レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We hadden op vakantie pech met doggyride onderweg . Stang afgebroken . Mijn man Guido Contact opgenomen bij thuiskomst en meteen vriendelijk bijgestaan en geholpen . Na communicatie en bevestiging van... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een Scruffs hondenkussen besteld. Helaas sprong de rits kapot na een aantal dagen. Contact gezocht met DierenwinkelXL en ik werd ontzettend vriendelijk geholpen! Alles is goed en snel afgehandeld en e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hele goede service. Omdat een product niet voorradig was ben ik direct gebeld om naar de juiste oplossing te zoeken. Toen ik de producten ontving had ik voor één product een wat langere retourtermijn... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb hier op 7 december een volglas aquarium besteld. Ik heb echt nog nooit (!) meegemaakt dat een zending zó goed was verpakt. Overal is aan gedacht, zelfs aan de buitenkant van de doos dikke stoot... もっず芋る

䌁業情報

1. ペットショップ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

DierenwinkelXL is uw online dierenwinkel met duizenden, direct te bestellen producten voor uw huisdier. Wij zijn één van de weinig online dierenwinkelsl waar je eerlijke prijzen, deskundig advies en goede service krijgt. Zelf ervaren, bel ons gerust op met al je vragen!

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

goede afhandeling

ik had voor de honden Dia-Aid besteld om mee te nemen voor de vakantie. na 2 werkdagen werd ik gebeld door DierenwinkelXL. ze hadden het produkt, maar het was over de datum dus konden ze het niet versturen. De fabrikant leverde het ook niet meer. er werd netjes overlegd wat ik wilde. een ander produkt of geld terug. ik had besloten om een ander produkt te proberen, dat zou de volgende dag afgezonden worden en de rest van het bedrag kreeg ik teruggestort..
dus ik kan alleen maar zeggen: petje af, goede service !!!

2012幎7月25日

Snelle bezorging

Kochten een zak hondenvoer en bestelling werd na 2 dagen al geleverd ipv de 3 tot 5 dagen die in de voorwaarden genoemd werden,super!

2012幎7月25日

Geweldige snelle service!

Erg snelle en correcte service! Mis nog wel wat producten op de site maar na een belletje na mijn bestelling wordt dit er bijgeleverd. Ik ben meer dan tevreden!! Maar goed ben natuurlijk ook niet voor niets maandelijkse klant!

Vlot en goed verlopen

Ik heb mijn eerste bestelling gedaan bij DierenwinkelXL. De website was overzichtelijk, ik kon snel vinden wat ik zocht en de bestelling was snel gedaan.

De levering was enkele dagen erna, snel en foutloos.

Zeer tevreden!!

Ben heel tevreden over dierenwinkel XL. Laatst had ik 3 dingen besteld maar er waren er maar 2 aangekomen ik schreef een email en al snel een reactie. Het artikel wat ik had besteld stond daar nog op onverklaarbare wijze was het niet meegegaan. 2 dagen later was het er.
Alles wordt goed verpakt verzonden.
Voor mij krijgen ze een 10.

Fijne overzichtelijke onlineshop!

De bestelling werd snel en netjes geleverd en het is heel prettig om meteen ook de bevestigingsmailtjes te krijgen, dan weet je zeker dat het door is gekomen. Ook super is dat er geen verzendkosten op de bestelling waren.

5぀星のうち2の評䟡

Slechte verzending

Op de site adverteren jullie met een snelle verzending van 3 tot 5 werkdagen. Bij de uiteindelijke bestelling staat niet wat de verwachte levertijd is dus je gaat er vanuit dat dit 3 tot 5 werkdagen is.
Daarna drie keer gebeld waar mijn pakketje blijft, ben niet terug gebeld.
(overigens was ik één keer ook niet bereikbaar, maar ja, ik ben klant en jullie kennen mijn e-mail adres)
Uiteindelijk bleek het een fout van de postbode te zijn en hebben jullie de bestlling opnieuw verzonden, hier was ik tevreden over.
De communicatie mag dus beter!

5぀星のうち3の評䟡

Goed opgelost

De bestelling is wat moeizaam gegaan, maar uiteindelijk prima opgelost.

2012幎7月7日
DierenwinkelXL ロゎ

DierenwinkelXL からの回答

Goedendag Jolijn,

Ten eerste wil ik mijn excuses aanbieden voor het feit van het gebrek aan communicatie van onze kant. Inmiddels heeft u zaterdag de zak voer opgehaald en is maandag de daadwerkelijke bestelling bij u afgeleverd & heeft u de overige 2kg (die zaterdag is opgehaald in de winkel) van ons gratis gekregen. Ook zal ik u persoonlijk nog een mail sturen met hierin een kortingscoupon zodat wij hopelijk bij een eventuele volgende bestelling kunnen laten zien dat het normaliter niet zo loopt.

Ruud van Wietmarschen

DierenwinkelXL