レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Probeer nu een jaar ongeveer om van deze gasten af te komen. Bevestiging gehad van de opzegging. Blijven maar dooretteren. Zag vandaag dat men weer 9 euro hadden geïncasseerd. Gestorneerd natuurlijk.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Deze mensen maken misbruik van de oude mensen en liegen! Ondanks een belofte aan de telefoon vorig jaar om het abonnement te beëindigen, kwam er dit jaar weer een rekening. Vorig jaar aangegeven dat e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Het afgelopen jaar heb ik helaas nogal wat computerproblemen gehad. Steeds kon ik een beroep doen op de medewerkers van Direct PC. Elk probleem wisten ze vanuit Zwolle op te lossen. Daarvoor konden... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Net via de telefoon contact gehad met Direct PC, zij hebben mij bevestigd dat de overeenkomst die wij beiden hebben aangegaan is beëindigd. Dus tot volle tevredenheid opgelost, e.e.a. zou schriftelijk... もっず芋る

2.2

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Snelle service

Snelle service, bij vragen gelijk terug gebeld.

2019幎10月7日

Direct PC からの回答

Wij streven ernaar u zo snel mogelijk antwoord op uw vragen te geven of uw problemen zo snel mogelijk op te lossen. Fijn dat u dit ook zo ervaart.

5぀星のうち5の評䟡

Direct PS, mijn steun en toeverlaat !

Van alle hulp die ik in de loop der tijden heb moeten inroepen, steekt uw hulp met kop en schouders er boven uit.
Ik ben u zeer dankbaar.

mevr. U. Eliasar

2019幎10月7日

Direct PC からの回答

Fijn dat u zo tevreden bent. Als wij nog wat voor u kunnen betekenen horen we dit graag van u.

5぀星のうち1の評䟡

ondanks annulering gewoon rekeningen blijven sturen.

ik heb inmiddels al 3-4 jaar een abonnement bij direct-pc. het leekt me wel handig, ik had wat computer problemen en belde of ze langs zouden komen zoals ze beloofd hadden bij verkoop, maarja dat kon natuurlijk niet zomaar, na meerdere malen bellen en proberen lieten ze met gewoon zitten met mijn computer problemen.

na de afrekening van het 1e jaar, gelijk gebeld om te annuleren, maarja dat kan natuurlijk ook niet zomaar dat kan alleen per brief/post, eerst het factuur van het aankomende jaar betalen, terwijl ik de afrekening van het jaar ervoor nog maar een dag binnen had, en dan per post annuleren. het kon eventueel ook per mail, maar daarvan konden ze niet garanderen dat dat verwerkt werd dus liever per post. lang leven anno 2019 zeg maar.

nu inmiddels het 4e jaar op rij gewoon de rekening moeten betalen, en maar weer voor het zoveelste jaar een mail gestuurd, 1 dezer dagen ook maar even via de post doen, want geheid dat ik volgend jaar gewoon weer een rekening krijg.

stelletje oplichters zijn het!

PS; de gemiddeld advocaat, weet hier wel raad mee heb ik net begrepen, dus dit krijgt nog wel een staartje.

2019幎4月11日
5぀星のうち1の評䟡

Door en door slecht bedrijf die

Door en door slecht bedrijf die onwetende ouderen contracten aansmeren.
Mijn moeder (wonende in een serviceflat, op het contract staat ook geen adres maar alleen een huisnummer. Er zullen dus wel meer mensen de dupe geworden zijn van dit bedrijf) heeft geen PC en/of laptop en toch hebben ze haar een servicecontract voor een PC van 99 euro laten ondertekenen. Daarnaast lappen zij alle wettelijke regelingen vwb kopen op afstand aan hun laars. Bij de overeenkomst wordt GEEN modelovereenkomst voor ontbinden/herroeping gedaan terwijl dit wel wettelijk verplicht is. Na diverse keren mailen blijven ze volhouden dat de wettelijke opzegtermijn (14 dagen) is verstreken. Zij negeren bewust het feit dat de wettelijke opzegtermijn wordt opgerekt naar 12 maanden wanneer er geen modelovereenkomst ontbinding/herroeping wordt verstrekt bij het afsluiten.

Vanmiddag telefonisch benaderd door Direct PC. Gang van zaken wordt door het bedrijf betreurd. Er zou contact worden opgenomen met de verantwoordelijke vertegenwoordiger. Zojuist een mail ontvangen dat het contract met direct is beëindigd. Excuses van Direct PC voor de gang van zaken.

2018幎11月6日
5぀星のうち1の評䟡

PC Direct: dubieus colportagebedrijf dat oudere mensen een overbodig contract aanpraat

PC Direct is een zeer dubieus bedrijf dat bij voorkeur oudere mensen een volstrekt overbodig onderhoudscontract voor hun computer aanpraat. Trap er niet in en wijs ze onmiddellijk de deur.

2018幎10月12日

Direct PC からの回答

Vervelend om te horen dat u een slechte ervaring met ons heeft. Graag zouden wij met u in contact willen komen om de problemen met u op te lossen. Wij hebben veel klanten van zowel jong en oud die tevreden over onze dienstverlening zijn.

Automatisch verlengend abonnement

Blijft een probleem met een doorlopend abonnement. PC direct meldt niet even voor de einddatum, dat het het abonnement afloopt.
Iets te laat is dus opnieuw voor een jaar betalen, anders incassoburo.
Ik meende dat onze wetgever dit soort praktijken al wilde inperken maar PC direct trekt zich hier kennelijk niets van aan.
Dus: BEZINT EER GE BEGINT

2018幎9月23日

Colportage bij kwetsbare ouderen

Uw medewerker heeft op 6 februari 2018 een servicecontact afgesloten met een of meer personen in Ede, in een aanleunwoning in een woonzorgcentrum.
Hoe is het mogelijk dat uw medewerker een vrouw van 88 die slecht ziet, slecht hoort en dementerend is een contract met uw bedrijf kan tekenen?
Hoe zit het met de ethiek van uw bedrijf? Deze mevrouw heeft geen idee wat ze ondertekend heeft. Ik kan me niet voorstellen dat uw medewerker dit niet heeft gezien.

UPDATE Het contract is inmiddels vernietigd en er zijn excuses aangeboden. Het zou mooi zijn als dergelijke bedrijven hun verkopers opleiden om inzicht in hun klant te verkrijgen voordat ze een contract laten ondertekenen.

2018幎2月14日
5぀星のうち4の評䟡

geweldig

geweldig, eerst geprobeerd telefonisch op te lossen, maar aangezien mijn leeftijd, begreep ik het niet en is daarna heel snel iemand langs gekomen om mij verder te helpen.

2018幎1月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス