Jeg har kun haft gode oplevelser! Alle, jeg har vÊret i kontakt med, har vÊret utrolig venlige og imÞdekommende, og man fÞler sig virkelig godt behandlet. Deres faglige viden er i top, og de t... ãã£ãšèŠã
Super dygtige og meget kompetente. En fornyelig episode, hvor jeg kun har ros tilovers. En af mine hunde havde vÊret pÃ¥ operations bordet og alt var gÃ¥et godt og hun kom hjem samme eftermiddag. Da... ãã£ãšèŠã
Jeg er dybt rystet, chokeret og rystet i min grundvold. 5200 kr. for behandling en byld i ansigt pÃ¥ en kat.. ð³ð³ð³ En konsultation dagen fÞr for at konstatere, det vi allerede havde fastslÃ¥et... ãã£ãšèŠã
Vi har brugt Ringe dyrehospital i omkring 4 Ã¥r, vi skiftede til Ringe efter dÃ¥rlige erfaringer med 2 andre dyrelÊger .. Det er et valg vi aldrig har fortrudt.. Alle dyrelÊger i klinikken er yder... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Klik på billedet for at se billeder fra klinikken.  DyrehospitalGodkendt af Den danske DyrelÊgeforening
GÞrtlervej 5, 5750, Ringe, ãã³ããŒã¯
- kontakt@dyrlaegen.dk
- www.dyrlaegen.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fuld tilfredshed.
Venligt og meget kompetent personale som giver sig tid...
Meget tilfreds
Meget tilfreds. DyrlÊgen fandt hurtigt ud af hvad problemet var med min hest der var halt.
Selvom jeg bor på langeland, kunne dyrlÊgen hurtigt aflÊgge besÞg dagen efter mit opkaldt.
Hilsen en ny kunde, der beholder Ringe Dyrehospital- stordyr.
Super tilfreds og meget glad.
Super dygtige og meget kompetente
Super dygtige og meget kompetente.
En fornyelig episode, hvor jeg kun har ros tilovers.
En af mine hunde havde vÊret på operations bordet og alt var gået godt og hun kom hjem samme eftermiddag. Dagen efter ringede én af veterinÊrsygeplejerskerne bare lige for at hÞre hvordan patienten havde det og, også hvordan jeg havde det!
Hvis der på nogen måde skal gives noget negativt så er det at de lever på til deres navn: 'DYR'-lÊge.
Som Vetplan medlem til min hund
Som Vetplan medlem til min hund, medfÞlger et årligt sundhedstjek og det er vi superglade for, som også kan bruges til alle mulige spÞrgsmål, råd og vejledning man måtte have brug for omkring sit kÊledyr.
Kan klart anbefales til alle husdyr ejere ! :D det er en rigtig god service og udfÞres grundigt at det kompetente personale !
En af de fÃ¥ kaninkyndige dyrlÊger pÃ¥âŠ
En af de fÃ¥ kaninkyndige dyrlÊger pÃ¥ Fyn de er super gode og har speciale i kaniner, dem i Ã
rslev fx som ellers har en dyrlÊge der arbejder i zoo ved ikke ret meget om kanin problematikker, det ved Ulrik og Ringe dyrehospital Heldigvis..
God rådgivning og vejledning og super imÞdekommende personale hele Vejen rundt.. kan kun anbefale Ringe dyrehospital isÊr hvis man har kanin da de er kaninkyndige.
Meget trygt
Meget trygt, dejligt de kender alle mine dyrs navne
Meget professionelt personale
Varm behandling
Samme dyrlÊge hver gang
super varm og grundig dyrlÊge
super varm og grundig dyrlÊge
FÞlte kun vi var i trygge hÊnder
Dygtige og engageret dyrlÊger
Dygtige og engageret dyrlÊger, som i hÞj grad også er fagligt kompetente! Dejlige imÞdekommende og empatiske mennesker.
Her er din hund i trygge hÊnder
Altid sÞde og rare . Lytter interesseret til problemerne og virker utrolig kompetente
har kun god kommentar
Det er virkelig altid behageligt ogâŠ
Det er virkelig altid behageligt og komme på Ringe Dyrehospital.
Professionel behandling og god service
BÃ¥de mennesker og dyr,er altid iâŠ
Både mennesker og dyr,er altid i trygge, og kompetente hÊnder på dyrehospitalet i Ringe.
Professionel dyreklinik
Professionel dyreklinik, så jeg sender mine varmeste anbefalinger til jer
Man bliver positivt modtaget og de erâŠ
Man bliver positivt modtaget og de er professionelle og det fÞles som et trygt sted at få behandlet sine dyr. Jeg vil altid komme hos ringe dyrehospital
Rar og grundig dyrlÊgeð
Dejligt sted at komme
Altid smilende og hjÊlpsomme.
Altid smilende og hjÊlpsomme.
Passer godt på både dyr og ejer