Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S  レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Forsikringen er lige til at lukke op og skide i. Fordi jeg er opagt pga. Stress (dÃ¥rligt arbejdamiljÞ) er jeg ikke berettiget til min lÞnsikring, fordi jeg ikke har vÊret ved speciellÊge i psykiatrie... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde en super god samtale med Thomas Grau!🀩 Jeg vil helt bestemt bruge ham i fremtiden. Hvis der er nogen der har det Faglige Hus Forsikring eller overveje det, kan jeg jeg varmt anfalde jer at tage... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ring og spÞrg efter Flemming Poulsen, han fÃ¥r ting til at ske! Der bliver fulgt op pÃ¥ sagerne, med korte svartider. Jeg sparede knap 4000 kr/Ã¥r ved at kÞbe forsikringer ved Flemming og Det Fagli... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde egentlig en dÃ¥rlig oplevelse initielt med Det faglige hus forsikring. Dog mÃ¥ jeg indrÞmme at deres kundeservice har gjort min oplevelse virkelig god. Her er klart nogle medarbejdere, det a... もっず芋る

䌁業情報

5. 保険䌚瀟
  6. 個人保険䌚瀟

Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S tilbyder forsikringslÞsninger til medlemmerne hos Det Faglige Hus. Vi sikrer, at medlemmerne er rigtig forsikret. For os betyder det, at du hverken skal vÊre over- eller underforsikret. Du skal have prÊcis de forsikringer, der passer til dig og din familie - til den rigtige pris. Vi kalder det "forsikring med fordele".

Derfor står vi altid klar til at hjÊlpe dig - uanset om du skal have et tilbud på dine forsikringer, har spÞrgsmål til dine forsikringsprodukter eller har en skade. Du trÊffer os på tlf. 73 40 41 45 eller mail: info@detfagligehusforsikring.dk.

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 49ä»¶

レビュヌを曞く

Finn Jensen er fantastisk !!!

Min bror anbefalede DFHF da han havde sparet 12.000 kroner på skiftet til DFHF.
Af den årsag ringede jeg dem op og konstaterede en besparelse på 10.000 kroner pr år.
Ydermere var Finn Jensen FANTASTISK at snakke med og yderst hjÊlpsom og ikke mindst SINDSYG HURTIG.
Jeg valgte og godkendte tilbud om aftenen på web og dagen efter kl.10.43 (De åbner kl.09) havde Finn opsagt hos tidligere selskab og havde oprettet dem hos DFHF.
Ikke mindre en 100% gennemfÞrt oplevelse.
Håber det også i fremtiden står mål med denne indledende oplevelse.

2025幎3月28日

Hej Brian

Tak for din meget flotte tilbagemelding i forhold til Det Faglige Hus Forsikring og Finn. Jeg giver rosen videre.

Venlig Hilsen
Kundecenterchef

En pålidelig forsikringsmand

Vi havde i december 2024 besÞg af en meget veloplagt og kompetent Christian Klingert KrÌger som gav os en grundig gennemgang af et evt skifte fra Tryg til Det Faglige Hus Forsikring. Vi valgte at flytte vores forsikringer både på grund af hele den tilbudte pakke men også pga Christian som vi fÞler os i sikre hÊnder hos. Christian gÞr sit hjemmearbejde og er tydeligt forberedt. En kÊmpe fornÞjelse.
Alt er gået gnidningsfrit og vi er startet op 1/3 2025.
Dermed en varm anbefaling om at invitere Christian Klingert KrÌger indenfor til en gennemgang, så du kan fÞle dig tryg og spare mange penge.

2024幎12月4日

Hej Merete.

Tak for din flotte anmeldelse af Christian. Jeg giver din ros videre.

Lone Eskerod
Salgssupporter.

Meget sÞde til at hjÊlpe

Meget sÞde til at hjÊlpe, synes måske man skal have den samme rådgiver der fÞlger en til slut

2025幎2月3日

Hej Lillibeth

Tak for din anmeldelse. Du kan sagtens få den samme rådgiver i din kontakt med os. Du skal bare henvende dig, så finder vi ud af det.

HjÊlpsomhed i top

Altid parat til at hjÊlpe og med gode råd

2025幎2月7日

Hej Anna

Tak for den flotte anmeldelse. Den er vi glade for.

KundedirektÞr

Fejl der blev rettet op på uden brok

Vi havde en god samtale med Jesper som var ude ved os. Aftalte at flytte vores forsikringer pånÊr en, men det skete en fejl og den blev flyttet og vi fik opkrÊve gebyr fra vores forsikringsselskab på 900. Kontaktede Jesper der lagde sig flat ned og beklagede fejlen, de betalte de 900 kr til os i lÞbet af få dage.

Tak for god og hurtig service!

2025幎2月3日

Hej Maja

Tak for din flotte anmeldelse af Jesper. Jeg giver din ros videre.

Ærlige professionelle folk.

Ærlige professionelle folk der varmt kan anbefales.

En tilfreds kunde

2025幎1月6日

Hej Brian

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du deler din oplevelse.

KundedirektÞr

Det er det mest forfÊrdelige selskab og

Det er det mest forfÊrdelige selskab og uprofessionelle selskab jeg har haft. Har prÞvet at udmelde mig i flere omgange men får ikke lov. De svare ikke pr. telefon, jeg besvare ikke mails. Har talt med en Mette i kundeservice lÞd ellers til at ville sine kunder det bedste, men der tog jeg fejl. SÊlger Joachim Rytter DahlstrÞm forstår virkelig at sÊlge og love men holder intet og vi har bevis pr. mail som nu igen igen er sendt til selskabet.TÊnk at i overhovedet kan have nogle kunder, Måske de slet ikke bliver dÊkket i den sidste ende, når alt kommer til alt fordi jeres sÊlger lyver så meget. Kontakt mig venligst så jeg endeligt kan få min udmeldese igennem og aldrig mere have noget med jer at gÞre .

2024幎10月11日

Hej Britta

Jeg beklager din oplevelse. Jeg ved du har talt med med vores medarbejder Lone, der sammen med dig har lÞst problemstillingen.

KundedirektÞr

God oplevelse (og besparelse)

Vi blev kontaktet af Mette Krammer efter at have givet udtryk for vores interesse, i at skifte forsikringsselskab.

Og sikke en god oplevelse det var!

Vi blev guidet af Mette og hendes udprÊget servicegen, fra start til slut, og der blev tjekket på kryds og tvÊrs at vores tidligere dÊkning stod på mål med deres.

Det gjorde de og lidt til, så nu er alle vores forsikringer hos dem.

Alt i alt er vi rigtig godt tilfreds, og ikke mindst på den markante besparelse vi har opnået efter at vÊre rykket fra Alka/Tryg.

2024幎11月14日

Hej Rasmus

Tak for den flotte anmeldelse. Jeg lader straks rosen gå videre til Mette.

God oplevelse

Snakkede med forsikrings rådgiver Thomas Riber Kristensen, angående nogle forsikringer jeg godt kunne tÊnke mig at få hos dem. Samtalen var meget behagelig, fik svar på alle mine spÞrgsmål da jeg er ny i alt det forsikring. Han var meget detaljeret, flink, og hjÊlpsom. Kan kun anbefale forsikringsselskabet, og godt arbejde Thomas Riber Kristensen

2024幎11月4日

Hej Patrick

Tak for din flotte anmeldelse, den giver jeg straks videre til Thomas.

Et stort svindelnummer

I mere end fire år har jeg betalt til min lÞnforsikring, fra et job hvor jeg har ansat i 10 år. Da jeg får brug for den er der jo bare lige den her selvrisiko, på 15 dage, inden den kan udbetales. Jeg har allerede en ny ansÊttelseskontrakt, og der kan derfor kun blive tale om en udbetaling på én enkelt dag.

Jeg har, i lÞbet af de fire år, betalt mere end 50000 kroner, for at vÊre "forsikret". Jeg får 430 kroner udbetalt, som fÞlges af et brev, hvor der står at jeg nu skal genoptjene, i seks måneder, for at kvalificere mig til et evt. nyt forsikringsforlÞb, genoptjeningen starter fÞrst, min prÞve periode udlÞber.

Det Faglige Hus' forsikring skal altså bede om mere end 5000 kroner, oven i de fÞr nÊvnte 50000+, i indbetalinger, fÞr forsikring kan komme på tale igen, altså jeg vil dermed have betalt 55000 kroner for en forsikringsudbetaling på 430 kroner.

Jeg ringer til Det Faglige Hus for at spÞrge om det virkelig kan vÊre rigtig, og det kan det, og sÃ¥dan er det, og det skal der ikke stilles spÞrgsmÃ¥ltegn ved, og ydermere, efter et par telefonopkald, i et forsÞg pÃ¥ at afdÊkke absurditeten, bliver jeg smidt ud af forsikringen. De beholder naturligvis mine penge
 Det er klart.

Man skal ikke komme og vÊre kritisk overfor forsikringsselskabets metoder, for så ryger man ud.

Mere end fire års indbetalinger, for 430 kroner, og så ud på rÊv og albuer.

Min varmeste anbefaling er at holde sig vÊk. Det er blålys og rÞgslÞr. LÞnnen må vÊre helt ufattelig god, når samvittigheden, på den måde, parkeres i personalestuens garderobe.

Samvittighed går desvÊrre ikke hånd i hånd, når millionoverskuddene skal forgylde forsikringsselskabers bestyrelser.

Bare der dog var politisk vilje til at gribe ind.

@Pia Knappe, de tal, som er opstillet ovenfor, er faktuelle. Hvis du mener noget andet, så ville det vÊre klÊdeligt at bakke dine påstande op med fakta. Jeg blev, som beskrevet, smidt ud af min forsikring. Det betÞd dog, at I fortsat ville have betaling for to måneder, hvilket jeg naturligvis ikke Þnskede, og jeg havde intet andet valg end at "kontra opsige". Jeg kan godt se, at du Þnsker at fremstille det anderledes, men jeg genkender dog ikke din fremstilling, og min anbefaling vil fortsat vÊre, at folk afholder sig fra, at tegne forsikring hos jer. Jeg er ikke alene med min opfattelse, da jeg hat drÞftet forholdene med en advokat.

2024幎10月11日

Hej Morten

Vi genkender ikke din fremstilling af din oplevelse i forbindelse med anmeldelse af din skade på LÞnsikring.
Vi fÞlger altid vores forsikringsbetingelser i forhold til at behandle anmeldte skader.
Vi har selvfÞlgelig efterkommet dit Þnske om at få din forsikring slettet så hurtigt som muligt.
Jeg ved, du har talt med vores skadechef omkring ovennÊvnte.

KundedirektÞr

En dejlig og behagelig samtale.

En dejlig og behagelig samtale.
Priserne er meget fair.
En rigtig god dÊkning i forsikringerne.

2024幎10月7日

Hej Anders

Tak for din flotte anmeldelse. Den er vi glade for.