Vi blev godt modtaget da vi henvendte os til Djursland Bank. Vi havde en god fornemmelse da vi tog derfra. Hele proceduren omkring bankskifte er gået glat. Kirsten FrÞslev Larsen
Jeg vil gerne give Glenn MÞller fra jeres Aarhus afdeling 5 personlige stjerner. Vi havde haft en del udfordringer i kommunikation med banken og Glenn var en guttermand der gav mig en god kundeserv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En bank der virkelig forstÃ¥r at sÊtte sig i sine kunders sted, og ikke altid kun vÊlge den nemmeste lÞsning. Djurslands bank Risskov skabte rammerne, og sÃ¥ muligheder, hvor andre banker ikke kunne... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Djurslands Bank er en relationsbank. En bank, der arbejder for individet ved ogsÃ¥ at arbejde for fÊllesskabet. En bank, der indgÃ¥r i fÊllesskab med sine kunder. Med filialer i hele Ãstjylland er Djurslands Bank en stÊrk og attraktiv samarbejdspartner for private og erhvervsvirksomheder med sund fornuft i Þkonomien.
Torvet 5, 8500, Grenaa, ãã³ããŒã¯
- 8630 3055
- hovedkontoret@djurslandsbank.dk
- www.djurslandsbank.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Hvor blev den gode service af?
Engang var Djursland bank, en lokal bank med kendskab til kunderne og et sted hvor man fÞlte sig vÊrdsat. De lidt hÞjere priser end Þvrige banker, blev dengang opvejet af ekstraordinÊr god service og god behandling.
Hvad pokker gik der galt?

Djurslands Bank ããã®åç
Kan absolut anbefale Djurslands Bank.
Kan absolut anbefale Djurslands Bank.

Djurslands Bank ããã®åç
Det bedste vi har gjort.
Vi har haft Nordea bank over 30 år, men den er bare blevet ringere og ringere. Djurslands bank er nÊrhed, personlig betjening af kendte ansigter, lokalkendskab, god service og behandling

Det er god bank
Det er god bank, og i Hinnerup afdelingen, kan man komme ind fra gaden, der er åben alle hverdage, hele dagen.

Anbefaling
God hjÊlp, forståelse, betjening og rådgivning.

Godt tilfreds
Godt tilfreds
Har ikke oplevet nogle problemer og får en god service, når jeg ringer.
Jeg elsker deres ungbank koncept, betaler ingen gebyrer :)

Fantastisk Bank
Fantastisk Bank. Mega god ombording. GlÊder mig til samarbejde.

Venlig og engageret modtagelse

God service, flinke medarbejdere
Blev modtaget rigtig godt, god gennemgang af Þkonomi og gode rÃ¥d til fremtiden ð

En super bank
Fik en flot modtagelse og en dejlig seriÞs samtale.

Professionel venlig forberedtâŠ
Professionel venlig forberedt fÞrstående medarbejder

Djurslands Bank ããã®åç
God positiv og venlig modtagelse
God positiv og venlig modtagelse, da vi mÞdte op i banken. Rådgiveren gav en god og letforståelig genemgang af de muligheder, vi havde Þnsket belyst.

Fantastisk bank
Fantastisk bank! De lytter altid og gÞr deres bedste for at finde lÞsninger, der passer til mine behov. Samtidig er de Êrlige omkring rammerne og gode til at rådgive.
Jeg fÞler mig i trygge hÊnder og kan kun anbefale dem.

Djurslands Bank ããã®åç
En bank der gÞr meget for sine kunderâŠ
En bank der gÞr meget for sine kunder og en bank med fantastiske rådgivere.

ImÞdekommenhed
Har kun gode og positive oplevelser. Goâ service og imÞdekommende personale

Djurslands Bank ããã®åç
LydhÞr bankrÃ¥dgiver og villig til atâŠ
LydhÞr bankrådgiver og villig til at finde lÞsninger

Djurslands Bank ããã®åç
Professionel hjÊlp til kÞb af ejerbolig
Professionel hjÊlp til kÞb af ejerbolig i KÞbenhavn selvom det er en lokal bank i Djursland.