レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har vÊret her flere gange som familie. + god pris + god service + god morgenmad + fine vÊrelser + gode faciliteter ift badminton/bordtennis mm - dÃ¥rlige senge - i svÞmmehallen / wellness-af... もっず芋る

䌁業が回答したした

Weekend ophold med min sÞn . Rigtig dejligt sted med massere af faciliteter, lÊkker svÞmmehal med wellness afdeling og fri entre for overnattende gÊster. VÊrelserne var lige tilpas , der var hvad... もっず芋る

䌁業が回答したした

5 super stjerner. Vi blev allerede ved ankomst super godt modtaget af hjÊlpsomt personale. Faciliteter for alle. Vi ankom 2 voksne og 2 store bÞrn, og fandt underholdning i alt fra wellness til trÊni... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig skuffende😢 En enkelt overnatning for 2 voksne 2 bÞrn 1615kr, for den pris skal vÊrelset vÊre rent og dyner skal ogsÃ¥ vÊre rene. Der er ingen udsugning pÃ¥ badevÊrelset, sÃ¥ vÊrelset bliver... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネスず栄逊のサヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Et moderne og alsidig hus, som tilbyder central hotelovernatning, Vandkulturhus med svÞmmebaner, vandtrampolin, klatrevÊg, varm vandbassin og bÞrne-bassin tÊt forbundet med en lÊkker og moderne wellness afdeling med mulighed for tilkÞb af massage og skÞnheds behandlinger. Ydermere tilbyder huset en rigtig fin fitness afdeling og byens stÞrste fitness holdplan. Huset råder over store og små lokaler, som gÞr det muligt at afholde både mÞder, konferencer og fester.

2.9

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

78件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Vi har vÊret her flere gange som

Vi har vÊret her flere gange som familie.
+ god pris
+ god service
+ god morgenmad
+ fine vÊrelser
+ gode faciliteter ift badminton/bordtennis mm
- dårlige senge
- i svÞmmehallen / wellness-afdelingen overholdes adgang forbudt for bÞrn ikke. Og ej heller stillezonen. Det er drÞn Êrgerligt. Det er bestemte tidspunkter, hvor bÞrn mÃ¥ opholde sig der - sÃ¥ fint. Men nÃ¥r der er bÞrn/voksne, der vÊlger at gÃ¥ udover disse tidspunkter, kunne det vÊre dejligt, at personalet gÞr opmÊrksom pÃ¥ det, nÃ¥r de gÃ¥r en runde. MÃ¥ske der skal flere synlige skilte op? Ligeledes gÞre opmÊrksom pÃ¥, at det er en ‘stillezone’ uden hÞj snak mm. MÃ¥ske lidt stille / roligt afslappende musik for at sÊtte stemningen?:-) Vi savner ‘wellness-stemningen’, som med lidt fÃ¥ greb kan optimeres.

2026幎3月29日

DGI Huset Herning からの回答

Tak for jeres anmeldelse og for at besÞge os igen – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

Vi er glade for jeres ros af service, morgenmad og faciliteter. Samtidig beklager vi, at sengene og oplevelsen i wellness-området ikke levede op til jeres forventninger. IsÊr reglerne omkring stillezone og bÞrns adgang er noget, vi tager alvorligt, og vi vil have Þget fokus på både skiltning og opfÞlgning fra personalet.

Tak for jeres konstruktive input – det hjÊlper os med at blive bedre.

Vi håber at byde jer velkommen igen.

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos DGI Huset. Servicen var i top fra start til slut, og personalet var både imÞdekommende, hjÊlpsomme og utrolig venlige. Pakningen og faciliteterne var velorganiserede og gjorde hele opholdet ekstra behageligt. Morgenmaden var desuden virkelig lÊkker, frisk, varieret og perfekt til at starte dagen på.

Alt i alt et sted, jeg varmt kan anbefale. Super personale, god service og en oplevelse, der lever op til forventningerne!

2025幎11月28日

DGI Huset Herning からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glÊder os utrolig meget at hÞre, at du havde en rigtig god oplevelse hos os i DGI Huset. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine ord om vores personale, service og faciliteter – det betyder meget for hele teamet.

At du også nÞd morgenmaden og fandt rammerne velorganiserede og behagelige, er vi rigtig glade for at hÞre. Vi arbejder hver dag på at skabe netop den oplevelse, du beskriver.

Tak fordi du vil anbefale os – det vÊrdsÊtter vi virkelig. Vi hÃ¥ber at fÃ¥ fornÞjelsen af at byde dig velkommen igen snart!

Strålende service

Vi havde booket et vÊrelse der viste sig at have et defekt vindue - ikke noget katastrofalt, men det gav noget gadestÞj. Gitte i receptionen var straks klar til at opgradere os og vi blev flyttet med det samme, til et endnu bedre vÊrelse. Vi har sjÊldent fået så god behandling på et hotel fÞr - der blev lyttet og handlet proaktivt for at give vores familie den bedste oplevelse.

2025幎10月10日

KÊre Thomas,
Tusind tak for din flotte anmeldelse – den varmer virkelig!

Vi er selvfÞlgelig kede af, at der var en udfordring med det fÞrste vÊrelse, men meget glade for, at I oplevede, hvor vigtigt det er for os at handle hurtigt og give jer den bedst mulige oplevelse. Gitte bliver uden tvivl glad for dine rosende ord!

Det betyder meget for os, at I fÞlte jer godt behandlet og taget alvorligt. Vi hÃ¥ber, at vi snart fÃ¥r lov til at byde jer velkommen igen – dÞrene stÃ¥r altid Ã¥bne.

De bedste hilsner,
Louise, Souschef, DGI Huset Herning

RengÞring er ikke noget der bliver

RengÞring er ikke noget der bliver gjort vi fik et vÊrelse med vådt gulv og en ulÊkker urin stank.! Efter en overnatning opdager vi pletter på sengetÞjet - Ad

2025幎7月29日

KÊre Louise,
1000 tak for din henvendelse.
Vi er oprigtigt kede af at hÞre, at jeres ophold ikke levede op til hverken dine forventninger eller vores egne standarder. Vi håber du tog fat i personalet, så vi kunne finde en fÊlles lÞsning.
Internt arbejder vi hårdt for at lignende sager undgås fremover. Vi håber, at du på trods af oplevelsen vil overveje at give os en ny chance i fremtiden, så vi kan rette op og give dig den service, vi er kendt for.

Kan ikke anbefales!

Det er rigtig Êrgerligt, at man nedprioriterer rengÞring på så ellers et fint sted. Ad flere omgange har jeg besÞgt stedet - sÊrligt deres wellness-afdeling og konstaterer hver gang, at rengÞringen er meget mangelfuld. Ved mit sidste besÞg i wellness-afdelingen i uge 29 2025, kom jeg prÊcis til åbningstid og desvÊrre blev jeg mÞdt af en igen utrolig beskidt oplevelse, som har fået mig til at melde mig ud. Lange mÞrke hår ved samtlige rister, affÞring smurt på brÊttet af toilettet i wellness, Giraf-Þl-dåse krÞllet sammen og smidt i hjÞrnet på toilettet, bÞrn skrigende i wellness-afdelingen, trods tidspunktet var bÞrnefri zone, en sandet bund i vandlandet, ca. 5% af omklÊdningsskabene, der virkede og i Þvrigt en instruktÞr der kom for sent. Super Êrgerligt, at man ikke lige gÞr liiiiiidt mere ud af at give gÊsterne en god oplevelse. Tak, for denne gang.

2025幎7月14日

KÊre Kristina Andersen,
Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele dine oplevelser.
Vi beklager dybt, at dit besÞg hos os – sÊrligt i wellness-afdelingen – ikke har levet op til de forventninger og standarder, du med rette kan forvente af DGI Huset Herning. Vi tager din tilbagemelding meget alvorligt, og de forhold, du har beskrevet, er videregivet til de relevante afdelinger for videre opfÞlgning.
RengÞring, vedligeholdelse og respekt for zoner og tidspunkter er områder, vi arbejder målrettet med, og din anmeldelse giver os vigtig indsigt i, hvor der er behov for forbedring. Vi har på baggrund af din oplevelse ivÊrksat yderligere tiltag for at sikre, at fremtidige besÞg i vores faciliteter lever op til både vores egne og gÊsternes forventninger.
Vi takker endnu en gang for din konstruktive kritik og håber, at du vil overveje at besÞge os igen på et senere tidspunkt, hvor vi forhåbentlig kan give dig en markant forbedret oplevelse.
Med venlig hilsen DGI Huset Herning

Vi har taget 2 overnatninger med vores

Vi har taget 2 overnatninger med vores 7årig sÞn.

VÊrelset var super fint til det vi sku bruge det til, nemlig at sove på, for vi havde tÊnkt os at bruge byen og de baboon billetter vi fik med i overnatningen (fed bonus)

Vores vÊrelse var rent og det var vores badevÊrelse os, vi rullet for når vi ikke var på vÊrelset og åbnet vinduet så var der dejligt kÞligt. :)

Vi benyttet os af svÞmmehallen. Som er kÊmpe med massere muligheder og både varmt og koldt.
(Det er ikke en svÞmmehal hvor man kan forvente massere bÞrn og leg osv fordi det er altsÃ¥ et dgi hus) og ikke vest badet eller Viborg svÞmmehal med massere bÞrne leg! Nej bare nej! Men man kan godt hygge dig med bÞrn 😃

Morgenmaden var ganske fin, der er det sunde og det usunde. Det fedeste var self man kunne lave sine egne vafler men ellers er morgenmaden som på et hvert Scandic - standart ...

Vi nÞd vores ophold rigtig meget, byen og centeret var også rigtig fint.

Det eneste minus - omklÊdnings rum var virkelig ikke sÊrlig godt, ingen skabe virket med det armbånd og et stort rum til sko! Altså nej tak. Så vi skiftet på vÊrelset.

SÞndag 6/7 til 8/7-2025

2025幎7月6日

DGI Huset Herning からの回答

Mange tak for din anmeldelse, og fordi I valgte at bo hos os med jeres sÞn – det glÊder os, at I havde et godt ophold!
Vi er glade for at hÞre, at vÊrelset levede op til jeres behov, og at I fik glÊde af bÃ¥de byens muligheder og de Baboon-billetter, der fÞlger med opholdet – det er netop meningen, at det skal vÊre en ekstra bonus til bÞrnefamilier. Det lyder ogsÃ¥ skÞnt, at I nÞd morgenmaden og isÊr vaflerne – de er en favorit blandt mange af vores gÊster!
Tak for din feedback om svÞmmehallen. Vi er dog kede af at hÞre, at oplevelsen i omklÊdningsrummet ikke levede op til jeres forventninger. Det er vigtig feedback, som vi tager meget alvorligt.
Alt i alt er vi rigtig glade for, at I havde et dejligt ophold – og vi håber, at vi får lov at byde jer velkommen igen en anden gang.

MÞj beskidt og mangel på respekt for normale kunder..

Mig og min kÊreste var inde og svÞmme. For det fÞrste var det meget beskidt over det hele specielt i wellness delen. Lys terapi er decideret ulÊkkert at vÊre i. For det andet var der et eller andet tema Tam Tam som så gjorde at vi ikke måtte bruge dampbadet eller saunaen i 2 ud af 3 timer vi var der.. Når man lukker ca 20% af ferciliteterne for betalene brugere burde man dÊlme som det mindste betale 20% mindre.

2025幎2月22日

KÊre Oliver,
Vi beklager oplevelsen ikke har levet op til dine forventninger. Vandkulturhus og wellness området bliver lÞbende rengjort af personalet på stedet. Vi kan desvÊrre kun vÊre et sted ad gangen og når de faciliterer saunatema, så er deres fokus på denne oplevelse.
Lys terapi er under ombygning og er derfor skiltet lukket, både på dÞren til lys terapi samt i receptionen.
For at vende retur til saunatemaet der afholdes hver weekend, er der mulighed for at bruge sauna og dampbadet i mellem saunagusene. Det betyder at når saunatema gÊsterne benytter sauna, må andre gÊster gerne benytte dampbadet og omvendt.

DGI Huset Herning er lige mig

DGI Huset Herning er lige mig. En dejlig blanding af hotel, trÊning, spa, massage. Kan kun anbefales herfra og håber snart jeg får lejlighed til at besÞge hotellet igen.

2024幎11月2日

Hej Tom.
Tak for den fine anmeldelse. Det gjorde lige vores dag endnu bedre. Vi håber at se dig en anden god gang!

Hvis man skal bo på hotellet

Hvis man skal bo på hotellet, så ring og hÞr om det er der lige netop du skal bruge, for tingene der står på hjemmesiden er alt der ikke, det er piv ringe.
Mega kolde vÊrelser og griner af en nÃ¥r ringer til dem 😡

Til info er jeres svar ikke noget med det jeg skriver at gÞre.

2025幎1月18日

Hej Lonnie og Torben.
På bookingkanalerne er vi så heldige at man som gÊst har mulighed for at kunne vÊlge lige den vÊrelsestype du Þnsker. Det er ydermere også muligt, at prÊcisere antal gÊster. Dette giver os muligheden for at tildele jer et vÊrelse som matcher jeres behov bedst muligt. Har man tilfÞjelser eller Êndringer er man altid velkommen til at kontakte os.

BRUG DINE PENGE ET ANDET STED!

Har både vÊret medlem af fitness og overnattet, begge dele har vÊret forfÊrdeligt.

Havde betalt for sen udtjekning, og sagt vi ikke ville forstyrres, ALLIGEVEL blev der banket på (og til sidst åbnet dÞr) af rengÞring tidlig formiddag - og en alt for dyr pris for så elendige vÊrelser.

Som medlem kan jeg sige at DGI er mestrer i bondefange deres medlemmer til at betale mere på alle tÊnkelige måder når man vil ud af systemet. SvÞmmehallen og omklÊdningsrummene er noget af det klammeste jeg har oplevet. Det er så beskidt i omklÊdning og bad at man fÞler sig mere beskidt end ren efter at have vÊret der. 70% af skabene virker ikke, og loftplader i baderum har i flere måneder vÊret skubbet til side eller slet ikke vÊret sat i. Selvom mange skriver at wellness afd. er god er jeg dybt uenig. Det er slidt og beskidt. Varmtvandsbassin er ofte booket, så få tjekket planen på deres hjemmeside inden (som nÊsten er umulig at finde og kun opdateret en gang i mellem).
Alt dette har vi flere gange pointeret overfor personalet, da beliggenheden er god for os og vi egentlig gerne vil benytte stedet. Men det har vist sig at alle er ligeglade - så jeg vil anbefale jer at bruge jeres penge mere fornuftigt end her.

2025幎1月10日

Hej Stine.
Tak for din feedback. Vi er meget kede af at hÞre om dine oplevelser, både i forhold til hotellet og fitnessfaciliteterne. Vi strÊber altid efter at levere en hÞj kvalitet af service og faciliteter, og det er klart, at vi ikke har levet op til dine forventninger.
Vi undskylder for forstyrrelsen fra rengÞringen på din seneste ophold, til trods for at du havde betalt for sen udtjekning og anmodet om ikke at blive forstyrret. Dette er naturligvis ikke acceptabelt, og vi vil tage en grundig gennemgang af vores procedurer for at sikre, at lignende situationer ikke opstår fremover.
Vi er også meget opmÊrksomme på dine kommentarer til vores faciliteter. Det er beklageligt, at du har fundet både svÞmmehallen, omklÊdningsrummene og wellnessafdelingen ikke lever op til de standarder vi Þnsker at tilbyde. Vi tager dine observationer meget alvorligt og har faktisk allerede igangsat renovering af omklÊdningsfaciliteterne.
Det er aldrig vores intention at få vores medlemmer til at fÞle sig fanget i systemet. Vi strÊber efter at gÞre medlemskabsprocesserne så gennemsigtige og enkle som muligt, hvilket fremgår af den gensidigt underskrevne kontrakt.
Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback, da det giver os mulighed for at rette op pÃ¥ de omrÃ¥der, hvor vi ikke har levet op til dine – og vores egne – standarder. Vi hÃ¥ber, du vil give os en ny chance i fremtiden.

Vi havde et dejligt 2dags ophold

Vi havde et dejligt 2dags ophold! Med vores 2 bÞrn.
LÊkker morgenmad med lidt af det hele. Også for bÞrnene.
Vi ELSKEDE at der var en dag med fri adgang til boomcity (vi vidste ikke hvad det var fÞr vi ankom) og det var bare en kÊmpe bonus for os. Dejlig svÞmmehal, dog ikke det vilde 😀 det eneste vi var ganske utilfredse med, var klimaet pÃ¥ vÊrelserne. Pyha det blev klamt og fugtigt 😅 bevares, vi havde dog en lille vindblÊser pÃ¥ vÊrelset!

2024幎7月8日

Hej Cecilie,
Tak for din feedback. Hvor er vi glade for at I har hygget jer! Vi vil altid gerne hjÊlpe med at regulere temperaturen på vÊrelserne, så skulle I komme forbi igen så giv os endelig besked.

Så dårlig kundeservice

Så dårlig kundeservice! KÞber billet adgang til deres svÞmme/welness kl 16.30. Er ikke opmÊrksom på at de lukker kl 17.( kunne selv have tjekket op! Livredderen gÞre mig opmÊrksom på jeg kan få et tilgodebevis så jeg kan komme retur en anden gang. ( hvilket er virkelig god kundeservice) da jeg selv kunne have vÊret opmÊrksom på at de lukkede kl 17. Kommer så op til receptionen og bliver mÞdt med at jeg selv kunne have tjekket åbningstiderne. Hun viser ingen forståelse for situation og taler virkelig ned til en! Håber ikke det er en medarbejder som generelt tager i mod jeres gÊster!

2024幎12月15日

DÅRLIG SERVICE DAME😡😡 kl 8:00

Jeg tager ned for at trÊne sÞndag 1-12, kommer til at se jeg har taget en forkert billet med. Har billetter til hverdag til kl 15:00, og billetter til alle dage. Jeg siger til service damen at jeg har fÃ¥et den forkerte billet med, hun kigger pÃ¥ mig som jeg er en tyv, og fÃ¥r mig til at fÞle jeg snyder!!!😡😡Der er ingen service venlighed, kun fÞlelsen af jeg bedrager hende, jeg tager hjem og henter den rigtig billet, hun er is kold. Jeg er selv i service afd, mangen til dÃ¥rlig service har jeg aldrig mÞdt👎👎 kunne forstÃ¥ hvis jeg slet ikke havde nogen billet havde med, men det var den forkerte!!! Helt Êrligt! Kender flere som har lavet den samme fejl, og der var nogen som kunne yde en go service. Tak til den dame som skulle ÞdelÊgge min trÊning, og give mig en fÞlelse at jeg gjorde noget hele forkert😡😡👎👎

2024幎12月1日
自発的なレビュヌ

Beskidte rum og generel dårlig oplevelse

Jeg startede med at få et vÊrelse, hvor der var rÞde pletter på sengetÞjet, og efter nÊrmere undersÞgelse fandt jeg pubeshår i hele sengen, sÊrligt ved hovedgÊrdet. Derudover var stolen så plettet, at man ikke turde sÊtte sig på den.

Jeg klagede og fik et nyt vÊrelse, hvor sengen var OK ren!

Generelt for begge vÊrelser var, at de var beskidte, slidte og generelt i dÃ¥rlig stand. Et eksempel kunne vÊre badevÊrelserne, hvor fliserne efterhÃ¥nden havde skiftet farve til “marmor” pÃ¥ grund af den kalk, der har bygget sig op de sidste 10-15 Ã¥r.

For at afslutte oplevelsen vÃ¥gnede jeg op til, at der slet ikke var vand. Intet vand, heller ikke i toilettet. I receptionen forstod jeg, at hotellet selv skulle have skiftet noget, hvilket var Ã¥rsagen til det – det synes jeg bestemt, man bÞr informere kunderne om!

Til sidst vil jeg nÊvne ventilationen pÃ¥ hotellet, som stort set ikke eksisterer! Der var termostater pÃ¥ vÊrelserne, der indikerede, at man kunne tÊnde for rumventilation – det kunne man dog ikke! Dette skabte et enormt dÃ¥rligt indeklima, selvom man kunne Ã¥bne et vindue.

Jeg bor her ikke igen!

Til slut vil jeg dog gerne sige, at personalet til gengÊld var sÞde og rare.

2024幎9月5日

Virkeligt dårlig oplevelse

Virkeligt dårlig oplevelse
Virkeligt dårlig oplevelse. Opsigelse af medlemskab kan nÊsten ikke lade sig gÞre
Ny dame i receptionen er meget svÊr at komme i tale, og hun har ingen forståelse for situationen, jeg tror hun er ny i firmaet ? Men så skulle hun jo spÞrge en kollega som har mere erfaring !
Hvis man kunne give -5, ville jeg gÞre det !

2024幎7月26日

Skuffet

Hej. Øv vi havde aflyst vores tur, og vi ville heller ikke afsted, men man kunne ikke fÃ¥ pengene tilbage, sÃ¥ har vi nÞdt til at tage afsted en anden dato. Virkelig skuffet oplevelse da vÊrelset var beskidt og fugtigt og varmt, hvilket er under alt kritik. SÞmmehal ok, men ikke det vildeste. SÞd mand i receptionen og det ikke hans skyld, men tingene var virkelig ikke iorden. Vi vÊlger at tage hjem og gÃ¥ glib af morgenmad og overnatning = intet ud af sine penge, men vi havde simpelthen ikke lysten til at overnatte hos jer. Der skal opgraderes vÊrelse og oplevelse genaralt hos jer. Hilsen et skuffet kÊreste par.

2024幎5月11日

DGI Huset Herning からの回答

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af din negative oplevelse og det vil vi gerne gÞre bedre. Blev du ikke tilbudt et andet vÊrelse?

Virkelig skuffende😢

Virkelig skuffende😢
En enkelt overnatning for 2 voksne 2 bÞrn 1615kr, for den pris skal vÊrelset vÊre rent og dyner skal også vÊre rene. Der er ingen udsugning på badevÊrelset, så vÊrelset bliver hurtigt varmt klamt og fugtigt og der er kun 1 stort vindue på vÊrelset. Badeland og fitness intet at skrive dårligt om:
Morgenmaden er så kedelig der er ingen leverpostej ingen kager som vores bÞrne havde glÊdet sig til.
Tror desvÊrre at vi vÊlger at sove andre steder nÊste gang

2024幎3月1日

Under alt kritik: Fitness og wellness områderne i DGI

Fitness og wellness områderne i DGI Huset Herning er under alt kritik.

Lige nu er der kun 2 lÞbebånd der fungere i deres cardio område (hvoraf det ene viser forkert kilometerhastighed, men man kan trods alt tÊnde for maskinen). Sådan har det vÊret de sidste 2 uger og de forventer fÞrst at modtage reservedele til de Þvrige maskiner i uge 5. Man under sig over at de ikke har et lager af disse reservedele hvis den ÞdelÊgges så ofte som den gÞr på alle maskinerne, og er helt essentiel for at maskinen kan tÊndes.

Dette medfÞrer at folk bliver sure, frustrerede og ubehagelige i "kampen om en lÞbe/gåtur" på en af de to maskiner der er tilbage.

Hvis man kommer som nyt medlem og ikke selv kan finde ud af fitness maskinerne, medfÞlger der ikke en introduktion for de 330kr man betaler mÃ¥nedligt. I stedet kan man betale en personlig trÊner 500kr for at gennemgÃ¥ maskiner med en 🫣 Med mindre man lige var en af de fÃ¥ heldige der fik en gratis time. Men resten af os mÃ¥ selv punge ud.

Desuden er badefaciliteterne mÞg beskidte. Skabene til tÞj er ikke rengjorte, der har vÊre indsmurt brunt substans på den ene bÊnk i pigernes omklÊdningsrum, i over en uge nu, og gulvet i badeområdet er fyldt med kropshår, nullermÊnd og andet affald uanset tidspunkt på dagen.

Det er altsÃ¥ ikke okay. Hverken som hotelgÊst eller som medlem. ØV

2024幎1月29日
自発的なレビュヌ

Er dybt skuffet over deres måde at

Er dybt skuffet over deres måde at stjÊle ens penge på og jeg havde endda flere gange bedt om en regning på det hele også skal man ligepludselig betale mere end 2000 kr i rykkere fordi de har "huller" i deres systemer, det er kun fordi de bevidst vil tjene deres penge på den måde. Skamfuldt! DGI burde skamme sig enormt meget for deres usle måde at yde service på. Find et andet sted at dyrke jeres sundhed fordi her der har de ingen vÊrdighed eller respekt overfor jeres sjÊls Þnsker.

2023幎11月1日

Super fint hotel

Det levede op til de behov vi havde i forhold til vÊrelset, morgenmaden var ogsÃ¥ helt fin der var lidt til en hver smag. ☺ Dog er det lidt indviklet at finde hotel-delen men ellers et super fint hotel dejlig tÊt pÃ¥ gÃ¥gaden og altid smilende og behjÊlpeligt personale. ☺

2023幎10月20日

DGI Huset Herning からの回答

Hej Ane. Hvor er det dejligt at hÞre, at i havde et fint ophold, som levede op til jeres forventninger. Vi håber at se jer igen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。