Fin og dejlig hjemmelavet mad og venlig og behagelig betjening. Jeg vil gerne på det varmeste anbefale Den Gyldne Hane i Kolding.
Super service, de nye ejere har virkelig allerede skabt et nyt hold til drive hotellet, hotellet er rent, maden er i tip, super frisk fisk! SÞd, rar og venlig betjening pÃ¥ aften og morgen. Restaur... ãã£ãšèŠã
Den 2/7 havde vi inviteret to venner til frokost kl. 12.00. Vi bestilte "kokkens hyggetallerken". Det var en kÊmpe skuffelse. Ãg og rejer bestod af 8 pillede rejer og en ikke pillet reje + 2 gode halv... ãã£ãšèŠã
Har vÊret der inde og spise 4 gange spontant. FÃ¥et rigtig lÊkkert mad, kaffe og kage. Rigtig stor ros til personale og Lukas. SÃ¥ jeg skal holde min runde fÞdselsdag der. Smukke rene lokaler. LÊkker ma... ãã£ãšèŠã
Vestre Havnevej 34, 4583, SjÊllands Odde, ãã³ããŒã¯
- www.dengyldnehane.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Skuffet skuffet skuffet
Vi er kommet på den gyldne hane mange gange og sidst vi var der hos de gamle ejere så vi skaldyrsfadet til 2 Pers. Og blev enige om at det skulle klart prÞves nÊste gang hvis de nye ejere kÞrte samme stil. vi har så lige vÊret der idag og havde bestilt på forhånd da man skulle det, der tÊnker vi klart man skal, da det tager tid at tilberede så lÊkkert et fad men skuffede blev vi,der kom 2 tallerkner der virkede som om de var taget direkte fra kÞleskabet alt var iskoldt på nÊr moules mariniere og 3 rejer,ydermere sad der den sygeste tam på hummeren, og hummeren var iskold og og fuldkommen smaslÞs, og til den nÊtte som af 395 pr. Snude så er det en kraftig ommer. Det andet par fik fyldt rÞdspÊtte som smagte dejligt den kostede så også 250 pr stk der kommer vi ikke igen hvis der ikke bliver rettet op på standarten i kÞkkenet
Fik desvÊrre ikke den oplevelse viâŠ
Fik desvÊrre ikke den oplevelse vi forventede. Vi er kommet på hanen igennem rigtig mange år, men syntes slet ikke de nye ejere har formået at holde den fantastiske atmosfÊre vi er vant til.
Maden burde vÊre samme standard da meget personale er det samme, men for alligevel fornemmelsen af at man betaler for en kvalitet de slet ikke lever op til.
Fik den skÞnneste gave af min kÊresteâŠ
Fik den skÞnneste gave af min kÊreste TROEDE JEG!
Har kontaktet hotellet for at hÞrer mulighederne for at benytte mit ophold, efter corona restriktionerne bliver lempet. Til min store overraskelse er vÊrdibeviset udlÞbet. Jeg fortÊller hotellet at min familie har vÊret ramt af corona fÞr nedlukningen, men hotellet påstår at vi alligevel har haft laaanngg tid til at bruge det - noget så umenneskeligt skal man lede lÊnge efter. Vi kunne selvfÞlgelig også bare have booket ophold med corona, men vi tÊnker på andre. Jeg har både kontaktet spotdeal som den er kÞbt igennem, de kan heller ikke gÞre noget. Så 2000kr er rÞget liiiggee ud af vores lomme og ned i den gyldne hanes. De taber INTET på at lade os komme og bruge det selvom det er udlÞbet, tvÊrtimod, vi har betalt, vi ville få en god oplevelse og den gyldne hane ville vi muligvis besÞge igen - men de vÊlger åbenbart lige modsat.
Vi kÞber altid deals, da man kan få meget for okay penge. De andre vÊrdibeviser plejer at gÊlde i et år- dette var gyldigt i 7 mdr. mÊrkelig gyldighedsperiode.
Jeg håber I vil tage de 2000kr, I har taget fra vores lomme og bruge dem fornuftigt!!
Super lÊkkert stjerneskud
Super lÊkkert stjerneskud - dejligt og venligt personale, som hjalp med kÞrestol mv.
Bestemt et besÞg vÊrd.
Super service
SÞd, rar og venlig betjening på aften og morgen.
Restaurant og hotel kan varmt anbefales også her i corona tiden.
Hotel manager, Jette Bille Jensen varetager professionelt hele driften.
Din kollega og frue
LÊkker mad
Hyggeligt ophold. Maden var virkelig god og betjeningen i top.
Ventede nÊsten 1 time på maden
Ventede nÊsten 1 time på maden. Den fine ungdyrs filet smagte kun brÊndt og den stegt rÞdspÊtte smagte af smÞr og var ikke renset ordenligt. Der var en lille skål med ca 10 små kartofler til deling til 3 hovedretter . Alt i alt en dårlig oplevelse og slet ikke pengene vÊrd.