Dengladehundeskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er lige blevet fÊrdige med 6x unghundetrÊning. Fantastisk hundeskole, kan klart anbefales. Lene er en rigtig god, sÞd og rar underviser. Vores hund er blevet meget roligere efter og har lÊrt en ma... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har netop gennemfÞrt 6 trÊningsgange pÃ¥ hvalpeskole hos Lene og det har vÊret 6 gode gange. Jeg har haft hund i mange Ã¥r, men det er lÊnge siden jeg har deltaget i et hvalpekursus og jeg lÊrte rigti... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har netop gennemfÞrt hvalpetrÊning med 6 trÊningsgange pÃ¥ den glade hundeskole og er ovenud tilfreds. Mange gode rÃ¥d og gode ting at lÊre for en fÞrstegangshundeejer. God fokus pÃ¥ hvad der er det ri... もっず芋る

䌁業が回答したした

De allerbedste anbefalinger herfra, hvalpetrÊning hos Lene (den glade hunde skole ) har vÊret en fantastisk oplevelse for os, vores lille pige hund har haft en fest hver sÞndag siden oktober , og vi e... もっず芋る

䌁業情報

1. 犬のトレヌナヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Professionel HundetrÊning med succes. Den Glade Hundeskole tilbyder alle typer hold, fra hvalpetrÊning til den Þvede hund. Online Booking!

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Et super hvalpehold

Det har vÊret et super hvalpe trÊningsforlÞbet på den glade hundeskole.
Kim er en utrolig dygtigt trÊner som med sin positive og opmuntrende vÊremåde skaber de bedste betinger for lÊring for os hundefÞrer og dermed vores hunde.

2022幎11月13日

Tak for din fine anmeldelse.
Jeg er meget glad for at trÊne jer og se jeres udvikling.
Så fin en trÊningsglÊde i har sammen.
Bedste hilsner - Kim

Hvalpe & unghundetrÊning

Vi har trÊnet begge vores Border Collier hos Den Glade Hundeskole. Vores Êldste over 3 omgange og vores yngste er lige startet.
Vi er meget glade for konceptet og trÊningerne. Vi har altid en meget glad og trÊt hund med fra trÊning.TrÊningerne er veltilrettelagt og gennemfÞrt, alt efter hundenes (og ejernes niveau)

De varmeste anbefalingerne herfra

2023幎1月7日

KÊre Peter

Tak for din fine anmeldelse Peter.
Jeg har altid fÞlt i lever helt op til vores motto:
TrÊningsglÊde, motivation og samarbejde.
Det er altid dejlig at vÊre sammen med jer, og fÞlge jeres fine udvikling sammen.
Bedste hilsner - Lene

Kan varmt anbefales!

Kan varmt anbefales! Deltog i super god og veltilrettelagt hvalpetrÊning over 6 mandage fra nov-dec 2022 med vores lille dvÊrg ruhåret gravhund Karla. TrÊningen foregik i en ridehal, hvilket var en stor fordel her om vinteren. Behagelig og omsorgsfuld trÊner både overfor hunde og ejere.

2022幎12月18日

Dengladehundeskole からの回答

Tak for din fine tilbagemelding. Den er vi meget glade for.
Stort kram til Karla.

Meget kompetent underviser

Underviser, Kim, er en utrolig god og behagelig underviser, som får hund og ejer til at kunne mere på en rolig og kompetent måde. Jeg var meget glad for ung- hunde-holdet, hvor der var plads til såvel indlÊring mellem hund og ejer og frikvarter, hvor hundene fik mulighed for fri leg. Kan absolut anbefales.

2023幎1月5日

KÊre Brigitta
Tak for din fine anmeldelse.
Det har vÊret en stor fornÞjelse at trÊne sammen med jer. Det er en stor glÊde at se, jeres trÊningsglÊde, motivation og samarbejde.
Held og lykke fremover.
Kim

Brugbar, motiverende trÊning

Vi har vÊret på 2 hold hos Den glade hundeskole og er mere end tilfreds. TrÊneren Kim er dygtig, engageret, forberedt og bruger tid på at forstå og hjÊlpe med at handle på de enkeltes problemer/udfordringer. Begge hold har vÊret forholdsvis små så der har vÊret god tid til at lave Þvelserne og få den fornÞdne hjÊlp. Vi har fået en masse redskaber og gode råd som vi fortsat bruger og kan arbejde videre med.
Vi trÊnede i indendÞrs lukket hal så hundene kunne lÞbe frit, uden vi som ejere havde den mindste bekymring.

2022幎9月16日

Dengladehundeskole からの回答

Tusinde tak for den fine anmeldelse Birgitte.
Det glÊder os meget at i har stor glÊde af alle redskaberne og i bruger dem i jeres hverdag.
Det har vÊret en stor fornÞjelse at trÊne sammen med jer.
I er altid velkommen tilbage
Bedste hilsner - Kim

Hyggelig og effektiv hundetrÊning

Min hund og jeg har vÊret rigtigt glade for at gå til hundetrÊning her. Dejligt at hundene altid starter med at lege, så der er mindre fokus på de andre hunde, når vi trÊner. Sjove Þvelser. Og stor ros for at tage udgangspunkt i hundenes og ejernes behov og niveau.

2022幎10月31日

Hej Lotte

Tak for din fine anmeldelse.
Jeg er meget glad for at i har glÊde af trÊningen.
BH Lene

Ok basistrÊning

Tre stjerner: ok basis hvalpetrÊning, men ikke mere end det.
Gik til hvalpetrÊning med vores hund 6x. Vi trÊnede indendÞrs i ridehal med sand og gummibund.
1. Plus: dejligt at hvalpene kunne lÞbe frit og lege de fÞrste 15 min i sikkert og lukket areal uden at vi skulle bekymre os om de stak af.
Gode basisÞvelser som vi stadig bruger med vores nu store hvalp. Underviser virkede til at have god erfaring og viden.

2. Minus: underviser virkede ikke sÊrligt nuanceret eller forberedt i sin undervisning. Startede gang på gang med at tro at vi var kommet lÊngere i Þvelserne end vi var og byttede rundt på placering af store og små hvalpe mht hvem og hvor i ridehallen de skulle lege så deltagerne måtte rette underviser. Lidt utjekket..
Vi fÞlte også at underviser ikke formåede at nuancere sin formidling og viden på en måde så det hjalp os. Må indrÞmme vi havde en fÞlelse af at såfremt undervisers tips ikke virkede, så var der ikke mere at gÞre ved det eller at vi skulle prÞve igen trods metode ikke havde nogen form for effekt. Med andre ord fÞlte vi ikke at underviser satte sig ind i vores hvalps udfordringer / personlighed. Vi var maks 7-9 deltager så det var ikke fordi vi var et stort hold. Hvalpene var meget forskellige både af race, stÞrrelse og sind. Måske man kunne lave hold for små hvalpe og store hvalpe eller raceinddele dem så de matcher bedre og underviser bedre kan fordybe sig hvalpene?
Der var dårlig akustik i ridehallen så det var ofte svÊrt at hÞre underviser.

Pga overvÊgt på minussiden valgte vi at gå til fortsÊtter trÊning andet sted.

2022幎8月2日

Hej Camilla

Jeg er meget glad for at i har glÊde af min undervisning, som i har glÊde af den dag i dag og de bruges i dagligdagen.

Jeg beklager at jeg havde byttet rundt på holdliste. Det betÞd netop som du sagde at det kunne virke som jeg ikke var forberedt. Det er jeg altid. Jeg beklagede for hele holdet at jeg havde taget den forkerte holdliste med.
positivt at i kunne huske hvad vi havde trÊnet gangen fÞr.

Som underviser kommer vi med mange tips under trÊningen, men vi kan ikke hjÊlpe hver enkelt med adfÊrdsbehandling, for det kan ikke gÞres på et hold.
Nogle udfordringer kan trÊnes, komme med tips og andre skal en adfÊrdsbehandling til. Dette gÞres der opmÊrksom på fÞrste gang vi starter trÊningen.

Når vores kursister trÊner, vil vi meget nÞdig forstyre hvis vi ser at det går rigtig godt med trÊningen. Som vi altid siger, kald så kommer vi med det samme. Kan vi se at Þvelser udfÞres forkert, kommer vi og retter ind.

Vi mener det er sundt og godt at holdene består at både store og små, men i legetid er delt op.

At trÊne i hal er fra vores side luksus. At stå hvor der er tÞrt og det ikke blÊser.
Der er minus og plusser ved at vÊre ude eller inde.

Vi Þnsker jer held og lykke fremover med thor.

Tilmeldte min hvalp til trÊning i

Tilmeldte min hvalp til trÊning i StenlÞse/VÊrlÞse som er indendÞrs.
DesvÊrre var forholdene i hallen super dårlige. Underlaget var et 5-10 cm tykt lag sand af en art. Beregnet til ridning og ikke behageligt at gå/lÞbe i. Det stÞvende og min hund havde det overalt i pelsen og munden - samt på mit tÞj.
Samtidig var akustikken meget dårlig.
Kan ikke anbefale dette trÊnings sted og kan ikke kommenterer på kvaliteten af trÊningen da jeg stoppede efter 2 gange.

2022幎10月2日

Hej Vibeke
Vi er meget kede af at du ikke tog imod vores tilbud om at flytte trÊningsplads, hvor der kunne trÊnes i hal med underlaget lavet af beton.
Vi er desvÊrre inde i et vejrskifte hvor det ikke er optimalt at trÊne udenfor i regn og blÊst.
Vi Þnsker dig held og lykke fremover.
Kim

Tilfredsstillende oplevelse på unghundeholdet

Vi havde vores hund på ca 10 måneder på unghundeholdet, og var rigtige glade for oplevelsen. Vi havde Kim som underviser, og han udviste stor erfaring og forståelse for de forskellige hunde. Det var et hold på ca 8 hunde, som vi fÞlte var et godt antal, hvor det sociale aspekt også lod til at udvikle vores hunds adfÊrd, udover selve trÊningen. Det foregik udendÞrs i en relativt lukket mark, som virkede som gode omgivelser for hundene.

Det er begrÊnset hvor meget man kan nå på de bare 6 lektioner, men vi forstod godt at det gik ud på at lÊre en masse vÊrktÞjer, som man naturligvis skal udÞve derhjemme sammen med sin hund over meget lÊngere tid. Der var også en masse muligheder for at tage yderligere undervisning, bl.a. en-til-en, hvis det var noget man var interesseret i.

I det hele taget en rigtig god oplevelse.

2021幎11月1日

Dengladehundeskole からの回答

Tak for din fine anmeldelse Nick
Det har vÊret en fornÞjelse at trÊne sammen med jer. Det giver pote mange år frem.
Lene

Min hund har bÃ¥de vÊret pÃ¥ hvalpehold

Min hund har både vÊret på hvalpehold ved Kim og haft enetime med Kim grundet en stor skrÊk for fyrvÊrkeri.
Min hund er en gadehund fra rumÊnien, der har en del med i bagagen og derfor lidt andre behov til tider.
På hvalpeholdet lÊrte hun at omgåes andre hunde, samt at jeg kom i kontakt med hunden og lÊrte at tale hundens "sprog"/tegn.
Det har hjulpet mig og min hund, fra en bange hund, til en nysgerrig hund med selvtilliden i orden.
Hun går pÊnt i snor og tÞr flere og flere ting.
Redskaberne var meget håndgribelige og vi har kunne bruge dem herhjemme, på gåturen og i skoven.
Jeg har fået en god kommunikation med min hund, efter hjÊlp fra Kim.
Det har vÊret en fornÞjelse og kan varmt anbefales.

2021幎10月25日

Dengladehundeskole からの回答

Stor tak for din fine anmeldelse.
Det glÊder os meget at har haft glÊde af trÊningen, så du har en mere tryg hund.
Bedste hilsner Kim

Rigtig god oplevelse med en dygtig instruktÞr

Vi kan helt klart anbefale den glade hundeskole. Vi har vÊret både til hvalpetrÊning og trÊning for Þvede med vores hvalp Charlie. Vi har haft virkelig positive oplevelser med Lene som trÊner, hvor både Charlie og vi har lÊrt en hel masse. Vi var både mor og datter til trÊning hver gang, og det fungerede rigtig godt.
Alt i alt har vi haft en fantastisk oplevelse med både lÊring og socialisering af vores Charlie.

2021幎10月4日

Dengladehundeskole からの回答

Det har vÊret en stor fornÞjelse at trÊne sammen med jer. Victoria pigen har et specielt forhold til Charlie og er en super trÊner som altid bÞr arbejde med dyr. Victoria har bevist for os alle, at selv bÞrn kan trÊne deres hunde

Fantastisk hvalpetrÊning

Vi har haft vores hvalp, Chili, til hvalpetrÊning hos Kim og vi er så glade for det. Hun startede som 9 uger på hvalpeholdet og derved lÊrte vi hende hurtigt at kende med guide fra Kim.
Hvalpen er fÞrsteprioritet på holdet og når Chili virkede overvÊldet sagde Kim hurtigt at nu skulle Chili have en lille pause.
Legetid fungere godt da hundene bliver delt ud til legekammerater de fungere med.
Vores Chili elsker den positive trÊning som hvalpeholdet bestÃ¥r af, og vi har nu en hvalp pÃ¥ 14 uger som elsker at trÊne sammen med os. Det bedste Chili vidste til trÊning var nÃ¥r Kim kom med godbidder og den lyse stemme ‘dygtig’.
TrÊneren spÞrger altid i starten af hver trÊning hvordan det går, og hvordan man har det og her er det vigtigt at vÊre Êrlig så trÊningen kan tilrettelÊgges efter det - og typisk er man ikke den eneste på holdet som har udfordringer. Chili vil feks hilse på alt og alle hun mÞder hvilke hurtigt blev flettet ind i trÊningen fordi vi sagde det hÞjt.
Helt klart 5 stjerner herfra!
Hvis man vil have en hund der opdrages med kÊrlighed og ros, så er det den glade hundeskole man skal starte hos

2021幎9月28日

Dengladehundeskole からの回答

Tak for jeres fine anmeldelse. Det har vÊret en stor fornÞjelse.
Bedste hilsner Kim

God oplevelse

Jeg kan varmt anbefale den glade hundeskole. Vi har vÊret meget glade for Lene og hendes hvalpeundervisning. Jeg fÞler, jeg kender min hvalp og dens signaler endnu bedre.

Vi har også fået flere nye "hundevenner" :)

2021幎9月20日

Dengladehundeskole からの回答

Tak Mikkel for de 5 stjerner.
Hundesprog og signaler det er vigtigt for forståelsen af hunden.
Det er dejligt at se hvordan udviklingen sker mellem ejer og hund.

Super dygtig og engageret instruktÞr

Jeg har med stor fornÞjelse deltaget i flere forskellige kurser, afholdt af Den Glade Hundeskole. Jeg har altid mÞdt super professionelle og engagerede instruktÞrer. Selv om flere kursister havde individuelle behov for hjÊlp og vejledning, er det min oplevelse at instruktÞrerne giver sig tid til at bistå den enkelte deltager på holdet.
Tak for en super oplevelse.

2021幎9月1日

Dengladehundeskole からの回答

Stor tak for de 5 stjerner.
En fornÞjelse at se jeres trÊningsglÊde, motivation og samarbejde.

Hvor er vi bare glade

Hvor er vi bare glade, Nala, vores lille dejlige King Charles Cavalier, har fået så meget ud af trÊningen hos Lene og Kim. Fra at vÊre lidt sky og bange for andre hunde, er hun nu udadvendt og opsÞgende.
Jeg kan varmt anbefale Den Glade Hundeskole.
⭐⭐⭐⭐⭐ herfra.

2021幎8月31日

KÊre Ulla
En fornÞjelse at trÊne Nana og dig. I har vist til fulde - giv aldrig op.
lLene

Den bedste hundeskole

Den bedste hundeskole. Vi har den mest lydige og dejlige hund efter trÊning. Har gÃ¥et pÃ¥ flere forskellige hold og det har vÊret professionelt og super underviser.❀🐟🐟

2021幎8月30日

KÊre Kirsten
Tak for de 5 stjerner.
Baloo er en fantastisk hund.
I har et rigtigt godt samarbejde, som i får glÊde af mange år frem.

Fantastisk Hundeskole

Jeg har gået til hvalpetrÊning med min hvalp hos Lene og går nu på Þvede unghunde med min hund på 7 måneder. Jeg kan kun anbefale Den glade Hundeskole, som er en fantastisk hundeskole og som vi glÊder os til at komme til hver uge, de ting vi lÊre virkerne når vi trÊner hjemme.
Havde efter hvalpetrÊning var slut, et problem som jeg skrev til Lene om hun ringede tilbage og vi fik talt det igennem, det var jeg meget glad for og ved vi kan skrive eller ringe hvis der er noget, også mellem trÊningerne. Vil helt klart forsÊtte med at trÊne hos Den glade Hundeskole efter dette kursus❀❀

2021幎8月29日

Tak for din fine anmeldelse.
I er altid velkommen til at ringe med det samme der opstår en udfordring. Godt at det blev lÞst.
Jeg vil glÊde mig til vi ses igen.
Lene

Bedste hundeskole og start for min hvalp

Jeg kan kun anbefale Den Glade Hundeskole. Jeg og Carlo på 8 mdr. går på vores andet hold nu hos Lene, og vi elsker det. Der er en ro, forståelse og omsorg for hundene, som jeg sÊtter stor pris på. Der bliver taget hÞjde for hundenes forskelligheder når de bliver delt op i hold til legetime. Der er altid fokus på om, man har nogle udfordringer man gerne vil have vendt og have hjÊlp til. Vi nyder utrolig meget at gå der og har planer om at fortsÊtte til nÊste hold.
Mine varmeste anbefalinger :)

2021幎8月28日

KÊre Christina
Tak for din fine anmeldelse.
Det har vÊret med glÊde at trÊne jer.
Du var virkelig god til at få lÞst jeres udfordringer. Dejligt samarbejde Carlo og dig i har.
Lene

En fantastisk start sammen med min

En fantastisk start sammen med min hvalp..
jeg kan varmt anbefale Den Glade Hundeskolen.
Efter tilmelding startede vi på hjemmeskoen hvor der var en super teori. Der var små videoklips med trÊning og råd. Det betÞd at vi var godt forberedte til hvalpetrÊning.
SpÊndte var vi da vi startede i 0 klasse.
Det var en rigtig god oplevelse.
Rigtig god trÊning med korte Þvelser som var til at forstå.
Et kÊmpe plus at hvalpene blev inddelt i små grupper hvor de legede. Der blev også fortalt om hundesprog. Vi fik et rigtigt godt indblik i hvad de små tÊnker.
Jeg fÞler jeg har fået et godt samarbejde med min hvalp og en meget bedre forståelse.
Jeg glÊder mig meget til at fortsÊtte på UnghundetrÊning Þvede.
Det er absolut pengene vÊrd. ❀

2021幎8月20日

Tak for de 5 stjerner.
Den stÞrste glÊde vi trÊnere kan få, er at se hundene med deres ejere trÊne og se hele den fine udvikling i får sammen.