Djurslands Bank レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg vil gerne give Glenn MÞller fra jeres Aarhus afdeling 5 personlige stjerner. Vi havde haft en del udfordringer i kommunikation med banken og Glenn var en guttermand der gav mig en god kundeserv... もっず芋る

Engang var Djursland bank, en lokal bank med kendskab til kunderne og et sted hvor man fÞlte sig vÊrdsat. De lidt hÞjere priser end Þvrige banker, blev dengang opvejet af ekstraordinÊr god service og... もっず芋る

䌁業が回答したした

En bank der virkelig forstÃ¥r at sÊtte sig i sine kunders sted, og ikke altid kun vÊlge den nemmeste lÞsning. Djurslands bank Risskov skabte rammerne, og sÃ¥ muligheder, hvor andre banker ikke kunne... もっず芋る

䌁業情報

1. 銀行

圓該䌁業による蚘述

Djurslands Bank er en relationsbank. En bank, der arbejder for individet ved ogsÃ¥ at arbejde for fÊllesskabet. En bank, der indgÃ¥r i fÊllesskab med sine kunder. Med filialer i hele Østjylland er Djurslands Bank en stÊrk og attraktiv samarbejdspartner for private og erhvervsvirksomheder med sund fornuft i Þkonomien.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 75ä»¶

レビュヌを曞く

Djurslands bank er SUVERÆN ⭐🌟⭐

Min mand og jeg har i forbindelse med huskÞb haft kontakt til mange banker, men Djurslands bank har klart vÊret den mest nÊrvÊrende og forstående bank. SÊrligt vores bankrådgiver Morten HÞgh har vÊret suverÊn! Og her på årsdagen for vores bankskifte sender de en kÊmpe kurv med personligt skrevet kort. De bedste anbefalinger herfra.

2024幎10月11日

Hej Maria

Mange tak for din flotte anmeldelse af Djurslands Bank. Det er vi meget glade for - og netop også glad for de ting, som du nÊvner omkring at vÊre nÊrvÊrende og forstående. Vi sÊtter nemlig den personlige rådgivning meget hÞjt, og jeg sÞrger for at sende din hilsen videre til Morten.

vh Karin, Djurslands Bank.

Uprofessionel og usympatisk bank

Djurslands Bank er en bank for par og Êgtefolk. Man bliver som par fÞrt ind på den rÞde lÞber, men skulle det ske at man går fra hinanden så Êndres attituden fuldstÊndigt. Mage til uprofessionel og uempatisk behandling har jeg aldrig oplevet fÞr. Det er simpelthen et uopretteligt tillidsbrud fra bankens side.

Når man afviser en låneomlÊgning med en belåningsgrad på kun 70% som for banken reelt vil vÊre uden risiko, uden at banken lÊgger nogle tal frem eller er villig til en dialog, så kan det kun vÊre fordi man er blevet en del af et uÞnsket kundesegment.

Vi skal nok finde ud af det og vi er vÊk igen ved fÞrst kommende lejlighed.

Farvel Djurslands Bank. (Tranbjerg afdelingen)

2024幎9月6日

KÊre Michael.

Jeg er ked af at lÊse din dårlige anmeldelse af Djurslands Bank.

Det betyder meget for os her i banken at give en god og personlig service og rådgivning. Du er naturligvis velkommen til at kontakte din rådgiver i Tranbjerg igen, hvis du har spÞrgsmål.

Vh. Karin/ Djurslands Bank.

Personlige empatisk personale , der har opfyldt min behov for en bank.

Det var en fantastisk god oplevelse at besÞge den lokale afdeling i Skanderborg,meget venlige og imÞdekommende personale.Jeg er nu kunde i banken og de opfylder mine behov med konto , pension mm.

2024幎8月1日

Hej Nils-Ole.

Mange tak for din flotte anmeldelse af vores gode kolleger i Skanderborg. Beskeden er givet videre til din rådgiver.

vh Karin/ Djurslands Bank.

Holder ens penge som gidsel

Jeg har faktisk vÊret glad for Djurslands Bank, men det har Êndret sig. Jeg er ved at skifte bank, så jeg har fÊlles bank med ÊgtefÊlle. Da min nye bank overfÞrer min NemKonto (uden pengene), så lukker banken mine kontoer og kort en time efter, så jeg ikke kan få adgang til mine penge. Så jeg stod uden penge i 7 dage! Alle mine kontoer er i plus, og de er umulige at samarbejde med. De vil ikke lade mig tilgå mine penge. Min anbefaling er at holde jer fra Djurslands Bank.

2024幎7月25日

KÊre Anita,

Jeg er ked af at lÊse din dårlige anmeldelse af Djurslands Bank. Det, som du beskriver, lyder meget mÊrkeligt - som udgangspunkt lukker vi naturligvis aldrig konti på den måde.

Kontakt os og lad os få opklaret, hvad det er, du har oplevet.

vh Karin, Djurslands Bank.

FilialdirektÞr tog 5000kr fra vores konto, da han fÞlte, vi havde spildt hans tid.

Normalt trÊkker jeg på skuldrene af en dårlig oplevelse, fordi alle kan have en dårlig dag, lave fejl og glemme.
Men når det sker gang på gang, og at filialdirektÞren har så kort en lunte, at han vÊlger at slutte vores samarbejde af ved at tage 5000kr fra en fÊlleskonto, da han fÞler, vi har spildt hans tid, så leverer jeg gerne en anmeldelse.

Grundet maks antal tegn, der kan skrives i en anmeldelse, er dette en nedkogt udgave af den fulde historie, men de vigtigste punkter er inkluderet.

Min kÊreste og jeg skiftede til Djurslands Bank, da vi havde haft et rigtig godt mÞde med en rådgiver. Vi havde et hus i kikkerten, så der blev regnet en masse på vores Þkonomi, og vi fik at vide, at vi ville kunne få et afdragsfrit lån, hvilket var prÊcist det, vi Þnskede. For at prÊcisere så lÞd beskeden, vi fik: "I kan frit vÊlge".

Da vi så skrev under på huset og havde nÊste mÞde med banken, kunne vi så alligevel ikke få et afdragsfrit lån. Vi fik samtidig at vide, at vi skulle smide rub og stub i handlen. Med andre ord, så ville vi bogstaveligt talt stå med 0 kr på vores konti, når vi skulle overtage huset. Dette Þnskede vi ikke og var derfor nÞdt til at bruge vores advokat for at komme ud af handlen.

Vi er igennem årerne blevet rådet af mange til at indhente tilbud fra flere banker. Vi har blandt andet talt med hhv. Vestjysk Bank, Jutlander Bank (nu Sparekassen Danmark) og Nordea, som alle har sat tid af til os og regnet på tallene. Djurslandsbank var dog naturligvis stadigvÊk i spil, og vi brugte fortsat vores rådgiver til at kigge på tallene på de huse, vi var interesserede i.

Da vi endelig finder et nyt hus og billigere hus, end dem vi tidligere har kigget på, får vi at vide, at vi skal smide det samme belÞb upfront, som vi skulle med de andre dyre huse. Dette forstår vi ikke, da vi i forvejen havde planlagt at smide x antal kr for at komme under 60% i belåning.

Vi får derefter et opkald fra filialdirektÞren i Djurslandsbank i Aarhus, som gentager, at vi skal smide samme belÞb som tidligere, fÞr de kan acceptere handlen. Jeg forklarede, at det ikke var det, vi havde i tankerne, når nu huset kostede cirka 10% mindre end det, vi fÞr havde kigget på. Han vendte derefter tilbage og sagde, at han kan gå med til lidt mindre (50.000kr). Oven i hatten får vi at vide, at vi ikke kan få et afdragsfrit lån, så lÊnge vi ejer vores nuvÊrende bolig, hvilket vi tidligere var blevet lovet.

I mellemtiden får jeg fat i vores kontaktperson hos Nordea, som siger, at så lÊnge vi kommer under 60% i belåning, så kan vi vÊlge prÊcis det lån, vi Þnsker - også selvom vores nuvÊrende bolig ikke er solgt. Efter en god lang snak beslutter jeg mig for, at jeg ikke lÊngere gider at spilde tid på Djurslandsbanks uendelige mange kovendinger, så dagen efter tager jeg fat i mÊgleren og får ham til at sende alle papirerne til Nordea i stedet.

Da nyheden tikker ind hos Djurslandsbank får jeg et opkald fra filialdirektÞren, som sagde, at han troede, at vi havde en aftale. Jeg forklarer, at efter en god snak med Nordea, var det tydeligt, at vi ville stå i en langt bedre og mere sikker situation hos dem.
Dette resulterer i en lÊngere snak. Jeg kan kun gentage, at det vil spare os penge, hvis vi flytter til Nordea, hvorefter filialdirektÞren fortsÊtter sin iltre kamp om at overbevise mig om det modsatte.

FilialdirektÞren afsluttede samtalen ved at sige, at den nye aftale er, at alting overgik til Nordea. Men nu hvor Djurslandsbank havde brugt tid på vores sag, så var de nÞdsaget til at fakturere os.
Jeg antog, at det var sidste krampetrÊkning i hans iltre kamp, så jeg trak på skuldrene og samtalen blev afsluttet.

Om aftenen opdager vi så, at der er blevet trukket 5000kr fra vores madkonto og kontoen nu stod i -4644,53kr. Der lå samtidig et brev til os, hvor der stod:

"Timebetaling for ekspedition af kÞbsaftale på x. DÊkker over bestilling af vurdering, regnskabs analyse af cvr.nr. x og x, dialog med sagens parter og finansieringsberegninger."

Jeg er ikke helt klar over, hvad det er for et dokument, jeg har underskrevet hos Djurslandsbank, som siger, at hvis man beder dem om at regne på en bolig, at de så har lov til at trÊkke penge ud af ens konti? Umiddelbart havde jeg troet, at dette var en service, som banken tilbÞd deres kunder på baggrund af de renter og gebyrer, man betaler. Jeg mindes i hvert fald ikke, at vores rådgiver i Djurslandsbank trak 5000kr fra nogen af vores konti, da vi bad hende om at regne på den fÞrste bolig - og heller ikke den anden.

Selv ikke da jeg fik Vestjysk Bank - som vi ingen tilknytning havde til - til at regne på en rÊkke boliger for os og kigge alle vores papirer igennem, fik vi nogen besked om, at vi skyldte dem penge.

Jeg kan simpelthen ikke komme mig over, hvor smålig en opfÞrsel, banken har udvist.

Det skal nÊvnes at efter en lang skriftlig klage, fik vi vores penge tilbage, men den dårlige smag hÊnger ved.

2023幎7月26日

Hej Nic.

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse.

I Djurslands Bank bestrÊber vi os altid på en god og hÞflig betjening af vores kunder, og vi går naturligvis ikke ind i enkeltsager på en offentlig side som denne.

Eftersom sagen blev afsluttet sidste år i juli måned, må du henvende dig skriftligt til os, såfremt du har yderligere spÞrgsmål.

Vh. Karin, Djurslands Bank.

Kompetent vejledning og gode fordele

Jeg oplever kun god og kompetent vejledning, når jeg er i kontakt med min bank. Derudover har de nogle gode fordele, når man er en del af Ungbank.

2024幎6月6日

Hej Pernille

Mange tak for din flotte anmeldelse af Djurslands Bank. Det betyder meget for os at have tilfredse kunder. Og du har helt ret - som kunde i bankens UngBank får man mange gode fordele.

Igen - tak for at du tog dig tid til at skrive de pÊne ord om os.

VH Karin/ Djurslands Bank.

Vi har vÊret kunder i 4-5 Ã¥r og vi er

Vi har vÊret kunder i 4-5 år og vi er super tilfredse.
Altid en god service og imÞdekommende personale , det bliver bare ikke bedre .
5 stjerner 👍

2024幎6月7日

Hej Thomas.

Mange tak for de pÊne ord og den flotte anmeldelse. Det er skÞnt at hÞre, for lige prÊcis god service og god rådgivning er omdrejningspunktet for Djurslands Bank.

Vi har stort fokus på at vÊre imÞdekommende, som du også skriver, og på at tage godt imod alle.

Igen tak for ordene - og rigtig god dag.

Kan slet ikke genkende de 1

Kan slet ikke genkende de 1 stjernebedÞmmelser.har altid fået en super proffesionel vejledning

2024幎5月29日

Hej Kim

Mange tak for din besked. Det er vi rigtigt glade for at hÞre.

VH Karin/ Djurslands Bank.

DÃ¥rlige behandling

DÃ¥rlig behandling, racist
Grenå afd. når man kommer ind så får man varme velkommen fuld af racist behandling

2024幎5月8日

Hej Inass.

Det er en meget voldsom melding, du giver i din anmeldelse af Djurslands Bank.

Her i banken tager vi imod alle på en imÞdekommende vis uanset hvem man er, og hvor man kommer fra.

DÃ¥rlig service Djursland bank i Grenaa 8500

Det er den mest forfÊrdelige service. Som altid. Jeg har en erhvervskonto i Djursland bank i Grenaa 8500 og for 2 dage siden anmodede jeg om kontoudtog pÃ¥ min erhvervskonto for de seneste 3 mÃ¥neder og bad banken om at give stempel, underskrift, udstedelsesdato og udlÞbsdato. Den kvindelige embedsmand skrev tilbage, at de ikke kunne give mig en retrospektiv erklÊring. Tag venligst hvad banken opsummerer for mig hver mÃ¥ned. Meget dÃ¥rligt svar. Du ved, hvordan det kan bruges. Siden han ville have en underskrift Et stempel for at bekrÊfte, at jeg virkelig har en konto i denne bank. SpÞrgsmÃ¥let er? Hvis jeg vil kÞbe en bil Eller vil noget kontorudstyr ikke kunne udstedes? Jeg rÃ¥dfÞrte mig med en revisor for at hjÊlpe med at tale, men bankembedsmÊndene tog ikke telefonen. Endnu en bekrÊftelse pÃ¥, at servicen er meget dÃ¥rlig.🙄🙄😀

2024幎4月5日

Djurslands Bank からの回答

Hej. Det betyder meget for os i Djurslands Bank at give en god og personlig service og rådgivning. Du er naturligvis velkommen til at ringe til os igen, hvis du har spÞrgsmål. Vores telefoner er åbne alle hverdage mellem 8-18 og fredag til kl. 16, så du har altid mulighed for personlig betjening.
God dag.
vh. Djurslands Bank.

Har kigget lidt pÃ¥ de mange bedÞmmelser

Har kigget lidt pÃ¥ de mange bedÞmmelser men synes vi har en super bank sÃ¥ kan kun anbefale dem og det har jeg gjort til flere som nu har banken vi er ekstrem glade for vores rÃ¥dgiver Lone i RÞnde hun har styr pÃ¥ tingene 😀😀

2024幎4月5日

Hej Ole.

Tak for dine pÊne ord og for at vÊre en god "ambassadÞr" for banken - det er vi meget glade for at hÞre. Jeg giver din ros videre til din rådgiver.

virkelig dårlig behandling

virkelig dårlig behandling

Jeg ville gerne skifte bank da jeg har danske bank men den ikke er i den By jeg bor i.
FÞrste fik jeg at vide det ikke var et problem og da der så nÊsten var gået en måned med at skrive frem og tilbage får jeg så at vide at de ikke mener mit rådighedsbelÞb er hÞjt nok.
Kan simpelthen ikke se hvordan det er så vigtig, når jeg bare skal have en hel alm konto.
Synes det er dårlig behandling at man fÞrst får ja for derefter at få at vide det ikke er muligt. Havde man haft million havde der aldrig vÊret et problem, og det havde aldrig taget så lang tid....

2024幎4月4日

Hej Sacha.

Jeg vil gerne opfordre dig til at kontakte os igen, hvis du mangler en uddybning af det svar, som du har fået fra en rådgiver.

vh Karin/ Djurslands Bank.

Helt igennem en skod bank..

Helt igennem en skod bank... Umulig at få kontakt til og service er ikke en mulighed i denne bank. Jeg er glad for jeg endelig er flyttet til en anden bank.
Under dette bankskifte har Djurslands bank låst mine konti i 10 uger hvor jeg ikke havde adgang til dem. Det er noget svineri at de holde på mine penge og nÊgter at aflevere dem til den nye bank.
Hvis du får kontakt er der kun ydmygende svar der kommer retur. skod bank. Find en anden bank det kan kun blive bedre.....

2024幎3月26日

Hej Per.
Det lyder som om, du har haft en uheldig oplevelse med banken - det skal vi naturligvis beklage.
Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis der er noget, vi kan hjÊlpe dig med. Der er åbent på telefonen mellem 8 og 18 fra mandag til torsdag - og til kl. 16 om fredagen.

Jeg Þnsker mig en pro-aktiv Djurslands Bank

Jeg har nu forsÞgt at få banken i tale i over 14 dage for at få lÞst et praktisk problem med en foreningskonto. Bankens medarbejdere har i den periode ikke fulgt op af sig selv efter fremsendelse af materiale og når jeg ringer og spÞrger, er de enten gået for i dag (kl. 13.30 i dag), ringer ikke tilbage (som var aftalen i går) og den (i Þvrigt venlige) kollega kan ikke love, at jeg bliver kontaktet i morgen. Det piller ved min tillid til Djurslands Bank. Vil de overhovedet hjÊlpe mig?

2024幎3月6日

Hej Henri
For at svare på dit spÞrgsmål - så er svaret, at ja - vi vil naturligvis meget gerne hjÊlpe vores kunder.
Hvis du fortsat mangler hjÊlp, så er du velkommen til at ringe. Vi har åben på telefonen mellem 8 og 18 fra mandag til torsdag - og til kl. 16 om fredagen.

God bank 🌺

God bank 🌺
Service mined.
Mangler en kassefunktion
Hurtig at komme i forbindelse med
overalt pr. Mail og internet.
Kan anbefales

2024幎1月15日

Hej Poul.
Mange tak for dine venlige ord om Djurslands Bank. Vi gÞr os hver eneste dag umage med netop at vÊre en vedkommende bank og nemme at komme i kontakt med, så tak for din pÊne anmeldelse.

Elendig bank

Elendig bank, elendig kundeservice, uduelige mennesker... Hvordan den her bank overlever er en gåde. Jeg har vÊret medlem siden jeg var teenager og de kan stadig ikke finde ud af at tale ordentligt til mig, (Og deres netbank virker 50% af tiden) efter de nu har truet mig med at lukke min konto pga noget ligegyldigt lader jeg dem bare gÞre det og skifter til Nordea.

2024幎2月1日

Den mest UDUELIGE bank!!

Den mest UDUELIGE bank jeg nogensinde har haft.

Jeg har vÊret inde 3 gange på 2 år for at prÞve at få Wallet til at virke. 1 gang i Hinnerup og 2 gange i Risskov. Hver evig eneste gang siger I "der er knas på serveren", det kommer "måske" til at virke til foråret. Ja, det har I sagt 2 gange nu. Jeg er så trÊt af jer!!!

2024幎1月24日

DÃ¥rlig kundebehandling

Jeg har vÊret kunde i Djurslands bank siden barn.
Jeg stod i den situation at jeg gerne ville kÞbe et hus. Jeg har skiftet rådgivere nogle gange, hvor de ikke fik lavet en ordentlig overlevering. Den seneste rådgiver jeg fik, hvor hun skulle hjÊlpe med at beregne muligheden for huskÞb blev beskrevet fra rådgivers side om, at jeg var useriÞst, da min kÊreste ikke kunne nå at sende oplysninger (på samme dag), jeg blev beskyldt for ikke at have lavet faste overfÞrsler til opsparinger (der ikke var i Djurslandsbank) og slutteligt fik besked på, om jeg nu ikke også var urealistisk, da jeg tidligere havde spurgt om mulighed for sommerhus (ved tidligere rådgiver). Ingen nysgerrighed til mig som person - kun en snÊrt af mistro til mig uden overhovedet at kende mig som person.
Jeg beklagede mig til rådgiver vedr. dårlig kundebehandling, hvor hun siger, at jeg har ret til min opfattelse, men at jeg ingen undskyld vil få. FÞrst da jeg nÊvner min fars navn (stor kunde i banken) og at min kÊreste, der er i privat banking ved danske bank, at der kom en anden tone på bordet. Hvis jeg kun kan blive behandlet ordentligt, med nysgerrighed og respekt fordi man har mange penge og omdÞmme - sådan en bank vil jeg ikke vÊre en del af! Derfor har jeg valgt at flytte bank.

2023幎12月27日
自発的なレビュヌ

Stol ikke på hvad de siger

Havde bedt om et tilbud fra banken,efter 3 dage blev jeg kontaktet, men kunne da meddele at jeg havde fundet en anden lÞsning.
Morten som jeg talte med var sÃ¥ frÊk og sige at de havde forsÞgt at ringe til mig i sidste uge, men jeg spurte til tilbud i SÞndags, sÃ¥ jeg kunne sige til Morten at jeg ikke mente at det var en trovÊrdig bank, han ringede fra, da jeg kunne fortÊlle ham at jeg sÞgte tilbud i SÞndags.☹

2023幎12月19日