レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÊmpe anbefaling til JK Total Bilpleje Jeg havde vÊret sÃ¥ uheldig at spilde asfalt-/tjÊrefjerner pÃ¥ mit bilsÊde og var ret nervÞs for, om det kunne reddes. Hos JK Total Bilpleje blev jeg mÞdt a... もっず芋る

Kundevenlighed, i gode til at lytte til kundens Þnsker og behov. Der er orden og renlighed i jeres lokaler, fremstÃ¥r indbydende. I er venlig talende og ikke uforstÃ¥ende nÃ¥r i forklare om pro... もっず芋る

Sendte en mail med spÞrgsmÃ¥l, som jeg fik svar pÃ¥ samme dag med priser pÃ¥ behandling for Þnskede ydelser. Da der var plads i kalenderen senere pÃ¥ Ã¥ret i forbindelse med en udlandsrejse, afleverede jeg... もっず芋る

䌁業情報

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

23件のレビュヌ

KÊmpe anbefaling til JK Total Bilpleje

KÊmpe anbefaling til JK Total Bilpleje

Jeg havde vÊret så uheldig at spilde asfalt-/tjÊrefjerner på mit bilsÊde og var ret nervÞs for, om det kunne reddes. Hos JK Total Bilpleje blev jeg mÞdt af to utrolig flinke og professionelle gutter, som tog sig god tid til at hjÊlpe mig.

De rensede sÊdet virkelig grundigt, og resultatet blev super flot. Man kan tydeligt mÊrke, at de går op i deres arbejde og i at give en god oplevelse til kunderne.

Fantastisk service, professionelt arbejde og generelt bare en rigtig god oplevelse. Kan klart anbefales! Kommer helt sikkert igen nÊste gang bilen skal have en overhaling! ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎5月11日
自発的なレビュヌ

Jeg kom til et tidspunkt hvor jeg ville

Jeg kom til et tidspunkt hvor jeg ville gÞre lidt ekstra for min bil,
så jeg kÞrte ind til JK Total bilpleje Aars hvor der var to unge fyre som tog imod mig
Vi aftalte Coating udv, rengÞring inv. rens af 2 sÊder, plus div. og en fin pris.
Alt blev gjort på en formiddag og den så fin ud.
det gÞr den stadig efter 2 måneder der er ikke ret meget skidt som sidder fast inde i dÞråbningerne, sÊderne rene, instrumentbrÊttet stadig ren.
Var forbi i forgårs for at hÞre om de havde tid til at pudse min forrude inv. selv om der var fyraften,
pudsede de lige min rude inv og udv.
Kan kun sige, besÞg dem, det er 2 gÊve gutter som gÞr det godt

2026幎1月9日

Kundevenlighed, professionel, grundighed

Kundevenlighed, i gode til at lytte til kundens Þnsker og behov.

Der er orden og renlighed i jeres lokaler, fremstår indbydende.

I er venlig talende og ikke uforstående når i forklare om produkter og måden de virker på ens kÞretÞj, samt en altid pÊn og seriÞs påklÊdning.

Der er ikke en finger at sÊtte på jeres klargÞring, det fremstår til UG.

Dem som endnu ikke har ladet deres kÞretÞj besÞge jeres firma går glip af noget helt specielt.

2025幎3月24日

Sendte en mail med spÞrgsmål

Sendte en mail med spÞrgsmål, som jeg fik svar på samme dag med priser på behandling for Þnskede ydelser. Da der var plads i kalenderen senere på året i forbindelse med en udlandsrejse, afleverede jeg bilen, og blev kÞrt hjem, og kunne hente den efter hjemkomsten nogle dage senere. Den stod fuldstÊndig knivskarp både udvendig og indvendig, så jeg er yderst tilfreds. Topkarakter herfra! Dejligt at 2 unge startups leverer varen, som om de aldrig havde lavet andet. Klar anbefaling herfra.

2025幎9月30日

Super polering og coating

Jeg har fÃ¥et poleret og coatet min Mercedes EQB 250+ hos JK Total Bilpleje, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds. Servicen var venlig og professionel hele vejen igennem, og resultatet taler for sig selv – bilen strÃ¥ler og stÃ¥r utrolig flot efter en to-trins polering og coating.
Jeg kan varmt anbefale JK Total Bilpleje til alle, der Þnsker et topresultat og en bilpleje i absolut sÊrklasse.

2025幎8月19日
自発的なレビュヌ

Nyt liv til en Tourans interiÞr.

Vi har en Touran Ã¥rgang 2014. Den har et lyst betrÊk. Årene har gjort, at betrÊkket ikke er sÃ¥ lyst mere. Men efter et besÞg hos JK Total Bilpleje er betrÊkket lyst og meget pÊnt igen, som da vi kÞbte bilen.
De ydre linjer blev flot poleret op. Vi kan kun give de unge mennesker vores bedste anbefaling.

2025幎8月9日

Jeg har netop fået min bil gjort rent

Jeg har netop fÃ¥et min bil gjort rent hos Jason og Kristian og jeg er simpelthen imponeret! BÃ¥de indvendigt og udvendigt stÃ¥r bilen som ny – skinnende lak, rene mÃ¥tter, og selv de smÃ¥ detaljer som ventilationsdyser og hjÞrner i kabinen er blevet grundigt rengjort.

Jason og Kristian var utrolig venlige og professionelle, og de holdt både aftalt tid og pris. Man kan virkelig mÊrke, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed.

Jeg kan kun varmt anbefale JK total bilpleje til alle, der vil fÃ¥ en bilrengÞring!😊😊😊

2025幎7月12日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。