Det Fynske Bilhus レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Havde kÞbt en bil hos dem,der opstod en misforstÃ¥else under handlen,det gjorde sÃ¥ at da vi kom skulle hente den(der var kommet plader pÃ¥) ,kunne der ikke monteres trÊk pÃ¥ den som aftalt i slutsedlen.M... もっず芋る

Kan klart anbefale det fynske bilhus, servicen er i top og ikke kun for at sÊlge dig en bil, de er med dig hele vejen ogsÃ¥ hvis der skulle ske noget med bilen efter salget Har nu vÊret igennem et... もっず芋る

Min kÊreste havde kÞbt en bil hos Det fynske bilhus. Han havde ikke fÃ¥et lÊst specifikationerne om bilen ordentligt igennem og endte faktisk med at vÊre rigtig ked af sit kÞb:( han kontakter sÊlger S... もっず芋る

Allan fÞrer sine anmeldelser igennem Trustpilot med hÞje stjerner, i bytte for en god service og handel. DesvÊrre er han ikke loyal og en lÊngervarende kommunikation efter bilsalget, hvor flere p... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ
  2. 自動車垂堎
  3. 䞭叀車ディヌラヌ

Det Fynske Bilhus に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Stort udvalg af brugte biler
Det Fynske Bilhus har et bredt udvalg på 80-100 nyere brugte biler.
Alle vores biler er klargjorte både mekanisk og kosmetisk og vi gennemgår efter Þnske den nyere brugte bil med dig/Jer, når du/I henter bilen.
Alle biler solgt fra Det Fynske Bilhus A/S leveres med reklamation i henhold til KÞbeloven.

PopulÊre nyere brugtbiler til altid skarpe priser
Det er en erklÊret hensigt, at have et stort varieret udbud af populÊre nyere brugtbiler til altid skarpe priser. Vi udtager derfor hver uge 25% af vores varelager til overvågning af pris, så vi sikrer os altid at vÊre konkurrencedygtige

Vores rÞdder er fynske
Hvilket afspejles i firma-navnet og vi ligger fysisk lige midt i Danmark.
Vi handler med kunder fra hele Danmark og tilbyder online handel og levering af bilen lige til dÞren.

Ved bilhandel med Det Fynske Bilhus A/S er der:
✅ Mulighed for at tilkÞbe ekstra garanti forsikring.
✅ Mulighed for tilkÞb af vinterhjul.
✅ Mulighed for tilkÞb af undervognsbehandling.
✅ Mulighed for tilkÞb af trÊk.

Vores personale er veluddannet
- Og deltager i alle relevante kurser og har mange års erfaring fra bilbranchen både fra ny-vognsforhandlere og fra store brugtvognsforhandlere i Danmark

PÃ¥ gensyn til en god bilhandel.
- Allan

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

Det Fynske Bilhus er trovÊdigt

Jeg kÞbte en bil i maj måned, og Det Fynske Bilhus tog min bil med i handlen. Jeg oplevede, at jeg blev mÞdt med Êrlighed, tillid og en stor venlighed. Jeg var usikker på bilens stand og fik den derfor tjekket af FDM. Det foregik fuldstÊndig uproblematisk, og Allan overholdt alle aftaler. Han hjalp endda med at få den tjekket og sÞrgede for, at bilen var i tip top stand, da jeg overtog den. Tak for handlen Allan.

2020幎8月26日
自発的なレビュヌ

Tryghed og service også efter kÞbet

Super service og hjÊlp også efter kÞbet.

Jeg kÞbte for 3 måneder siden min dejlige Peugeot 5008 og var allerede dér imponeret af Allan og det Fynske Bilhus.

Det er dog isÊr her 3 måneder efter handlen at jeg virkelig må udtrykke min kÊmpe tilfredshed. Tandremmen som den forrige ejer havde skiftet begyndte pludselig at volde problemer.

Jeg ringede til Bilhuset , der uden tÞven eller bÞvl , og som det mest naturlige i verden forklarede at det vigtigste for dem var at jeg var glad og tryg for mit bilkÞb og at de tog sig af alle udgifter. De sendte mig på deres yderst kompetente vÊrksted som udskiftede tandremmen og jeg har ikke haft en krone op af lommen.

Det er altså service og tryghed udover hvad jeg normalt ville turde forvente af et "brugtbils hus"

2020幎8月18日
自発的なレビュヌ

FANTASTISK STED. hÞj service :-)

Vi vil helt klart anbefale “det fynske bilhus”. Utrolig sÞde medarbejdere som IKKE bare presser en bil ned over hovedet pÃ¥ en, de giver tid og ro til at tÊnke over ens valg. Det er min kÊreste og jegs fÞrste fÊlles bil, sÃ¥ derfor skulle der ikke tages nogle haste beslutninger af valg af bil. De har 80-100 biler ca og vÊlge imellem til hver en smag.
Altid smilende og i mÞdekommende, nede på jorden og utrolig hjÊlpsomme og man kan altid ringe hvis man har spÞrgsmål.
Vi var ude og prÞve kÞrer vores bil 3 gange for at vÊre sikker. Allan stod allerede klar med nÞglerne sidste dag vi prÞvede den og sagde “kÞr nu en ordenlig lang tur, sÃ¥ i kan mÊrke det”
FANTASTISK!
Klart store anbefalinger til Allan og CO.

2020幎5月24日

Perfekt handel

Perfekt handel
Vi handlede pr. Tlf.
Bilen havde et par småting som ikke var helt på plads.
Det blev lÞst, perfekt og uden problemer efterfÞlgende.
God service og stor imÞdekommenhed fra firmaet.
Så hvis du skal have ny brugt bil så kig her fÞrst.

2020幎4月18日

Sådan skal det gÞres!

Har netop vÊret forbi Det Fynske Bilhus og har kun godt at sige. Jeg ringede i forvejen og spurgte ind til en bil, og da jeg kom, stod bilen 100% som jeg var blevet oplyst. Super service og godt humÞr - Tak for en rigtig fin betjening.

2020幎2月15日

Fantastisk Bilhus 6 stjerner

Hej Allan!
Tusinde tak for en fantastisk god professionel behandling er rigtig glad for bilhandlen i lever op til det i lover bliv endelig ved med det🀗 synd man ikke kan give jer 6 stjerner det fortjener i .
Henriette👍🙂

2020幎2月7日

Fremragende..

Har haft en super god handel med Det fynske Bilhus. Stor tak til Allan og Christoffer.
Her fÞler man sig hjemme og de gÞr alt for at dine Þnsker blir en realitet.
Her handler jeg gerne bil igen..

Tak for handlen, kommer igen:-)

2020幎1月19日