Djurslands Bank レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg vil gerne give Glenn MÞller fra jeres Aarhus afdeling 5 personlige stjerner. Vi havde haft en del udfordringer i kommunikation med banken og Glenn var en guttermand der gav mig en god kundeserv... もっず芋る

Engang var Djursland bank, en lokal bank med kendskab til kunderne og et sted hvor man fÞlte sig vÊrdsat. De lidt hÞjere priser end Þvrige banker, blev dengang opvejet af ekstraordinÊr god service og... もっず芋る

䌁業が回答したした

En bank der virkelig forstÃ¥r at sÊtte sig i sine kunders sted, og ikke altid kun vÊlge den nemmeste lÞsning. Djurslands bank Risskov skabte rammerne, og sÃ¥ muligheder, hvor andre banker ikke kunne... もっず芋る

䌁業情報

1. 銀行

圓該䌁業による蚘述

Djurslands Bank er en relationsbank. En bank, der arbejder for individet ved ogsÃ¥ at arbejde for fÊllesskabet. En bank, der indgÃ¥r i fÊllesskab med sine kunder. Med filialer i hele Østjylland er Djurslands Bank en stÊrk og attraktiv samarbejdspartner for private og erhvervsvirksomheder med sund fornuft i Þkonomien.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 78ä»¶

レビュヌを曞く

Manipulation af hÞjeste grad

Djurslands bank i RÞnde, et godt råd hvis du sÞger en rådgiver, i RÞnde afdelingen finder du absolut ikke en kunde rådgiver, men massere af bank rådgivere.

2026幎4月7日

Hej Jakob

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever nÊrvÊrende og personlig rådgivning, så vi er kede af at hÞre, hvis det ikke har vÊret din oplevelse.

Stadig ikke logge ind efter over 1 time

Stadig ikke logge ind efter over 1 time. For dårligt.

2026幎3月31日

Hej Novalee

Vi skal selvfÞlgelig beklage, hvis du havde problemer med at logge på din netbank i formiddag. Som du måske har hÞrt i medierne i dag, så havde MitID problemer med login, hvilket medfÞrte udfordringer i hele landet - og altså ikke kun i Djurslands Bank.

Vi er selvfÞlgelig Êrgerlige over din dårlige anmeldelse af banken på grund af et aktuelt login problem, som var ude af vores hÊnder, men vi kan godt forstå, at det har vÊret irriterende.

Super dygtig rådgiver.

Har haft mange banker, hvor det hver eneste gang var en fremmed person, der var vores "Nye Personlige RÃ¥dgiver".
Morten ThuehÞj MÞller, der sidder i Skanderborg-afd., har lige siden vores skifte til banken, vÊret vores rådgiver. Han vender hurtigt tilbage, er yderste kompetent og er en god rådgiver men også sparringspartner der lytter og forstår. Vores låneomlÊgning, har i hvert fald lige gjort vores sommerferie MEGET sjovere. Vi har fundet vores faste bank på Djursland, til trods for at vi sidder på Frederiksberg V/Kbh. og skifter ikke....medmindre at Morten stopper (-;
Vores ejerforening har ligeledes skiftet til en (erhvervs)konto og også det kÞrer upåklageligt og med MEGET mindre gebyrer, end hvad Þvrige banker tager.
KLART anbefalelsesvÊrdig.

2026幎2月23日

Hej Gitte

Tusind tak for de pÊne ord om Morten og om Djurslands Bank. Det er vi meget glade for at hÞre - for det er jo lige prÊcis sådan det skal vÊre at have en nÊrvÊrende bank, som er nem at få fat på - og som lytter.

Jeg sender en hilsen videre til Morten og Þnsker dig en rigtig god dag.

Fint og godt mÞde

2026幎1月27日

Hej Jette

Mange tak for din flotte anmeldelse og dine pÊne ord.

Vi er meget glade for, at du har haft et godt mÞde med din rådgiver i Djurslands Bank - sådan skal det vÊre.

vh Karin/ Djurslands Bank.

Vi har kun gode ting at sige om

Vi har kun gode ting at sige om Djurslandbank. Vi har netop kÞbt hus som fÞrstegangs kÞber, hvor vi har fået en virkelig god vejledning og gennem hele forlÞbet haft ro i maven. Vi har haft Anders knude som bankrådgiver.

2026幎3月24日

Hej Teresa

Mange tak for din flotte anmeldelse og de fine ord om din rådgiver.

Det er nemlig rigtigt vigtigt, specielt ved boligkÞb, at fÞle sig helt tryg og rådgivet så godt som overhovedet muligt.

Tillykke med huskÞbet. Og med de kommende mange år som husejer.

⭐⭐⭐⭐⭐

Har haft Djurslands Bank i mange år - og har altid fået en fin service, og hurtig hjÊlp de få gange det har vÊret nÞdvendigt. Rådgiver svarer lynhurtigt, hvis man sender et spÞrgsmål via appen, og jeg har fået en god rådgivning og vejledning gennem årene. Jeg anbefaler gerne banken til andre.

2026幎3月23日

Hej Anja

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det er altid rigtigt rart at blive bekrÊftet i, at du netop oplever god rådgivning og hurtig hjÊlp fra din rådgiver. Sådan skal det også vÊre.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Jeg Þnsker dig en rigtig god dag.

Godt og brugbart mÞde

God modtagelse
Rådgiver velforberedt inden mÞdet
Brugbare nye Þkonomiske råd skrÊddersyet til netop en selv nu og fremadrettet.

2026幎2月11日

Hej Elin

Mange tak for din flotte anmeldelse af din oplevelse med Djurslands Bank - og ikke mindst af mÞdet med din rådgiver.

Det betyder meget for os, at vores rådgivere er velforberedte og kan give rådgivning, der er skrÊddersyet til netop din situation - det er hele essensen af den personlige rådgivning.

vh Karin/ Djurslands Bank

Rikke er hele familiens meget

Rikke er hele familiens meget nÊrvÊrende bankdame

2026幎2月4日

Hej Mogens

Tusind tak for de flotte ord om din rådgiver, Rikke. Det er jeg sikker på, at hun vil vÊre glad for at hÞre.

Dét at vÊre nÊrvÊrende og at give personlig rådgivning er netop helt essentielt i Djurslands Bank, så det er dejligt at hÞre, at det også er sådan, du og din familie oplever det.

pensionist

som pensionist får man ikke de helt store spÞrgsmål eller muligheder

2026幎2月24日

Hej Susan

Mange tak for din anmeldelse. Vi vil rigtig gerne sikre, at alle kunder - uanset alder - får den rådgivning og de muligheder, der passer til deres behov. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du Þnsker at drÞfte dine muligheder nÊrmere.

Rigtig god weekend.

vh Karin/ Djurslands Bank.

De er meget hjÊlpsomme og ligger ikke

De er meget hjÊlpsomme og ligger ikke skjul på at de driver en bankforretning.

2026幎3月2日

Hej Robert

Tak for din flotte anmeldelse af banken - det er vi meget glade for. Vi lÊgger stor vÊgt på at hjÊlpe med personlige lÞsninger, så vi er meget glade for, at du netop opfatter din rådgiver som hjÊlpsom.

Tak for din tid med at skrive.

God weekend.

Bedste bank ever👌😃

2026幎3月4日

Hej Jan

Mange tak for de pÊne ord - og tak fordi vi er din "bedste bank". Vi vil netop rigtigt gerne vÊre din foretrukne bank, så vi er meget glade for, at det prÊcis er sådan, du oplever det.

God dag og god weekend.

personlig samtale

personlig samtale

2026幎2月8日

Hej Birgit

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Den personlige samtale og den personlige rådgivning er netop helt essentielt i Djurslands Bank, så det er dejligt at hÞre, at det også er sådan, du oplever det.

vh Karin/ Djurslands Bank.

Jeg tog kontakt til souschef og

Jeg tog kontakt til souschef og finansrådgiver i Skanderborg afdelingen da jeg Þnskede en dialog om et muligt bankskifte efter ikke at have haft en god oplevelse hos min nuvÊrende bank. Samtalen startede egentlig fint, og jeg forklarede kort om mig selv og min virksomhed samt, at jeg var på udkig efter nye muligheder og en bedre bankrelation.

Han spurgte ind til, om jeg sÞgte lån, hvilket jeg gjorde klart ikke var tilfÊldet. Mit Þnske var udelukkende at indlede en dialog og få et indtryk af, hvilken type kunder banken interesserer sig for. Jeg valgte i fÞrste omgang ikke at gå i detaljer med hele min Þkonomiske situation, herunder at en vÊsentlig del af min kapital aktuelt befinder sig i udlandet og er på vej til Danmark. Jeg Þnskede fÞrst og fremmest en åben og fordomsfri indledende dialog.

Undervejs i samtalen fik jeg dog hurtigt indtrykket af, at dialogen primÊrt blev vurderet ud fra, om jeg kom med et lånebehov eller en stÞrre synlig formue med det samme. Der blev nÊvnt, at det sandsynligvis ville blive en dyr lÞsning for mig at blive kunde hos dem. Det kan jeg godt forstå kan vÊre tilfÊldet, men måden det blev fremlagt på gav mig fÞlelsen af, at interessen for mig som kunde var begrÊnset, hvis jeg ikke umiddelbart kom med et lånebehov eller en tydelig stor formue fra start.

Som souschef og finansrÃ¥dgiver forventer jeg en mere Ã¥ben og nysgerrig tilgang til potentielle kunder. Det ville klÊde dialogen at lade kunden tale fÊrdig og fÃ¥ hele billedet med, fÞr man konkluderer. En bank bÞr ogsÃ¥ vÊre interesseret i relationer pÃ¥ lÊngere sigt – ikke kun i det, der ligger pÃ¥ bordet i den fÞrste samtale.

DesvÊrre efterlod oplevelsen mig med indtrykket af en lidt for hurtig og ensidig vurdering.

2026幎2月16日

Hej Ercan

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af, at dialogen ikke levede op til dine forventninger. Hos Djurslands Bank bestrÊber vi os på at give en tydelig og Êrlig rådgivning , og vi beklager, hvis det blev oplevet anderledes.

Ønsker dig en god dag.

vh Karin/ Djurslands Bank.

Dejligt med en bank med personlig

Dejligt med en bank med personlig betjening, og man får hjÊlpen hurtig

2026幎2月9日

Hej Majbritt

Sikke en dejlig besked - tak for din fine anmeldelse af vores bank og af de mennesker, du betjenes af i banken.

God dag.

vh Julie/ Djurslands Bank.

Positiv

Positiv, lyttende og imÞdekommende rådgiver.

2026幎1月23日

Hej Iben

Mange tak for din flotte anmeldelse af Djurslands Bank - og ikke mindst af din rådgiver.

Vi er en relationsbank, hvor det skal vÊre nemt at få fat i sin rådgiver - og hvor det er vigtigt at have en god dialog. Det er godt at hÞre, at det også er sådan, du oplever kontakten med din rådgiver.

God dag.

Vh. Karin/ Djurslands Bank.

Er meget tilfreds og får god service

Er meget tilfreds og får god service - kan anbefales.

2026幎1月26日

Hej SÞren

Mange tak for din flotte anmeldelse - og skÞnt at hÞre, at du er meget tilfreds med din rådgiver her hos os i Djurslands Bank.

Du er bestemt meget velkommen til at anbefale os til dit netvÊrk - det sÊtter vi stor pris på.

Jeg Þnsker dig en rigtig god dag.

Meget personafhÊngigt

Har haft dem i mange år, og er typen, som bare vil have at banken fungere, så kontakter dem ikke ofte, men det er meget personafhÊngigt. Nogle gange kan de vÊre venlige og imÞdekommende. Men har oplevet eskalering af en dårlig tone og manglende tålmodighed. Jeg ville forhÞre mig hvornår noget kunne ses fra min side, som jeg havde fået at vide var gjort for en time siden, da jeg havde dem i rÞret.
Hvor jeg ville sikre, at jeg faktisk kunne se, at noget var blevet gjort, da det ikke havde vÊret tilfÊldet da jeg fik det "lÞst" for en time siden. Det var så ikke blevet gjort~ hvilket kan ske. Men samtalen gik ned af derfra, hvor fÞlelsen var at tiden per opkald skulle minimeres mere end at det handlede om at lÞse problemet, sÊrligt da jeg ville sikre at jeg faktisk kunne se det slå igennem fra min side.

Deres funktion med "bliv ringet op af den nÊste ledige medarbejder" ledte ikke til et opkald, da jeg fik at vide jeg var nummer 1 i kÞen. Kom kun igennem, når jeg ringede og ventede på linjen.

2026幎1月28日

Hej Rasmus

Jeg er Êrgerlig over at lÊse din 3-stjernede oplevelse - da jeg også fornemmer, at du normalt er helt tilfreds.

Det er meget centralt for os at vÊre tilgÊngelige - både i vores fysiske filialer og i telefonen, og du er altid velkommen til at ringe til os igen, hvis der er noget, du mangler afklaring på.

God bank

God bank, hvor der er personlig rådgivning. Man fÞler sig set og hÞrt. En bank hvor du har en personlig rådgiver som er nem at komme i kontakt med

2026幎1月23日

Hej Richardt

Tusind tak for de pÊne ord. Det glÊder os meget at hÞre, at du oplever personlig rådgivning og nem adgang til din rådgiver - det er netop noget, som vi prioriterer meget hÞjt.

God dag.

Vh Karin/ Djurslands Bank.

Kvalificeret personlig god rådgivning.

Kvalificeret personlig god rådgivning.

2026幎1月19日

Djurslands Bank からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse af Djurslands Bank - det er vi meget glade for. Den personlige rådgivning er virkelig vigtig og meget betydningsfuld, så det er godt, at det også er sådan, du oplever det.

Jeg Þnsker dig en god dag.

Vh Karin/ Djurslands Bank.