Design Cykler レビュヌ

2,229
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Designcykler i EgÃ¥, Aarhus. Dejlig cykel. KÞbt for 1 Ã¥r siden. Gazelle leverer jo fint. Men designcykler peaker ikke pÃ¥ service og reparation. Man skal undvÊre cyklen 1 uge uanset hvad. Ingen fleksibi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk service hos Design Cykler i Store GrÃ¥brÞdrestrÊde! Mekanikeren Gustav hjalp mig med at fÃ¥ byttet mit powermeter pÃ¥ garantien. Hele processen blev hÃ¥ndteret super professionelt, hurtigt og u... もっず芋る

䌁業が回答したした

Var ude for at se pÃ¥ en cykel i tirsdags den 8-9 i skalborg ved Ã¥lborgog fik god rÃ¥dgivning af martin selv om jeg sagde jeg kun lige ville soner marked han foreslog jeg kunne tage et billede af dat... もっず芋る

䌁業が回答したした

Design cykler Aalborg city syd Virkelig god service, rar, dygtig, ansvarlig medarbejder Axel som havde styr pÃ¥ sit hÃ¥ndvÊrk og tog vores reklamation meget alvorligt. Reparation af Raleigh Touris... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋

圓該䌁業による蚘述

Hos Design Cykler har vi mere end 30 Ã¥rs erfaring med at fÃ¥ danskerne godt kÞrende. Vi er en moderne kÊde af store cykelbutikker, hvor faglighed og service gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd. Vores mÃ¥l er altid at give dig den bedste vejledning, uanset om du besÞger os i en af vores 13 fysiske butikker eller handler pÃ¥ vores webshop. Vi er stolte medlemmer af brancheforeningen Danske Cyklehandlere, og vi stÃ¥r klar med et bredt sortiment og dyb produktviden, sÃ¥ du ender med prÊcis den cykel, der matcher dine behov. Certificeret tryghed og 5-stjernet service NÃ¥r du vÊlger Design Cykler, vÊlger du kvalitet. Alle vores butikker fungerer som Shimano Service Center, hvilket er din garanti for det hÞjeste faglige niveau. Vores vÊrksteder er certificeret med 5/5 stjerner, og vi beskÊftiger uddannede cykelmekanikere, der lÞbende opdateres med kurser i den nyeste teknologi. Det betyder, at din cykel altid bliver serviceret med originale reservedele og stor ekspertise, sÃ¥ du kan kÞre sikkert videre. Handel med fuld garanti – Online og i butik Vi har gjort det nemt og trygt at handle cykel og udstyr. NÃ¥r du handler i vores store webshop, stÃ¥r du aldrig alene med dit kÞb. Du har nemlig fuld service, garanti og returret i alle vores fysiske forretninger. Har du brug for hjÊlp til en elcykel kÞbt online, eller skal hjelmen byttes til en anden stÞrrelse? SÃ¥ stÃ¥r vi klar til at hjÊlpe dig i butikken. PopulÊre kategorier Hos os finder du et kÊmpe udvalg inden for elcykler, racercykler, mountainbikes og citybikes. Derudover har vi alt, hvad du skal bruge inden for cykelhjelme, cykeltÞj og tilbehÞr til cyklen. LandsdÊkkende butiksnet Vi er tÊt pÃ¥ dig. Med butikker i Aalborg, Randers, Aarhus, Horsens, Kolding, Esbjerg, Viborg, NÊstved, Taastrup, BrÞndby, Odense og Svendborg er hjÊlpen altid inden for rÊkkevidde. 100% Klargjorte cykler Din kÞreoplevelse starter med det samme. Cykler kÞbt hos Design Cykler leveres 100% samlet og klargjort af vores uddannede mekanikere, sÃ¥ du er sikret en cykel, der er indstillet og justeret korrekt fra fÞrste trÃ¥d. Fuld servicepakke Vi slipper dig ikke efter kÞbet. Med vores store netvÊrk og certificerede vÊrksteder sikrer vi, at du har adgang til service og garanti i hele landet, uanset i hvilken Design Cykler cyklen er kÞbt. BesÞg Design Cykler – vi er klar til at hjÊlpe dig!

ほが満足

すべおのレビュヌ

(2,229)

過去12か月のレビュヌ数: 268ä»¶

レビュヌを曞く

Ikke muligt at booke tid

Simpelthen for ringe at man ikke kan bestille tid til sit obligatorisk 2 mÃ¥neders serviceeftersyn! I mÃ¥ simpelthen have en eller anden form for styr pÃ¥ hvornÃ¥r i har tid til at kigge pÃ¥ cyklen sÃ¥ man ikke skal undvÊre den 2-3 hverdage. SÃ¥dan et serviceeftersyn tager mÃ¥ske 30-60 minutter
 kom nu lidt altså

Har rettet min anmeldelse fra 2 stjerner til 1 stjerne. Det er nu 3-4 dage man skal undvÊre cyklen i. Det er godt nok gardin ringe service og vil aldrig nogensinde anbefale nogen af kÞbe cykel derfra. Den “gratis” 2 mÃ¥neders service man fÃ¥r med er jo fis i en hornlygte hvis man skal undvÊre cyklen nÊsten en uge for at fÃ¥ det

2026幎7月31日

Hej Mads

Din frustration er forståelig, og vi beklager selvfÞlgelig mange gange. Din feedback er noteret, og var arbejder videre på at implementere et system der gÞr oplevelsen bedre i fremtiden.

Lytter ikke til kunden

Ekspedienten var helt klar fagligt velfunderet, men han vidste ikke meget om kundeservice og lyttede slet ikke til mit behov, men forsÞgte istedet, at sÊlge et meget dyrere produkt til mig.
Jeg valgte alligevel, at komme tilbage og kÞbe den cykel jeg oprindeligt havde i tankerne fordi vi tidligere har oplevet sublim service i butikken.

2026幎7月26日

Hej,

Tak for din Êrlige tilbagemelding, den tager vi til os, og vi beklager selvfÞlgelig oplevelsen.

Dejligt, at du trods alt kom tilbage. Sig endelig til, hvis der er noget fremover.

Benjamin / Design Cykler

Har haft en super god oplevelse i Horsens.

Har haft en super god oplevelse i Horsens. Min fÞrste el-cykel og Thomas var virkelig hjÊlpsom og lyttede til mine Þnsker. Jeg bestilte og tidlig nÊste morgen var cyklen klar og han havde endnu gjort sit for at få cykelkurven hjem, så den også var sat på. OpsÊtning af app til cyklen hjalp han mig også med.
Ingen tvivl om, hvor jeg sender mine anbefalinger hen.

2026幎7月24日

Hej Gitte,

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Tillykke med din nye cykel. Det er godt at hÞre, at Thomas i kunne hjÊlpe dig godt i mål med både rådgivning, cykelkurv og opsÊtning af appen, så alt var klar fra start.

Rigtig god fornÞjelse med cyklen!

Benjamin / Design Cykler

Fik den bedste service af Carsten fra

Fik den bedste service af Carsten fra Design cykler RavnsÞvej i Risskov. virkelig en fornÞjelse med sådan en service. Jeg kommer klart til at bruge dem til service på min cykel

2026幎7月23日

Hej Mogens,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Jeg er glad for at hÞre, at du havde en god oplevelse hos Carsten. Vi sÊtter en stor Êre i at give den bedst mulige service, så det er fedt at lÊse.

Vi glÊder os meget til at tage imod dig og din cykel igen, når den skal til service!

Benjamin / Design Cykler

Har haft problemer med gearskift og

Har haft problemer med gearskift og haft den til service et par gange. Resultatet blev at vi skiftede tandhjul for og bag samt kÊde, hvor medarbejderne har vÊre gode til at vejlede undervejs og samtidig endt ud med at lave en god pris for at udbedre fejlen. Design cykler Þnsker vitterligt at vÊre fÞrende indenfor salg og service af cykler til motionister og professionelle, de brÊnder og sÊtter en Êre i at levere det bedste resultat.

2026幎7月10日

Hej Per

Tak for de flotte ord om bÃ¥de rÃ¥dgivning og pris – det er vi glade for at lÊse.

Vi Þnsker dig mange problemfrie kilometer fremover.

SÊlgeren Kristian

Odense M - fantastisk sÊlger fortalte alt om den cykel jeg kÞbte og havde svar på alle mine spÞrgsmål. Kom også med forslag til evt. udstyr.
SÊlgeren er Kristian

2026幎7月15日

Hej Preben 😊

Mange tak for de pÊne ord – dem sender jeg videre til Kristian.

God fornÞjelse med den nye cykel.

Har lige kÞbt 2 nye Trek cykler i

Har lige kÞbt 2 nye Trek cykler i Aalborg.
MÃ¥ sige, at deres service er he
lt i top, også efter kÞbet.
Så kan klart anbefales 😀

2026幎7月17日

Hej Leif 😊

Mange tak for anbefalingen – den giver vi videre til holdet i Aalborg.

God fornÞjelse med de to nye Trek-cykler.

Benjamin / Design Cykler

KÞbte en lader til en cykel

KÞbte en lader til en cykel , er godt klar over at der er 14 dages returret. cyklen stod i i sommerhuset og konstaterede fÞrst efter fire uger, at det var ikke laderen , men batteriet der var noget galt med. De ville så ikke tage laderen tilbage , så jeg kÞber derfor selvfÞlgelig et nyt batteri et andet sted. Dette synes jeg er meget dårlig service og anbefaler derfor ikke at handle her

2026幎7月10日

Design Cykler からの回答

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af, at du står tilbage med den fÞlelse.

Vi har forståelse for din situation, men vi er samtidig nÞdt til at fÞlge vores gÊldende returregler. Det Êndrer dog ikke på, at vi tager din feedback til os og bruger den til at se, hvor vi kan blive bedre.

Ronni Lindkvist / Design Cykler

Har fået en Fantastisk ekspedition i

Har fÃ¥et en Fantastisk ekspedition i Taastrup i forbindelse med kÞb af min nye cykel af Andreas og hans unge kollega, 5 ⭐fra mig til jer 🀗

2026幎7月7日

Design Cykler からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at hÞre, at du havde en god oplevelse hos os i Taastrup.

Vi giver rosen videre til Andreas og teamet.

UseriÞst og uprofessionelt vÊrksted

UseriÞst og uprofessionelt vÊrksted i Randers

Jeg havde min racercykel til et lille service på vÊrkstedet i Randers, og oh boy det var de ikke ret gode til.

De justerede hverken geardrop eller gear, så det måtte jeg efterfÞlgende selv i gang med. Ligeledes havde de på en eller anden måde lykkedes med at rykke på forbremsen, så skiven gik på bremsen, hvilket jeg også selv måtte fikse.

Så syntes de også der var noget slÞr i styret, hvor de skiftede kuglelejer i navet uden at kunne fikse det, og alligevel måtte jeg betale for det for. EfterfÞlgende tog jeg cyklen forbi nogle professionelle folk, som ikke mente der var tale om slÞr, men bare almindelig eftergivenhed i systemet som var klart indenfor skiven af hvad det skal vÊre.

Så få for guds skyld nogle andre til at lave service på jeres cykler.

Design Cykler からの回答

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er selvfÞlgelig kede af, at servicen ikke levede op til dine forventninger.

Vi kan godt se, at vi burde have fanget og udbedret bremsen og sikret, at gearene var korrekt justeret, inden cyklen blev udleveret. Det beklager vi.

I forhold til forhjulet vurderede vores mekaniker, at der var unormalt meget slÞr pÃ¥ en forholdsvis ny cykel. Efter aftale blev lejerne derfor udskiftet, og du blev kun opkrÊvet for selve lejerne – ikke arbejdslÞnnen – da det ikke lÞste problemet.

Vi er kede af, at du står tilbage med denne oplevelse, og vi tager din feedback med videre, så vi kan blive bedre.

Ronni Lindkvist / Design Cykler

KÞbte elcykel efter fin vejledning i

KÞbte elcykel efter fin vejledning i butikken.
Betaler for cykelkurvbeslag og montering af dette.
Da cyklen bliver leveret er det monteret forkert så kurven vipper ned så snart der er noget i kurven. Det har nu taget 1 måned uden at blive fikset. De kunne ikke sige hvornår de kunne finde tid til at komme forbi og udskifte beslaget. Kunne ikke få refunderet betalingen for montering, da de ville kunne ordne det ved lejlighed eller vi kunne komme til butikken med cyklen.
I torsdags lover de at sende nyt beslag samme dag. Her mandag er det stadig ikke afsendt. Dårlig service. Får stadig en 2'er da de trods alt var service minded ved kÞb

2026幎7月6日

Design Cykler からの回答

Tak for din anmeldelse og for din feedback. Vi er glade for at hÞre, at du fik en god vejledning i forbindelse med kÞbet, men vi beklager selvfÞlgelig det efterfÞlgende forlÞb med cykelkurven.

Det er ikke den oplevelse, vi Þnsker at give, og vi fÞlger op på sagen, så vi kan få det lÞst hurtigst muligt.

Ronni Lindkvist / Design Cykler

Fantastisk service og god atmosfÊre

Stod akut med defekt racer på vej til arbejde. Gik ind fra gaden og kom i snak med deres unge medarbejder. Inden lÊnge hang min cykel i vÊrkstedet selvom der var 3 ugers ventetid. Jeg fik gode anbefalinger til lidt opjustering, og endte da også med at kÞbe lidt:) Mens jeg ventede kom flere glade kunder ind, og jeg mÊrkede de ansattes passion for at servicerer og hjÊlpe deres kunder. Butikschefen var hele tiden opmÊrksom og hjalp til hvor han kunne. En rigtig god oplevelse jeg ikke har haft lÊnge. God atmosfÊre blandt de ansatte.

2026幎6月30日

Hej Allan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er fantastisk at hÞre, at vi kunne hjÊlpe dig hurtigt videre på farten.

Vi sÊtter utrolig stor pris pÃ¥ dine ord om atmosfÊren og holdets arbejde – jeg er sikker pÃ¥ at det giver et kÊmpe boost pÃ¥ vÊrkstedet og i butikken.

Fantastisk god og professionel

Fantastisk god og professionel kundeservice hos forretningen i BrÞndby!

Hej SÞren 😊

Tusind tak for de fem stjerner og din fine anmeldelse. Vi giver med glÊde den gode hilsen videre til vores hold i BrÞndby.

Danish

Danish:
Jeg skriver denne anmeldelse som en advarsel til andre kunder. Jeg indleverede min elcykel til denne butik, fordi bremseklodserne var slidte, og jeg havde et problem med olielÊkage. De udskiftede klodserne, men formåede ikke at lÞse det reelle problem. Det hydrauliske bremsesystem blev ikke udluftet, så der er intet tryk i kablerne. Desuden monterede de nye klodser på en olieforurenet bremseskive uden at affedte den ordentligt, hvilket Þdelagde de nye klodser med det samme.
​Da jeg vendte tilbage for at pÃ¥pege, at cyklen er usikker og bremserne ikke virker, nÊgtede de at udfÞre den nÞdvendige reparation (udluftning af systemet og affedtning af skiven) og insisterede i stedet pÃ¥ at udskifte den fuldt funktionelle bremseskive. Dette er enten grov inkompetence eller et forsÞg pÃ¥ at pÃ¥dutte mig unÞdvendige reservedele. Jeg har betalt for en service, der ikke blev udfÞrt korrekt, og cyklen er stadig farlig at kÞre pÃ¥. Hold jer vÊk fra dette sted, hvis I vÊrdsÊtter jeres sikkerhed og jeres penge.

English:
I am writing this review as a warning to other customers. I brought my e-bike to this shop because the brake pads were worn out and I had an oil leak issue. They replaced the pads but failed to address the actual problem. The hydraulic brake system was not bled, leaving no pressure in the lines. Furthermore, they installed new pads onto an oil-contaminated rotor without properly degreasing it, which ruined the new pads instantly.
​When I returned to point out that the bike is unsafe and the brakes do not work, they refused to perform the necessary repair (bleeding the system and degreasing the rotor) and instead insisted on replacing the perfectly functional rotor. This is either gross incompetence or an attempt to upsell unnecessary parts. I paid for a service that was not performed correctly, and the bike remains dangerous to ride. Avoid this place if you value your safety and your money.

OPDATERING / SVAR PÅ BUTIKKENS KOMMENTAR:Benjamin, jeres udlÊgning af forlÞbet stemmer simpelthen ikke overens med virkeligheden. Jeg bliver nÞdt til at korrigere et par vÊsentlige punkter vedrÞrende jeres dÃ¥rlige service og kommunikation:MisforstÃ¥else fra dag ét: Da jeg indleverede cyklen, talte jeg med en ung medarbejder – den eneste i butikken, der talte engelsk pÃ¥ det tidspunkt. Jeg forklarede ham specifikt og gentagne gange, at jeg IKKE Þnskede en ny bremseskive, og at der IKKE skulle bestilles nye reservedele. Jeg bad udelukkende om at fÃ¥ skiftet bremseklodserne. Det sagde han "okay" til. Jeg har aldrig godkendt en ny skive, sÃ¥ pÃ¥standen om, at jeg ombestemte mig, er lodret forkert.2,5 uges spildt ventetid: Min cykel stod urÞrt hos jer i 2,5 uge, fordi I pÃ¥ eget initiativ havde bestilt en ny bremseskive. FÞrst da jeg mÞdte op i butikken for at spÞrge ind til ventetiden, fandt jeg ud af det. Da jeg mindede jer om, at jeg ikke havde bedt om den, fik jeg at vide, at I pludselig godt kunne lave cyklen uden den del – og endda "til i dag eller i morgen".Manglende faglig ekspertise: Som cykelmekanikere burde I vide, hvordan man hÃ¥ndterer en olieforurenet bremseskive pÃ¥ en cykel, der kun er et par mÃ¥neder gammel. At tÞrre den hurtigt af med noget cleaner – hvilket er det eneste, I har gjort – er ikke nok og ÞdelÊgger de nye klodser med det samme. Et professionelt vÊrksted afmonterer skiven, udbrÊnder olien med en gasbrÊnder og sliber overfladen, fÞr de nye klodser monteres. Jeres mekaniker valgte den nemme lÞsning, smÊkkede nye klodser pÃ¥ en beskidt skive og afleverer en defekt cykel tilbage, mens I tÞrrer ansvaret af pÃ¥ kunden.Uudluftet bremsesystem: Selv hvis vi antog, at skiven var fuldstÊndig Þdelagt, var bremsesystemet overhovedet ikke blevet udluftet! Da jeg hentede cyklen, sagde I endda direkte til mig: "den forreste virker en lille smule, men den bagerste virker slet ikke." Et professionelt vÊrksted bÞr aldrig udlevere en cykel i den tilstand. Hvis der har vÊret et olielÊk, er udluftning af systemet et basalt trin, og I har ikke engang formÃ¥et at gÞre det ordentligt, sÃ¥ jeg stÃ¥r tilbage med fuldstÊndig uduelige bremser.Jeg afventer i Þjeblikket en officiel vurdering af cyklens stand fra den butik, hvor cyklen oprindeligt er kÞbt. SÃ¥ snart jeg har jeres kollegaers faglige ekspertise pÃ¥ skrift, som bekrÊfter jeres sjusk, vil jeg krÊve fuld refusion for denne fejlbehÊftede service.

Hej Aleksy,

Tak for din anmeldelse. Vi tager altid sikkerhed seriÞst, og derfor vil vi gerne sÊtte et par ord på forlÞbet, da der er vigtige nuancer, der mangler.

Da du indleverede cyklen, konstaterede vores mekaniker, at en utÊthed i bremsesystemet havde forurenet bremseskiven med olie, og at meget slidte klodser havde beskadiget skiven yderligere. For at få cyklen sikker og fuldt funktionel igen, var det nÞdvendigt at udbedre utÊtheden, udlufte systemet samt udskifte både klodser og skiver. Det sagde du oprindeligt ja til, men da en reservedel trak ud, Þnskede du udelukkende at betale for nye bremseklodser.

Vi informerede dig specifikt om, at nye klodser ikke vil virke på en Þdelagt og olieforurenet skive, og at det ikke ville lÞse det reelle problem. Vi valgte at imÞdekomme dit Þnske, affedtede skiven efter bedste evne og monterede klodserne, hvilket du udelukkende er blevet faktureret for. Vi har på intet tidspunkt nÊgtet at lave cyklen, men vi må holde fast i vores faglige vurdering af, hvad der skal til, for at din cykel er sikker at kÞre på.

Supper god service

Supper god service
Flink og hjÊlpsom personale
Og de ved vad de snakker om

2026幎6月23日

Hej Johnny,

Det er vi super glade for at lÊse, tak for det. Vi sÊtter stor pris på din feedback, og vi sÞrger for, at kollegerne i Aarhus-butikken får det fine skulderklap med på vejen.

God tur på vejene.

Benjamin fra Design Cykler

Meget lang reparationstid og mangelfuld kommunikation

Opdatering: Efter få dage kontaktede butikschefen mig og vi fik en konstruktiv og fornuftig snak uden sure miner. Jeg har nu fået en ny sadel og forlÊngelse af min totalservice aftale.

Jeg afleverede min elcykel den 27. februar og fik den fÞrst tilbage den 10. juni efter ca. 15 ugers reparationstid på en cykel, som er under et år gammel.

Det mest frustrerende var den mangelfulde kommunikation. Jeg fik flere gange oplyst nye datoer for, hvornår batteriet ville vÊre klar, og måtte ofte selv kontakte butikken for at få en status. Når jeg ringede, fik jeg flere gange at vide, at der ville blive ringet tilbage med en opdatering, men det skete sjÊldent, og jeg endte derfor ofte med selv at skulle fÞlge op. Flere af de lovede datoer blev desuden udskudt undervejs uden at få besked. Butikken har selv erkendt, at det ikke har vÊret et normalt forlÞb.

Jeg blev aldrig tilbudt en lånecykel, selvom jeg har kÞbt en totalserviceaftale, som inkluderer lånecykel. Da jeg selv efterspurgte en, fik jeg af vide at medarbejderen ville skrive mit Þnske bag Þret men jeg hÞrte intet i 1 måned, fÞrst da jeg endnu en gang efterspurgt en lånecykel var det muligt.

Som en ekstra skuffelse opdagede jeg ved afhentning, at sadlen på min egen cykel havde fået en stÞrre flÊnge, som ikke var der, da jeg afleverede den. Jeg spurgte ind til denne flÊnge samt selve forlÞbet men selve medarbejderen kunne intet sige og fortalte at butikschefen ville kontakte mig indenfor få dage, nu er der gået 1 uge og jeg har intet hÞrt.

Jeg er glad for endelig at have fået cyklen tilbage, men når man må undvÊre en cykel i nÊsten 4 måneder på grund af en garantireparation, forventer jeg både bedre kommunikation og en mere rimelig håndtering af sagen. DesvÊrre har oplevelsen vÊret meget skuffende.

2026幎6月18日

Hej Rasmus,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Vi må bare lÊgge os fladt ned og beklage, at dit forlÞb hos os har vÊret så skuffende og prÊget af dårlig kommunikation. Det er naturligvis vores ansvar, at aftaler og opkald bliver overholdt.

Jeg tager din kritik med videre i systemet med det samme.

Super service, Max flinke og ultra hurtige Thomas og Nikolaj

2026幎6月18日

Hej Bjarke,

Tusind tak for de fem stjerner og de flotte ord. Det er herligt at hÞre, at Thomas og Nikolaj har givet dig en super og ultra hurtig service i Horsens.

Vi skynder os at give det skulderklap videre til gutterne i Horsens, og så Þnsker vi dig bare en forrygende sommer med masser af gode kilometer på vejene.

Tilbudte priser holder ikke

Vi kÞbte 2 Elcykler i Randers. Vi havde fået et skriftligt tilbud. da cyklerne så kom og var klar til udlevering, var de adskillige tusinde dyre. Da det var lige op til sommerferien for to år siden, valgt vi at betale den mere pris. Da de ikke ville sÊlge til den tilbudte pris.
Nu er den så gal igen. vi har fået en sms om at det er tid til service. cyklerne er ens, men tilbudte pris forskellig. det spÞrger jeg ind til, og det er så en fejl, men det er den dyre pris der er den rigtige....
Det syntes jeg virker temmelig amatÞr agtigt, og er fÊrdig med den butik

2026幎6月15日

Hej Ivan,

Tak for dit Êrlige input. Det er vi rigtigt trÊtte af at hÞre, og vi beklager mange gange, at der har vÊret fejl i kommunikationen omkring priserne på både cykler og service. Det er naturligvis vores ansvar, at det spiller hele vejen igennem.

Vi tager din kritik med videre til butikken i Randers, så vi kan få rettet op på vores interne arbejdsgange og procedurer.

Selvom du har besluttet dig for at finde et andet sted fremover, skal du have tak for, at du gjorde os opmÊrksom på fejlen. Vi Þnsker dig og din hustru rigtig mange gode kilometer på elcyklerne fremover.

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service. BÞrnecykel ikke samlet til at kunne prÞves en lÞrdag - de lover at have den klar mandag. Så kommer man efter kl. 15.00 mandag også har de glemt at samle den men siger de gÞr det med det samme og der går 15 minutter. Der går tÊttere på 30 og på hjemmesiden står der man får ringklokke med cyklen. Der bliver sagt vi kan få lås med og at de vil samle resten samt sÊtte lås på uden beregning. Det fremgår dog på faktura at vi har betalt seperat for både klokke og montering/samling. Vi kommer ikke igen.

2026幎6月15日

Hej Anya,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Vi beklager mange gange, at jeres besÞg hos os blev en skuffende oplevelse med ventetid og uklarheder omkring fakturaen.

Vi tager jeres feedback med videre til butikschefen i Odense C, så vi kan forbedre vores procedurer fremover.