Super gode varer, super service, hurtig levering! Hvad mere kan man Þnske sig =) Tusinde tak
Hvis du vil ha' super god service og hurtig levering, sÃ¥ er dogshop stedet ,at handle. Jeg bestilte igÃ¥r formiddags og kan her kl 13.15 allerede hente min bestillinð giver dogshop en masse ââââââââââ... ãã£ãšèŠã
Vi kÞbte en ny hundeseng til vor nye Airedale terrier hos dogshop. Den blev bestilt via nettet den 13.08.2013. "donut hundeseng DOG GONE SMART". Bestillingen blev afgivet om formiddagen (der kom bek... ãã£ãšèŠã
Jeg har dummet mig ved bestilling af Hurrta Pro Y sele, men det var ikke noget problem, to dage sÃ¥ var en nye og rigtige sele fremme, uden beregning af Porto, det mÃ¥ jeg sig mange mange tak for. Je... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
På Dogshop.dk kan du finde aktiveringslegetÞj, halsbånd, liner og andet lÊkkert udstyr til din hund. Dogshop.dk lÊgger vÊgt på at hunden får lov til at vÊre hund og finder varer, der er testet og anbefalet af hundeejere, hundetrÊnere, dyrlÊger eller hundeadfÊrdseksperter.
MÃ¥lÞv VÊrkstedsby 59, 2760, MÃ¥lÞv, ãã³ããŒã¯
- +4541198499
- info@dogshop.dk
- www.dogshop.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Lynenes hurtig :)
Jeg havde knap trykket på bestil, fÞr end varen var her :D
Super service
Super god service med hurtig ekspedition og levering. Kan varmt anbefale dette firma. Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der :-)
Kvalitets produkter, professionel service og hurtig ekspedition
Stort udvalg af kvalitets produkter og en professionel service der fÞlger bestillingen til dÞrs.
Jeg har handlet der flere gange og har vÊret yderst tilfreds med produkter samt service hver gang - endda positivt overrasket.
Perfekt
Bare perfekt, hurtig levering, god mailkorrespondance med besked om når varen afsendes. God opfÞlgning fra PostDanmark om levering. God oplevelse.
FornÞyd!
Jeg bestilte et Buster vinterdekken til min dalmatiner. Jeg må si meg veldig fornÞyd med produkt, tid på levering, og fÞlte meg trygg mtp betaling. God og hÞflig mail kommunikasjon!
Mere end perfekt-:)
Super flotte varer og ikke mindst lynhurtig levering -:)
Overraskende hurtigt
jeg bestilte 1 stk. thunder-shirt tirsdag aften og fik den leveret torsdag formiddag
Nemt, hurtigt, absolut ingen problemer
Fra beslutning om kÞb til hundekurven var i brug, gik der mindre end et dÞgn. Perfekt
Super god, venlig og hurtig service!
Hurtig tilbagemelding på min bestilling, med venligt svar. Levering indefor få dage, og alt var som jeg havde forventet det ville vÊre:) Rigtig godt sted, vil helt sikkert bruge dem en anden gang! Kan kun anbefale DogShop.dk!
Nem hjemmeside og hurtig levering og oveni kÞbet til den laveste pris.
Jeg bestilte en vinterjakke til min hund. Prisen var den laveste sammenlignet med andre hjemmesider og i lÞbet af 3 dage kom min vare. Det blev lovet at der skulle gå 1-2 dage men en kraftig storm med vindstÞd af orkanstyrke kom på tvÊrs. Så alt i alt en fantastisk service.
Hurtig levering
Super hurtig levering. Havde lidt problemer med betaling og fik telefonisk kontakt. Super behagelig at snakke med
hurtig levering og god service. kan klart anbefale Dogshop til andre!
Kan klart anbefales. Super service.
God og hurtig service - men ikke de billigste
Jeg modtog hurtigt en mail om at alle varer ikke var på lager og en venlig medarbejder hjalp med en god lÞsning.
fuldt ud tilfreds!
Rigtig god service, hurtig levering og pakken levede fuldt op til det jeg havde bestilt. Er 100 % tilfreds og vil klart handle der igen.. :-)
Fin service
Da den ene del af min bestilling ikke kunne skaffes blev jeg ringet op fra shoppen og oplyst om det ... Den anden del kom rimelig hurtigt.
Hurtig levering og let/hurtigt at bytte
Hurtig levering af varer, der levede op til forventningerne - en vare var dog for lille, men det var nemt at få pengene retur, så jeg kunne bestille en stÞrre
god service
God kundeservice, og ingen problemer med at få byttet varer til f.eks anden str.
Perfekt!
Det billigste sted at kÞbe ziwipeak!! Bestilte sÞndag aften og her tirsdag inden kl er 12 har jeg hentet min bestilling i min post butik.. Dét kalder jeg service!
De har et kÊmpe udvalg og deres priser er yderst rimelige. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her!!
Tak!