レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Leveringstid lidt lÊngere end ventet -bestilte tirsdag omkring kl 9 og modtog pakken lÞrdag lidt over middag. Men ellers alt ok - sjovt sortiment og uventet at man kan finde juleting Ã¥ret rundt. Beskr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan desvÊrre ikke give mere end 2 stjerner.. Jeg kÞbte en stor sjov fisk og et sneglehus.. Det var ikke pakket ind i bobleplast men kun i kraftigt papir, sÃ¥ fiskens hale var knÊkket af..Øv .... もっず芋る

䌁業が回答したした

. . . et fantastisk sted at handle og rigtig godt udvalg af varer, - varerne bliver leveret hurtigt, og alt er pakket, sÃ¥ der ikke opstÃ¥r skader. -vi har kÞbt nogle fine hvide fyrtÃ¥rne... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har handlet hos Det Gamle Apotek et par gange, og har altid haft gode oplevelser hos dem. Hurtig levering, de pakker tingene godt ind, da noget julepynt jo kan vÊre skrÞbeligt, ogsÃ¥ er der et fant... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店
  2. クリスマス ショップ
  3. 旬の食材店

圓該䌁業による蚘述

Hos Det Gamle Apotek elsker vi hÞjtider og interiÞr, hvorfor du hos os kan finde brugskunst til hele året - ude såvel som inde. Udforsk vores store udvalg, som inkluderer alt fra smukke dekorationer og små figurer til praktiske redskaber til kÞkkenet og uderummet. Vi tilbyder produkter, som vil pryde ethvert hjem, hvad enten det er til fejring af hÞjtiderne eller som nips til hjemmet. Hos Det Gamle Apotek er vi dedikerede til at inspirere og tilbyde et bredt sortiment - meget af det i eget design. Det Gamle Apotek blev grundlagt i 1989, hvor forkÊrlighed for gamle bygninger og mÞbler kombineret med kÊrlighed for jul og nostalgi var fundamentet. Disse eventyrlige elementer dannede rammen om idéen om en anderledes forretning, der skulle vÊre en oplevelse i sig selv at besÞge. Det var drÞmmen dengang, og det er sådan, den oprindelige butik stadig står i dag. Butikken ligger i TÞnder, og året rundt er den et samlingssted for den magi og nostalgi, der ofte forbindes med vores hÞjtider og mÊrkedage. Vores eventyr startede med julen, og det er også den, der stadig fylder allermest, men i dag kan du også finde både brugskunst og boligtilbehÞr, få inspiration til gaveidéer og lade din kreativitet få frit lÞb med nogle af vores mange DIY- og hobbyartikler. Lad os invitere dig med på opdagelse i vores univers - velkommen til Det Gamle Apotek.

4.1

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

Bestilte tre varer

Bestilte tre varer. Har modtaget én vare, hvor der på fÞlgesedlen var sat et minus på de varer der ikke var med. MEN de havde hÊvet det fulde belÞb. Skrev til dem, hvor de svarer at de ikke ved hvorfor alle varerne ikke var med, men at de ville sende dem. Har dags dato endnu ikke modtaget dem.

2024幎11月8日

Hej Dorthe
Tak for din anmeldelse. Jeg er meget ked af situationen. Det er på ingen måde ok.

Vi har d.d. kontaktet dig på mail om situationen og refunderet det fulde belÞb for din ordre samt levering.

Igen, jeg beklager mange gange din oplevelse og håndteringen heraf.

Du Þnskes en dejlig dag✹

Mette, Det Gamle Apotek

Utrolig smukke elge fra jer og med

Utrolig smukke elge fra jer og med super hurtig lavering .
Mega glad

2024幎11月21日

Hej Helen
Tusind tak for din anmeldelse, den er meget vÊrdsat. Hvor er det dejligt at hÞre, at du er glad for dit kÞb😊

Rigtig glÊdelig jul🎄

Mette, Det Gamle Apotek

Super nemt at bestille og hurtig

Super nemt at bestille og hurtig levering .. ❀ jeg vil gÞr det igen ..

2024幎11月22日

Hej Marianne
Tusind tak for din anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris pÃ¥. Jeg hÃ¥ber, at du bliver rigtig glad for dit kÞb😊

Du Þnskes en glÊdelig jul🎄

Vielen Dank fÃŒr die schnelle Lieferung

Vielen Dank fÌr die schnelle Lieferung, die HÀuschen sind super schön, die Verpackung war optimal,

2024幎11月22日

Hej Silke
Vielen Dank fÃŒr Ihre Bewertung. Wir wissen das sehr zu schÀtzen. Ich bin froh zu hören, dass Sie mit den HÀusern zufrieden sind😊

Ich wÃŒnsche Ihnen ein frohes Weihnachten🎄

Mit freundlichen GrÌßen
Mette, Det Gamle Apotek

KÞbt et godt produkt til en rimelig

KÞbt et godt produkt til en rimelig pris varen blev leveret efter 3 dage så godt tilfreds med det gamle apoteket

2024幎11月17日

Hej Carl
Tusind tak for din anmeldelse, den er vi glade for😊 Det er dejligt at hÞre, at du er tilfreds med dit kÞb.

Mette, Det Gamle Apotek

God service og flot varekundskab

2024幎11月16日

Hej Steen
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores service😊 Jeg hÃ¥ber, at du bliver glad for dit kÞb.

Mette, Det Gamle Apotek

KÞbsoplevelsen lever ikke helt op til forventningen

Lidt lang leveringstid, samt en defekt vare

Jeg modtog idag min nissedÞr samt diverse små tilkÞb af tilbehÞr dertil. Det var Masha Vang nissedÞren. Den lever ikke helt op til prisen.. så måtte rette guldet på den mm. Lidt Þv.

Den defekte vare har jeg forsÞgt at lime, og nej, jeg har valgt ikke at reklamere.

Jeg kunne umiddelbart godt finde på at handle der igen, men ikke som fÞrste-valg.

2024幎11月15日

Hej Nicoline
Tak for din anmeldelse og feedback. Jeg beklager de problemer, som du har oplevet med din ordre.

Vi vil meget gerne tage imod en reklamation med den defekte vare. Du må derfor gerne sende en mail til: support@det-gamle-apotek.dk. Så sender vi en ny afsted til dig😊

Det virker

Det virker. Varerne kom som forventet

2024幎11月14日

Hej Thorkild
Tusind tak for din anmeldelse, den vÊrdsÊtter vi😊

Jeg er glad for, at alt er som det skal vÊre, og jeg håber, at du bliver rigtig glad for dit kÞb.

Rigtig god weekend✹

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Bestilt NissedÞr til mine bÞrn. Hurtig og ingen problemer

2024幎11月13日

Hej Kristoffer,
Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for.
Jeg hÃ¥ber, at I alle fÃ¥r glÊde af nissedÞren😊

Mette, Det Gamle Apotek

Dejligt lille hus til lys

Det var lige så flot i virkeligheden som på billedet .

2024幎11月12日

Hej Lene
Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for😊
Hvor er det dejligt at hÞre, at din ordre levede op til forventningen, jeg hÃ¥ber du bliver glad for huset✹

Rigtig god dag.

Mette, Det Gamle Apotek

Det hele gik som det skulle :-)

2024幎11月8日

Hej Claus
Tusind tak for din anmeldelse, hvor er det dejligt at hÞre😊
Vi vÊrdsÊtter din anmeldelse, og jeg hÃ¥ber, at du bliver glad for dit kÞb✹

Rigtig god dag.

Pop op kort

5 stjerner fordi jeg har havde en god oplevelse og var fuld tilfreds med jeres hÃ¥ndtering af spÞrgsmÃ¥l og svar ikke spor at klage over vil helt sikker vende tilbage og handle med jer 2 dage fra bestilling til modtagelse det er sÃ¥ godt gÃ¥et venlig hilsen Vera Skovhus HolbÞll 🀗k

2024幎11月7日

Hej Vera
Tusind tak for din anmeldelse, den er meget vÊrdsat😊
Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse, og at du fik din ordre i tide😊

Mette, Det Gamle Apotek

Bestilte lyskÊder. Skulle samles med anden type. Det virkede. Er overrasket over den hurtige behandling og levering. Godt tilfreds.

2024幎11月6日

Hej Hans-JÞrgen
Tusind tak for din anmeldelse, den er vÊrdsat😊 Jeg er glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og jeg hÃ¥ber, du bliver glad for dit kÞb😊

Super kvalitet og hurtig levering

Super kvalitet og hurtig levering

Jeg har kÞbt julelys m.m. I glas og de var perfekt pakket ind - så intet var itu
(sidste år fik jeg fra anden webshop og halvdelen var smadret)
- og varerne lever mere end forventet op til kvaliteten - super flotte - ikke sidste gang vi kÞber hos dem 🥳✌
Og kanon hurtig levering

2024幎11月6日

Hej Brian
Tusind tak for din anmeldelse, den vÊrdsÊtter vi. Jeg er glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse😊

Mette, Det Gamle Apotek

Fik en defekt vare leveret med posten

Fik en defekt vare leveret med posten. Har skrevet til kundeservice, men har ikke hÞrt noget tilbage.

2024幎11月4日

Hej AK
Tak for din anmeldelse. Jeg er meget ked af din oplevelse.
Vi vil selvfÞlgelig finde den bedste lÞsning for dig.

Du må meget gerne sende en mail til mbj@dga-engros.dk, så sÞrger jeg for, at vi fÞlger op på din mail.

DÃ¥rlig Kundeservice

Jeg har altid synes godt om det gamle apotek. Jeg bestilte den 20 oktober. Få dage efter fik jeg pakken med både en defekt vare og en forkert vare. Jeg skrev straks en reklamation. Har faktisk skrevet to nu, da jeg tÊnkte, de måtte ha glemt mig. Jeg har stadig intet hÞrt her 29 oktober. Det er sgu dårlig kundeservice, og gÞr mig utilfreds og mister lysten til at handle mere her.

2024幎10月20日

Det Gamle Apotek からの回答

Hej, tak for din anmeldelse.
Jeg er meget ked af, at du ikke har fået svar på din reklamation endnu - det er selvfÞlgelig ikke godt nok. Jeg fÞlger op på din henvendelse, så vi kan finde en lÞsning.

Opdatering: Vi efterspÞrger dine oplysninger, sÃ¥ vi kan finde frem til din mail😊

Hurtig ekspedition

2024幎10月2日

Hej Lone
Tak for din anmeldelse, den vÊrdsÊtter vi😊 Jeg hÃ¥ber, at du bliver glad for dit kÞb✹

Super tilfreds 😊👍🏻❀

Super tilfreds 😊👍🏻❀
Har lige modtaget to pakker med indbo til mine 2 nissehuse. SÃ¥ lÊkre ting i laver 🙌🏻⭐⭐⭐⭐⭐

2024幎10月1日

Hej Susanne
Tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glade for😊 Jeg er sikker på, at du får lavet de flotteste nissehjem🥰

Rigtig god fornÞjelse✹

Mette, Det Gamle Apotek

Det gik rigtig hurtigt og var dejligt

Det gik rigtig hurtigt og var dejligt nemt 👍

2024幎9月26日

Hej Daniel
Tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at hÞre, at din ordre kom godt og hurtigt frem😊 Jeg hÃ¥ber, du bliver glad for dit kÞb😊