レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hvad skal man bruge en fagforening til, hvis de ikke engang kan forhandle rimelige vilkÃ¥r ift lÞn og sÊrligt voksenelev lÞn. PÃ¥ andre uddannelser er der forhandlet en rimelig lÞn pÃ¥ plads for elever... もっず芋る

De sidste par Ã¥r har jeg af flere omgange haft brug for rÃ¥dgivning af fagforeningen. Selvom jeg bÃ¥de har skiftet erhverv og er blevet fleksjobber har jeg altid fÃ¥et al den hjÊlp jeg havde brug for. Is... もっず芋る

Havde jeg kunne give jer 0 stjerner havde jeg gjort dette. Jeg kan pÃ¥ ingen mÃ¥der anbefalde jer til nogen, i forsÞger og afpresse klinikker og bruger beskytte metoder! Jeres trustpilot afspejler v... もっず芋る

5 stjerner herfra og KÆMPE ros til Danielle! 🀩🀩 Jeg har haft en del problemer med min tidligere arbejdsplads og Danielle har hjulpet og stÞttet mig igennem det hele, og nu er sagen endelig lukket... もっず芋る

䌁業情報

3.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

HOLD JER LANGT VÆK FRA DKDF!!!!

Havde jeg kunne give jer 0 stjerner havde jeg gjort dette.
Jeg kan på ingen måder anbefalde jer til nogen, i forsÞger og afpresse klinikker og bruger beskytte metoder!
Jeres trustpilot afspejler virkelig hvilke fagforening i er, og man skulle helt sikkert se det afsnit i kontant hvor i også var med!
Hold jer langt vÊk fra denne fagforening og brug hvilken som helst anden da alt andet KUN kan vÊre bedre end dansk frisÞr og kosmetiker forbund!

2021幎5月10日

Ingen tilbagemelding.

Ingen tilbagemelding.
Har den 17 december henvendt mig til fagforeningen, da jeg har observeret en tendens i frisÞrsaloner som de unge ikke er tjent med. Det lader til at de er ligeglade med deres medlemmer. SÞrgeligt at vores fagforeninger ikke vil stå bag de unge og deres arbejdeforhold.

2020幎1月8日
自発的なレビュヌ

Betaler til en fagforening som ikke har rygrad nok til at gÞre deres arbejde ordenligt

Havde en forfÊrdelig sjef som snÞd med min lÞn, undlod at betale ind til Sygeforsikring Danmark, var fuldstÊndig ligeglad med arbejdsmiljÞloven og kÞrte mig ned psykisk så det endte med at jeg blev sygemeldt i 2 mdr pga akut stress.
Tog så til min fagforening (DFKF) som skal forstille sig at vÊre der for os (medlemmer) og kÊmpe for vores sag.
Men hende jeg kom til mÞde med sagde ordret "Jamen sådan har det vÊret siden inden du blev fÞdt." og at jeg ikke skulle forvente at det ville Êndre sig forelÞbigt. Og at der ikke rigtig var noget de kunne gÞre andet end at kikke på den Þkonomiske del af det.
Er så skuffet og flov over min fagforening!

2014幎12月9日
自発的なレビュヌ

Mage til inkompetent fagforening skal lede lÊnge efter...

Har adskillige gange spugt til lÞn forhold for voksen kosmetiker-elever, har hver gang fået svaret at det slet ikke findes - lÞnnen er den samme uanset om man er 16 eller 26 år, det viste sig forkert - men den oplysning fik man fÞrst da man kom på skole og snakkede med andre elever !
Har flere gange spurgt til lÞnnen generelt, da hverken elev eller arbejdsgiver kan finde ud af det - fagforeningen svarer hver gang noget uforstående og henviser til overenskomsten, som blot fortÊller om en AER sats - ved forespÞrgsel om man kan få noget af det de siger på skrift, til at vise arbejdsgiver, er svaret 'nej, i kan bare lÊse overenskomsten' (Som vi jo så ikke helt kan forstå, det er derfor vi ringer!)

Generelt virker det som om at der kun er 1-2 ansatte, som er til at snakke med - de andre snakker ned til en, afbryder mens man taler og svarer overordnet slet ikke på det man spÞrger til.

Vi har tilmed, mere end en gang, oplevet at få skÊld ud for at vi er blevet stillet om til en forkert person - som kun modviligt vil gÞre et forsÞg på at hjÊlpe...

Hvis man har problemer med sin arbejdsgiver går man til sin fagforening, hvis man har problemer med sin fagforening går man til ??

Vi overvejer kraftigt at skifte til en anden fagforening, men er lidt i vildrede - for kan en af de frie fagforeninger hjÊlpe os godt nok og har vi de samme rettigheder (omvendt kan det vel nÊppe blive vÊre)?

2009幎4月8日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。