Via internet iPhone besteld,prima levering met bijlage v.w.b garantie.Tot nu toe geen problemen,kan dan ook geen mening geven over service bij eventuele storing van het toestel.
企業が回答しました
die ene ster minder ,omdat er geen Nederlandse beschrijving bij zat en het toestel uit de doos,( was even zoeken ingesteld stond voor Polen . verder zeer tevreden ,alles snel en netjes verpakt .
企業が回答しました
En goede en snelle service, in mijn net gekochte telefoon zat en foutje in het scherm, deze is direct weer opgestuurd en na een week had ik een nieuwe telefoon.
企業が回答しました
Het bedrijf is er mee gestopt dus .....
Altijd super geholpen met zowel mobiel als tablet. Als je hier wat koopt weet je dat het goed zit en je geen onzin koopt. Je krijgt goeie service en hulp als je vragen over iets hebt. En ook goed advies.
Ontzettend goed geholpen bij het overzetten van gegevens van mijn iPhone naar Samsung. Eerlijk en goed advies.
Heb hier een nieuwe samsung s8 gekocht geweldige telefoon en top service.kreeg nog een backcover kado super bedankt niek.
Heb al jaren hier een telefoon gekocht en raad deze zaak zeker aan.

Dijkstra Telecom からの回答
De toelstel werd op tijd geleverd met een screenprotector er al op en een heel mooi hoesje erbij. Maar het beste van Dijkstra Telekom was de assistentie van Niek die mij duidelijk over de telefoon heeft uitgelegd hoe ik alle apps en gegevens van mijn oude iPhone op de nieuwe kon zetten en de gegevens van de oude kon wissen. Dit is helemaal in één keer gelukt ondanks mijn technische onhandigheid! De uitleg was zeer duidelijk en behulpzaam. Al met al een geweldige behulpzame klantenservice waar je met al je vragen terecht kunt.

Dijkstra Telecom からの回答
Zeer klantgerichte benadering, bovendien snelle levering waarbij toestel heel goed verpakt was. Behalve toestel werd ook nog gratis een beschermende doorzichtige achterhoes bijgeleverd, klasse.

Dijkstra Telecom からの回答
Een eigen bedrijf doe je je best voor. En dat waardeer ik. En merk ik

Dijkstra Telecom からの回答
Al jaren bij niek de telefoons weg altijd zeer tevreden over de service

Dijkstra Telecom からの回答
Geweldige service en bij vragen via de chat wordt je onmiddellijk geholpen . Alles wordt je netjes uitgelegd.
Bedankt Niek

Dijkstra Telecom からの回答
Zoals altijd een top service! Enorm blij met mijn nieuwe iPhone. Gebruiksklaar gemaakt onder het genot van een kopje koffie!

Dijkstra Telecom からの回答
Ik werd belangeloos zo goed geholpen! Ik kwam voor een nieuwe telefoon en door opschonen bleek mijn eigen oude telefoon nog zeer goed bruikbaar. Dus zonder aankoop maar met een super goed gevoel de zaak weer uit. Hier wordt je niks aangesmeerd wat je niet nodig hebt, maakt het betrouwbaar en geloofwaardig!

Dijkstra Telecom からの回答
Super goed geholpen door Niek.
Heel erg bedankt Niek.
Als er weer wat is kom ik zeker weer bij jou.

Dijkstra Telecom からの回答
Goed en professioneel geholpen en een goede prijs. De eigenaar stelt de telefoon helemaal voor je in en als je nog vragen hebt kan je altijd langs gaan of contact opnemen en je wordt meteen geholpen. Voor mijn volgende aankoop zou ik zeker terug gaan.

Dijkstra Telecom からの回答
Vlotte communicatie via web-chat, telefoon daarna binnen no-time in perfecte staat ontvangen. Niet te veel betaald. Uitstekende ervaring met Dijkstra Telekom, aanrader!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。