter efter påske. P

2024幎3月17日

Dengladehundeskole からの回答

KÊre Marianne - Stor tak for din anmeldelse. Den er vi taknemmelig for. Det har vÊret så dejligt at trÊne med dig og Simba. I er altid velkommen tilbage.

Fuldt ud tilfreds

Den glade hundeskole lever op til deres navn! Vi har nu haft Ziva til 5 trÊninger, og kan mÊrke en markant udvikling på hende. Kim er super god og fanger en, så 5 stjerner er fortjent herfra

2024幎3月22日

Dengladehundeskole からの回答

Stor tak Kian for din fine anmeldelse. Det har vÊret en fornÞjelse at trÊne med jer. KH Kim

Hyggeligt og lÊrerigt!

Vi har netop gennemfÞrt hvalpetrÊning med vores BC hvalp. De har vÊret nogle både hyggelige og meget lÊrerige trÊningstimer, som både hvalp og jeg har nydt!

Jeg kan varmt anbefale Den Glade Hundeskole. Vores underviser, Lene, havde en masse erfaring at dele ud af, var opmÊrksom på alle hvalpene og lyttede til vores Þnsker og udfordringer.

2024幎3月15日

Dengladehundeskole からの回答

Stor tak Randi for din fine anmeldelse.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har gÃ¥et til hvalpetrÊning med min

Jeg har gået til hvalpetrÊning med min bichon havanais-hvalp. Jeg havde hÞrt godt om skolen fra flere bekendte.

Det har vÊret meget lÊrerig hvalpetrÊning og jeg har fået mange gode Þvelser, som resten af familien, inkl. bÞrn også kan anvende. Vi har lÊrt mange gode Þvelser. Det hele er med positiv tilgang.
Til trÊningen har der udover de mange Þvelser også vÊret teori. Hjemme har jeg set dengladehundeskole's online-videoer, som også har vÊret brugbare.

Lene har vÊret utrolig opmÊrksom på alle hvalpe, og vÊret rigtig god til at tage hensyn til fx min hvalp, som var meget observerende i starten. Min hvalp fik lov til at tage det i sit eget tempo, og til sidst ville han også lege med de andre sÞde hvalpe. Der har vÊret et fint antal af hvalpe, og det har vÊret en god måde at socialisere sin egen hvalp på.

Derudover har jeg haft booket Lene til en privat undervisning hjemme, da jeg har et barn med sÊrlige behov.

Jeg kan varmt anbefale dengladehundeskole og vil også fortsÊtte med unghundetrÊning.

2024幎3月10日

Hej Kristine
Stor tak for din fine anmeldelse. Det var så dejligt at trÊne dine piger hjemme ved jer og også på Holdet. At se den glÊde hele familien har til jeres hund er så dejligt. Helt fantastisk at se jeres hvalps udvikling fra fÞrste gang og til sidste undervisning. Sikke en selvtillid den fik - Bravo - godt arbejde i har gjort.

5぀星のうち4の評䟡

Giv din hund den bedste start, det fortjener den

Jeg vil klart anbefale hvalpetrÊning til alle hundeejere med hvalp - også selvom du har haft hund fÞr. Jeg har selv fået en ny aha oplevelse med trÊningen, og en stÞrre bevidsthed i at forstå min hunds sprog.
Jeg oplever et styrket samarbejde med min hvalp. TrÊningen er blevet en sjov, hverdagsleg.
Vigtigst af alt bliver min hvalp samtidig socialiseret godt gennem bl.a. leg med de andre hvalpe.
Kim er altid klar med nyttige gode råd, hvis vi har udfordringer i hverdagen.

2024幎3月8日

Dengladehundeskole からの回答

Stor tak for den fine anmeldelse - Det har vÊret en fornÞjelse at trÊne med jer. Jeg er glad for at i fik styrket jeres samarbejde, forståelse for hundesproget og i havde det sjovt. KH kim

Super trÊner

Vi har i år deltaget i 2 kurser med Kim som trÊner i HillerÞd.
Kim er både dygtig og kompetent, vi har fået rigtig meget ud af de kurser, vi havde også Kim ude på en enetimer i hjemmet ang. TrÊning med vores hund til at vÊre alene hjemme, et besÞg af Kim og vi var godt udrustet til alenehjemme trÊning.
Min kone og jeg anbefaler DenGladeHundeskole, vi vil helt sikkert tage flere kurser hos dem.

2023幎11月6日

Dengladehundeskole からの回答

Tak for den fine anmeldelse Henrik - Den er jeg meget glad for.
Det glÊder mig meget at i var glad for jeres enetime og i fÞlte at det var meget brugbart. BH Kim

5぀星のうち1の評䟡

Uden tvivl den vÊrste hundeskole!!!

Uden tvivl den vÊrste hundeskole jeg har prÞvet. For det fÞrste var vi ca. 15 hunde på et hvalpehold i StenlÞse, hvor man normalt hÞjst er 5-6 hunde på et hold, så hvalpene kan koncentrere sig og så hundeinstruktÞren kan gå rundt til alle kursisterne. Vi fik med det samme af vide, at trÊneren Lene ikke ville gå rundt og give os feedback, medmindre at der var noget helt galt. Ingen kunne hÞre hvad hun sagde da vi stod i en stor cirkel med alt for mange kursister. Samtidigt var instrukserne helt til hest, og der var ikke styr på Þvelserne. Vi startede ud med at hvalpene skulle lege i nÊrmest 30 minutter ud af den 1 time og 15 minutters trÊning der var sat tid af til. På andre hundeskoler anbefaler trÊneren at hvalpene ikke skal lege eller hilse INDEN trÊning, da de så ikke kan koncentrere sig til Þvelserne. Da hvalpene skulle lege sagde trÊneren Lene, at de store hunde bare måtte "nedlÊgge" de andre hunde, da de jo skulle lÊre hvem der bestemte og de skulle dominere hinanden (på trods af at den hvalp der lå nederst peb og havde halen mellem benene). Enhver som ved bare DET MINDSTE om hundeadfÊrd ved at hvalpe ikke dominerer og at man som ejer skal gribe ind når leg bliver for voldsomt for den ene hund. Så kom vi endelig i gang med Þvelserne, hvor hun viste at vi skulle bruge godbidder til at lokke hunden til at udfÞre en Þvelse, i stedet for at hunden får lov til at tÊnke selv. Vi trÊnede max 7-10 minutter i alt på den nÊsten halvanden time vi var der. Når der blev givet instrukser til en Þvelse stod alle og var i tvivl om var de egentligt skulle få hunden til at gÞre i Þvelsen, og der var jo ingen hjÊlp at hente fra trÊneren, da hun ikke gik rundt og hjalp kursisterne.

Min kÊreste og jeg skrev til trÊneren Lene og prÞvede på at få vores penge tilbage, men det afviste hun, selvom der ikke står nogle steder på hjemmesiden, at de ikke giver penge tilbage. Selvom vi ikke får pengene tilbage har vi i hvert fald IKKE tÊnkt os at komme tilbage og trÊne på det hold vi ellers var tilmeldt på hvalpehold i StenlÞse.

VIRKELIG ringe trÊning og inkompetente trÊnere. Kunne aldrig anbefale denne hundeskole til nogen, som rent faktisk gerne vil have noget ud af at trÊne deres hund. Og slet ikke til nye hvalpeejere, som bliver snydt!!

2023幎8月9日

KÊre Maria

KÊre Maria

Det er meget chokerende lÊsning med kun usandheder. Hvorfor du har de tanker ved jeg ikke

I har på intet tidspunkt givet udtryk for jeres utilfredshed under kursus, efter kursus eller på mail.

Du skrev i din mail, dagen efter trÊning, at i ikke kunne på de pågÊldende datoer som i har meldt jer til. Jeg foreslog at i valgte et andet hold hvor dagene passede bedre.

Vores handelsbetingelser har i krydset af som set da i kÞbte holdet. I har ligeledes fået vores handelsbetingelser tilsendt med jeres bekrÊftelse.
Forbrugeraftaleloven § 18, stk 2 nr 2.

Der var bestemt ikke 15 hvalpe på dette hold.
Vi er Max altid 12. Normalt 8-10.
Hvorfor ringede i ikke og spurgte?
I kunne vÊre rykket til et andet hold hvor der kun er 7.

Legetid: på vores hvalpehold har vi leg. Dette er dog Max 10 min da, da hvalpene ikke kan holde til mere. Sådan er det altid. Hvalpe leger, hopper og ruller rundt på hinanden - sådan leger de. Hvalpe når de er så små har ikke hormoner, og derfor er det ikke dominans, som jeg også fortalte. Hvalpe leger meget forskelligt pga race. De finder hinanden 2 gang de ses, hvor der er mere stille leg, men de vil stadig tumle. Inden legen siger vi altid: sig selv stop hvis i syntes det er for meget. Jeres grÊnser er vigtige at tage hensyn til. Det er et ansvar vi har som ejer af vores hund, at passe på den.

TrÊning: Alle som har lyst kan gå ind på vores hjemmeskole, på hjemmesiden og se og hÞre mit foredrag: Sådan trÊner vi. Det er gratis for alle. Dette kan gÞres inden tilmelding.

Det var et god blÊsevejr da i startede. I gav udtryk for at i ikke kunne hÞre hvad jeg sagde, derfor rykkede jeg tÊtter på jer.

FÞrste gang hvor i deltog, trÊnede vi: kontakt, lille indkald, sit, på plads på 3 måder, fÞlge efter uden line
Vi talte om: LinefÞring, basisviden vores 3 gratis foredrag til vores kursister, ro, lidt aktivering og afledning.
Dette kan ikke gÞres på 7 min.
Jeg viser en Þvelse med en hvalp, jeg viser Þvelsen uden hvalp og nu er det så vores kursister som trÊner. Hver Þvelse for kursisten tager ca 4 min hvorefter alle er til ro, også hvalpen. Vi taler sammen og hvalpen får nus og vand. Derefter nÊste Þvelse.
Alle fik at vide hvor de kunne se Þvelserne i små videoer fra fÞrste gang, da det er en stor dag og meget sker.

HjÊlp: selvfÞlgelig vil jeg altid hjÊlpe kursisterne. Jeg kommer dog ikke og forstyrre når der er opnået en rigtig god kontakt. Der vil både i og hvalp miste fokus.
Da i kaldte på mig, fik i hjÊlp til: på plads, og her spurgte jeg jer om det var ok, og i svarede ja.

Da i gik fik i en gave, i smilede og sagde tak.

Det er trist at kommunikation skal vÊre på denne måde. Vi er dog også bevist om at flere bruger de sociale medier, de taler ikke med hinanden. Trist.

Jeg som trÊner, Þnsker det bedste for hvalpene og deres ejere. Vi vil gÞre vores bedste for en god indlÊring.
Vi holder meget af vores kursister og deres hvalpe/hunde.

Vi Þnsker jer held og lykke fremover med jeres hvalp Luna

5぀星のうち1の評䟡

Spild af tid

Spild af tidJeg oplevede en trÊner der kÞrte på automatikken, og ikke viste interesse for de hunde og ejere der var tilstede, da jeg var til trÊning i StenlÞse.
Der var alt for mange på holdet, så vi skulle stå i en stor cirkel rundt om underviseren, hvor stÞrstedelen af os ikke kunne hÞre, hvad der blev sagt. Undervisningen var stressende, da jeg skulle have fokus på en hund, der skulle lÊre, hvilket var enormt svÊrt, da der var så mange hunde og en trÊner jeg ikke kunne hÞre og som ikke var nÊrvÊrende.

2023幎8月9日

Hej Karin

Tak for din anmeldelse.

Jeg forstår slet ikke at i ikke sagde noget under eller eftertrÊningen, og at kommunikationen skal vÊre sådan her.

Efter trÊningen modtog du en gave og du smilede og sagde tak.

Da i startede jeres trÊning blÊse det meget.

Det var jeg meget bevidst om, så jeg sagde til alle, sig til hvis i ikke kan hÞre, så kom nÊrmere.
Jeg rykkede mig nÊrmere til jer og et andet par. Andre kom nÊrmere.

Jeg kan desvÊrre ikke undervise kursister, hvis de vender rykken til mig, og taler med en anden kursist, medens hvalpene skal lege. Jeg kontaktede jer 2 gange for at gÞre opmÊrksom på, at vi var startet med undervisningen.

Jeg underviser ikke på automatik da alle hold, kursister og hvalpe er forskellige. Jeg vil gerne gÞre det så individuelt som muligt.
Der vil vÊre basisundervisning i starten, for det er vigtigt at den positive kontakt bliver skabt mellem ejer og hvalp. Basis Þvelser er nÞdvendige. Øvelser er smÃ¥ og korte - trÊningstid er ligeledes kort, sÃ¥ hvalpen kan overskue dem.

Jeg tÊnker meget på vores kursister og hvalpe, og er meget bevist om, at alle skal trives og have en god oplevelse.

Det er bare så vigtigt, at der er meget ro og ejer gÞr en indsats for at sidde roligt med sin hvalp når der undervises.

Alle fik at vide på trÊningen: det er en stor dag, så fÞler i at i skal have repeteret Þvelserne, kan de ses i små videoklip på vores lukkede Facebook-gruppe: Hjemmeskolen. Alle Þvelser bliver repeteret gangen efter.

Alle kan kalde på mig hvis der Þnskes hjÊlp til trÊningen.

Vi Þnsker jer held og lykke med fremtiden med jeres hvalp Baloo

Fantastisk trÊning

Kan kun give de varmeste anbefalinger til den glade hundeskole... vi har lige vÊret igennem hvalpe forlÞbet med vores dejlige vovse charlie og det har bare vÊret super.... Lene er dejlig positiv og trÊningen foregår i en rigtig behagelig atmosfÊre... vi har fået en masse grundlÊggende trÊning med os og go kontakt til vores vovse... skal helt sikkert fortsÊtte...Kenneth og mia

2023幎7月12日

Dengladehundeskole からの回答

Hej Mia - Stor tak for de 5 stjerner. Det glÊder mig så meget at i var glade for undervisningen. Bedste hilsner Lene

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。