レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Via internet iPhone besteld,prima levering met bijlage v.w.b garantie.Tot nu toe geen problemen,kan dan ook geen mening geven over service bij eventuele storing van het toestel.

5぀星のうち4の評䟡

die ene ster minder ,omdat er geen Nederlandse beschrijving bij zat en het toestel uit de doos,( was even zoeken ingesteld stond voor Polen . verder zeer tevreden ,alles snel en netjes verpakt .

5぀星のうち4の評䟡

En goede en snelle service, in mijn net gekochte telefoon zat en foutje in het scherm, deze is direct weer opgestuurd en na een week had ik een nieuwe telefoon.

3.0

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Zeer goede behandeling en uitleg van de door mij gekochte gsm

Ik werd zeer correct te woord gestaan en tevens aan mij goed uitgelegd wat ik kocht enhet gebruikt ervan

2017幎5月23日

Dijkstra Telecom からの回答

Goed om te horen Jan. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons altijd bellen! Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

5぀星のうち5の評䟡

Keurig netjes voor elkaar en goed

Keurig netjes voor elkaar en goed geholpen!

2017幎5月13日

Dijkstra Telecom からの回答

Bevalt de tweedehandse Samsung S7 Edge Edward? :-) Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Goeie service

Goeie service, ik werd graag geholpen. En een mooie prijs, ben super tevreden! :)

2017幎5月13日

Dijkstra Telecom からの回答

Bedankt voor jouw 5 sterren beoordeling Julia. Ik zie je binnenkort nog voor andere oordopjes: Balen dat ze nu al kapot zijn! Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Via internet iPhone besteld,prima

Dijkstra Telecom からの回答

Mooi dat de bestelling en de levering in ieder geval goed zijn bevallen Kersten. Bij een eventuele garantiekwestie maken we graag de 5 sterren alsnog allemaal vol. ;-) Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Eerlijke en deskundige informatie

Eerlijke en deskundige informatie.
Dijkstra neemt ruim de tijd om je te helpen en hanteert scherpe prijzen.

Dijkstra Telecom からの回答

In de prijs willen we graag uniek zijn Chris! Fijn dat je ons als deskundig hebt ervaren. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Klantvriendelijk en professioneel

Klantvriendelijk en professioneel bedrijf.

Dijkstra Telecom からの回答

Bevalt de Macbook nog steeds Oane? Bedankt voor jouw review! Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, duidelijke communicatie, scherpe prijzen.

Dijkstra Telecom からの回答

Bedankt voor jouw review Karsten. De prijs scheelde inderdaad toch weer even met andere winkels! Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

5぀星のうち5の評䟡

Kundig en aardig geholpen door de

Kundig en aardig geholpen door de medewerker van Dijkstra Telecom. Vooral vanwege de prijzen interessant. Maar de levering daaromheen was ook zeer aangenaam.

Dijkstra Telecom からの回答

Goed om te horen dat het je (opnieuw) is bevallen Arjan. Hebben de M&M's gesmaakt? :-) Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Ze doen wat ze beloven

Ze doen wat ze beloven. Alles ging voorspoedig. Bovendien nog leuke attentie ( gratis telefoonhoes ) ontvangen.

Dijkstra Telecom からの回答

Beloofd is beloofd Hans! ;-) Ik hoop dat de Samsung bevalt. En graag gedaan van de case. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Het beste!

Beste plek om een telefoon te bestellen.
Het ging snel en kreeg ook een gratis case erbij en m&m's!
Ik was super blij!!

Dijkstra Telecom からの回答

Van zo'n beoordeling word ik ook weer blij Nina. Veel plezier van jouw rode iPhone! Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Goede service !

Dijkstra Telecom からの回答

Bedankt voor jouw 5 sterren beoordeling Nynke. Gelukkig ziet jouw iPhone er weer netjes uit met een nieuw scherm. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Top 👍

Hij neemt ruim de tijd om alles te installeren. Geeft goed advies en heb hem al aanbevolen bij mijn vrienden en familie.

Dijkstra Telecom からの回答

We nemen graag de tijd om de boel goed te installeren Nelly. Bedankt voor het reclame maken! Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Top service!

Altijd een erg goede ervaring bij Dijkstra Telecom.

Leuk om te horen Marijke! Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Super en geweldige service

Super en geweldige service. Snelle levering. Echt top.
Niek Dijkstra ik blijf je klant.

Dijkstra Telecom からの回答

En ik blijf jouw verkoper Bert! ;-) Bedankt voor jouw 5 sterren beoordeling. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Uitstekende service!!!

Wat hebben jullie een super goede service!! Mobiel ontvangen met gratis beschermhoes en wat lekkers. Dit maak je nergens mee. Hartelijk bedankt!! Ik raad Dijkstra telecom iedereen aan. TOP!!!

Dijkstra Telecom からの回答

Bedankt voor jouw enthousiasme hier op Trustpilot en op onze site Ufuk! Veel plezier van de Samsung. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Super fijn geholpen

Super fijn geholpen. Top bedrijf

Goed om te horen Ina! Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

prima levering

prima levering! snel en in onberispelijke staat!

Dijkstra Telecom からの回答

Bedankt voor jouw review hier op Truspilot én de productbeoordeling op onze site! Veel plezier van de Samsung. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Goede klantgerichte service.geen

Goede klantgerichte service.geen wachtijden.en zeer kundig.ook voor schermvervanging!rondom top!!

Dijkstra Telecom からの回答

Bedankt voor jouw review Rene! Leuk dat je door mond op mond reclame al weer enige tijd bij ons klant mag zijn. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。