Vi blev godt modtaget da vi henvendte os til Djursland Bank. Vi havde en god fornemmelse da vi tog derfra. Hele proceduren omkring bankskifte er gået glat. Kirsten FrÞslev Larsen
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg vil gerne give Glenn MÞller fra jeres Aarhus afdeling 5 personlige stjerner. Vi havde haft en del udfordringer i kommunikation med banken og Glenn var en guttermand der gav mig en god kundeserv... ãã£ãšèŠã
Engang var Djursland bank, en lokal bank med kendskab til kunderne og et sted hvor man fÞlte sig vÊrdsat. De lidt hÞjere priser end Þvrige banker, blev dengang opvejet af ekstraordinÊr god service og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En bank der virkelig forstÃ¥r at sÊtte sig i sine kunders sted, og ikke altid kun vÊlge den nemmeste lÞsning. Djurslands bank Risskov skabte rammerne, og sÃ¥ muligheder, hvor andre banker ikke kunne... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Djurslands Bank er en relationsbank. En bank, der arbejder for individet ved ogsÃ¥ at arbejde for fÊllesskabet. En bank, der indgÃ¥r i fÊllesskab med sine kunder. Med filialer i hele Ãstjylland er Djurslands Bank en stÊrk og attraktiv samarbejdspartner for private og erhvervsvirksomheder med sund fornuft i Þkonomien.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Manipulation af hÞjeste grad
Djurslands bank i RÞnde, et godt råd hvis du sÞger en rådgiver, i RÞnde afdelingen finder du absolut ikke en kunde rådgiver, men massere af bank rådgivere.

Stadig ikke logge ind efter over 1 time
Stadig ikke logge ind efter over 1 time. For dårligt.

Super dygtig rådgiver.
Har haft mange banker, hvor det hver eneste gang var en fremmed person, der var vores "Nye Personlige RÃ¥dgiver".
Morten ThuehÞj MÞller, der sidder i Skanderborg-afd., har lige siden vores skifte til banken, vÊret vores rådgiver. Han vender hurtigt tilbage, er yderste kompetent og er en god rådgiver men også sparringspartner der lytter og forstår. Vores låneomlÊgning, har i hvert fald lige gjort vores sommerferie MEGET sjovere. Vi har fundet vores faste bank på Djursland, til trods for at vi sidder på Frederiksberg V/Kbh. og skifter ikke....medmindre at Morten stopper (-;
Vores ejerforening har ligeledes skiftet til en (erhvervs)konto og også det kÞrer upåklageligt og med MEGET mindre gebyrer, end hvad Þvrige banker tager.
KLART anbefalelsesvÊrdig.

Djurslands Bank ããã®åç
Vi har kun gode ting at sige omâŠ
Vi har kun gode ting at sige om Djurslandbank. Vi har netop kÞbt hus som fÞrstegangs kÞber, hvor vi har fået en virkelig god vejledning og gennem hele forlÞbet haft ro i maven. Vi har haft Anders knude som bankrådgiver.

âââââ
Har haft Djurslands Bank i mange år - og har altid fået en fin service, og hurtig hjÊlp de få gange det har vÊret nÞdvendigt. Rådgiver svarer lynhurtigt, hvis man sender et spÞrgsmål via appen, og jeg har fået en god rådgivning og vejledning gennem årene. Jeg anbefaler gerne banken til andre.

Godt og brugbart mÞde
God modtagelse
Rådgiver velforberedt inden mÞdet
Brugbare nye Þkonomiske råd skrÊddersyet til netop en selv nu og fremadrettet.

Djurslands Bank ããã®åç
Rikke er hele familiens megetâŠ
Rikke er hele familiens meget nÊrvÊrende bankdame

pensionist
som pensionist får man ikke de helt store spÞrgsmål eller muligheder

Djurslands Bank ããã®åç
De er meget hjÊlpsomme og ligger ikkeâŠ
De er meget hjÊlpsomme og ligger ikke skjul på at de driver en bankforretning.

Djurslands Bank ããã®åç
Jeg tog kontakt til souschef ogâŠ
Jeg tog kontakt til souschef og finansrådgiver i Skanderborg afdelingen da jeg Þnskede en dialog om et muligt bankskifte efter ikke at have haft en god oplevelse hos min nuvÊrende bank. Samtalen startede egentlig fint, og jeg forklarede kort om mig selv og min virksomhed samt, at jeg var på udkig efter nye muligheder og en bedre bankrelation.
Han spurgte ind til, om jeg sÞgte lån, hvilket jeg gjorde klart ikke var tilfÊldet. Mit Þnske var udelukkende at indlede en dialog og få et indtryk af, hvilken type kunder banken interesserer sig for. Jeg valgte i fÞrste omgang ikke at gå i detaljer med hele min Þkonomiske situation, herunder at en vÊsentlig del af min kapital aktuelt befinder sig i udlandet og er på vej til Danmark. Jeg Þnskede fÞrst og fremmest en åben og fordomsfri indledende dialog.
Undervejs i samtalen fik jeg dog hurtigt indtrykket af, at dialogen primÊrt blev vurderet ud fra, om jeg kom med et lånebehov eller en stÞrre synlig formue med det samme. Der blev nÊvnt, at det sandsynligvis ville blive en dyr lÞsning for mig at blive kunde hos dem. Det kan jeg godt forstå kan vÊre tilfÊldet, men måden det blev fremlagt på gav mig fÞlelsen af, at interessen for mig som kunde var begrÊnset, hvis jeg ikke umiddelbart kom med et lånebehov eller en tydelig stor formue fra start.
Som souschef og finansrÃ¥dgiver forventer jeg en mere Ã¥ben og nysgerrig tilgang til potentielle kunder. Det ville klÊde dialogen at lade kunden tale fÊrdig og fÃ¥ hele billedet med, fÞr man konkluderer. En bank bÞr ogsÃ¥ vÊre interesseret i relationer pÃ¥ lÊngere sigt â ikke kun i det, der ligger pÃ¥ bordet i den fÞrste samtale.
DesvÊrre efterlod oplevelsen mig med indtrykket af en lidt for hurtig og ensidig vurdering.

Djurslands Bank ããã®åç
Dejligt med en bank med personligâŠ
Dejligt med en bank med personlig betjening, og man får hjÊlpen hurtig

De er gode ððððð

Djurslands Bank ããã®åç
Er meget tilfreds og får god service
Er meget tilfreds og får god service - kan anbefales.

Meget personafhÊngigt
Har haft dem i mange år, og er typen, som bare vil have at banken fungere, så kontakter dem ikke ofte, men det er meget personafhÊngigt. Nogle gange kan de vÊre venlige og imÞdekommende. Men har oplevet eskalering af en dårlig tone og manglende tålmodighed. Jeg ville forhÞre mig hvornår noget kunne ses fra min side, som jeg havde fået at vide var gjort for en time siden, da jeg havde dem i rÞret.
Hvor jeg ville sikre, at jeg faktisk kunne se, at noget var blevet gjort, da det ikke havde vÊret tilfÊldet da jeg fik det "lÞst" for en time siden. Det var så ikke blevet gjort~ hvilket kan ske. Men samtalen gik ned af derfra, hvor fÞlelsen var at tiden per opkald skulle minimeres mere end at det handlede om at lÞse problemet, sÊrligt da jeg ville sikre at jeg faktisk kunne se det slå igennem fra min side.
Deres funktion med "bliv ringet op af den nÊste ledige medarbejder" ledte ikke til et opkald, da jeg fik at vide jeg var nummer 1 i kÞen. Kom kun igennem, når jeg ringede og ventede på linjen.

God bank
God bank, hvor der er personlig rådgivning. Man fÞler sig set og hÞrt. En bank hvor du har en personlig rådgiver som er nem at komme i kontakt med

Djurslands Bank ããã®åç
Kvalificeret personlig god rådgivning.
Kvalificeret personlig god rådgivning.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã