Handlen gik let. Hurtig levering og der blev brugt genbrug til indpakning. Ingen spildplads og mÊrkelig plast til beskyttelse da alt allerede fra producenten var embaleret. Tak. Lisbeth
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg bestilte en MOVA globe d. 13/7. Datoen er nu d. 27/7. Ordren er hverken afsendt eller modtaget endnu. Jeg har forgÊves prÞvet at ringe og skrive mail, men uden svar. Jeg ved ikke hvad jeg gÞr herf... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
PÃ¥ trods af at Designtorvet her fÃ¥r blandede anmeldelser bestilte jeg de sidste varer til en adventskalender, og vidste godt de jo nok mÃ¥tte hÊnges pÃ¥ senereð Jeg skal da love for t jeg blev positi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte regnbukser og regn poncho og fik super venlig og hjÊlpsom betjening af âham selvâ har altid synes om butikken med det flinkeste par indehavere. Kan varmt anbefales. LÊkkert ogsÃ¥ med fin web shop... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Et unikt udvalg af godt tÊnkt, smukt og brugbart design; et skatkammer af opfindsomme, inspirerende ting, som leger med udtryk, form og funktion på elegant vis. Vi tror på, at vi alle har brug for at blive dagligt inspireret, udfordret og begejstret. Når du kigger med, vil du opleve, at tingene sÊtter hjernen på arbejde, og giver dig behov, du ikke vidste, du havde. Rigtig god fornÞjelse!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Meget dÃ¥rligt service.Bestilt 5 stk afâŠ
Meget dårligt service.Bestilt 5 stk af varer,om en uge skrev de,at de har kun 3 på lager.Så fik jeg 3 i stedet for 5,en af dem var pakket i mÊrkelig emballage.

DÃ¥rlig service
Dårlig service. Betaler fuld pris, men de leverer forkert dårligere varer. Hvis man informere dem herom, lover de at sende korrekt varer, men sender i stedet igen forkert varer. HåblÞst firma.

Designertorvet ããã®åç
KÞb gik igennem uden forhindringer ogâŠ
KÞb gik igennem uden forhindringer og levering ligeså

Designertorvet ããã®åç
Svarer ikke på mail henvendelser
Jeg kÞbte en vare (bestilling og levering var helt i top) - men da varen skulle byttes - og jeg havde spÞrgsmål hertil - sendte jeg 3 mails uden respons. Ikke god stil

God kundeservice!
KÞbte en boglampe, der desvÊrre var gået i stykker. Jeg skrev en mail og samme dag havde de vendt retur og overfÞrte pengene retur. Det er super kundeservice!

Designertorvet ããã®åç
Min nye opslagstavle er sÃ¥ fin ogâŠ
Min nye opslagstavle er så fin og valgte farven hvid, som er sat op på en hvid vÊg. Elegant og diskret, som Þnsket

Skal betale for returnering
LÊkker regnfrakke med super hurtigâŠ
LÊkker regnfrakke med super hurtig levering. Alt fungerede upåklageligt.
Tak for det ð
Har endnu ikke modtaget vare bestiltâŠ
Har endnu ikke modtaget vare bestilt sidst i november !!!
Trods henvendelser - ingen respons.
Bestemt ingen anbefaling af den virksomhed

Designertorvet ããã®åç
Jeg bestilte en fin mumitrold i trÊ âŠ
Jeg bestilte en fin mumitrold i trÊ hos dem, super hurtigt og god service, fik den i lÞbet af et par dage og den var godt pakket ind, jeg har kun ros til dem og bestiller gerne igen der fra ð
FÞlgen op på svar fra Designertorvet
Nu 28. dec. må jeg konkludere ELENDIG FORRETNINGSMORAL.
Forretningen skrev - som fremgår af indlÊg på Trustpilot - at de ville sende mig Þnskede varer til gl. pris - Black Friday rabat, som de ifÞlge loven bÞr. Jeg sendte adresse mv. igen - OG har intet modtaget.
Tidligere - forkortet - tekst:
Jeg sendte jer info om lovregler (modtaget fra TÃNK), der bl.a. omhandler, at varer IKKE mÃ¥ sÊttes op min. 30 dage fÞr tilbud - uanset "inflation"!!
Fx. Black week tilbud på 20 % skal vÊre på baggrund af priser, der har vÊret gÊldende min. i 30 dage fÞr.
Jeg er meget tilfreds og imponeret
Jeg skal da love for t jeg blev positivt overrasketâŠ. Bestilte mandag og hentede varerne i pakkebox onsdag morgen SÃ
fantastisk = pakkekalender komplet og en yderst tilfreds kunde.

Designertorvet ããã®åç
Har flere gange reklameret over min myâŠ
Har flere gange reklameret over min my Wallet taske kÞbt d.25 dec! FÞrste reklamation d.27 april !
Min taske havde ridser i skindet som om den var rigtig gammel, fik at vide at behandle den med skind olie!
Intet hjÊlper og det sidste var at den smittede af på min jakke, remmen er rÞd, så efter 3x vask af jakken er det en rÞd stribe endnu på jakken! Anbefalede designertorvet at jeg sendte tasken retur og de gav mig pengene tilbage! Intet hÞrt pr d.d og jakken er blevet kaseret og tasken ligger og ligner en gammel taske på mange år!
AmatÞr-agtig Aarhus-baseret virksomhed
AmatÞr-agtig Aarhus-baseret virksomhed, der fÞrst sender den forkerte vare, og derefter skal der á nogle omgange gange rykkes for at få den rigtige vare. Omsider kommer den rigtige vare, der skulle vÊre brugt til en fÞdselsdag for over en uge siden. Varen var af designertorvet.dk lovet indpakket og med tilhÞrende lykÞnskningskort. Det viste sig, at varen Þjensynligt havde vÊret ude at vende hos en anden kunde, som havde revet gavebåndet i stykker og indpakningspapiret delvist af, og dette havde designertorvet.dk så blot helt ukritisk smidt ned i emballagekassen og sendt videre til mig. Det er fÞrste og eneste gang, jeg har handlet med designertorvet.dk.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, meget flot indpakning og smukke, smukke tulipan havesko ð
Jeg er glad for at problemet med de ubesvarede mails er blevet lÞst.
Jeg har selv drevet virksomhed, og det er vigtigt at holde hvad man lover.
Det giver god karma â€
Og iÞvrigt var det en lÊkker frakke jeg kÞbte hos jer og i var lynhurtige til at sende den til mig. Tak for det.
Meget tilfreds
Hurtig levering og virkelig flot indpakning af julegaven jeg havde bestilt.
Havde bestilt en keramik sparebÞsse til julegave, som ikke overlevede fragten selvom den var pakket godt ind.
Da jeg ringede til designdrtovet beklagede de meget og sendte straks en ny.
SÃ¥ jeg var fri for at klage til fragtfirmaet osv.
Fin og venlig service.
En foldbare stol som de beskriver somâŠ
En foldbare stol som de beskriver som dansk design, viste sig at vÊre en vare fra Kina med dobbelt pris. Synes det er en skam.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã