Designertorvet レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Handlen gik let. Hurtig levering og der blev brugt genbrug til indpakning. Ingen spildplads og mÊrkelig plast til beskyttelse da alt allerede fra producenten var embaleret. Tak. Lisbeth

Jeg bestilte en MOVA globe d. 13/7. Datoen er nu d. 27/7. Ordren er hverken afsendt eller modtaget endnu. Jeg har forgÊves prÞvet at ringe og skrive mail, men uden svar. Jeg ved ikke hvad jeg gÞr herf... もっず芋る

䌁業が回答したした

PÃ¥ trods af at Designtorvet her fÃ¥r blandede anmeldelser bestilte jeg de sidste varer til en adventskalender, og vidste godt de jo nok mÃ¥tte hÊnges pÃ¥ senere😂 Jeg skal da love for t jeg blev positi... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte regnbukser og regn poncho og fik super venlig og hjÊlpsom betjening af “ham selv” har altid synes om butikken med det flinkeste par indehavere. Kan varmt anbefales. LÊkkert ogsÃ¥ med fin web shop... もっず芋る

䌁業情報

1. ギフト ショップ

圓該䌁業による蚘述

Et unikt udvalg af godt tÊnkt, smukt og brugbart design; et skatkammer af opfindsomme, inspirerende ting, som leger med udtryk, form og funktion på elegant vis. Vi tror på, at vi alle har brug for at blive dagligt inspireret, udfordret og begejstret. Når du kigger med, vil du opleve, at tingene sÊtter hjernen på arbejde, og giver dig behov, du ikke vidste, du havde. Rigtig god fornÞjelse!

ほが満足

過去12か月のレビュヌ数: 42ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk service!

Fantastisk service!

Da jeg skulle bruge hurtig levering i forbindelse med et gavekÞb, var det rigtig belejligt at kunne ringe til shoppen.
Selvom GLS allerede havde afhentet dagens leveringer, tilbÞd Morten at kÞre ud med pakken til GLS depotet, sÃ¥ jeg nu har pakken <24 timer efter bestilling - det er sgu imponerende og sÃ¥ ovenikÞbet med gratis indpakning og et hÃ¥ndskrevet kort👏🏻

2021幎6月19日

Fed butik

Helt igennem en fed butik med mange spÊndende designerting. Var med familien pÃ¥ tur i Århus, hvor vi kom forbi denne mindre butik ved Ã¥en. Der var sÃ¥ mange sjove og flotte ting, som man ikke ser andre steder. SÊlgeren var meget venlig og hjÊlpsom og det endte med at bÃ¥de fruen, jeg og bÞrnene fandt noget vi ville kÞbe. God oplevelse. Kommer igen, nÃ¥r vi skal til den jyske hovedstad.

2021幎4月10日

Poor customer service

Poor customer service.
I had been waiting for over a week for a mail to confirm the postage of a pair of outdoor clogs. My mails were returned twice "mail undelivered." I called instead. I did not appreciate the runaround
"I will call back in 5 minutes after speaking with England about this shipment", and when I hadn't heard from them after 30 minutes, I called again only to be told they had NOT spoken with the UK based company, however will contact me as soon as they hear from them.
If you are an online based shop, it is your responsibility to the customer to note the extra long shipping process due to the UK leaving the EU or as many others do, in regard to corona and circumstances, to note the longer processing and shipping times.
Terrible customer service

2021幎3月22日
自発的なレビュヌ

Har ventet på pakke i en måned

Jeg bestilte en vare d. 25/01 og ventede på at modtage en mail om at min pakke er afsendt, da det fremgik at det kun ville tage op til 4 hverdage. Efter jeg henvendte mig til kundeservice D. 29/01 får jeg en mail, at min vare er forsinket med 1 uge. Den 11/02 har jeg STADIG ikke modtaget en mail om at min pakke er afsendt, så jeg henvender mig til kundeservice igen, og d. 16/02 får jeg endelig et svar, der lyder på at der går YDERLIGERE 1 uge. Det er nu d. 22/02 og jeg har STADIG ikke modtaget en mail om at min pakke er sendt. Det kan simpelthen ikke vÊre rigtig at der skal gå hel måned fÞr man modtager sin pakke, når det fremgik der ville gå op til 4 hverdage. Det hjÊlper ikke på jeres trovÊrdighed når i siger det kommer på lager om 1 uge og i så sige det samme to uger efter. Dårlig oplevelse.

2021幎2月22日
自発的なレビュヌ

Hurtig levering og super god

Hurtig levering og super god kundeservice!
Jeg er imponeret over den virkelig gode service jeg fik. Jeg havde lavet en fejl i min bestilling, så jeg ringede til Designertorvet og jeg fik det fuldstÊndig som jeg Þnskede uden problemer. Og vi elsker simpelthen de lÊkre produkter!

2021幎2月13日

Super god service

Jeg har både handlet i den fysiske butik og webshoppen, de har super god service og hurtig levering. 😊
Jeg har lige lagt en ordre mere, og kan kun give mine varmeste anbefalinger. 😊

2021幎1月20日

Bestilte 3 stk

Bestilte 3 stk. LÊsebrille med styrke 2.0. Modtog 3 stk. Med styrke 3.0. Gider ikke besvÊr med at sende retur, til gengÊld får i dårligste rating.

2018幎12月10日

Super kundeservice

Der var sket en fejl med min levering, sÃ¥ jeg ikke fik den til dÞren som jeg havde betalt for, men det refunderede de med det samme + de var super sÞde og venlige da jeg talte med dem, sÃ¥ det var en god oplevelse 👍🏻

2018幎7月10日
自発的なレビュヌ

Rigtigt fint udvalg på webshoppen :)

Rigtigt fint udvalg på webshoppen :)
En af varerne var ikke på lager, men Designertorvet aftalte en lÞsning pr. sms med mig (hvilket var super rart og effektivt i stedet for mails frem og tilbage) og sendte de andre, som jeg er rigtigt glad for at have kÞbt.

2017幎8月31日
自発的なレビュヌ

Fin vare og hurtig levering

Vi bestilte en vare hos Designertorvet i sort. Det viste sig, af de ikke havde den på lager i sort, men i anden farve, som vi så valgte.
Varen blev leveret hurtigt med GLS, desvÊrre sendte GSL pickup point varen retur fÞr sidste afhentelsesdato og vi måtte derfor forbi 2 gang...

Handler gerne hos Designertorvet igen.

2017幎4月21日
自発的なレビュヌ

Modtog min bestilling efter to dage, flot pakket ind. Fin service. Kan varmt anbefales. Tak

2016幎12月10日

Designertorvet からの回答

Tak for din anmeldelse. Som tak for din respons, vil vi gerne give dig 10 % rabat pÃ¥ din nÊste ordre hos os. Den gÊlder bÃ¥de i vores i webshop og vores fysiske butik i Århus.

Designertorvet

ImÞdekommende medarbejdere

Min oplevelse med designertorvet er båret af en enkelt medarbejder. Det er en medarbejder, der anerkender når der er begået en fejl (forkert vare og lidt forsinket behandling), kompenserer for fejlen og får den rettet. Det er en medarbejder der smiler i telefonen og som arbejder ud fra devisen "kunden har altid ret". Det er jeg pr definition ikke enig i men jeg kan lide konsekvensen - kompensationen. Jeg har i skrivende stund endnu ikke modtaget min pakke, men den gode betjening og lyst til at Êndre min oplevelse - gÞr netop det: Êndrer min oplevelse. Jeg kommer til at bruge designertorvet igen og jeg sÊtter pris på imÞdekommenheden i en travl juletid.

2016幎12月9日

Designertorvet からの回答

Hej Annemette. Vi er glade for din feedback, da denne tilbagemelding kan bruges til, at vi kan forbedre os, Som tak for din anmeldelse, vil vi gerne give dig 10 % rabat pÃ¥ din nÊste ordre hos os. Den gÊlder bÃ¥de i vores i webshop og vores fysiske butik i Århus.

Designertorvet

Ingen respons

05-01-2017 - 10 Emails i min indbakke i aftes fra Designertorvet, stop dig selv, du er pinlig, plus 2 mails mere til formiddag.

Jeg bestiller varer online den 26-11, nu 11 dage senere har jeg stadig ikke modtaget en ny ordrebekrÊftelse på leveringsdato, ( jeg burde jo åbenbart vide at eftersom det var Blackfriday er der total undtagelser og lannggg ventetid ) jeg har kontaktet dem for ca 5 dage siden, da de siger 4 dages leveringstid, og ellers ny mail om forventet leveringsdato, men ingen svar, jeg har igen skrevet til dem at nu vil jeg gerne annullere min ordre, så nu kan jeg bruge tid på at kontakte bank osv for at sikre mig de ikke på et eller andet tidspunkt hÊver penge, simpelthen for dårligt at de ignorerer deres kunder.
OpfÞlgning:
Hvis der så er noget der kan få Designertorvet til at reagere er det dårlige anmeldelser på Trustpilot, selvsamme firma har lige ringet mig op, ikke for at fortÊlle noget om hvor langt mine varer er, det var de nok ligeglade med, ej heller vil de annullere min ordre, de var direkte tåbelig at hÞre på og jeg valgte at lÊgge rÞret på.
Formulering hermed rettet, og jeg må i banken og få dem til at bremse min kortbetaling.
Hold jer fra det firma.

2016幎12月6日

Hej Anja

Vi er glade for, at du med hjÊlp af Trustpilot nu har rettet din anmeldelse af os til, så den overholder dansk lovgivning. Faktisk har du rettet i din anmeldelse flere gange og det var fÞrst, da vi fik Trustpilot til at kontakte dig, at resultatet blev som vist foroven. Ikke fordi vi vil lÞbe for vores ansvar i denne sag, men tilbage står, at vi stadig ikke kan ikke genkende det hÊndelsesforlÞb, du skitserer. Du fik en ordrebekrÊftelse straks din bestilling gik igennem. Det sker automatisk, og i den stod der, at der på én af varerne var 10 dages leveringstid. Vi erkender, at der gik lÊngere tid end normalt, inden vi svarede på din mail, hvor du rykkede for din ordre selv om leveringstiden på de 10 dage endnu ikke var overskredet, da du kontaktede dig. Selvom du ikke har lÊst din ordrebekrÊftelse rigtigt, så burde vi naturligvis have svaret dig og gjort dig opmÊrksom på, at leveringstiden var 10 dage, som vi havde skrevet i din bestilling. Men det var i ugen efter Black Friday, hvor vi oplevede så stor en trafik i vores webshop, som aldrig fÞr, det var dejligt, men derfor nåede vi desvÊrre fÞrst at kontakte dig, da du lige har sendt os en mail, hvor du ville annullere din ordre. Samtidig skriver du en anmeldelse af os på Trustpilot, hvor du skriver injurierende og deciderede usande ting om os og forlÞbet. Du er blevet gal på os. Men vi mener ikke, at det er i orden, at du reagerer så voldsomt som du gÞr. Alligevel ringer vi nu til dig faktisk for at fortÊlle, at varen er kommet på lager, og at vi naturligvis gerne sender ordren til dig, hvis du stadig er interesseret. Vi havde håbet, at du så kunne blive glad, men du smider rÞret på, så du hÞrer ikke budskabet til ende. Istedet skriver du en meget ubehagelig og krÊnkende sms besked til os, samtidig med at du også skriver meget nedladende om os på Facebook. Det er Êrgerligt. Vi er virkelig kede af, at du nu går og tror, vi kunne finde på at forsÞge at trÊkke penge på din konto. Vi trÊkker fÞrst betalingen, når vi afsender ordren. Andet vil vÊre ulovligt. Og I dette tilfÊlde har du jo annulleret din ordre, så der bliver IKKE trukket betaling, når man annullerer sin ordre. Tilbage står, at vi har lÊrt at dette forlÞb, og det betyder, at vi i fremtiden vil udvide vores webteam, så vi bedre kan matche vores kunders forventninger til os.

Nu vil vi vil Þnske dig, Anja og alle de andre kunder, som har handlet i vores webshop og fysiske butik et godt nytår. Langt de fleste af vores kunder har vÊret tilfredse med den service, vi har ydet dem, både i butikken og vores webshop. Men da vi ikke betaler Trustpilot kr. 30.000 om året for at få gode anmeldelser, så kommer vores kunders tilfredshed nok ikke frem på Trustpilot.