Havde kÞbt en bil hos dem,der opstod en misforstÃ¥else under handlen,det gjorde sÃ¥ at da vi kom skulle hente den(der var kommet plader pÃ¥) ,kunne der ikke monteres trÊk pÃ¥ den som aftalt i slutsedlen.M... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kan klart anbefale det fynske bilhus, servicen er i top og ikke kun for at sÊlge dig en bil, de er med dig hele vejen ogsÃ¥ hvis der skulle ske noget med bilen efter salget Har nu vÊret igennem et... ãã£ãšèŠã
Min kÊreste havde kÞbt en bil hos Det fynske bilhus. Han havde ikke fÃ¥et lÊst specifikationerne om bilen ordentligt igennem og endte faktisk med at vÊre rigtig ked af sit kÞb:( han kontakter sÊlger S... ãã£ãšèŠã
Allan fÞrer sine anmeldelser igennem Trustpilot med hÞje stjerner, i bytte for en god service og handel. DesvÊrre er han ikke loyal og en lÊngervarende kommunikation efter bilsalget, hvor flere p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
Det Fynske Bilhus ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Det Fynske Bilhus har et bredt udvalg på 80-100 nyere brugte biler.
Alle vores biler er klargjorte både mekanisk og kosmetisk og vi gennemgår efter Þnske den nyere brugte bil med dig/Jer, når du/I henter bilen.
Alle biler solgt fra Det Fynske Bilhus A/S leveres med reklamation i henhold til KÞbeloven.
PopulÊre nyere brugtbiler til altid skarpe priser
Det er en erklÊret hensigt, at have et stort varieret udbud af populÊre nyere brugtbiler til altid skarpe priser. Vi udtager derfor hver uge 25% af vores varelager til overvågning af pris, så vi sikrer os altid at vÊre konkurrencedygtige
Vores rÞdder er fynske
Hvilket afspejles i firma-navnet og vi ligger fysisk lige midt i Danmark.
Vi handler med kunder fra hele Danmark og tilbyder online handel og levering af bilen lige til dÞren.
Ved bilhandel med Det Fynske Bilhus A/S er der:
â
Mulighed for at tilkÞbe ekstra garanti forsikring.
â
Mulighed for tilkÞb af vinterhjul.
â
Mulighed for tilkÞb af undervognsbehandling.
â
Mulighed for tilkÞb af trÊk.
Vores personale er veluddannet
- Og deltager i alle relevante kurser og har mange års erfaring fra bilbranchen både fra ny-vognsforhandlere og fra store brugtvognsforhandlere i Danmark
PÃ¥ gensyn til en god bilhandel.
- Allan
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det Fynske Bilhus er trovÊdigt
Jeg kÞbte en bil i maj måned, og Det Fynske Bilhus tog min bil med i handlen. Jeg oplevede, at jeg blev mÞdt med Êrlighed, tillid og en stor venlighed. Jeg var usikker på bilens stand og fik den derfor tjekket af FDM. Det foregik fuldstÊndig uproblematisk, og Allan overholdt alle aftaler. Han hjalp endda med at få den tjekket og sÞrgede for, at bilen var i tip top stand, da jeg overtog den. Tak for handlen Allan.
Tryghed og service også efter kÞbet
Super service og hjÊlp også efter kÞbet.
Jeg kÞbte for 3 måneder siden min dejlige Peugeot 5008 og var allerede dér imponeret af Allan og det Fynske Bilhus.
Det er dog isÊr her 3 måneder efter handlen at jeg virkelig må udtrykke min kÊmpe tilfredshed. Tandremmen som den forrige ejer havde skiftet begyndte pludselig at volde problemer.
Jeg ringede til Bilhuset , der uden tÞven eller bÞvl , og som det mest naturlige i verden forklarede at det vigtigste for dem var at jeg var glad og tryg for mit bilkÞb og at de tog sig af alle udgifter. De sendte mig på deres yderst kompetente vÊrksted som udskiftede tandremmen og jeg har ikke haft en krone op af lommen.
Det er altså service og tryghed udover hvad jeg normalt ville turde forvente af et "brugtbils hus"
Fantastisk hjÊlpsom og kompetentâŠ
Fantastisk hjÊlpsom og kompetent vejledning.
KÊmpe udvalg i biler.
Gjorde en super handel og er vildt glad for min "nye" Volvo.
Kan varmt anbefales ð
Fantastisk Bilhus
Super service, super flinke! Let og smertefri handel. Stort udvalg af biler til enhver smag. Kan klart anbefale at handle bil her !
FANTASTISK STED. hÞj service :-)
Vi vil helt klart anbefale âdet fynske bilhusâ. Utrolig sÞde medarbejdere som IKKE bare presser en bil ned over hovedet pÃ¥ en, de giver tid og ro til at tÊnke over ens valg. Det er min kÊreste og jegs fÞrste fÊlles bil, sÃ¥ derfor skulle der ikke tages nogle haste beslutninger af valg af bil. De har 80-100 biler ca og vÊlge imellem til hver en smag.
Altid smilende og i mÞdekommende, nede på jorden og utrolig hjÊlpsomme og man kan altid ringe hvis man har spÞrgsmål.
Vi var ude og prÞve kÞrer vores bil 3 gange for at vÊre sikker. Allan stod allerede klar med nÞglerne sidste dag vi prÞvede den og sagde âkÞr nu en ordenlig lang tur, sÃ¥ i kan mÊrke detâ
FANTASTISK!
Klart store anbefalinger til Allan og CO.
Rigtig god service
Jeg har ikke så meget at sige andet end, rigtig god service, rigtig god pris og rigtig god bil.
Super god oplevelse
Super god oplevelse! Rigtig god kundepleje, med fÞlelse af at blive lyttet til og hÞrt! Vi kÞbte vores bil hos det fynske bilhus og kan klart anbefale andre også at gÞre det!
Perfekt handel
Perfekt handel
Vi handlede pr. Tlf.
Bilen havde et par småting som ikke var helt på plads.
Det blev lÞst, perfekt og uden problemer efterfÞlgende.
God service og stor imÞdekommenhed fra firmaet.
Så hvis du skal have ny brugt bil så kig her fÞrst.
Kan anbefale Det Fynske Bilhus
Kompetent fremvisning og kÞb af bil, samt de tog min gamle bil med i handelen. Kan anbefale at kÞbe bil der
Sådan skal det gÞres!
Har netop vÊret forbi Det Fynske Bilhus og har kun godt at sige. Jeg ringede i forvejen og spurgte ind til en bil, og da jeg kom, stod bilen 100% som jeg var blevet oplyst. Super service og godt humÞr - Tak for en rigtig fin betjening.
Tommel op herfra
Rigtig god oplevelse!
Har lige kÞbt min nye bil hos det fynske bilhus og kunne ikke forstille mig en bedre behandling man kunne få hos en brugtvogns forhandler. så helt klart 5 stjerner her fra!
Hilsen Christina :) :)
Fantastisk Bilhus 6 stjerner
Hej Allan!
Tusinde tak for en fantastisk god professionel behandling er rigtig glad for bilhandlen i lever op til det i lover bliv endelig ved med detð€ synd man ikke kan give jer 6 stjerner det fortjener i .
Henrietteðð
Super god handl ððŒð
Min oplevelse var vÊret rigtigt god og har fået en super god handl på min nye bil. Her vil jeg gerne handle igen, når jeg en gang skal have en bil igen. Rigtig god services
Og en stor tak til Torben og Christoffer ðð
Rigtig god oplevelse ð ligetil til atâŠ
Rigtig god oplevelse ð ligetil til at handle med og super god service.
Fremragende..
Har haft en super god handel med Det fynske Bilhus. Stor tak til Allan og Christoffer.
Her fÞler man sig hjemme og de gÞr alt for at dine Þnsker blir en realitet.
Her handler jeg gerne bil igen..
Tak for handlen, kommer igen:-)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã