レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En lidt trist oplevelse omkring hÃ¥ndtering af en mindre reklamation, vi har indkÞbt en bÃ¥ndsliber som indenfor de fÞrste 20 mÃ¥neder har tabt effekten - der skal tilsyneladende skiftes en styreboks,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har bestilt en stÞrre mÊngde vÊrktÞj hos dansk vÊrktÞjs salg inden for en kort periode og tÊnkte jeg ville skrive og hÞre om de kunne give lidt rabat eller vÊre ekstra flinke ved nÊste kÞb, d... もっず芋る

Jeg bestilte et stÞrre vÊrktÞjssÊt sÞndag. SÊttet blev afsendt mandag, inden GLS afhentede pakkerne, sÃ¥ pakken kunne nÃ¥ at blive sorteret samme dag. Da jeg kortvarigt skulle bruge hjÊlp via telef... もっず芋る

Har handlet her online hos dem i noget tid, har altid vÊret tilfreds, hurtig forsendelse osv. Idag stÞdte jeg pÃ¥ mit fÞrste problem med et batteri jeg havde kÞbt, som ikke helt fungerede, ringede ind... もっず芋る

䌁業情報

1. 工具店

圓該䌁業による蚘述

Hos Dansk VÊrktÞjs Salg A/S har vi mange års erfaring Når du handler her hos Dansk VÊrktÞjs Salg, bliver du mÞdt af fagligt erfarne medarbejdere, der står klar til at hjÊlpe og vejlede dig i dit kÞb. Du er til hver en tid velkommen til at trÊkke på vores ekspertise og erfaring, hvis du har brug for rådgivning til et projekt eller spÞrgsmål til et specifikt vÊrktÞj. Vi har vÊret i gang i mere end 30 år, og har i al den tid lagt vÊgt på trovÊrdighed, kvalitet og god service, som i dag er en stor del af vores DNA. Hos Dansk VÊrktÞjssalg sÊlger vi markedets bedste vÊrktÞj til private kunder såvel som EAN- og erhvervskunder. Alle kan have brug for at handle godt vÊrktÞj og få kyndig rådgivning, og det giver vi her hos os.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

46件のレビュヌ

Ok oplevelse...

Fandt varen hos Dansk VÊrktÞjssalg til halvpris i forhold til andre steder på nettet.

Varen blev desvÊrre leveret hos nabo virksomheden og var heldig at én fra produktionen var opmÊrksom på at der var kommet en pakke til mig ellers havde jeg nok ikke modtaget den.
Men summa-summarum var det jo ikke dvsalgs skyld, men nok nÊrmere firmaet som leverede pakken der slÞsede lidt med håndteringen.

2011幎11月23日
自発的なレビュヌ

Har handlet hos dem 4 gange

Og de er gode til at levere til tiden,
dog er det lidt "tungt" at betale, og deres priser opgives primÊrt uden moms, men de henvender sig mest til håndvÊrkere.
Deres webshop viser ikke tydligt hvad forsendelsen koster og hvilke gebyrer de lÊgger på for efterkrav.
Men alt i alt en god leverandÞr, isÊr til de mere specielle varer

2009幎1月13日
自発的なレビュヌ