レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Verkligen sjukaste affÀrsupplÀgget nÃ¥gonsin. Jag förstÃ¥r och respekterar sÀljare men att systematiskt ringa sÃ¥ mÃ¥nga gÃ¥nger som möjligt och vÀgra lÃ¥ta en tas bort frÃ¥n deras uppringningslista? SÃ¥ fo... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Tidningen bedriver marknadsföring med lockpriser, tex 3 mÃ¥nader för 49 kr, i det finstilta stÃ¥r att om man inte sÀger upp detta inom den tiden sÃ¥ övergÃ¥r detta till ett bundet abonnemang pÃ¥ 12 mÃ¥nader... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

DI-Sveriges sÀmsta kundservice efter Telia och PostNord Det sÀger inte lite. Bra Weekend bilaga men det gÃ¥r inte att komma i kontakt pÃ¥ ett enkelt sÀtt som prenumerant. Har ngt gÃ¥tt fel sÃ¥ Àr det bar... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Omöjligt att fÃ¥ kontakt med deras kundtjÀnst sedan november 2025 ungefÀr. Vet inte om de genomfört nÃ¥gon förÀndring av kundtjÀnst för tidigare var det bÃ¥de enkelt och gick snabbt att fÃ¥ hjÀlp. Nu svar... もっず芋る

䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Verkligen sjukaste affÀrsupplÀgget

Verkligen sjukaste affÀrsupplÀgget någonsin. Jag förstår och respekterar sÀljare men att systematiskt ringa så många gånger som möjligt och vÀgra låta en tas bort från deras uppringningslista? Så fort jag har nÀmner att jag inte vill bli uppringd mer klickas jag. Det kÀnns som utpressning och kommer inte landa i några försÀljningar. Hela upplevelsen har varit så absurd så att jag har varnat familj och vÀnner från att skaffa gratisperiod ens!??

Hoppas verkligen att ni inser att detta skadar erat rykte.

2026幎4月22日

Tidningen med lockpriser

Tidningen bedriver marknadsföring med lockpriser, tex 3 månader för 49 kr, i det finstilta står att om man inte sÀger upp detta inom den tiden så övergår detta till ett bundet abonnemang på 12 månader till ett pris av ca 460 kr / månad. Sen nÀr man pratar med företaget att man Àr privatperson och att man inte uppfattat detta så skiter dom fullstÀndigt i dig som kund och låter dig betala ca 6000 kr under året. kommer alldrig att köpa något från bonnier eller Dagens industri igen.

2025幎5月4日

Sveriges sÀmsta kundservice efter Telia

DI-Sveriges sÀmsta kundservice efter Telia och PostNord Det sÀger inte lite. Bra Weekend bilaga men det går inte att komma i kontakt på ett enkelt sÀtt som prenumerant. Har ngt gått fel så Àr det bara en enkelspårig chatrobot kvar att snacka med. Mejl från DI går inte att besvara. Du får utvÀrderingsmejl på hur nöjd man Àr med deras service trots att Àrendet inte Àr löst efter 48 timmar. Inte en gång men tre.
Sammanfattningsvis: BEDRÖVLIGT!

2026幎2月28日

Ta bort personuppgifter hos DI

Jag har varit i en lång kamp med dagens industri om att dom ska ta bort mitt nummer och sluta kontakta mig, och efter en lång lång mailtråd med deras kundtjÀnst så klÀmmer personen till slut ur sig att de inte KAN radera mitt nummer. Trots då att sÀljare efter sÀljare som ringt- samt dom på kundtjÀnst har sagt att dom gjort det.

SÃ¥ bra information att ha för er som önskar prenumerera att dom alltsÃ¥ aldrig kommer sluta ringa, Àven nÀr dom lovar att dom tagit bort ditt nummer. För dom ”kan inte ta bort telefonnummer manuellt”.

Men om ni vill ta saken i egna hÀnder sÃ¥ gÃ¥ in pÃ¥ Bonnier News hemsida, vÀlj ”Integritet och dataskydd” lÀngst ner sÃ¥ finns dÀr en lÀnk som heter ”Radering och registerutdrag”. DÀr kan man klicka i alla företag kopplade till Bonnier och manuellt radera sina uppgifter hos dom. Även om man haft prenumeration eller inte. Detta har jag testat nu och det stod att raderingen kommer ske inom 30 dagar. HÃ¥ller tummarna för att detta funkar och att Dagens Industri Àntligen försvinner ur mitt liv.

2026幎2月18日

FruktansvÀrt!!!!!!!

FruktansvÀrt!!!!!!!
Har ringt deras kundtjÀnst flera gånger och avslutat prenumerationen, Àven via mail. Nu har jag Àven fått hjÀlp av min fru att avsluta. Verkar omöjligt att bli av med, då de fortsÀtter att skicka både vanligt brev och på mail om att de ska ha betalt hotar med inkasso och avslutad prenumeration.
Trots att jag betalade för hela året i förskott och samtidigt avslutade prenumerationen.
Stor varning ta inte prenumeration via telefon. Obs !ta er tid att anmÀla till konsumentverket om ni råkat illa ut.

2026幎2月15日

KundtjÀnst svarar ej

Omöjligt att få kontakt med deras kundtjÀnst sedan november 2025 ungefÀr. Vet inte om de genomfört någon förÀndring av kundtjÀnst för tidigare var det både enkelt och gick snabbt att få hjÀlp. Nu svarar de ibland på mail efter någon månad och telefonkontakt kan man glömma då den antingen inte fungerar, Àr avstÀngd eller har evighetslång kö. Efter min prenumeration tar slut blir det aldrig igen.

2025幎12月9日

Respektlös sÀljare

Jag studerar en ekonomikandidat och Àr intresserad av aktier och investering. Började prenumerera på DI med studentrabatt, nÀr det tog slut blev jag uppring och fick ett bra erbjudande som jag accepterade.

Eftersom jag nu Àr inne på mitt sista år, samt både studerar och jobbar heltid så har jag valt att inte förlÀnga Ànnu en gång. Tiden finns inte till. Tidigare i veckan blev jag uppringd av en sÀljare som gav mig ett hyfsat erbjudande - men jag tackade nej på grund av tidsbrist. Helt plötsligt blev jag upplÀxad av någon "wannabe-investing-bro" som predikade om att sånna saker berodde på inre faktorer och inte yttre faktorer såsom studier och arbete. Inre faktorer?! Seriöst? Jag behöver inte bli psykoanalyserad av en sÀljare. Otroligt respektlöst bara för att jag inte vill fortsÀtta min prenumeration just nu?

2026幎1月29日
5぀星のうち1の評䟡

Dagens industri Àr det absolut mest

Dagens industri Àr det absolut mest NEGATIVA man kan lÀsa. Deras journalister Àr en katastrof och deras belÀgg likaså. LÀgg ner DI och lÀgg fram positiv energi o inte den skrÀp som DI pumpar ut varje Vecka.
Deras journalistik Àr negativt skrÀp och inte något brÀnsle för att börsen skall ta fart. LÀgg ner tidningen och Deras skrÀp ASAP, Tack
Mvh Anders Gabrielsson Kir

2026幎1月20日

Low credibility tabloid journalistics

I tried Di as an international customer to get local highly informed quality investing advices. I was specifically interested in a few specific companys.

What I found was low quality journalistics that lacked substance without real fact verification and integrity, hence utterly unreliable.

They were driving a thesis, an agenda
instead of factual reporting more akin to
a bloody tabloid.

I did infact use auto translation and I was quite surprised. I reached out to a Swede and he confirmed that my auto translation was correct enough.

I do not recommend anyone to use this service for any investment based information nor to get a sentiment of the Swedish markets.

My advice to the company is to start proper fact checks and write indepth knowledgeable quality articles.

2025幎10月16日
5぀星のうち2の評䟡

TidskrÀvande

TidskrÀvande att fixa en uppsÀgning.

Till slut fick jag rÀtt och tackar för detta.

Företagets vÀrdegrund behöver förbÀttras nÀr det gÀller prenumerationer, sÀlj och kundservice.

2025幎9月16日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ