Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S  レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Forsikringen er lige til at lukke op og skide i. Fordi jeg er opagt pga. Stress (dÃ¥rligt arbejdamiljÞ) er jeg ikke berettiget til min lÞnsikring, fordi jeg ikke har vÊret ved speciellÊge i psykiatrie... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde en super god samtale med Thomas Grau!🀩 Jeg vil helt bestemt bruge ham i fremtiden. Hvis der er nogen der har det Faglige Hus Forsikring eller overveje det, kan jeg jeg varmt anfalde jer at tage... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ring og spÞrg efter Flemming Poulsen, han fÃ¥r ting til at ske! Der bliver fulgt op pÃ¥ sagerne, med korte svartider. Jeg sparede knap 4000 kr/Ã¥r ved at kÞbe forsikringer ved Flemming og Det Fagli... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde egentlig en dÃ¥rlig oplevelse initielt med Det faglige hus forsikring. Dog mÃ¥ jeg indrÞmme at deres kundeservice har gjort min oplevelse virkelig god. Her er klart nogle medarbejdere, det a... もっず芋る

䌁業情報

5. 保険䌚瀟
  6. 個人保険䌚瀟

Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S tilbyder forsikringslÞsninger til medlemmerne hos Det Faglige Hus. Vi sikrer, at medlemmerne er rigtig forsikret. For os betyder det, at du hverken skal vÊre over- eller underforsikret. Du skal have prÊcis de forsikringer, der passer til dig og din familie - til den rigtige pris. Vi kalder det "forsikring med fordele".

Derfor står vi altid klar til at hjÊlpe dig - uanset om du skal have et tilbud på dine forsikringer, har spÞrgsmål til dine forsikringsprodukter eller har en skade. Du trÊffer os på tlf. 73 40 41 45 eller mail: info@detfagligehusforsikring.dk.

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 49ä»¶

レビュヌを曞く

Du finder ikke bedre fagforening

Du finder ikke bedre fagforening. Flinke og gÞr alt for at hjÊlpe en med ens problemer. Så gÞr sig selv den tjeneste at få det faglige hus som fagforening.

2023幎1月4日

Hej Steffan

Tak for din 5 stjernede anmeldelse. Vi er glade for, at du deler den her.

Bedste fagforening ⭐⭐⭐⭐⭐

SÃ¥ god fagforening.
De sÞrger for alt. De arbejder hurtigt. Altid sÞde og meget hjÊlpsomme. De sÞrger for man er opdateret på sine forsikringer, så det er så godt og billigt som muligt
Helt klart den bedste fagforening

2023幎1月1日

Hej Dorthe

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du deler den.

Et kÊmpe tak til Fin

Havde fornÞjelsen af at blive ringet op af Fin Jensen som var så hÞflig at give mig et tilbud som man bare ikke kunne sige nej tak til!

Servicen er i top!

Kan klart anbefalede at få forsikring her! Så mangler du et godt tilbud så spÞrg efter Fin Jensen

2022幎12月22日

Hej Mads.
Tak for din fine anmeldelse - den er vi glade for.
Lone Eskerod
Salgssupporter

En fantastisk service og helt igennem

En fantastisk service og helt igennem fantastisk medarbejder ved navn Rasmus. Meget tilfreds

2022幎12月12日

Hej Maddy

Tak for din fine anmeldelse - Hele teamet er glade for din feed back.

KundedirektÞr

Givende og reel samtale med

Givende og reel samtale med forsikringsrådgiver. Dejligt at få overblik i et forståeligt sprog.

2022幎12月11日

Hej Miriam

Tak for den flotte anmeldelse. Den er vi stolte af.

Hyggeligt og alvorlig

Hyggeligt, sjov og alvorlig. fik en god snak om alle forsikringerne.

2022幎12月11日

Hej Kim

Tak for at du deler din oplevelse i forhold til din forsikringsgennemgang. Det er vi glade for.

God kunderådgivning

Palle, rådgiveren som jeg talte med, har vÊret meget kvalificeret og stillide nogle vigtige spÞrgsmål ved overflytning af min lÞnsikring til DFH, at selvom prisen ved DFH er hÞjere end den, jeg betalte fÞr, efter at gennemgået min tidligere lÞnsikringspolice for at finde svar på Palles spÞrgsmåle, som var krav og vilkår på forsikringen, vidste det sig, at det alligevel bedre kunne betale sig for mig at have forsikringen tegnet i DFH end hvor jeg havde den fÞr.

2022幎12月1日

Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S からの回答

Tak for at du har taget dig tid til at fortÊlle om din oplevelse med vores Forsikringsrådgiver Palle.
Det sÊtter vi pris på.

KundedirektÞr

Har lige haft den mest behagelige

Har lige haft den mest behagelige samtale med Finn Jensen fra Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S. Jeg har kun rosende ord. Jeg fik en yderst kompetent og professionel behandling, så jeg kan varmt anbefale dem.
Helle, Aalborg

2022幎12月8日

Hej Helle

Tak for den 5 stjernede anmeldelse og de flotte ord.
Vi er glade for, at du deler din oplevelse her.

God og hurtig service

God og hurtig service. Et godt sted at have forsikringer.

2022幎11月8日

Hej Kasper

Vi er glade for, at du er tilfreds med at vÊre kunde ved os - og at har lyst til at dele dine oplevelser.

KundedirektÞr

Stor konduite, service og faglighed

Stor ros til det faglige hus forsikring hvor jeg har haft mine forsikringer de sidste 10 år.
Super god, hurtig og aldeles fair sagsbehandling de omkring 4 gange der har vÊret brug for dem.

DesvÊrre er der Êndringer... men. I stedet for et kort brev og en ny police du enten kan samtykke til -eller lade vÊre, tog de sig tid til at ringe og fortÊlle om Êndringerne og mulighederne.
Jeg talte med Hoan Tan Huynh som virkelig tog sig tid og kunne svare på dybdegående spÞrgsmål og som hurtigt fik sendt det vi havde snakket om til gennemsyn.
Dagen efter var mine rettelser og ekstra Þnsker indarbejdet og jeg har på bedste vis fået en forsikringsgennemgang og er nu korrekt forsikret igen.

En fantastik måde at behandle kunder på så de fÞler sig set og hÞrt uden at få trukket Êndringer ned over sig på en trÊls måde.
Hvilket er store ord fra mig, der som autist, hader Êndriger og ikke aftalte opkald.

2022幎10月12日

Hej

Tak for deling af din oplevelse i forbindelse med Êndringer på dine forsikringer ved os.

Stor ros til Hoan Tan Yuynh

Har lige haft en meget behagelig samtale med Hoan Tan Yuynh om mine forsikring, som skal skiftes og han gav sig god tid til at forklare det hele, meget udfÞrligt og han hans humÞr smitter også. Super service :-)

2022幎10月26日

Hej Pia

Tak for din anmeldelse af vores service og vores rådgiver. Den er vi glade for. Vi Þnsker altid, at give vores kunder den bedste service i alle situationer.

KundedirektÞr

Jeg er altid forsigtig med at tage nr

Jeg er altid forsigtig med at tage nr som jeg ikke kender, MEN denne gang var det den flinkeste og super forstÃ¥ende person som jeg lÊnge har talt med👌🏻Verdensklasse.. jeg vil gerne tage mulighede for at takke Hoan Tan Huynh, hvilken fantastisk service han gav mig👌🏻 Og han var i sÃ¥ dejligt humÞr og han gav sig tid til at hÞre mig og hvad der havde vÊrdi for mig. Super god mand, det kunne andre virkelig lÊre noget af. Jeg vil gerne indstille ham til lÞnforhandling og 5 ekstra ferie/fri dag😉 spÞg til side, han er guld vÊrd, og lige meget hvad han gÞr sÃ¥ skal han nok nÃ¥ langt med den indstilling og mentalitet han har.. kun rosende ord fra mig.

2022幎10月4日

Hej Danny

Tak for din flotte anmeldelse i forbindelse med din kontakt til Hoan.
Vi er rigtig glade for, at du har lyst til at dele din oplevelse.

jeg har 4 gange ringet ind med om at

jeg har 4 gange ringet ind med om at min side ikke virker, og lovet at it skulle ringe tilbage til mig det er ikke sket i nu, det er meget for dårligt

2022幎10月7日

Hej Brian
Jeg ved du er i kontakt med Lone Eskerod, der hjÊlper i forhold til de oplysninger du har brug for.
Jeg beklager den oplevelse du har haft.

Et top professionelt forsikringsselskab

Et top professionelt forsikringsselskab med god markeds indsigt, yderst behagelig samtale med en super assurandÞr (Mads) som gjorde et kÊmpe arbejde, og sparede mig for mange tusind kroner.
Mine bedste anbefalinger til selskabet samt Mads.

2022幎4月1日

Hej Robert

Tak for at du deler din oplevelse. Det er vi glade for.

Brand

Jeg har vÊret kunde ved det faglige Hus Forsikring i nogle år og altid fået god service derfra.
Men natten til den 27-04-22 brÊndte mit hus, hvorpå man i tankerne tÊnkte "ååh nej skal man nu til at igennem en kamp for at få noget ud af forsikringen selskabet"
Men sådan har det overhovedet ikke vÊret, nej tvÊrtimod.
Jeg har fået den bedste kundeservice fra
Det fagligeHus Forsikring.

Jeg har taksator Kim Eskildsen, han har vÊret så rar og jeg har overhovedet ikke haft problemer, som man nu ellers hÞre om hos andre forsikringsselskaber.
Kim har vÊret med til mÞde med bygge firmaet som skal bygge det nye hus, hvor alt blev aftalt og
Tingene er blevet betalt.

KunderÃ¥dgiver Flemming Poulsen, har vÊret yderst serviceminded, virkelig rar herre at snakke med og han lÞste opgaven til 5 stjerner. idag er jeg genhuset og venter pÃ¥ at det nye hus stÃ¥r fÊrdigt engang i december mÃ¥ned 2022. Og ved overdragelse af huset skal jeg helt klart have fat i Flemming igen sÃ¥ vi kan fÃ¥ tjekket alle forsikringerne igennem endnu engang, for sÃ¥dan noget skal der jo vÊre styr på😊
Jeg vil til enhver tid anbefale det faglige Hus Forsikring til andre, og det har jeg faktisk allerede gjort.

SÃ¥ 5 velfortjente stjerner til
Det faglige Hus Forsikring og isÊr til Kim Eskildsen, og Flemming Poulsen mange tak for jeres hjÊlp Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S

Mvh Jacob Ovesen
Skovbrynet 10
8544 MÞrke

2022幎4月27日

Hej Jacob

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du har valgt at dele din oplevelse i forbindelse med den skade du har haft.

Venlig Hilsen

Ringeste LÞnsikring. Ever

LÞnsikring.Hvis du kan tegne den anden steder så gÞr det.for det her er nok den ringeste der findes.jeg er ude i et lÊngere forlÞb på sygedagpenge som jeg får af kommunen.men de dÊkker ikke når man ikke er opsagt..selv om man verken får lÞn.feriepenge.eller pension. Fra der man er ansat...det er simpelthen en ulempe for dem man kan komme hurtigere i gang igen nu har man gået og betalt i over 10 år fordi jeg troede det var et sikkerhedsnet.det er rent til grin

2022幎9月3日

Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S からの回答

Vi er kede af din dårlige anmeldelse af vores lÞnsikringsprodukt.
Dit klagepunkt er, at vi ikke dÊkker, når du ikke er opsagt men fravÊrende fra arbejdsmarkedet grundet sygdom med de indtÊgtsmÊssige konsekvenser dette har.
Imidlertid forholder det sig sådan, at formålet med en lÞnsikring netop er at man kan opretholde en vÊsentlig del af sin indtÊgt såfremt man bliver ufrivilligt ledig eller med andre ord bliver opsagt.
LÞnsikringsordninger dÊkker generelt alene ved ledig/opsigelse, så der er vores produkt helt i tråd med andre udbydere.
Det skal bemÊrkes, at vores produkt, i modsÊtning til mange andre, i de fleste tilfÊlde også dÊkker såfremt man bliver opsagt grundet sygdom og da også dÊkker hvis man fortsat er syg i ledighedsperioden.
Sammenfattende mener vi, at din kritik er uberettiget og skyldes en misforståelse af, hvad dÊkningen er på en lÞnsikring.

SÞren Crone Mellerup
Intern Advokat
Tlf. 7343 6498

Det den fedeste oplevelse jeg har haft

Det den fedeste oplevelse jeg har haft med et forsikringsselskab 😊 sÃ¥ hjÊlpsomme og klar og tydelig i deres tale og forklaring om tingene.....
Jeg er helt sikkert glad for mit valg med mine forsikringer her stort tak🀗

2022幎8月16日

Hej Jeanett

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du deler den oplevelse, du har haft ved Det Faglige Hus Forsikring