レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Na een uitgebreide zoektocht op internet voor een nieuwe laptop rugtas voor op reis, ben ik uitgekomen bij Dutchsuitcase. De rugtas, Digital Nomad Rugzak – 45L, voor mijn verjaardag gekregen en deze b... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De kwaliteit van de koffer voelt in de eerste instantie wat minder degelijk dan de indruk die de website geeft . Echter na verschillende malen gebruiken ziet de koffer er nog steeds als nieuw uit,... もっと見る

5つ星のうち1の評価

De bestelling kwam pas na een week binnen. De grootte van de rugtas bleek te groot dus wilde deze retour aanmelden. Kon nergens vinden hoe dit moest dus toen maar een mail gestuurd. Dit was 1 dag l... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ondanks dat de koffer die ik besteld had niet meer in voorraad was, werden mij alternatieven aangeboden. Helaas waren deze niet geschikt omdat het om een verjaardagscadeau ging en werd op mijn vraag o... もっと見る

企業情報

1. バッグと旅行かばんの店

当該企業による記述

Dutchsuitcase is een premium merk dat hoogwaardige reisproducten aanbiedt, waaronder koffers, rugzakken en tassen voor reizen, werk en dagelijks gebruik. Onze producten zijn geselecteerd op comfort, functionaliteit en duurzame kwaliteit. Met oog voor praktisch gebruik en betrouwbare materialen biedt Dutchsuitcase oplossingen die helpen om georganiseerd, comfortabel en met vertrouwen onderweg te zijn.

連絡先

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Top ervaring, fijne koffer, stevig en ruimtelijk!

Koffer uitzoeken was nog een uitdaging, maar bij Dutchsuitcase had ik gelijk een goed gevoel! De uitstraling is mooi, netjes en snel geleverd en heeft inmiddels zijn eerste heen en terugreis met het vliegtuig overleefd! Super stabiel, fijn handvat en afmetingen die aan alle eisen voldoen!

2024年10月15日

Dutchsuitcase からの回答

Bedankt voor je geweldige review, Merel! 😊 Wat fijn dat je meteen een goed gevoel had bij Dutchsuitcase. We wensen je nog veel plezier met je koffer op toekomstige reizen! ✈️🧳

5つ星のうち5の評価

Goed op tijd aangenaam verrast van de…

Goed op tijd aangenaam verrast van de kwaliteit!

2024年10月21日

Dutchsuitcase からの回答

Bedankt voor je review, Vincent! 😊 Fijn om te horen dat de kwaliteit je aangenaam heeft verrast en dat alles op tijd geleverd is. Veel plezier met je nieuwe koffer! ✈️✨

Anders dan anders

Mooi design, “ anders dan anders”. Hou ik van. Niet te groot en fantastisch ruim door de vormgeving. Ik ga hier veel plezier van hebben. Snelle correcte levering. Dit was mijn eerste reactie. Helaas was de koffer bij de eerste reis al stuk, geen enkele mogelijkheid om hem te laten repareren, zelfs geen klein onderdeel ( nieuw wieltje) te leveren. Alleen korting bij volgende aankoop ( alsof ik nog zo’n koffer zou willen) jammer dus. Niet aan te bevelen

2024年10月21日

Dutchsuitcase からの回答

Bedankt voor je mooie review, Andrea! 😊 Wat leuk dat je het ruime design waardeert. Fijn dat de levering ook naar wens was. We wensen je veel reisplezier met je nieuwe koffer! ✈️🌟

Mooie koffer

Mooie koffer, voelt stevig aan en de wielen rollen prettig.

2024年10月30日

Dutchsuitcase からの回答

Bedankt voor je review! 😊 Fijn dat je tevreden bent met de stevige kwaliteit en soepele wielen. Veel reisplezier gewenst! ✈️🌍

Leuke en handig koffers

Leuke en handig koffers. ik had de duoset samen met organizers besteld. ik ben net terug van vakantie koffers waren super aangenaam. Zeer tevreden.

2024年10月26日

Dutchsuitcase からの回答

Bedankt voor je leuke review! 😊 Geweldig om te lezen dat de duoset en organizers goed van pas kwamen tijdens je vakantie. Fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je koffers op al je toekomstige reizen! ✈️🧳"

5つ星のうち2の評価

Er ging niets mis maar ik heb de koffer…

Er ging niets mis maar ik heb de koffer nog niet gebruikt. Alleen uitgepakt en verder niets dus kan nog geen oordeel geven/vellen.
13 december naar Bali dan geef ik hier mijn bevindingen.

2024年10月16日

Dutchsuitcase からの回答

Bedankt voor je review, Paul! We hopen dat de koffer je goed zal bevallen tijdens je reis naar Bali. Het zou geweldig zijn als je na je reis je ervaring met ons deelt. Alvast een fijne reis gewenst! ✈️🌴

5つ星のうち5の評価

Hij ziet er erg leuk maar ook handig uit

Hij ziet er erg leuk maar ook handig uit! Ga hem binnenkort in gebruik nemen dus hebber nog geen ervaring mee op gedaan!

2024年10月14日

Dutchsuitcase からの回答

Bedankt voor je reactie, Lucia! 😊 Fijn dat je de koffer leuk en handig vindt. Veel plezier met je nieuwe koffer! ✈️

Mooi en strak design!

Snelle levering en erg mooi koffer. Wendbaar, licht en strak! Blij mee!

2024年10月3日

Dutchsuitcase からの回答

Bedankt voor je review! 😊 Super om te lezen dat je blij bent met het strakke design van de koffer. Veel plezier met je Dutchsuitcase koffer! ✈️🌍

Dutchsuitcase からの回答

Bedankt voor je reactie! 😊 Fijn dat je onze koffers mooi en handig vindt. We wensen je veel plezier met je nieuwe Dutchsuitcase! ✈️🎒

perfect

het is gewoon zeer licht en zeer handig en mooi

2024年9月30日

Dutchsuitcase からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je de koffer licht, handig en mooi vindt. We zijn blij dat je er tevreden mee bent! 😊✈️

Top koffer

Top koffer! Mooi, lichtgewicht en stevig. Zeer tevreden met Dutchsuitcase.

2024年9月26日

Dutchsuitcase からの回答

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te lezen dat je tevreden bent. We wensen je veel fijne reis toe met je Dutchsuitcase koffer! 😊

5つ星のうち4の評価

snelle levering

snelle levering, koffer nog niet gebruikt maar ziet er ruimtelijk uit.
De praktijk moet dat nog uitwijzen

2024年9月23日

Dutchsuitcase からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat de levering snel was en dat de eerste indruk positief is. We zijn benieuwd hoe de koffer je bevalt in de praktijk. Laat het ons vooral weten na je eerste reis!

Unieke koffer

Mijn vorige koffer is stuk gegaan tijdens het reizen waardoor ik flink ermee moest gaan sjouwen, waardoor ik niet meer in zo een situatie wou gaan belanden.
Ik ben uitgekomen op Dutchsuitcase, wat mijn aandacht trok is dat brede hendel ik vind het heel uniek uit zien.
Ik heb het meteen besteld en het meteen mogen ervaren tijdens mijn nieuwe reis, en so! Mijn reis begon al meteen goed door de koffer ik ben er dol op ik kan mijn koffer ook meteen herkennen door de riem van mijn koffer.
Koffer is heel ruim en stevig met een slotje eraan heel blij mee! Ik raad het iedereen aan

2024年9月16日

Dutchsuitcase からの回答

Heel erg bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te lezen dat de koffer je zo goed bevalt en dat je meteen verschil merkt tijdens je reis. Super dat je nu zorgeloos kunt reizen!

5つ星のうち5の評価

Chill, zorgeloos en geen verwarring op de luchthavens en reizen!

Ik ben een frequente reiziger en dankzij DutchSuitCase kan ik nu zorgeloos reizen. Niet bang dat m'n koffer kapot gaat wanneer er mee gesmeten worden op de luchthavens en ook niet bang dat er iets uit gestolen kan worden aangezien er een slot op de koffer zit. Het mooiste: De koffer is mooi en opvallend, ik kan hem elke keer zo er tussen uit pikken zonder enige verwarring.

2024年7月2日

Dutchsuitcase からの回答

Wat een fijne review om te lezen! Super om te lezen dat je met een gerust hart kunt reizen dankzij onze koffers. Wij vinden het ook belangrijk dat je zonder zorgen op pad kunt en je koffer makkelijk herkent. Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden!

5つ星のうち5の評価

Ik schrijf zelden een review

Ik schrijf zelden een review, alleen als ik zeer teleurgesteld of zeer tevreden ben. Dutchsuitcase, ik ben positief verbaasd over het feit dat ik voor aankoop mijn vragen over het product heb kunnen stellen en direct een antwoord heb gekregen. Op basis daarvan heb ik een grote en kleine koffer besteld. Ik ben zeer tevreden over hoe makkelijk het reizen met koffers is geworden. Je kunt heel makkelijk met de koffers lopen (en draaien). Dat vind ik het fijnste.

2024年9月24日

Dutchsuitcase からの回答

Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent! Je positieve review betekent veel voor ons. Veel reisplezier met je nieuwe koffers! 🌍✈️

Geweldige koffers

Een paar maanden geleden heb ik een Dutchsuitcase koffer gekocht omdat mijn ouder koffer kapot was gegaan. Na een paar keer naar het buitenland te zijn gereisd, kan ik zeggen dat ik er erg blij ben met deze aankoop. Extra brede handvat is super handig en de koffer voelt stevig aan. Echt een goede koop!

2024年9月16日

Dutchsuitcase からの回答

Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn dat de koffer en het brede handvat je goed bevallen. We zijn blij dat je aankoop perfect bij je past. Veel plezier op je komende reizen! 🌍✈️

5つ星のうち5の評価

Hartstikke tevreden met de kwaliteit en…

Hartstikke tevreden met de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van deze koffers!

2024年9月12日

Dutchsuitcase からの回答

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te lezen dat je tevreden bent met de kwaliteit. Veel reisplezier! 🌍✈️

5つ星のうち1の評価

Slechte kwaliteit rits nu al kapot…

Slechte kwaliteit rits nu al kapot service zeer slecht moest ik maar via mijn verzekering regelen werd er gezegd na contact met Dutchsuitcase zeker niet kopen

2024年7月1日

Dutchsuitcase からの回答

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te lezen dat de rits van je koffer kapot is gegaan en dat je teleurgesteld bent in onze service. Wij streven er altijd naar om producten van hoge kwaliteit te leveren en een goede klantenservice te bieden. We begrijpen je frustratie en willen graag samen kijken naar een passende oplossing. Aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat we dit kunnen bespreken.

Gr,
Team Dutchsuitcase