レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Lurendreieri pÃ¥ högsta nivÃ¥. Sa upp min prenumeration via deras hemsida och min personliga inloggning. Fick lÃ¥ngt dÀrefter en saftig pÃ¥minnelse om utebliven betalning och nÀr jag ska gÃ¥ in pÃ¥ mi... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Aldrig mer nÃ¥gon prenumeration frÃ¥n Bonniers, helt omöjligt att nÃ¥s per telefon. Sa upp prenumerationen via hemsidan. Fick först ett svar, sedan inget mer. Trots att de erkÀnde att de tagit emot upps... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Fick erbjudande om prenumeration via e-mail. DÃ¥ jag skulle köpa (vÀrldens historia) gick det inte. Slutade med en sida med 'critical error'. Ringde kundtjÀnst som totalt nonchalerade det och la pÃ¥ d... もっず芋る

䌁業情報

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Lurendreieri på högsta nivå

Lurendreieri på högsta nivå.
Sa upp min prenumeration via deras hemsida och min personliga inloggning. Fick långt dÀrefter en saftig påminnelse om utebliven betalning och nÀr jag ska gå in på min inloggning för att bekrÀfta att jag avslutat mitt medlemskap och den prenumeration jag haft - går det inte eftersom att jag har en skuld hos dem. Logiken i detta Àr helt frånvarande.
NÀr jag söker runt efter hur man får en bekrÀftelse på sitt upphörda medlemskap, för att kunna bevisa detta för kundtjÀnst - vad jag kan lÀsa mig till Àr detta via den personliga inloggningen.
Snacka om fulspel. Jag kommer inte åt min inloggning för att kunna bekrÀfta detta och kundtjÀnst efterfrågar en bekrÀftelse på avslutat medlemskap.

Undvik detta förlag.

2026幎4月14日

Med vÀnliga hÀlsningar
Marianne
Bonniers KundtjÀnst

Telefonsalg-bonanza

Får se noen gang kloen i telefonnummeret ditt kommer de til å ringe deg til evig tid. Ikke tar de et nei for et nei heller.
Ikke ta ut abonnement.

2026幎4月1日

Bonnier からの回答

Vi har rapporterat ditt omdöme till Trustpilot då det handlar om ett annat företag.
Med vÀnliga hÀlsningar
Marianne Sundström

God kundeservice!.

God kundeservice!.. de svarer ganske hurtig, men de dygtige sÊlgere holder desvÊrre ikke det de lover.. 😩
Skynd dig vÊk...
Edit: de sender standardsvar, og de vil ikke hjÊlpe.
De har opkrÊvet 11×99kr for Wype, som jeg aldrig har brugt, eller bedt om abonnement pÃ¥.
De vil ikke refundere.. 😩

2026幎3月31日

Bonnier からの回答

Takk for at du deler din erfaring. Du kan skrive til oss via vårt kontaktskjema på denne linken: https://kundeservice.com/kontakt-oss-no/ så hjelper vi deg på beste måte.
Vennlig hilsen
Marianne
Bonniers Kundeservice.

Aldrig mer någon prenumeration

Aldrig mer någon prenumeration från Bonniers, helt omöjligt att nås per telefon. Sa upp prenumerationen via hemsidan. Fick först ett svar, sedan inget mer. Trots att de erkÀnde att de tagit emot uppsÀgningen tog de Àndå betalt. Och Klarna som hjÀlpte till med betalningen var inte till nån hjÀlp.

2026幎1月14日

Bonnier からの回答

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Du kan skriva till oss via vårt kontaktformulÀr på denna lÀnk: https://kundtjanst.nu/kontaktformular-sv/ så hjÀlper vi dig på bÀsta sÀtt.

DÃ¥rlig betjening ,m.h.t.telefon

Har ringet adskillige gange d. 31. Oktober, for at afmelde 2 stk. prenumeration af Gård&Torp,men blev henvist til at skrive en mail angående dette. Fik svar:at de var en lille afdeling og ikke lÊste alle mails hver uge.
Hvad gÞr man så??

2025幎11月5日

Bonnier からの回答

Vi har rapportert din anmeldelse på Trustpilot da det handler om et annet selskap. Vennlig hilsen Amanda, Bonniers Kundeservice.

Vildledende markedsfÞring

Jeg havde kÞbt et IFORM abonnement, som jeg opsagde. Kort efter ringer en sÊlger og udtrykker Þnske om at beholde mig som kunde. Han giver et tilbud om en pakke med yderligere seks blade for 189 kr. Det takker jeg ja til, og sÊlgeren anviser mig til blot at fÞlge linket i min mail, acceptere aftalen og så får jeg mine blade.
SÃ¥ langt sÃ¥ godt. Jeg fÃ¥r mine seks blade - og sÃ¥ bliver der trukket 685 kr. for de NÆSTE seks blade, som jeg IKKE har bedt om, og ikke Þnsker. Jeg ringer til kundeservice, som begynder at snakke ind over mig allerede inden jeg har fortalt fÊrdig om problemstillingen (gad vide om de har hÞrt det opkald fÞr). Jeg fÃ¥r at vide at jeg har sagt ja til automatisk fornyelse, da jeg accepterede aftalen i min mail. Jeg forklarer at sÊlgeren tilbÞd mig en pakke, og ikke et nyt abonnement, og at jeg ikke var oplyst om at der var automatisk fornyelse til fuld pris. Kundeservice siger, at det er mit eget ansvar at lÊse betingelserne - det er jo rigtigt, men det er en lusket forretningsmodel der sÊtter sÊlgere til at give ét tilbud, og sÃ¥ sender en kontrakt pÃ¥ et helt andet.
Fortrydelsesret vil de ikke anerkende, da de ser den nye abonnement som en fortsÊttelse og ikke et nyt kÞb. Reklamation vil de heller ikke hÞre tale om.

TL:DR - undgå for alt i verden at tegne et abonnement her, og tag ikke imod deres tilbud - der foregår bevidst vildledende markedsfÞring.

2025幎10月7日

5぀星のうち1の評䟡

Jag har haft en provpren på Allt i

Jag har haft en provpren på Allt i Hemmet som jag uppfattade var begrÀnsad till 5 nr o dÀrefter avslutades automatiskt.
Vid flera tillfÀllen har jag försökt logga in på mina sidor men aldrig lyckats, trots att jag Àven bytt lösenord flera ggr enl instruktion.
NÀr jag idag kom fram till kundtjÀnst på telefon blev jag mycket otrevligt bemött.
Jag ville veta hur mitt konto ser ut eftersom det kommer fler tidningar fast jag trodde abonnemanget upphört. Jag fick veta att inga abonnemang avslutas automatiskt efter ett visst antal provnummer. Då måtte jag ha missuppfattat detta. Personen återgår till sina data och meddelar att jag har ytterligare en Allt i hemmet prenumeration pågående för ett annat pris Àn det tidigare.
Jag blev förvirrad och ursÀktade mej om jag missat hålla koll på detta. NÀmnde att jag pga en olycka i jan 2025 varit på sjukhus långa perioder och lever med handikapp och smÀrtor Àn idag.
Personen uttrycker sig anklagande och skriker till svar. Jag ber att få avsluta samtalet. Vet ej hur jag ska få kontakt med nån vettig person att tala om detta med.
Hela idén med kundtjÀnst vilar pÃ¥ att man kan logga in pÃ¥ ”mina sidor”. Om inte det gÃ¥r Àr alla vÀgar stÀngda.

2025幎10月2日

Bonnier からの回答

Vi har rapporterat din recension till Trustpilot då det handlar om en tidning vi inte har hand om.

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har bemÊrket at svindelforetagenet

Jeg har bemÊrket at svindelforetagenet Bonnier bruger samme metoder over for andre kunder og så sender dem til inkasso. Jeg har nÊgtet at betale inkassogebyr men kan ikke komme til at betale 899kr som jeg muligvis har modtaget blade for. Derfor har jeg anmodet inkassofirmaet om at få sagen i fogedretten.

2025幎9月20日

Bonnier からの回答

Vi vil gerne hjÊlpe dig. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjÊlpe dig på bedste vis.

Köpte ett erbjudande med 8 nummer av

Köpte ett erbjudande med 8 nummer av illustrerad vetenskap för 249kr som slutade i augusti. Sedan får jag en rÀkning nu på att jag ska betala 440 kr för 3 tidiningar som jag inte gått med på som tydligen automatiskt skapades efter min prenumeration slutade i augusti . Fyfan

2025幎9月8日

5぀星のうち1の評䟡

Jag har skrivit omdömet hÀr nedanför

Jag har skrivit omdömet hÀr nedanför och blivit hÀnvisad till en lÀnk som jag inte kommer åt eftersom jag har sagt upp prenumerationen. BekrÀftar bara mitt tidigare omdöme.

2025幎8月9日

Advarsel ved flytning.

Advarsel ved flytning.
Jeg holder magasinet "Illustreret Videnskab" og plejer at bestille Ã¥rsbÞgerne: Historisk Årbog og ogsÃ¥ Ã¥rsbogen til IIllustret videnskab. Det er slut nu. Jeg havde nemlig glemt at betale for en af Ã¥rsbÞgerne, og Bonnier udsendte derfor rykkere til mig. DesvÊrre var jeg lige flyttet, sÃ¥ de 3 rykkere blev ikke afleveret pÃ¥ min davÊrende adresse, ej heller pÃ¥ min nuvÊrende adresse. Men bÞgerne havnede (havner) stadig i min gamle adresses postkasse (jeg tjekker den gamle adresses postkasse ugentligt). Dvs. bÞgerne havner i postkassen, men ikke rykkerne! Nu har jeg sÃ¥ fÃ¥et en inkassosag, hvor jeg skal betale for de 3 rykkere og inkassosagen (1279 kr. for en bog til 279 kr).
SpÞrger man Intrum (inkasso) og Bonnier dÊkker de sig ind med, at der i abonnementsvilkårerne gÞres opmÊrksom på, at man skal huske at meddele adresseÊndringer. Det er lidt sjovt, at bÞgerne godt kan finde frem til den gamle adresse, mens rykkerne ikke kan.
Afslutningsvist vil jeg nÊvne, at det også er lidt sjovt, når man ringer til Bonnier og kommer i deres telefonsluse. Her er der simpelthen en mulighed for at trykke på nummeret til inkasso (Intrum). Det må betyde, at mange sager går til inkasso, - ellers ville man jo ikke få den mulighed i menuen.
Så pas på, hvis I skifter adresse. Bonnier bruger ikke andre kommunikationskanaler end snailmail, inden sagen ryger til inkasso.

2025幎7月29日

5぀星のうち1の評䟡

Bonniers Àr inte lÀngre ett seriöst

Bonniers Àr inte lÀngre ett seriöst företag. Jag har betalat för en prenumeration som jag inte har bestÀllt. Sa upp den per telefon - GÖR INTE DET! Efter alla vÀndor sÃ¥ slutar det med att jag fÃ¥r betala 1000 kr för en tidning som jag varken har lÀst eller bestÀllt. Sista rÀkningen fÃ¥r jag betala eftersom jag betalade den första (fick veta att jag mÃ¥ste betala den första dÃ¥ jag sÃ¥ sent upptÀckte att jag hade fÃ¥tt den, trodde det var reklam). Akta er!

2025幎7月23日

Hej Eva,

Med vÀnliga hÀlsningar,
Thomas, Bonniers KundtjÀnst.

5぀星のうち1の評䟡

Fulspel, de skickar inte bekrÀftelse på provprenumeration

NÀr man bestÀller en provprenumeration finns det tydligen nÃ¥got finstilt att man mÃ¥ste sÀga upp abonnemanget
Men Bonniers skickar aldrig bekrÀftelse pÃ¥ provtiden. Detta betydde att jag inte hade inte koll pÃ¥ att jag fick betala stora summor varje kvartal. I samma veva hade jag sÃ¥lt en artikel till tidningen -
PopulÀr historia - sÃ¥ trodde de skickade tidningen som tack

Tycker det Àr riktigt fult av Bonniers att inte skicka en abonnemangsbekrÀftelse det gör att man glömmer bort att avbestÀlla

Det blir aldrig mer en prenumeration på Bonniers tidningar för mig.

2025幎7月2日

Bonniers-Sveriges sÀmsta kundservice

Bonniers-Sveriges sÀmsta kundservice. Totalt omöjligt att få kontakt med på telefon, Stegar igenom hela programmet med telefonsvararen sedan i sista steget får man höra att det Àr många som ringer och att man ska prova senare. Har ringt i flera veckor nu utan att få tala med någon.

2025幎6月5日

Bonnier からの回答

Vi vill gÀrna hjÀlpa dig. Du kan skriva till oss via vårt kontaktformulÀr på denna lÀnk: https://kundtjanst.nu/kontaktformular-sv/ så hjÀlper vi dig på bÀsta sÀtt. Med vÀnliga hÀlsningar, Amanda, Bonniers KundtjÀnst.

5぀星のうち1の評䟡

Jeg havde opsagt mit abonnement via

Jeg havde opsagt mit abonnement via nettet pÃ¥ Illustreret videnskab efter at have kÞbt bladet i en periode. Men da perioden var udlÞbet blev jeg trukket knap 900 kr. pÃ¥ mit kort. Jeg ringede ind og fik at vide, at jeg ikke havde opsagt mit abonnement, sÃ¥ at jeg skulle betale belÞbet
 men da jeg blev vred kunne jeg fÃ¥ 45 % rabat
 Det var jeg heller ikke tilfreds med, sÃ¥ nu kunne jeg sÃ¥ nÞjes med at betale 200 kr. for de 2 blade som var pÃ¥ vej. Jeg endte med at acceptere, selvom jeg er sikker pÃ¥, at jeg havde opsagt abonnementet. Jeg skal ALDRIG NOGENSINDE mere vÊre kunde hos Bonnier. Min gamle svigermor havde samme oplevelse for nylig, hvor hun havde ringet og opsagt.. men det havde de sÃ¥ ikke noteret, sÃ¥ hun kom til at betale ekstra blade og rykkergebyr, inden hun slap fri. Det er ikke ordentlig!!!

2025幎5月27日

5぀星のうち1の評䟡

Totalt omöjligt att komma i

Totalt omöjligt att komma i kontakt med för att avsluta prenumeration.
Skuffas över till nÃ¥gon hubbot dÀr inget hÀnder, VARNING FÖR ATT FASTNA I BONNIERS-FÄLLAN!
SKaffa inget abonnemang-du kommer aldrig loss

2025幎5月26日

Bonniers KundtjÀnst

5぀星のうち1の評䟡

Kundeservice snyder kunderne og sender

Kundeservice snyder kunderne og sender rykkere efter det har vÊret opsagt
De svindler så pas på dine penge
Kundeservice er ikke til at snakke med de holder hånden over dem der glemte at skrive kunden opsagde tilbuddet efter slut.

2025幎1月1日

Bonnier からの回答

Tak fordi du deler din oplevelse. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjÊlpe dig på bedste vis. Med venlig hilsen Camilla, Bonnier Kundeservice.

Bondefangeri

Jeg fik tilsendt et magasin mere end det, jeg abonnerede pÃ¥. Ringede og skrev om det mÃ¥tte vÊre en fejl. De lyttede i service, men ingenting er sket. Jeg er nu stÊvnet for ikke at betale hos et inkassofirma Intrum. SÅ Overvej om det er her, du skal abonnere pÃ¥ noget.

2024幎6月6日

Helt galna

Helt galna, ringer varenda dag och från nya nummer varje gång. Helt sjukt. Måste ju gå att anmÀla på nåt sÀtt?

2025幎4月16日

5぀星のうち3の評䟡

Opsagt abonnement

Opsagt abonnement, hvilket tilsyneladende ik var sket via nettet
Modtager et blad?
Ringer sku betale 95 kr og de ville lukke abonnement
For at undgå evt rykker, ringer jeg igen, taler med ny person
Ender med at jeg ik skal betale, får bekrÊftelse via mail
Så Trods BÞvl, god lÞsning

2025幎4月15日