Vi havde en virkelig god oplevelse! Ribeyen var stegt til perfektion, og bÃ¥de kartoflerne og pebersovsen smagte vanvittigt godt. Super god mad og en hyggelig stemning â kan helt klart anbefales!
Skuffende oplevelse med burgeren â tÞr og smagslÞs Jeg besÞgte restauranten med hÞje forventninger, men blev desvÊrre slemt skuffet over min burger. Selve hakkebÞffen smagte absolut ikke af noge... ãã£ãšèŠã
For andet besÞg i trÊk fik vi serveret rÃ¥t kÞd ved bordet. FÞrst var det hotwings, denne gang var det wienerschnitzel. Derudover tog restauranten en langt hÞjere pris end der stod pÃ¥ det menukort, v... ãã£ãšèŠã
Her skal man vÊlge en rÞd American Ribeye. Den var til perfektion intet mindre, men kartoffelmosen var melet i konsistensen og smagen men forsÞgt forberedt via overspringshandling med bacon som ikke... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 5ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
FÞrste, og sidste besÞg pÃ¥ Dirty Ranch SteakhouseâŠ
FÞrste besÞg pÃ¥ Dirty Ranch Steakhouse i Herning, og rimeligt sikkert ogsÃ¥ sidste gangð
Ok rammer, men som altid bliver man som par anvist et lille bitte bord, helt op ad indgangsdÞren, hmmm, nå tÊnker man, bare maden spiller.
KÞdet, ja det er jo for helvit et Steakhouse, Importeret fra Uruguay, âeksotiskâ som den lille venlige og meget unge (det er de jo sÃ¥danne steder) kvindelige tjener/afrydder? kunne fortÊlle efter at have rÃ¥dfÞrt sig med kÞkkenet, var skamstegt over Ã¥ben ild, tenderende til branket pÃ¥ kanterne, bÃ¥de min T-Bone og fruens Ribeye. Smagen efter afskÊring af det brankede var ok, men med en underlig fast nÊrmest trÊg struktur.
Fruens kartoffelmos m/bacon havde ligeledes et låg som vidner om rigelig brug af flammekaster, hårdt og uspiseligt, mosen nedenunder var ok.
Jeg bestilte deres âuÊgte Bearnaiseâ til bÞffen, og det var den, smagte ok, havde ganske rigtigt intet med Bearnaise at gÞre, men hvorfor sÃ¥ ikke kalde den ved rette navn?
1000.- for 2 mand er ok for en middag, men ikke pÃ¥ Dirty Ranch, her var kvaliteten altsÃ¥ ikke god nok til ca. 400.- for en bÞfð¥º
De 15% rabat de annoncerer fÞdselsdagsgÊster får på hovedretten skal man åbenbart selv bede om, ligesom salt, peber og tandstikker, som ellers i min optik er ret normalt at have på bordet på et Steakhouse...
..og hvorfor skal man serviceres af ikke mindre end 4 forskellige tjenere?
LÊkker mad og fantastisk stemning
LÊkker mad og fantastisk stemning, men personalet mangler organisering, det fungerede simpelhen bare IKKE og det er Êrgerligt i de fede rammer!(måske hver skal havde hver deres borde, så de ikke skal havde overblik over alle)
En lille ting som vi havde bestilt velkomst drinks og brÞd da vi kom, vi spurgte to gange efter brÞd, og da vi fik hovedretten spurgte servitricen, om vi ville havde brÞdet nu, eller om det var ligemeget... Det var jo lidt ligemeget der, trÊls...
Live musikken fuldendt stemningen total, kommer helt sikkert igen..
Hyggelig aften
Vi var på voksen tur og valgte Dirty ranch som spisested. Vi blev mÞdt af en venlig servitrice som skaffede os et godt bord lidt afsides så vi kunne sidde lidt i fred og ro selvom der var travlt i restauranten. Generelt var der top service og vi fÞlte os godt tilpas.
Vi fik tapas til forret, som smagte lÊkkert og der var rigeligt. Hovedret bestod af en lille og en stor mÞrbrad som blev stegt efter vores anvisninger og de sad lige i skabet.
Der var ikke plads til dessert så den må vi have tilgode.
Huset vin var ganske god og passede meget godt til maden, vi supplerede med drinks som også var gode.
Masser af positive ting og oplevelser pÃ¥ dirty ranch. EN ting undrede vi os over: hvorfor dÊlen er de brÞd skiver man fÃ¥r inden maden sÃ¥ tyndeð
Rimelig ok service og mad
Her i aften var vi på kÊreste tur og havde booket bord med velkomst drinks og tapas forret. Virkelig lÊkkert, måske lidt for sÞd drinks.
Vi bestiller så her vores hovedretter og min mÞrbrad bestilles rÞd min mands bÞf 350 g tror jeg det var skulle vÊre medium.
Da maden kommer har vi fået drikkevarer, som smager dejligt. Men men men vi får skåret på bÞfferne, min som skulle vÊre rÞd er medium og min mands er rÞd som skulle vÊre medium... det er jo hvad der kan ske når man ikke lige frem kan se ind i bÞffen ved stegningen... men ved så fint og godt et sted havde vi store forventninger til at serverings personalet kom og spurgte til om alt var i orden. Men det gjorde de ikke. Dette er ikke i orden. Men om ikke andet så smagte bacon kartoffel mosen og resten af vores mad jo dejligt.
Jeg er meget dessert kvinde, så bliver glad da vi går menu kort ned hvor vi kan bestille desserten, det skal her nÊvnes at de ikke selv spurgte om vi ville have dessert men vi spurgte selv efter menukortet. Jeg vÊlger en lemon cheesecake og min mand en kop kaffe. Kort efter kommer kaffen.
Lidt senere får jeg tilbage besked på at der er udsolgt af den dessert jeg havde valgt. Ok så vÊlger vi bare noget andet, intet problem. Så jeg vÊlger en banana split og glÊder mig egentligt ret meget til at smage den... men efter et stykke tid kommer serverings personalet atter tilbage og beklager dybt med at de desvÊrre ikke har nogen desserter overhovedet, da der ikke er bestilt det fra deres leverandÞr. Amen for f.... da. Det kunne jeg havde fået af vide fÞrste gang hun kom ned. Hun tilbyder en kop kaffe i stedet. Så det tager jeg selv for så kan min mand og da drikke vores kaffe sammen. Men atter tager det så lang tid at min mand når at drikke hans ud inden jeg får min kaffe.
NÃ¥r alt dette er sagt, sÃ¥ er det egentligt et fedt koncept at man spiller live musik under maden. Fed stemning og lÊkre bÞffer trods alt. Vi havde en god tur men hank lige op i info til serverings personalet og vÊr lidt mere service mindede sÃ¥ skal i nok fÃ¥ 5 âïž.
SÃ¥dan!
SÃ¥dan!
Afhentet menu, 12 min kÞrsel hjem. Opdager det mangler en enkelt steak. Oplyser DRS om den manglende steak, og wupti, 18 min senere leveres der ikke blot en steak, men 2 komplette menuer.
Ud over maden ER i top, er i sprit hurtige - RESPEKT. Vi ses helt sikkert igen ð
Pris & kvalitet matcher generelt fintâŠ
Pris & kvalitet matcher generelt fint sammen her.
Great experience!
Great experience!
been so many times now and will go so many more!!!!
Tusind tak for en skÞn fest :)
Vi holdte vores bryllupsfest derinde, og mage til dejlig oplevelse skal man da lede lÊnge efter.
Super sÞde servitricer der var opmÊrksomme på os og vores gÊster, og som sÞrgede for at fuldende oplevelsen, så min mand og jeg kunne lÊne os tilbage og slappe af og nyde aftenen.
VÊrt og ejer Rudi, har hele vejen igennem planlÊggelsen vÊret en fantastisk sparringspartner, og uanset hvilke Þnsker jeg har haft, har han kunne efterkomme det.
Prisen for hele arrangementet kan man bestemt heller ikke klage over, vi var under 7000 med drikkevarer og kaffe inklusiv, og den mad der blev serveret var både lÊkker og indbydende, ingen af mine gÊster gik sultne hjem, og alle har de haft en fantastisk oplevelse :)...
Kun roser og varme anbefalinger herfra, vi kommer igen en anden gang, ingen tvivl om det, tÊnker vores bryllupsdage skal fejres med en middag på ranchen fremadrettet :)..
Fantastisk oplevelse inden MetallicaâŠ
Fantastisk oplevelse inden Metallica koncert d. 27/3-18
Alt optaget men Rudi fik os klemt ind alligevel-iorden service
Sikke en varm og glad modtagelse af personalet og fra vi satte os til vi gik var forplejning og service helt i top og skal lede lÊnge efter så motiveret og serviceminded personale. Maden var fremragende og skal helt sikkert tilbage når der er bedre tid og tage Challengemenuen :-)
Dirty Ranch i Herning, et super steakhouse.
Dirty Ranch i Herning, er helt klart et besÞg vÊrd, lÊkker velsmagende og veltilberedt mad, hyggelig betjening og en god vÊrt. Vi kommer gerne igen.
virkelig tarveligt!
Forestil jer en buffet, hvor der ikke er andet end kartofler og sovs, jo jo, sovsen er god, men skal man virkelig vente en halv time på kÞd? Det er all you can eat buffet, hooold nu op! Fin service, men man kommer altså på resturant for at spise, ikke for at få komplimenter på sin nye skjorte.. Alt i alt en dårlig oplevelse fordi der ikke var kÞd på bordet!
Fantastisk oplevelse
Det var en af de gode og dejlige oplevelser.
Var sammen med min familie inde og spise Dirty Ranch i Herning og man må sige de ved hvordan maden skal laves til UG og servicen var helt i top.
Alt held og lykke til jer alle, vi kommer helt sikkert igen. :)