䌁業情報

TrustScore 5段階評䟡の3

17件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Massivt tillidsbrud og nedladende behandling af Lone Paredes

Jeg har gennem et par år benyttet klinikken efter anbefaling fra min mor, som er kommet hos Lone i mange år. Men efter min oplevelse den 30. marts med min 4-årige Labradoodle, kommer vi her aldrig igen. Min hund har foderallergi og skulle denne dag også kemisk kastreres. Da han har haft dårlige oplevelser hos en tidligere dyrlÊge, krÊver han en omfattende håndtering og skal bedÞves, fÞr de kan komme til at behandle ham.

Oplevelsen startede med et kÊmpe tillidsbrud. Lone fortalte mig direkte, at jeg fremover selv skal give min hund mundkurv pÃ¥ inden bedÞvelse. Dette var jeg pÃ¥ ingen mÃ¥de forberedt pÃ¥, da jeg fra start har vÊret klar omkring, at jeg ikke vil medvirke til dette – noget, personalet tidligere har udvist fuld forstÃ¥else for. Det var enormt ubehageligt at blive tvunget til.

Herefter fulgte en 20 minutter lang og nedladende tale om min hunds race, hvilket jeg har lagt Þre til fÞr. Lone lagde ikke skjul på sin modstand mod doodles generelt og hÊvdede, at de kun avles for penge uden tanke på sundhed. Hun mente, at sociale medier og algoritmer havde påvirket mit valg af hund, og hun inddrog endda sit privatliv ved at fortÊlle, hvordan hun havde fået sin datter til at advare en veninde mod racen. Hun kaldte ligefrem en hund for et "produkt", man kan levere tilbage, og påstod, at min hunds adfÊrd skyldtes hans race. Min hund har ingen dårlig adfÊrd; han er blot bange for dyrlÊger, efter han har haft dårlige oplevelser tidligere. Derudover har han allergi, ligesom andre hunde. Flere gange bad hun mig love at "reklamere" mod kÞb af doodles. Jeg sad tilbage med ondt i maven og en fÞlelse af, at min hund intet var vÊrd.

Da Lone endelig kiggede på klokken, sagde hun, at hun havde en "bagkant". Da jeg endelig kunne få lov til at spÞrge, forsÞgte jeg at stille et spÞrgsmål til behandlingen af den kemiske kastration, og her blev jeg talt ned til med beskeden om, at jeg nu brugte hendes tid forkert, så bedÞvelsen trak ud. Jeg fik aldrig spurgt om det, jeg ville. Jeg proppede modvilligt mundkurven på min hund og kÞrte grÊdende derfra.

Ved afhentning forsÞgte jeg pÃ¥ en rolig mÃ¥de at forklare, at det havde vÊret en ubehagelig oplevelse. Jeg fortalte Êrligt, at jeg blev ked af hendes nedladende tone omkring min hunds race. Lone gik straks i forsvar, nÊgtede Þjenkontakt og forlod lokalet midt i samtalen. Hun kom tilbage med min hund og meddelte, at det virkede som om, det var mig, der havde et problem. Hun gav mig skylden for, at hendes nÊste klient ventede – pÃ¥ trods af at vi selv havde ventet 25 minutter pÃ¥ hende tidligere – sÃ¥ endnu engang pÃ¥lÊgger hun mig skylden for, at jeg spilder hendes tid/bruger hendes tid forkert. Hun satte blot dankortterminalen med et belÞb pÃ¥ langt over 5.000 kr. foran mig og gik ud igen, hvorefter vi nÊrmest blev smidt ud af klinikken.

Min hund og jeg har altid fÃ¥et god behandling pÃ¥ klinikken, isÊr af dyrlÊge Maja, men efter denne usmagelige oplevelse med Lone, mister klinikken nu tre faste patienter (min hund samt min mors hund og kat). Havde hun udvist blot en smule respekt og lyttet, kunne hun have bevaret os som kunder, men i stedet fÃ¥r hun nu en dÃ¥rlig anmeldelse her, hvor alle kan lÊse med. Jeg synes, det er vigtigt, at det her kommer frem. Jeg har pÃ¥ ingen mÃ¥de tÊnkt mig at reklamere imod doodles, da jeg bestemt ikke mener, hun har ret – tvÊrtimod. Jeg vÊlger i stedet at reklamere for, at man skal holde sig langt vÊk fra RÞdovre Dyreklinik og Lone Paredes. Hvis man Þnsker at blive mÞdt pÃ¥ en ordentlig mÃ¥de, har den mindste respekt for sig selv og sit dyr, og vil have et sted, hvor man rent faktisk kan fÃ¥ et ord indfÞrt, sÃ¥ holder man sig langt vÊk!!!

2026幎3月30日
自発的なレビュヌ

Jeg ringede til akut tlf og kom igennem

Jeg ringede til akut tlf og kom igennem en kvindelig lÊge som var fuldstÊndig ligeglad med min kats tilstand og var så afstumpet at hÞre på. Jeg fortalte at min kat lider af forl tandkÞds betÊndelse samt har blod i urinen og at den har krÊft. Også siger hun til mig at jeg ringer på en sÞndag på akut linjen at denne linje er kun akut for katte som har en akut livs truende sygdom. Jeg vÊmmes ved den dyre lÊge eller hvem denne person var jeg kom i kontakt med. Jeg har lyst til at ringe til bt og en og fortÊlle hvor sjÊls lÞse denne person er. Hold jer langt vÊk fra denne dyre klinik. De har intet fÞlelser for jeres dyre de tÊnker kun på penge og deres arbejde uden at vÊre til hjÊlps .

2026幎3月8日

Bedste dyrlÊger og

Bedste dyrlÊger og veterinÊrsygeplejersker ever. MÞdes altid med stÞrste venlighed, professionalisme, forståelse og jeg fÞler mig hÞrt og set hver eneste gang. Jeg er altid total tryg ved at aflevere mine hunde. Tusind tak for alle jer, og tak for idag.

2026幎2月5日

Dette er min personlige oplevelse med dyrlÊge Lone Paredes👎🏻👎🏻👎🏻

Jeg vil pÃ¥ det kraftigste frarÃ¥de RÞdovre Dyreklinik👎🏻 Min fÞrste oplevelse dér – hos dyrlÊge Lone Paredes – var sÃ¥ chokerende, respektlÞs og ubehagelig, at jeg aldrig i mit liv kommer til at sÊtte mine ben dér igen.

Jeg kom som fÞrstegangskunde, i god tro, med tillid til, at jeg ville blive mÞdt af omsorg og faglighed. I stedet blev jeg mÞdt af en behandling, der for mig fÞltes hÃ¥rd, ufÞlsom og fuldstÊndig uden forstÃ¥else for hverken mig eller min kat. Hele situationen fÞltes som at stÃ¥ i et mareridt😒 Jeg stod med den fÞlelse, at jeg lige havde trÃ¥dt ind i lÞvens gab😞

Jeg deler det her, fordi min oplevelse desvÊrre viste mig, at ikke alle er lige kompetente eller har den empati, man forventer. Jeg vil derfor opfordre andre til at vÊre opmÊrksomme og undersÞge tingene grundigt, fÞr de vÊlger hjÊlp til deres elskede kÊledyr.
I min oplevelse virkede det som om, denne dyrlÊge havde mere erfaring med hunde end med katte. Det kunne jeg tydeligt mÊrke under mit besÞg. Derfor vil jeg anbefale andre at sikre sig, at den fagperson, de vÊlger, har den rette erfaring med netop deres dyr.

2025幎11月21日
自発的なレビュヌ

Fantastisk sted og blev mÞdt i

Fantastisk sted og blev mÞdt i ÞjenhÞjde. Jeg er en kylling når det kommer til syge dyr. Stine deres veterinÊr sygeplejerske kompetent, smilende og så god til dyrene - super empatisk. 5 ud af 5. Lone dyrlÊge kompetent, smilende, super god til at forklare og jeg fÞlte mig tryg. 5 ud af 5.
Kan kun anbefale at din bedste dyreven besÞger dem, hvis uheldet skulle vÊre ude.
Bh Yvonne

2025幎7月28日

Dybt skuffende og uacceptabel

Dybt skuffende og uacceptabel behandling hos RÞdovre Dyreklinik

Vi har en lille Pomeranian på 4 år, som efter en tur begyndte at få alvorlige vejrtrÊkningsproblemer. Jeg havde mistanke om, at det skyldtes et grÊsstrå, der muligvis havde sat sig uhensigtsmÊssigt i nÊse eller mund. Da symptomerne hurtigt forvÊrredes, satte jeg mig straks i bilen og ringede til RÞdovre Dyreklinik på vej derhen for at varsle situationens alvor.

Klinikken tilbÞd en tid kl. 13 – det virkede heldigvis perfekt, da klokken var 12:45, og vi befandt os blot 15 minutters kÞrsel derfra. Fem minutter senere bliver jeg imidlertid ringet op af klinikken, som nu meddeler, at de alligevel ikke har mulighed for at se ham, da der ikke er ledige lokaler. Jeg udtrykker min bekymring og spÞrger, om en dyrlÊge i det mindste kan foretage en hurtig vurdering udenfor – hvilket i akutte tilfÊlde burde vÊre en selvfÞlge. Dette blev desvÊrre ogsÃ¥ afvist, og jeg fik besked om, at de tidligst kunne se ham om 2-3 timer.

Situationen var akut, og jeg måtte straks finde en anden lÞsning. Jeg kontaktede derfor en dyreklinik i BrÞndby, som reagerede professionelt og med det samme bad mig komme. De stod klar ved ankomst, foretog en hurtig undersÞgelse og kunne konstatere, at et grÊsstrå sad fast og havde forårsaget hÊvelse i nÊse og hals. Han blev straks behandlet og indlagt.

Denne oplevelse med RÞdovre Dyreklinik var ikke blot skuffende – den var dybt bekymrende. NÃ¥r man henvender sig akut med et dyr i Ã¥benlyse vejrtrÊkningsproblemer, bÞr man mÞdes med omsorg og ansvarlighed. I stedet blev vi afvist og efterladt i en situation, hvor minutter kunne have gjort en forskel. Den form for afvisning og manglende fleksibilitet har vi aldrig fÞr oplevet – og hÃ¥ber aldrig at gÞre igen.

Vi har naturligvis valgt at skifte dyrlÊge. Jeg kan på ingen måde anbefale RÞdovre Dyreklinik efter denne oplevelse.

0 stjerner – ikke et sted man skal stole på i akutte situationer.

2025幎5月14日
自発的なレビュヌ

Tak for endnu engang en rigtig service

Tak for endnu engang en rigtig service.
Lone giver sig god til min hund og har vundet hendes tillid hvilket min hund ikke har haft til andre dyrlÊger. Tak fordi I tager jer så kÊrligt af vores hund. En vellykket operation igen af 2 tumor i brystkirtler.
RÞdovre dyreklinik har vundet en plads i vores hjerte.
Lone vil fremover vÊre vores dyrlÊge❀❀

2025幎2月10日

Har i dag vÊret til dyrlÊgen med min 15

Har i dag vÊret til dyrlÊgen med min 15 årige gamle kat - tiger. Har kun ros til RÞdovre dyreklinik, Maja og Martin, var helt fantastiske og meget informative. Ved ankomsten, fÞlte man sig tryg, da de var meget tillidsvÊkkende og rolige. De var gode til at tage hånd om Tiger, han fÞlte sig også tryk. 5 kÊmpe store stjerner har fra, ville gerne give dem 10. FÞlte Tiger var i centrum. God God oplevelse.

2025幎1月16日
自発的なレビュヌ

Fantastisk god oplevelse hvor man fÞler sig tryg

Fantastisk god oplevelse, hvor man fÞler sig tryg hele vejen

Jeg kom med min hund, som skulle have ordnet tÊnder og som har mave/tarm sygdom, hvilket gÞr han bliver rigtigt dårlig efter narkose.
Dette tog de meget hÞjde for, og sagde med det samme at jeg får kvalmestillende og smertestillende med hjem, som skulle vÊre mere målrette til en hund med de problemer.
De kontakte mig da han var fÊrdig og fortalte alt var gået godt.
Da jeg kom og hentede min hund, tog dyrlÊgen sig godt tid til at fortÊlle hvordan det var gået. Han fortalte om blodprÞven hvad de forskellige ting betÞd, hvordan tÊnderne var og det hele. Jeg fik også nogle sider med hvor der var billeder af hans tÊnder og hvad vi skulle vÊre opmÊrksomme på.

Alt i alt en super god oplevelse, hvor jeg kun har kunne fÞle mig tryg og fået en fantastisk behandling hele vejen igennem. Et sted hvor det ikke handler om at tjene penge, men at give en god service og en god oplevelse både for ejer og dyret.
Kan kun anbefale dette sted !!

2024幎9月19日

Yderst tilfreds med dem

Yderst tilfreds med dem. Alle jeg har vÊret i kontakt med , dyrelÊger og veterinÊr sygeplejersker, er super imÞdekommende, lyttende og dygtige.
De rettede henvendelse mht opfÞlgning på hvordan min kat har haft det efter sidste besÞg ( narkose og rÞgten).

2024幎6月17日

Respekt og omsorg

Vi er rigtig glade for Camilla, som mÞder vores meget nervÞse og stressede kat med omsorg og respekt. Hun er forsigtig med hende og prÞver at gÞre undersÞgelsen så lidt stressende som muligt. Hun er meget lyttende og seriÞs. Vi fÞler os virkelig godt behandlet af hende og resten af personalet. De prÞver virkelig at finde tid, når man står med en akut syg kat. Så tak for Jer.

2023幎6月16日

En rigtig solstrålehistorie

En rigtig solstrålehistorie, som vÊrdsÊttes og glÊdes af min Franske Bulldog, Carlo, og mig.
⭐⭐⭐⭐⭐

Vi danskere er verdensmestre i at give ris, men vi bÞr/og SKAL også blive verdensmestre i at give ROS!

Som bekendt ved rigtig mange, at mops, engelske- & franske bulldogs pga. det korte flade ansigt/snude, kan have svÊrt ved at trÊkke vejret og derfor kan de grynte meget og snorke hÞjt.
Derfor bliver hunden også meget trÊt pga. dårlig sÞvn, hvis hunden har leget med andre hunde, vÊret sÊrdeles aktiv ect. Dette kan betyde at disse hunde mange/nogle gange bliver overvÊgtige, hvilket ikke gÞr det bedre.

Men heldigvis er der en lÞsning.
Hunden kan få en operation, hvor svÊlget og nÊsebor bliver udvidet.
Det hedder en boas operation.
Denne operation krÊver en del Þvelse og erfaring, og det fik ‘vi’, og mere til hos RÞdovre Dyreklinik (Lucernevej 56, i RÞdovre).

Derfor skal der lyde en kÊmpe ros til DyrlÊge Lone Paredes og hele teamet på RÞdovre Dyreklinik. Både dyrlÊgerne og veterinÊrsygeplejerskerne på RÞdovre Dyreklini. De er meget dedikeret i deres arbejde, samt er de nogle utrolige ildsjÊle, og ikke mindst, nogle gode ambassadÞrer for dyr og deres velfÊrd.
Sikke en imÞdekommenhed og indlevelse for både dyr og dets ejer.

Inden han skulle opereres, besÞgte vi dyrlÊgen, som gennemgik hele forlÞbet. Carlo fik nogle piller 3 dage fÞr mod kvalme, infektion m.m.
Jeg blev ringet op efter operationen og fik at vide at det var gået rigtigt godt. Jeg fik ham hjem om eftermiddagen, med udfÞrlig beskrivelse af piller og fortalt, at hvis der var noget kunne jeg ringe 24/7.
Hver dag efter Carlos operation - inkl. i weekenden ringede dyrlÊge Lone Paredes, og tjekkede op på Carlos tilstand, hvilket var meget betÊnksomt, trygt og rart.

Udover den meget faglige viden, så er der en faktisk tryghed og god tid til den enkelte patient/klient. - Alle får den absolut bedste behandling!
RÞdovre Dyreklinik har det bedste og helt igennem mest fantastiske personale man kunne Þnske at sÊtte sit kÊledyr i hÊnderne hos!

Jeg har altid (det samme gÊlder fremadrettet), brugt RÞdovre Dyreklinik til mine hunde.
Mine hunde er ‘mine bÞrn’, og jeg har aldrig vÊret usikker pÃ¥ de rÃ¥d og den vejledning jeg har fÃ¥et pÃ¥ RÞdovre Dyreklinik- TvÊrtimod!
Uanset hvilket kÊledyr man har, så er jeg ikke i tvivl at de er gode og kÊrlige hÊnder.

Et fagligt dygtigt og imÞdekommende personale.
Så alle med Fransk Bulldog (og alle andre slags kÊledyr), kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til RÞdovre Dyreklinik.

Nu trÊkker min franske Carlo vejret markant bedre - både gemmen mund og nÊse.
Snorken og ‘grynten’ er ligeledes nÊsten helt vÊk. Jeg har fÃ¥et en bedre og en meget glad hund. Carlo har fÃ¥et det langt bedre.

Min hund er helt rolig og tryg hos dyrlÊgen og hele teamet hos RÞdovre Dyreklinik.
Carlo glÊder sig ligefrem at komme dertil - om det skyldes at han altid fÃ¥r nogle hundekiks nÃ¥r vi er der, det vides ikke 😁

De får max stjerner fra mig (og Carlo)
⭐⭐⭐⭐⭐
- TAK FOR JER!
Bedste hilsner fra
Brian MÞller & Carlo MÞller

PS:
Men måske ved nÊste dyrlÊge besÞg skal han have opsat en prop bagtil!!!
Dette fordi det lugter en ‘smule’ nÃ¥r han slipper en fjÊrt/flatus.
Disse indeholder ekstrem meget svovlbrinte, oxygen, nitrogen, hydrogen, methan og kuldioxid m.m
Dette giver en voldsom og velkendt stank af rådne Êg og mange andre ildelugtende ting - det kan ikke beskrives, det skal prÞves!
Men vi elsker dem så meget, så alt tilgives❀
Der er ogsÃ¥ en fordel ved dette, for skulle det ske, at det ikke er hunden der har slippet en vind, sÃ¥ fÃ¥r han skylden alligevel 😂🀣

2022幎7月30日
自発的なレビュヌ

Jeg havde vÊret pÃ¥ Anicura skovlunde

Jeg havde vÊret på Anicura skovlunde dyrehospiltal, d. 22/10-21 og d. 29./10 samt d. 3/11 som ikke kunne finde ud af hvorfor min kat, havde smerter og ondt.

Der ringede jeg rÞdovre dyreklinik torsdag 18/11-21 om morgen kl 8, og fik en akut kl 10:20 - hvor de kunne give ham noget berolige med samme, og
Da han er meget sensitiv ung hankat, valgte de af tjekke ham fÞrst da det virkede, og satte hans behov fÞrst, ved gÞre det tryg, og vÊre venner med katten. - kl 12:40 ringede de og fortalte hvad min kat fejlede, at hans mund fyldt op med betÊndelse, og de kunne rense/fjerne overskydende tandkÞd og betÊndelse i hans mund, fredag (20/11-21) formiddag, og tjekke ham ydeligere, under nakosen, for vÊre helt sikker.
Kl 13:40 fredag eftermiddag, ringede de og fortalte at alt var gået godt.
Kom hentede ham kl 14:45, og så viste de mig, billeder og hvilke medicin og hvornår og hvorledes.

Så på 24 timer har de kunne hjÊlpe min kat, Obilix som har gået med smerter i flere uger.
SÃ¥ alt, i alt, er jeg mere end tilfreds, for det stykke arbejde, samt de er omhyggelige, og rolige ved dyrene. :)

Kan klart anbefale dem, hvis du har en sensitiv/utryg kat/hund/kanin eller lignede, her får du virkelig den behandling at dit dyr er vigtig, og de vil vÊre venner med dyret, så de kan samarbejde om en lÞsning.

Stor tak, og jeg er virkelig taknemmelig for deres omsorg til dyr. ❀

2021幎11月20日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。