レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har lige nydt verdens bedste steakburger. I menu kortet stod der mÞr steak. Ja tak, det var det😊 Og de Þvrige ingredienser var friske og meget smagsfulde. En virkelig fuldendt kombination af en b... もっず芋る

Vi stod forrest i en kÞ pÃ¥ 20-25 mennesker - i over 30 graders varme og direkte sol. Vi var 6 voksne og 3 bÞrn. Ventetiden brugte vi pÃ¥ at fÃ¥ kontakt til en af flere tjenere, som bare fik forvirrede r... もっず芋る

Var igÃ¥r til bryllup pÃ¥ det hvide pakhus, og det var helt igennem fantastisk. LÊkker lÊkker mad, fantastiske vine. Smukke omgivelser og et personale der var nÊrvÊrende, smilende og effektive. Tak for... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

DÃ¥rlig gammel fisk

Vi var, min kÊreste, hans forÊldre og jeg var der d. 22/6 ca kl 14.30 d. for at spise. Vi valgte 2 * muslinger, et fiske brÊt og min svigermor fik et stjerneskud. Vi have sagt at den fisk der var i det stjerneskud både så meget trist og tÞr ud da den lå med begge ender lige op i vejret. Det var der ingen kommentarer til andet end Þv hvor trÊls. Der gik så ca 45 min efter vi var kÞrt så fik min svigermor rigtig som i RIGTIG dårlig mave. Så den fisk el stjerneskud havde vÊret meget dårlig. Jeg ringede dagen efter for lige at sige det og der var også den eneste kommentar Þv hvor Êrgeligt, jeg siger det videre.

2024幎6月22日
自発的なレビュヌ

Simpelthen et skÞnt sted i Faaborg

Simpelthen et skÞnt sted i Faaborg. SÞde venlige tjenere og et menukort for enhver smag. Vi fik muslinger og steak. Retterne var perfekt tilberedte og smagte fantastisk. Vinene dertil super. En rigtig dejlig oplevelse.

2024幎4月19日

Tag ikke Shared Meal

Vi har tidligere vÊret glad for at komme på det hvide pakhus.
Dejlige lokaler og beliggenhed og sÞdt personale.
Men vi valgte forkert med Shared Meal. Jeg synes at det var en meget kedelig og skuffende oplevelse.
Retterne var noget, der tydeligvis var kÞbt i det lokale supermarked. Tunsalat og pÞlse mm mikset sammen på en ikke sÊrlig appetitvÊkkende måde.
Salade Niceoise var med skinketern i stedet for dejlige Ansjoser, som det bÞr vÊre.
Det varer vidst nogle år fÞr vi kommer igen. Elles god stemning.

2023幎8月3日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig og kold arbejdsplads.

Dårlig arbejdsplads samt arbejdsmiljÞ. 21 årig kvinde som kom her for at få god erfaring og bekendtskaber, om man så arbejder der i 4 måneder bliver man bagtalt og snakket koldt til. Ejerne er ikke sÊrlig rare og behagelige mennesker at vÊre i nÊrheden af, isÊr lederen/chefen af stedet som er et par. Kold og vrissende. Blev tit snakket respektlÞst til. Ikk engang 5 min havde der gået fÞr jeg mÞdte ind og blev vrisset af. Stjerneskuddet er ikke 165 kr vÊrd, brÞdet som bliver brugt er ofte dagsgammelt og hårdt som sten. Jeg har nu nyt job (heldigvis) og de 2 uger jeg har vÊret på min nye arbejdsplads er bedre end de 4 måneder tilsammen på pakhuset som tjener. Her krammer vi hinanden og griner og ses efter arbejde - hvor det fÞles naturligt og rart og ikk påtvunget og falsk - kan ikk anbefale stedet. Middelklasse mad med alt for hÞje priser ift kvalitet - bollen i burgeren er de samme fra schell tankerne. Det sagde en anden tjener til mig som har arbejdet der siden september sidste år hvor hun grinede og sagde at hun ikke forstår hvorfor folk kÞber burgerne på pakhus.
Jeg havde en mand som var utilfreds med sin torsk under forretten. Jeg sagde at jeg ville gÃ¥ ud i kÞkkenet og give ham en ny. Jeg blev nÊrmest skubbet vÊk af kÞkkenchefen som sagde ordret “det gider jeg ikke tage mig af lige nu” og smed tallerknen i min hÃ¥nd igen. Det synes jeg bare er sjovt - siden jeg et par dage fÞr blev rÃ¥bt af i hovedet af en anden tjener som sagde jeg SKULLE gÃ¥ ud i kÞkkenet og fortÊlle om en utilfreds gÊst - men hvorfor skal jeg det hvis det alligevel bliver fejet vÊk af kÞkkenchefen og han ikk vil gÞre noget ved det ?
Blev bagtalt i kÞkkenet af kÞkkenhjÊlperne hvor der blev gjort grin af min navn - de troede ikke jeg stod i hjÞrnet ind til restauranten og drak min sodavand og hÞrte dem grine af mig og mit navn.
Hilsen en tidligere medarbejder som er dybt utilfreds af behandlingen. Jeg har fundet mig i alt for meget fra ejerne og vil fraråde andre til at gÞre det samme. Det her er ikke stedet du skal komme og sÞge job hvis du ogs sÞger nye bekendtskaber og relationer fordi ens kollegaer er ligeså vrissende og kolde som kÞkkenet og ejerne.

2022幎9月20日

Virkelig fantastisk mad

Virkelig fantastisk mad, super service, kort ventetid, selvom vi kom uden at ha bestilt bord.
Hermed vores varmeste anbefalinger 🙏🏌
Vi ses uden tvivl igen 👍🏌
Tina og Per

2021幎9月18日
自発的なレビュヌ

Gennemsnitlig mad med hår i...

Vi var til fiskebuffet på det Hvide Pakhus, til en pris af 225 kr pr pers lÞrdag d. 16/6 2018. Det var vores fÞrste gang på stedet.
Vi blev taget rigtig godt imod og ved fÞrste Þjekast, så buffeten virkelig stor, flot og indbydende ud. Ved nÊrmere inspektion viste det sig dog, at det var med dubletter af de samme 10 - 15 retter parkeret på to borde i forlÊngelse af hinanden.
Maden så flot ud, men smag og sammensÊtning var jÊvnt kedelig. De helt basale ting, man gerne skulle kunne finde i en buffet manglede fuldstÊndig. Ingen rejer( kun med skal og en lille ret med store rejer i) og ingen salater.
Prikken over i'et blev, da jeg tog en fiskefilet... Jeg kunne se et lille hÃ¥r, som jeg forsÞgte at fjerne. Det blev lÊngere og lÊngere og tilsidst smuldrede hele fileten og jeg kunne konstatere at det MEGET lange, lyse hÃ¥r var viklet adskillige gange rundt om filleten!! Jeg tilkaldte tjeneren, som straks tog min tallerken og mumlede noget om, at sige det til kÞkkenet. Hun kom tilbage med beskeden at "kÞkkenet beklager" og det var sÃ¥ dét... Det ville have virket SÅ MEGET BEDRE, hvis hun havde sagt at min sodavand sÃ¥ var pÃ¥ husets regning!
Vi gik derfra med en dybtfÞlt skuffelse over den skrabede buffet, den jÊvnt kedelige mad og ikke mindst mit temmelig appetit drÊbende fund i fiskefileten - samt stedets håndtering af dette og vi kommer bestemt IKKE igen!

2018幎6月20日

Fantastisk aften!

Havde en dejlig "alt inklusiv" aften på det hvide pakhus.

2 anmÊrkninger -vi blev ikke opsÞgt ofte nok af tjenerne mht. opfyldning af de drikkevarer der ikke var en del af tag selv, og der var mange dÞde insekter i jeres (meget flotte) lamper.

Dette kan man dog sagtens se gennem fingre med når man får det produkt som er det primÊre formål med besÞget til fulde! -Fantastisk mad og et glimrende udvalg af vine!

2014幎10月21日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ