レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hvis du vil ha' super god service og hurtig levering, sÃ¥ er dogshop stedet ,at handle. Jeg bestilte igÃ¥r formiddags og kan her kl 13.15 allerede hente min bestillin🙂 giver dogshop en masse ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐... もっず芋る

Vi kÞbte en ny hundeseng til vor nye Airedale terrier hos dogshop. Den blev bestilt via nettet den 13.08.2013. "donut hundeseng DOG GONE SMART". Bestillingen blev afgivet om formiddagen (der kom bek... もっず芋る

Jeg har dummet mig ved bestilling af Hurrta Pro Y sele, men det var ikke noget problem, to dage sÃ¥ var en nye og rigtige sele fremme, uden beregning af Porto, det mÃ¥ jeg sig mange mange tak for. Je... もっず芋る

䌁業情報

1. ペットショップ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

På Dogshop.dk kan du finde aktiveringslegetÞj, halsbånd, liner og andet lÊkkert udstyr til din hund. Dogshop.dk lÊgger vÊgt på at hunden får lov til at vÊre hund og finder varer, der er testet og anbefalet af hundeejere, hundetrÊnere, dyrlÊger eller hundeadfÊrdseksperter.

4.9

すべおのレビュヌ

(1,543)

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg har handlet på DogShop.dk for fÞrste gang og det bliver ikke sidste. Min vare var ikke på lager, fik hurtig besked om hvornår den kom ( god service). Da pakken kom kort tid efter, lå en pose godbidder i pakken. Super

2016幎5月13日
DogShop.dk ロゎ

DogShop.dk からの回答

Hej Winnie,

Tak for din anmeldelse - den er vi rigtig glad for :-)
Vi vil gÞre alt, hvad vi kan, for at gÞre det lige så godt i fremtiden.

Sten, Dogshop.dk

Super Service hos DogShop

Jeg blev kendt med dogShop, da jeg, efter en flyrejse med min hund, opdagede, at der manglede 3 af 5 lukkebeslag på transportburet. Jeg tror ikke, at jeg ville have fået lov til at rejse med buret med kun 2 beslag, så jeg begyndte at lede på nettet og kom i kontakt med DogShop, der var jeg virkelig heldig. Jeg var egentlig forberedt på, at jeg ikke lÊngere kunne bruge det dyre transportbur til kr. 2.300, hvilket jeg blev pålagt at kÞbe i Billund lufthavn fÞrste gang, jeg skulle ud at rejse med min hund, da personalet i lufthavnen påstod, at det, jeg selv medbragte, var for lille. Men med hjÊlp fra DogShop, fik jeg et helt sÊt med nye beslag samt diverse andre "reservedele" så som nye skruer. Det eneste jeg skulle betale for var porto på kr. 58, 50. Det var virkelig en dejlig julegave at få. Jeg spurgte, hvad de skulle have for besvÊret, men de skulle ikke have noget, så nu har de fået en ny fremtidig kunde i mig, og jeg vil varmt anbefale dem til alle mine hundevenner. Jeg mailede frem og tilbage med dem den 3. december, de skulle bestille beslagene og ville have dem fÞrst i denne uge, jeg modtog pakken i går. Det må blive 5 stjerner "med pil op", da der jo ikke findes 6 stjerner. Endnu engang tusinde tak til DogShop. Mange hilsener fra Marianne Bredthauer

2015幎12月10日

Fantastisk

Fredag skrev jeg en mail om hÞrte om den jakke jeg skulle bruge var på lager, få timer efter var der svar. Ringede op mandag og talte med en rigtig flink mand og fik gode råd og vejledning. Bestilte mine vare og de var med posten nÊste dag, som aftalt.

Super god og hurtig service.

2015幎10月22日

Suuuuper service

Jeg havde fået en lang snak med en sÞd mand omkring et hundegitter til bilen. Jeg fik super hjÊlp til hvad jeg skulle bruge udover gitteret - og om aftenen bestilte jeg det. Skrev en kommentar om, at hvis jeg havde glemt noget måtte de endelig sige til. Jeg blev ringet op samme aften og fik aftalt levering og andet - helt vildt fantastisk.
Gitteret kom som lovet - og jeg handler helt sikkert her igen, for det er da en vildt god service. Tak for en god handel :)

2015幎9月8日
自発的なレビュヌ

Jeg havde i start august 2015 kÞbt et Anti GÞ Halsbånd. Efter 3 ugers brug knÊkkede den lille tÊnd og sluk tap.
Jeg ringede til Dogshop fredag eftermiddag, men ingen tog tlf. Jeg blev hurtig ringet op af en meget venlig mand. Jeg forklarede problemet og han sagde de ville sende en ny til mig. Allerede dagen efter kunne jeg hente det nye halsbånd på posthuset. SUPER HURTIG OG GOD SERVICE.
Jeg kan varmt anbefale både Dogshop og Anti gÞ halsbåndet. Det virker :-)

2015幎8月30日

God oplevelse

Bestilte to liner, som allerede var her dagen efter. DesvÊrre havde jeg ikke lÊást produktbeskrivelsen helt til ende, og havde derfor ikke set, at karabinhagen var af crom og ikke messing. På billedet synes jeg den så messingfarvet ud. Der var ingen problemer med at få krediteret kÞbet og modtog allerede samme dag en kreditnota.

Handler der meget gerne igen.

2015幎8月21日

Altid en god handel!

Handler jÊvnligt på Dogshop og er altid tilfreds.
Varerne leveres hurtigt og priserne er rigtig gode.
Kan VARMT anbefales..

Og de firbenede herhjemme siger tak for den lille smagsprÞve, der lå i pakken :-)

2015幎8月14日

Super!

Som ejer af kat, har jeg som så mange andre vÊret ude for kattepis i mÞbler... Ikke verdens fedeste.
Alle husmoder tricks fra nettet afprÞvet, intet har kunnet fjerne lugten..
Så i min iver sÞger jeg efter urin fjerner, og her kommer "urin off" frem.
Jeg bestiller den hjem, i håb om at denne kan fjerne lugten.
Efter et par rens med dette produkt, er lugten endelig vÊk :)
Meget tilfreds, og dejligt med hurtig levering i al panikken!

2015幎6月25日

Intet bedre

Hurtig levering & chokerende billige priser

2015幎3月12日
DogShop.dk ロゎ

DogShop.dk からの回答

Hej Sara,

Tak for din anmeldelse - dejligt at du er tilfreds.
Tilfredse kunder er det, der betyder allermest for os.

Ærgerligt at vi ikke lige fik den sidste stjerne med, når du nu skriver "Intet bedre" ;-)

Go' dag til dig :-)

Sten Langdahl
Dogshop.dk

Perfekt

Det var nemt at bestille på nettet. Dejligt at I benytter Post Danmark . Havde pakken allerede 2 dage efter jeg havde bestilt. Er meget tilfreds med varen og stÞrrelsen på jakke og thundershirt er helt perfekt. Prisen er også billigere end de fleste.

Hilsen en meget tilfreds kunde :-)

2015幎1月20日
自発的なレビュヌ

Det bliver IKKE bedre ..!

Handlede hos dogshop.dk i juli mÃ¥ned fordi de ChuckIt-bolde vi kÞber til vores miniature bullterrier var uopdrivelige i Aalborg
 super hurtig levering. Senere pÃ¥ sommeren kom der enkelte bolde i en enkelt butik men nu er leveringstiden der blevet til flere uger og stadig ingen andre butikker i Aalborg kan skaffe ChuckIt-bolde
 sÃ¥ var der ikke langt fra tanke til handling
 dogshop.dk mÃ¥ prÞves
 endnu engang havde de boldene og endnu en gang er der ChuckIt pÃ¥ vej til Aalborg
 sÃ¥ for fremtiden bestiller vi direkte hos dogshop.dk nÃ¥r den sidste bold bliver taget i brug - ingen tvivl om det ...

2014幎11月5日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。