レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte et større værktøjssæt søndag. Sættet blev afsendt mandag, inden GLS afhentede pakkerne, så pakken kunne nå at blive sorteret samme dag. Da jeg kortvarigt skulle bruge hjælp via telef... もっと見る

企業情報

1. 工具店

当該企業による記述

Hos Dansk Værktøjs Salg A/S har vi mange års erfaring Når du handler her hos Dansk Værktøjs Salg, bliver du mødt af fagligt erfarne medarbejdere, der står klar til at hjælpe og vejlede dig i dit køb. Du er til hver en tid velkommen til at trække på vores ekspertise og erfaring, hvis du har brug for rådgivning til et projekt eller spørgsmål til et specifikt værktøj. Vi har været i gang i mere end 30 år, og har i al den tid lagt vægt på troværdighed, kvalitet og god service, som i dag er en stor del af vores DNA. Hos Dansk Værktøjssalg sælger vi markedets bedste værktøj til private kunder såvel som EAN- og erhvervskunder. Alle kan have brug for at handle godt værktøj og få kyndig rådgivning, og det giver vi her hos os.

4.6

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

En lidt trist oplevelse omkring…

En lidt trist oplevelse omkring håndtering af en mindre reklamation, vi har indkøbt en båndsliber som indenfor de første 20 måneder har tabt effekten - der skal tilsyneladende skiftes en styreboks, vi får at vide at vi selv må betale for reservedelen og i øvrigt også selv må stå for arbejdet med at skifte dele

Vi har efterfølgende fået tilbudt at få udbedret fejlen uden beregning - tak

2025年11月10日
Dvsalg ロゴ

Dvsalg からの回答

Hej Kim

Det beklager jeg, at du har modtaget denne besked fra vores reklamationsafdeling.

Send mig lige en mail på Dvsalg@dvsalg.dk og vedlæg kopi af din købsfaktura, så kontakter jeg dig og får problemet løst uden omkostninger fra dig.

5つ星のうち5の評価

Super rabat givet, og knald god service

Jeg har bestilt en større mængde værktøj hos dansk værktøjs salg inden for en kort periode og tænkte jeg ville skrive og høre om de kunne give lidt rabat eller være ekstra flinke ved næste køb, det kvitterede de så med et 12 ah 18 volt milwaukee batteri med ub.

Fantastisk service og virkelig behagelige mennesker, de kunne havde valgt at give en lille ting med gratis som så mange andre gør, men at de giver et så dyrt batteri med ub syntes jeg personligt viser at de værdsætter man støtter op omkring dem.

Ens vare kommer altid meget hurtigt og der er generelt set bare super god service hos dem.
Jeg kan kun anbefale at handle hos dansk værktøjs salg

2025年10月30日

Hurtig Levering 👍

Mit værktøj [Unbraco sæt *Bacho*] kom hurtigt & godt pakket.

Der var en fejl ved den ene 8 mm Unbraco, den er bøjet.
Har kontaktet dvsalg [Kibæk]
for ombytning.

Den bliver byttet,
UDEN nogen form for besvær for mig.

Kan kun anbefales.

2025年7月30日
5つ星のうち5の評価

Hurtig service og gode tilbud.

Da jeg kortvarigt skulle bruge hjælp via telefonen, blev den taget med det samme, 9 minutter før lukketid (jeg har oplevet, at nogle butikker lukker telefonen 5-10 minutter før).

Her kommer jeg til at handle igen. Det går hurtigt og effektivt, og man kan få fat på dem i telefonen, når man skal bruge hjælp.

2025年5月5日

God kundeoplevelse

Har handlet her online hos dem i noget tid, har altid været tilfreds, hurtig forsendelse osv. Idag stødte jeg på mit første problem med et batteri jeg havde købt, som ikke helt fungerede, ringede ind og fik løst problemet lyn hurtigt, bare god service hele vejen igennem!

2025年4月25日
5つ星のうち5の評価

God kommunikation, fair pris og sublim service!

Ringede til firmaet da jeg var i tvivl om leverings tid, samt nogle specifikationer på maskinerne jeg havde kigget på.
Fik fat i en flink sælger, som gjorde mig klogere, hurtigt fik oprettet ordren og fortalte at hvis den var betalt inden deres deadline kunne han nå at sende den samme dag, hvilket jeg gjorde.
Jeg ringede tirsdag kl. 14.43 og 15.17 var pakken oprettet. Onsdag kl. 10.43 var pakken leveret - så kan det vist ikke gøres hurtigere!
Kvaliteten af varen? Det afhænger jo af hvad man selv vælger at købe, i mit tilfælde Milwaukee, og kvaliteten er helt i top, ligesom hele min oplevelse ved dvsalg.dk
De største anbefalinger fra Sydfyn! Køb trygt derfra.

2025年2月25日
5つ星のうち5の評価

Hatten af for sublim service

Efter at have købt en maskine til en rigtig god pris, gik der 6 måneder hvorefter maskinen desværre gik itu.
Dagen efter at have talt med Dvsalg, modtog jeg en ny maskine og skulle blot sende den gamle retur.
I det her tilfælde kunne firmaet have afvist at reparere på garanti, men valgte som sagt ikke blot at reparere, men ligefrem ombytte til en ny.
Ovenikøbet i en positiv ånd og helt uden vrøvl og ballade.
Jeg tager virkelig hatten af for den imødekommende og absolut helt fantastiske service.
Der er virkelig langt imellem den slags gode oplevelser - TAK.

2024年12月11日

Super høflig

Jeg bestilte noget værktøj hos dem og havde glemt en enkelt ting. Jeg ringede ind og spurgte om det kunne nå, at blive sendt med den samme pakke.
Det var intet problem, og jeg modtog begge dele dagen efter. Super service!

2024年9月25日

Fantastisk Service!

Fantastisk Service!
Søgte efter høreværn til min lille dreng, og fik stor hjælp samt gode råd. Deres service og imødekommenhed er helt i top!

2024年10月3日

Trustpilot エクスペリエンス