レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Nu har Dustin hittat ett nytt sätt att höja priserna. De tar ut extra för frakten. De tar en extraavgift för flera kollin och som av en slump blir det alltid många kollin när man beställer. Utgå fr... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag är supernöjd med min upplevelse hos Dustin. Kundservicen var snabb, professionell och mycket lösningsorienterad. Reklamationsärendet hanterades smidigt och utan krångel, med tydlig kommunikation... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Köpte ett nätverkskort som dock visade sig inte passa min dator. Dustin hade inte rätt typ i sitt sortiment men skaffade det. Jag behövde inte ens returnera det kort jag först köpt. Imponerande servic... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag har inte handlat på Dustin på några år, eftersom jag inte har haft behov av deras produkter. Men som tidigare konstaterar jag att de är otroligt snabba på att leverera och att de följer prisutveck... もっと見る

企業が回答しました

Dustin Sverige について

当該企業による記述

Dustin

Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner i Norden och Benelux

Vi hjälper våra kunder att vara i framkant genom att förse dem med rätt IT-lösning för deras behov.

Vi erbjuder cirka 255 000 produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner.

Dustin har cirka 2 400 medarbetare som älskar och tror på tekniken och dess möjligheter.

Bolaget är sedan 2015 börsnoterat på Nasdaq Stockholm med huvudkontor i Nacka Strand strax utanför centrala Stockholm.

4.3

Härligt att höra att allt fungerat bra. 🙂

2025年5月16日

Hej Sören,

Tack för din recension!
Vad roligt att höra att leveransen kom fram snabbt. Vi hoppas du blir nöjd med ditt köp. 🙂

Vi önskar dig en trevlig måndag och välkommen åter!

5つ星のうち4の評価

Bra pris och snabb leverqns

Bra pris och snabb leverans

2025年5月7日

Hej Rolf,

5つ星のうち5の評価

grejorna kom i tid så jag kunde…

grejorna kom i tid så jag kunde slutföra jobbet

2025年5月5日

Hej Dan,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Härligt att höra att leveransen kom fram i tid. 🙂

Extremt smidigt

Extremt smidigt
Enkelt och snabbt att beställa. Leverans mer eller mindre på timmar, eller som mest två dagar. Köper mycket till företaget, än så länge aldrig ett enda strul.

2025年5月12日

Dustin Sverige からの回答

Stort tack för din fina recension och fem stjärnor!
Vad roligt att höra att du haft bra erfarenheter de gånger du valt att handla hos oss. 🙂

5つ星のうち1の評価

Varning!

Varning!
Dator som köptes med fel från leverans vägrar dom att åtgärda eller köpa tillbaka. Hänvisar till Microsoft för att felanmälan där. Reklamera vägrar dom utan det måste gå via en nästan omöjlig microsoftsida på engelska som dom skickade mig
Aldrig mer Dustin!

2025年5月1日

Hej Peter,

Tack för din recension och feedback.
Det var väldigt tråkigt att höra datorn du köpt kom fram defekt, vi ber om ursäkt för de olägenheter detta orsakat er.
Nu har jag tyvärr inte kunnat hitta just ditt ärende eller order, men när det kommer till Microsoft Surface datorer generellt så har man ha 30 dagar på sig från köpet på att anmäla datorn som en DOA (Dead on arrival). Då brukar man få alternativet att skicka in datorn till Dustin för ett utbyte eller återbetalning.
Har det gått mer än 30 dagar från köptillfället så är det reparation som gäller, och detta sköter Microsoft direkt med kunden om köpet är gjort på ett företag.

Belinda
Dustin

5つ星のうち5の評価

Prompt delivery, great packaging, everything excellent

Prompt delivery, great packaging, smooth ordering experience online. Plus, the only retailer who had an English keyboard version of the MacBook Pro we needed in stock. Excellent service overall.

2025年4月22日

Hello Panos,

Thank you for your kind review!
Were happy to hear that everything went smoothly with your purchase. 🙂

We wish you a nice day and welcome back!

5つ星のうち5の評価

Mycket professionellt handel och mycket…

Mycket professionellt handel och mycket smärtfritt att returnera en försändelse som jag felbeställde.

Mvh/Christer

2025年4月29日

Hej Christer,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Vad roligt att höra att du fick bra hjälp med din retur när det blev fel. 🙂

5つ星のうち3の評価

Postnord levererar inte

Vi har besökt dig 2025-04-29 kl. 10:51 för att lämna ditt paket från Dustin Sweden men kunde inte leverera.
Du kan hämta ditt paket nästa vardag efter kl 16,

Detta är 3e gången av 5 med leverans med Postnord.
Två gånger har jag haft videobis att de inte har varit i närheten av leveransadressen, denna gång har jag inget vide, men jag var på gårdsplanen vid tidpunkten för leverans, men Postnord syntes inte till.
Allt annat är helt enligt förväntningarna, men inte Postnord. Byt leverantör av transport!

2025年4月29日

Dustin Sverige からの回答

Tack för din recension och feedback.
Det var väldigt tråkigt att höra att du har problem med leveranserna, vi ber om ursäkt för de olägenheter detta orsakat er.
Skulle detta uppstå igen får du gärna kontakta vår kundservice så kan de kolla närmare på varför leveranserna inte kommer fram.
De finns tillgängliga på telefon, chatt och mail:

Vi har även en sida med leveransinformation för företag som jag kan rekommendera att du kollar på om du inte redan gjort det:
Där finns det information om vad som behövs för att Postnord ska kunna leverera ett paket till en företagsadress.

Jag ber åter igen om ursäkt för besväret.

Vi önskar dig en trevlig dag!

Perfekt

Jättesnabb leverans och perfekt hantering.

2025年4月30日

Hej Damir,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Härligt att höra att allt fungerat bra, är du nöjd är vi nöjda. 🙂

Vi önskar dig en trevlig måndag och varmt välkommen åter!

5つ星のうち5の評価

Snabbt och enkelt att beställa och…

Snabbt och enkelt att beställa och snabb leverans

2025年4月21日

Hej Gunbritt,

Härligt att höra att allt fungerat bra. 🙂

Vi önskar dig en trevlig måndag och varmt välkommen åter!

2025年4月22日

Hej Norberto,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Vad roligt att höra att leveransen kom fram snabbt. 🙂

Rymmer mycket

En perfekt produkt för lagringen av mina arbetsbilder

2025年4月24日

Hej Ilkka,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt köp. 🙂

Handla från Dustin

Hela köp processen gick jättesmidigt till. Inga krångel. Snabb leverans.

2025年4月24日

Hej Ahmadreza,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Vad roligt att höra att allt fungerat smidigt, är du nöjd är vi nöjda. 🙂

5つ星のうち2の評価

Product thats not in stock

Its so annoying when you order to then get a email later that day or the day after saying that the product you order is not in stock...If its not in stock then dont say it is. It happens way too many times and now dustin is my second store i order from.
Ordered:2025-04-17
New mail: 2025-04-23 05:17- waiting for the suppliuer for one product and the other a new delivery date:2025-05-08.. Now

2025年4月23日

Hello Tristan,

Thank you for your review and feedback.
I'm sorry to hear that your order was delayed, we apologize for any inconvenience this has caused you. Ill make sure to pass on your feedback internally.

We wish you a nice day!

Bra produkt jag köpte

Bra produkt jag köpte och snabb leverans-

2025年4月12日

Hej Michael,

Härligt att höra att leveransen kom fram snabbt. 🙂

Snabb och säker leverans

2025年4月4日

Tack för din recension och fem stjärnor!
Härligt att höra att leveransen fungerade bra. Vi hoppas du blir nöjd med ditt köp. 🙂

2025年4月7日

Hej Pernilla,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Härligt att höra att leveransen kom fram snabbt. Vi hoppas du blir nöjd med ditt köp. 🙂

Snabb leverans.

2025年4月9日