Vi har virkelig oplevet en yderst professionel og omsorgsfuld behandling her. Omsorgen og hjÊlpsomheden var langt ud over, hvad jeg kunne have forventet, og det har betydet utrolig meget, da j... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Penge griske. Overholder ikke aftaler med penge belÞb, sÊtter ekstra gebyr pÃ¥ konstant.. Havde en aftale med det skulle koste 300 for en tandattest men det blev til 700 fordi de lige mente de skulle... ãã£ãšèŠã
Kolding DyrlÊgehus er ikke mindre end den bedste dyrlÊge vi har mÞdt i vores liv med hunde; og vi har ellers mÞdt mange pÃ¥ vores vej. De er super dygtige fagligt, alle er professionelle og vidende... ãã£ãšèŠã
Kom in til en "kaninkyndig dyrlÊge" som ikke kunne se om min 4 Ã¥neder gamle kanin var en han eller ej. Hun tog ham ud af rummet til hvem ved hvorhen for at spÞrge en kollega. Meget uprofessionel. En... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kan ikke anbefale dem
Kan ikke anbefale dem, da vores lille kanin har vÊret patient hos dem i 2 år hos dem uden at de har hjulpet eller behandlet ham, men i tirsdag dÞde han i deres hÊnder, de laver ikke en ordentlig undersÞgelse eller tilbyder noget af den slags, ingen ct scan eller rtg. blodprÞver. Jeg har betalt en formue til dem i den tro at de hjÊlper og redder min kanin. lige fra starten har de ikke undersÞgt ham ordenligt, det samme gÊlder min anden kanin som har problemer med tÊnderne og måske Þjnene , hvor de har sagt at de har kun slebet hendes tÊnder og taget rtg. men de har ikke skyllet hendes tåre kanaler. Nu er der risiko for at hun bliver blind !
De udgiver sig for at vÊre specialister i kaniner, men de er specialister i at krÊve penge for 5-10 min visit uden diagnose 3-5000 kr.
De informere deres kunder at de skal bruge håndklÊder i stedet for hÞ og halm, men dette har de lÊrt fra os af !
Jeg kan IKKE anbefale dem på nogen måde, find heler en anden dyrlÊge.
Jeg har kÞrt 25 km hver vej bare for at give mine kaniner stress, og få en syg kanin med hjem.
indenfor 1 mdr. har 3 kaniner vÊret der den ene dÞde hos dem, den anden lider stadigvÊk og nr. 3 ville de nÊsten også tag livet af, vores kanin nr.4 er sund og rask har kun vÊret der en gang.
ingen kontrol eller ekstra behandling efter behandlingerne ingen diagnose men kun mistanke om E.C eller forstoppelse , ryg smerter, katar. disse diagnoser er uden ordentlig undersÞgelser.
skal kunden informere dyrlÊgen hvad han/hun skal gÞre ?
Der bÞr vÊre en kommission som tager sig af den slags.
HOLD JER FRA DEM.
Ikke anbefalelsesvÊrdig
Forfalsk markedsfÞring, vildledende kommunikation, dårlig kunde service og generelt for dyrt.
Oplevet op til flere gange.
Rigtig dårlig service - nedladende overfor kunderne!
Jeg kan IKKE anbefale dyrlÊgehuset Kolding.
Jeg har desvÊrre haft flere dårlige oplevelser med klinikken, som tager sit arbejde alt for personligt.
De ville aflive min bedste ven, men tog det personligt da jeg bad en anden dyrelÊge om en second opinion. Lige siden har de talt nedladende og fornÊrmet til mig.
Jeg kan langt fra anbefale DyrlÊgehuset Kolding.
Hold jer langt vÊk fra dem.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã