Dengyldnehane レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Den 2/7 havde vi inviteret to venner til frokost kl. 12.00. Vi bestilte "kokkens hyggetallerken". Det var en kÊmpe skuffelse. Æg og rejer bestod af 8 pillede rejer og en ikke pillet reje + 2 gode halv... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har vÊret der inde og spise 4 gange spontant. FÃ¥et rigtig lÊkkert mad, kaffe og kage. Rigtig stor ros til personale og Lukas. SÃ¥ jeg skal holde min runde fÞdselsdag der. Smukke rene lokaler. LÊkker ma... もっず芋る

䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Skuffet skuffet skuffet

Vi er kommet på den gyldne hane mange gange og sidst vi var der hos de gamle ejere så vi skaldyrsfadet til 2 Pers. Og blev enige om at det skulle klart prÞves nÊste gang hvis de nye ejere kÞrte samme stil. vi har så lige vÊret der idag og havde bestilt på forhånd da man skulle det, der tÊnker vi klart man skal, da det tager tid at tilberede så lÊkkert et fad men skuffede blev vi,der kom 2 tallerkner der virkede som om de var taget direkte fra kÞleskabet alt var iskoldt på nÊr moules mariniere og 3 rejer,ydermere sad der den sygeste tam på hummeren, og hummeren var iskold og og fuldkommen smaslÞs, og til den nÊtte som af 395 pr. Snude så er det en kraftig ommer. Det andet par fik fyldt rÞdspÊtte som smagte dejligt den kostede så også 250 pr stk der kommer vi ikke igen hvis der ikke bliver rettet op på standarten i kÞkkenet

2021幎6月3日
5぀星のうち2の評䟡

Fik desvÊrre ikke den oplevelse vi

Fik desvÊrre ikke den oplevelse vi forventede. Vi er kommet på hanen igennem rigtig mange år, men syntes slet ikke de nye ejere har formået at holde den fantastiske atmosfÊre vi er vant til.
Maden burde vÊre samme standard da meget personale er det samme, men for alligevel fornemmelsen af at man betaler for en kvalitet de slet ikke lever op til.

2021幎5月24日
5぀星のうち1の評䟡

Fik den skÞnneste gave af min kÊreste

Fik den skÞnneste gave af min kÊreste TROEDE JEG!
Har kontaktet hotellet for at hÞrer mulighederne for at benytte mit ophold, efter corona restriktionerne bliver lempet. Til min store overraskelse er vÊrdibeviset udlÞbet. Jeg fortÊller hotellet at min familie har vÊret ramt af corona fÞr nedlukningen, men hotellet påstår at vi alligevel har haft laaanngg tid til at bruge det - noget så umenneskeligt skal man lede lÊnge efter. Vi kunne selvfÞlgelig også bare have booket ophold med corona, men vi tÊnker på andre. Jeg har både kontaktet spotdeal som den er kÞbt igennem, de kan heller ikke gÞre noget. Så 2000kr er rÞget liiiggee ud af vores lomme og ned i den gyldne hanes. De taber INTET på at lade os komme og bruge det selvom det er udlÞbet, tvÊrtimod, vi har betalt, vi ville få en god oplevelse og den gyldne hane ville vi muligvis besÞge igen - men de vÊlger åbenbart lige modsat.

Vi kÞber altid deals, da man kan få meget for okay penge. De andre vÊrdibeviser plejer at gÊlde i et år- dette var gyldigt i 7 mdr. mÊrkelig gyldighedsperiode.

Jeg håber I vil tage de 2000kr, I har taget fra vores lomme og bruge dem fornuftigt!!

2021幎2月12日
5぀星のうち5の評䟡

Super service

Super service, de nye ejere har virkelig allerede skabt et nyt hold til drive hotellet, hotellet er rent, maden er i tip, super frisk fisk!
SÞd, rar og venlig betjening på aften og morgen.
Restaurant og hotel kan varmt anbefales også her i corona tiden.
Hotel manager, Jette Bille Jensen varetager professionelt hele driften.
Din kollega og frue

2020幎11月6日
5぀星のうち1の評䟡

Ventede nÊsten 1 time på maden

Ventede nÊsten 1 time på maden. Den fine ungdyrs filet smagte kun brÊndt og den stegt rÞdspÊtte smagte af smÞr og var ikke renset ordenligt. Der var en lille skål med ca 10 små kartofler til deling til 3 hovedretter . Alt i alt en dårlig oplevelse og slet ikke pengene vÊrd.

2017幎7月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス